• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
راستش واژه عزت نفس من رو یاد فیلم بچه های آسمان میندازه ، اون دو تا خواهر و برادر و مخصوصا شخصیت اون خواهر کوچولو که کفش های برادر بزرگتر خودش رو می پوشه ، زمین میخوره ، کفشش تو جوب می افته ، کلافه میشه ، عصبانی میشه ، به کفش های زیبای دوستانش حسادت میکنه اما احترام و عزت نفس برادر بزرگ مهمتر از این حرف هاست که بتونه مانع پوشیدن اون کفش های بزرگ بشه ... هنوزم هم صدای کودکانش تو گوشمه که با نگرانی میگه : اگه سوم نشدی چی ؟

Bachehaye_Aseman.jpg

ghoghnoos17

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خواهش میکنم دوست عزیز ، بنده و شما این اواخر حسابی به همدیگه لطف داریم شدید ، موضوع انتخاب میکنی یعد میگی امیر انتخاب کنه ، بابا سخاوتمند ، اند رفاقت ... مردم از مرامت
دیگه چی میشه گفت واقعا : موضوع عزت نفس :دی
بریم مشغول باشید دوستان ...
.
ولی جدا رفیق ممنون که به یاد ما بودی ;)

سلام امیرخان ! ای عزیز دل برادر ! شما که تشریف آورده بودین موضوع رو پیشنهاد می کردین دیگه ! خوب من احتمال دادم ناگهان تشریف برده باشین زیارت مدفن مرحوم احمد کایای بزرگ ! گفتم نظم روال تاپیک به هم نخوره اگه زیارت خیلی طول کشید !
ارادتمندتم و خودتم خوب میدونی ! ما شما رو بدون وی پی ان هم دوست داریم یعنی آشکار تر از آشکار !
ممنون از عکس مرحمتی ! یادش بخیر ... راستش این آقای مجیدی هم ظاهرا دیگه دستش به فیلم ساختن نمیره ! حیف ... و البته این حیف سینمایی رو میشه به بهرام بیضایی و ناصر تقوایی ، جعفر پناهی ! و ... هم ایضاً لحاظ کرد !

و اما تصویر منتخب من برای موضوع عزت نفس:

hejazi_2011.6.30.10.34.1.0.jpg

اون گلبرگ مغروری که ...
روحش شاد ...

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
سلام امیرخان ! ای عزیز دل برادر ! شما که تشریف آورده بودین موضوع رو پیشنهاد می کردین دیگه ! خوب من احتمال دادم ناگهان تشریف برده باشین زیارت مدفن مرحوم احمد کایای بزرگ ! گفتم نظم روال تاپیک به هم نخوره اگه زیارت خیلی طول کشید !
اتفاقا ، از قضا اون روز استاد تو کلاس زبان داشت با بنده کانورسیشن کار میکرد پرسید کدوم کشور خارجی دوست داری بری ؟ من هم گفتم فقانس ، گفت بعله دیگه ، شانزالیزه ، برج ایفل و ... گفتم نه خیر میرم سر قبر یه عزیزی.خودش رو که از نزدیک ندیدیم بریم لااقل یه دل سیر مزارش رو ببینیم
استاد دیدی یه عده میرن آرامگاه حضرت رقیه عروسک با خودشون میبرن میزارن اونجا یا پرت میکنن بالای حرم ، طرفدارهای کایا هم وقتی میرن سر مزارش سیگار مخصوص و مورد علاقه اون رو میخرن و میزارن اونجا ، یا براش نامه مینویسن میزارن ، آخه همسرش هر سال که موقع سالگرد میره اونجا همه اون نامه ها رو میخونه ... حالا اینکه جواب میده به اون نامه ها یا نه نمیدونم.
خوش به حال ادیت پیاف و صادق هدایت که چه همدم خوش صدایی دارن .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام. من هم با اجازه این هفته هستم. عکسی که من می ذارم از یکی از غم انگیزترین و سنگین ترین صحنه هاییه که تا به حال در یک برنامه دیدم:

توضیح: قصه های مجید رو خیلی هامون یادمون هست. سریالی که برنامه کودک پخش می کرد و خیلی ها با دیدن ماجراهای عجیب و غریب و شیطنت های مجید بهش می خندیدند، ولی کسی که بهتر سریال رو می فهمید می دونست که اصلا طنز نیست، بلکه بسیار سریال تلخ و سنگین و سیاهیه...

قسمتی از داستان بود که مجید می خواست برای عید نوروز یه کت و شلوار داشته باشه، ولی مادربزرگش، بی بی، پولی برای خرید کت براش نداشت. مجید که با تمام وجودش اون کت و شلوار رو می خواست هر کاری که می تونه انجام میده تا یه جوری بدبختی و فقر رو دور بزنه و به هر کس که می تونه رو می اندازه و بارها تنها آدمی که تو این دنیا داره یعنی بی بی رو ناراحت می کنه، ولی در آخر فقط یه لباس خیلی بد ریخت که نمی خواستدش گیرش میاد، که مجید هی به خودش تلقین می کنه که همین هم خوبه!

لحظه سال تحویل میشه، مجید میره کتش رو بپوشه، ولی بعد از پوشیدن یک آستینش، اون رو از تنش در میاره و می اندازه روی زمین، از روی کت رد میشه، و کنار پنجره خونه شون می ایسته. داستان در این صحنه تموم میشه و قضاوت رو به عهده بیننده می ذاره...
استنباط های مختلفی از احساس مجید و منظور نویسنده داستان از این صحنه میشه کرد، ولی من فکر می کنم مجید با خودش فکر می کنه: "اگر نتیجه خواستن یه چیز تو دنیا اینه، بذار دیگه هیچی نخوام..."

بعید می دونم این عکس امتیازات خوبی بگیره، چون ممکنه بعضی از دوستان یادشون نباشه، ولی چیزی که بیش از هر چیز من رو یاد موضوع "عزت نفس" می اندازه اینه...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
موضوع خیلی عالی هست.
تصویر آقا محمود (اگه اشتباه نکنم) در مورد قصه های مجید عالی انتخاب شده. بخاطر حسن سلیقه تون ممنون.

راستش میخواستم شرکت کنم ولی با دیدن تصویر ناصر حجازی عزیز تصمیم گرفتم این بار فقط بیننده باشم / چون اعتقاد دارم در مورد این موضوع (عزت نفس) هیچ چیز نمیتونه با این اشاره به ناصر خان رقابت کنه. مردی که مرد بود و مردانه زیست و مردانه رفت.
خدا حافظ ای داغ بر دل نشسته...
روحت شاد مرد.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود بر دوستان عزیز.

لطفا تا آخر وقت روز جمعه امتیازاتتون رو بهم بدید. ممنون

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام
موضوع خیلی عالی هست.
تصویر آقا محمود (اگه اشتباه نکنم) در مورد قصه های مجید عالی انتخاب شده. بخاطر حسن سلیقه تون ممنون.
ممنون جواد جان. لطف داری. :)

-------------------------------------------------------------
چرا شرکت کننده تو این دوره انقدر کم بود؟ کجا رفتند پس بچه ها؟ :(
اگه اشتباه نکنم باید نفری فقط 2 تا امتیاز بدیم، درسته؟ :(

Amir_Br: 3
ghoghnoos17: 5 ممنون ققنوس عزیز. بسیار عکس مناسبی برای موضوع عزت نفس بود و واقعا مسیر کلی زندگی ایشون و تصمیماتی که توی زندگی شون گرفتند کار هر کسی نبود. یاد و خاطره ناصر خان رو گرامی می داریم.
rose.gif

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
خوب واسه اینکه تعداد زیاد شه من هم دقیقه نود اومدم دی:

People-With-High-Self-Esteem-Dont-Let-Themselves-Be-Walked-Over.jpg

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
قبول نیس آقا ، از اول . دی

محمود جان فکر کنم دو دلیل داره ، یکی اینکه مدرسه و دانشگاه باز شده و اکثر بچه ها هنوز خودشونو با محیط هماهنگ نکردن و تو جو درس خوندن هستن . دی ( چه خبر از اون تاپیکت ؟؟ هر ترم می گم اونو می خونم تا موفق بشم ، آخر ترم که مشروط می شم می گم ایشالا ترم بعد . دی )
بعد اینکه پورت ها خراب شده و اصلآ نمی شه عکسی رو از نت سرچ کرد و تمام لینک ها فیل/تر هستند . :(

Behzad

کاربر فعال
لایک‌ها
912

محمود جان فکر کنم دو دلیل داره ، یکی اینکه مدرسه و دانشگاه باز شده
بعد اینکه پورت ها خراب شده و اصلآ نمی شه عکسی رو از نت سرچ کرد و تمام لینک ها فیل/تر هستند . :(

راس می گه ! منم می خواستم همین رو بگم :rolleyes:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
اینکه پورت ها خراب شده و اصلآ نمی شه عکسی رو از نت سرچ کرد و تمام لینک ها فیل/تر هستند .

راس می گه ! منم می خواستم همین رو بگم

پس اگر دوستان موافق هستند ، مسابقه رو یک هفته ی دیگه تمدید کنیم ؟ ها؟! موضوع سخت و بسیار چالش برانگیزی بود :cool:

Behzad

کاربر فعال
لایک‌ها
912
پس اگر دوستان موافق هستند ، مسابقه رو یک هفته ی دیگه تمدید کنیم ؟ ها؟! موضوع سخت و بسیار چالش برانگیزی بود :cool:

من که می گم همیشه باید به قوانین پایبند بود حتی با یک نفر شرکت کننده ....:rolleyes:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

محمود جان فکر کنم دو دلیل داره ، یکی اینکه مدرسه و دانشگاه باز شده و اکثر بچه ها هنوز خودشونو با محیط هماهنگ نکردن و تو جو درس خوندن هستن . دی ( چه خبر از اون تاپیکت ؟؟ هر ترم می گم اونو می خونم تا موفق بشم ، آخر ترم که مشروط می شم می گم ایشالا ترم بعد . دی )
راست میگی علت اصلی اش همون شروع مهره. امیدوارم شوکش از بین بره به زودی. :)
تاپیک هم هستش. در خدمت شما. البته یه خورده زیادی طولانی نوشتمش، ولی اگه یکی دو ساعت کسی وقت بذاره بخوندش و به کار بگیره می تونه واقعا باعث تحول تو زندگی درسی آدم بشه (یکی به خودم بگه اینا رو!
1041.gif
)
من که از اول هم موافق دو هفته یک بار بودم، ولی کلا هر چی نظر اکثریت باشه. :)

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
من که از اول هم موافق دو هفته یک بار بودم، ولی کلا هر چی نظر اکثریت باشه. :)

خود من هم موافق دو هفته یک بار بودم ولی اکثریت دوستانی که توی نظرسنجی شرکت کردن ، به هفته ای یک بار برگزاری مسابقه رای دادن. این بار هم چون معین گفت که به خاطر مشکلات اخیر ،برای سرچ کردن عکس این دور با مشکل مواجه شده ، گفتم شاید این مشکل برای بقیه ی دوستان هم وجود داشته. کلا منظورم فقط برای این دور بود.

من که می گم همیشه باید به قوانین پایبند بود حتی با یک نفر شرکت کننده ....:rolleyes:

کلا پایبند بودن به قوانین چیز خیلی خوبیه. در هر صورت اگر بچه های دیگه موافق تمدید زمان مسابقه ی این دور باشن که هیچی ، وگرنه به خاطر همین پایبند بودن به قوانین ، به عکس شما امتیاز تعلق نمی گیره چون بعد از اتمام زمان مشخص شده ، عکس گذاشتید!

Behzad

کاربر فعال
لایک‌ها
912
خود من هم موافق دو هفته یک بار بودم ولی اکثریت دوستانی که توی نظرسنجی شرکت کردن ، به هفته ای یک بار برگزاری مسابقه رای دادن. این بار هم چون معین گفت که به خاطر مشکلات اخیر ،برای سرچ کردن عکس این دور با مشکل مواجه شده ، گفتم شاید این مشکل برای بقیه ی دوستان هم وجود داشته. کلا منظورم فقط برای این دور بود.

کلا پایبند بودن به قوانین چیز خیلی خوبیه. در هر صورت اگر بچه های دیگه موافق تمدید زمان مسابقه ی این دور باشن که هیچی ، وگرنه به خاطر همین پایبند بودن به قوانین ، به عکس شما امتیاز تعلق نمی گیره چون بعد از اتمام زمان مشخص شده ، عکس گذاشتید!

خوب طبیعتا رای باید با اکثریت باشه ولی این اکثریت نیستند انگار!:rolleyes:

پ.ن: خوب بله من اونرو همینجوری قرار دادم مشکلی نیست.:)

ghoghnoos17

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان ...
فکر می کنم باید از یاد نبریم که این دور هم جمع شدن ها و قرار دادن عکس های برگزیدمون در نهایت هدفی جز دوستی ها و همفکری نداره و البته بخش قابل توجهی از این کار هم اختصاص به جنبه سرگرم کننده اون داره ... به هر حال قوانین رو خود ما وضع می کنیم و به نظرم بشه بسته به شرایط کمی در اونها تجدید نظر کرد ... با توجه به شرایط خاص زمانی یعنی همراه شدن با اول فصل پاییز برگ ریز و دلمشغولی بیشتر دوستانی که اشتغال به تحصیل دارن و همچنین با توجه به افزایش مجاهدت عزیزان پیلترگرای مخابرات ! شاید بشه این بار زمان ارائه عکس های پیشنهادی رو تمدید کرد و در عین حال امیدوار موند که این مورد خاص به راستی استثنایی باقی بمونه و پس از این عقب و جلو کردن زمان برنامه و قرارمون به دلخواه برخی دوستان ، تبدیل به یک سنت نشه ! دوستان فکر می کنم همه باید نهایت تلاشمون رو داشته باشیم و خودمون رو ملزم به شرکت در مسابقه با حفظ برنامه ریزی های انجام شده توسط دوستان متولی اون بدونیم ...
من هم بالشخصه با تمدید زمان ارائه عکس توسط دوستان در این نوبت موافقم تا نظر دوستان تصمیم گیرنده چی باشه ...
یا حق ...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
سلام بر همه دوستان ...
فکر می کنم باید از یاد نبریم که این دور هم جمع شدن ها و قرار دادن عکس های برگزیدمون در نهایت هدفی جز دوستی ها و همفکری نداره و البته بخش قابل توجهی از این کار هم اختصاص به جنبه سرگرم کننده اون داره

لاکن چون حس میکنم این جو مدتیه که وجود نداره منم یه مدته زیاد نمیام سر بزنم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
منم دوست داشتم شرکت کنم اما وقتی عکس ناصرخان رو دیدم دیگه به عکس دیگه ای برای موضوع نمی تونم فکر کنم
عکس جناب محمود mahi 58 هم با توضیح خوبشون خوب بود اما خود عکس به تنهایی نمی تونه حق مطلب رو ادا کنه

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
به نظرم چون نظرات مختلف وجود داره ، بزاریم حرف آخر رو خانوم مدیر بزنه ...
چیکار کنیم ، رای بدیم یا یک هفته دیگه هم صبر کنیم ؟

عروس نمیتونست برقصه گفت اتاق کجه ؟ این عکس ناصرخان هم بهانه خوبی شده ...

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
به نظرم چون نظرات مختلف وجود داره ، بزاریم حرف آخر رو خانوم مدیر بزنه ...
چیکار کنیم ، رای بدیم یا یک هفته دیگه هم صبر کنیم ؟

عروس نمیتونست برقصه گفت اتاق کجه ؟ این عکس ناصرخان هم بهانه خوبی شده ...

امیر جان من فکر کردم دوستان دیگه هم دوست داشتن توی مسابقه ی این هفته شرکت کنن ولی هم به خاطر مشکلات اخیر در استفاده از چیز پی ان و هم به خاطر سخت بودن موضوع مسابقه نتونستن توی زمان لازم عکس مناسب پیدا کنن. در کل اعتراف می کنم که به شدت پشیمون شدم که چرا پیشنهاد تمدید زمان رو دادم!!

در هر صورت، هنوز هم چندان دیر نشده. دوستان همین امروز امتیازات رو بدن و برنده هم موضوع جدید رو اعلام کنه. ممنون از همه

بالا