lordesiah
Registered User
ای بابا عجب بدبختی ای داریما برید لری یاد بگیرید دیگه !!!
منظورم از جمع کردن آماده ی انتشار کردنه
ای بابا عجب بدبختی ای داریما برید لری یاد بگیرید دیگه !!!
منظورم از جمع کردن آماده ی انتشار کردنه
دوست عزیز ؛ مسئول پاسخگویی به شما کارشناس آموزش رشته ی تحصیلی خودتونه . شما وقتی میری پیش خانم نصراللهی مطمئن باش برای اینکه خودش رو ضایع نکنه بهت میگه باید مدرکت رو بیاری . چون در غیر اینصورت باید راجع به این پیغامی که توی Enroll داده پاسخگو باشه که چرا همچنین پیغامی رو توی زمان انتخاب واحد واسه همه فرستاده .
قابل توجه همه ، من و یکی از دوستان رشته ی مکانیک با هم رفتیم که مدرکمون رو تحویل بدیم . کارشناس آموزش گروه مکانیک که اصلا همون موقع رفت پیش خانم نصراللهی و کلی باهاش جر و بحث کرد که مدرک لازم نیست . کارشناس آموزش شیمی هم مدرک رو از من گرفت و گفت که اگه نمی اوردی هم مشکلی پیش نمیومد . البته برای کارشناسی پیوسته ها .
منظورت از استاد همون هائی نیست آخر ترم همه عمه و مادرشون رو مورد عنایت قرار میدن ؟خونسرد باشید استاد ...
نهه ... من به شخصه اینکارو نمیکنممنظورت از استاد همون هائی نیست آخر ترم همه عمه و مادرشون رو مورد عنایت قرار میدن ؟
ممنون همون Elfin برای منن کافیه :دی
سلاااممممسلام بچه ها ... من تازه واردم ؛ خواهش میکنم کمکم کنید ... در این درس هایی که در زیر هست چه استادایی خوب هستند و خوب هم نمره میدهند ، یعنی هم خوب درس بدن هم خوب هم نمره بدن چون نمره برام خیلی مهمه ؛ درسها عبارتند از :
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی ، ریاضی 1 ، فیزیک پیش ، اندیشه اسلامی ، ساختمان داده ها ، فیزیک 1 ... تروخدا کمکم کنید . ممنون از همتون
ما هم گفتیم ولی بچه ها عادت دارن به استرس![]()
میدونید دارم به چی فکر می کنم؟
دارم به با حال ترین خاطره ای که می تونم واسه نوه هام تعریف کنم فکر می کنم :
"...آره نوه های گلم ترم پنج که بودم حوالی انتخاب واحد یک برنامه نوشتم همه راحت انتخاب واحد کنند بعد موقع انتخاب واحد که شد رفتم انتخاب کنم نوشته بود به دلیل نقص مدارک رکورد شما بسته است ...اون ترم مرخصی گرفتم ...."
والله داداش من خودم ناپیوسته هستم شاید این داستانها واسه ناپیوسته ها باشه.چون امروز خیلی شاکی بود از دست اونایی که مدرک نیاورده بودن.داشت یه جورایی خط و نشون میکشیددوست عزیز ؛ مسئول پاسخگویی به شما کارشناس آموزش رشته ی تحصیلی خودتونه . شما وقتی میری پیش خانم نصراللهی مطمئن باش برای اینکه خودش رو ضایع نکنه بهت میگه باید مدرکت رو بیاری . چون در غیر اینصورت باید راجع به این پیغامی که توی Enroll داده پاسخگو باشه که چرا همچنین پیغامی رو توی زمان انتخاب واحد واسه همه فرستاده .
قابل توجه همه ، من و یکی از دوستان رشته ی مکانیک با هم رفتیم که مدرکمون رو تحویل بدیم . کارشناس آموزش گروه مکانیک که اصلا همون موقع رفت پیش خانم نصراللهی و کلی باهاش جر و بحث کرد که مدرک لازم نیست . کارشناس آموزش شیمی هم مدرک رو از من گرفت و گفت که اگه نمی اوردی هم مشکلی پیش نمیومد . البته برای کارشناسی پیوسته ها .
چه جالب ...اگه مدار منطقی هم بذارم کنارش چطور ؟![]()
مدار2:کرمدل با فتح آبادی خوبه-سیگنال:غفرای خوبه-الکترونیک:کرمدل خوبه.امیر صوفی هم خوب نمره میده.بقیه رو نمیدوم دیگهبچه ها مشاوره بدید.![]()
سلامسلام بچه ها ... من تازه واردم ؛ خواهش میکنم کمکم کنید ... در این درس هایی که در زیر هست چه استادایی خوب هستند و خوب هم نمره میدهند ، یعنی هم خوب درس بدن هم خوب هم نمره بدن چون نمره برام خیلی مهمه ؛ درسها عبارتند از :
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی ، ریاضی 1 ، فیزیک پیش ، اندیشه اسلامی ، ساختمان داده ها ، فیزیک 1 ... تروخدا کمکم کنید . ممنون از همتون
سوال خوبیه !چه خاطره قشنگی
امیدوارم این اتفاق براتون نیفته
اما ی سوال چرا شما دوستان تنبلی میکنید نمیرید بدید؟
آقایون تنبلن دیگهسوال خوبیه !
حسش نیست![]()
تنبلی باعث پیشرفته !:happy:آقایون تنبلن دیگه![]()
تنبلی باعث پیشرفته !:happy:
دوست عزیز ؛ مسئول پاسخگویی به شما کارشناس آموزش رشته ی تحصیلی خودتونه . شما وقتی میری پیش خانم نصراللهی مطمئن باش برای اینکه خودش رو ضایع نکنه بهت میگه باید مدرکت رو بیاری . چون در غیر اینصورت باید راجع به این پیغامی که توی Enroll داده پاسخگو باشه که چرا همچنین پیغامی رو توی زمان انتخاب واحد واسه همه فرستاده .