• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

ghoghnoos17

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
امیر جان من فکر کردم دوستان دیگه هم دوست داشتن توی مسابقه ی این هفته شرکت کنن ولی هم به خاطر مشکلات اخیر در استفاده از چیز پی ان و هم به خاطر سخت بودن موضوع مسابقه نتونستن توی زمان لازم عکس مناسب پیدا کنن. در کل اعتراف می کنم که به شدت پشیمون شدم که چرا پیشنهاد تمدید زمان رو دادم!!

در هر صورت، هنوز هم چندان دیر نشده. دوستان همین امروز امتیازات رو بدن و برنده هم موضوع جدید رو اعلام کنه. ممنون از همه

سپاسگزارم ...

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
mahi58=5
ghoghnoos17: 5
Amir_Br: آورین آورین...
Behzad=2 بیشتر معنی خودپسندی داشت تا عزت نفس

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
mahi58=4
ghoghnoos17: 5
Amir_Br: 3
Behzad=2

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

درود بر شما ققنوس عزیز و گرامی

متاسفانه من پست شما رو یه مقدار دیر دیدم. یعنی در واقع اولش بصورت ناقص و کوت شده توسط یکی از دوستان دیگه دیدم . در هر صورت اگر باعث کدورت خاطر شما شدم ازتون عذرخواهی می کنم. اول خواستم توی پی ام این موضوع رو بهتون بگم ولی بهتر دیدم در حضور جمع ازتون طلب بخشش کنم.

شاد و سربلند باشید

ghoghnoos17

کاربر فعال
لایک‌ها
0
درود بر شما ققنوس عزیز و گرامی

متاسفانه من پست شما رو یه مقدار دیر دیدم. یعنی در واقع اولش بصورت ناقص و کوت شده توسط یکی از دوستان دیگه دیدم . در هر صورت اگر باعث کدورت خاطر شما شدم ازتون عذرخواهی می کنم. اول خواستم توی پی ام این موضوع رو بهتون بگم ولی بهتر دیدم در حضور جمع ازتون طلب بخشش کنم.

شاد و سربلند باشید

سلام بر شما ...
خواهش می کنم . اصلا دلخوری در کار نبود ... ممنون از لطف و زحماتتون ...

mahi58=4
ghoghnoos17: 0
Amir_Br: 4
Behzad=3

امیر آقای عزیز ! راستش من هم می خواستم با گذاشتن تصویری از بوگارت عزیز در فیلم زیبای کازابلانکا در مسابقه شرکت کنم که در این صورت عکس های پیشنهادی این نوبت حس و حالی سینمایی پیدا می کردند ( بچه های آسمان و قضه های مجید و کازابلانکا ) اما هر چقدر با خودم فکر کردم دیدم سزاوار نیست از ناصرخان ججازی عزیز یادی نکنیم ... کسی که آگاهانه و از روی عمد برخلاف جریان های روزمره زندگی که خیلی ها زرنگی حسابش می کنند ، شنا کرد ... روحش شاد ...

بهزاد خان اگه شما و من همراهی کرده بودیم دوستان رو این سری یک مسابقه تصویری سینمایی درست میشد !
یا حق ...

ghoghnoos17

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام بر عابران و رهگذران !
این تاپیک به دلیل عدم حضور و همت دوستان که گویا همگی را درس و مشق دانشگاه سخت به خود مشغول کرده ، ظاهرا تعطیل است !
رونوشت به مدیر مسئول تاپیک !
رو نوشت به همه دوستان گرامی کم پیدا و از جمله خودم !
یا حق ...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
ققنوس جان! این تاپیک، تاپیک جالبی بود و من خودم با این که تازه دیده بودمش دوستش داشتم، ولی فکر می کنم تاپیک فعلا دو مشکل اساسی داره:

1. بچه های پایه برای شرکت در مسابقه کم هستند.
2. کمبود یک فرد پایه برای کارهای معمول مثل جمع زدن امتیازات و...

به هر حال بذار یه مدت تاپیک فعلا استراحت کنه. یه روز افراد پایه که افزایش پیدا کردند دوباره احیاش می کنیم. ;)

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

دوستان گرامی، اگر کسی این روزها فرصت بیشتری برای سر زدن به پی تی داره و چنانچه مایله ، اعلام آمادگی کنه تا برای مدتی مسوولیت هدایت این تاپیک رو به عهده بگیره. مثلا اعلام کنه که بچه تا کی عکس بذارن. کی امتیازدهی شروع بشه و کی امتیازات رو جمع بزنه و ... خلاصه از این جور کارها. حداقل برای یه مدت و تا وقتی که فرصتشو داره.

موفق باشید

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
درود

دوستان گرامی، اگر کسی این روزها فرصت بیشتری برای سر زدن به پی تی داره و چنانچه مایله ، اعلام آمادگی کنه تا برای مدتی مسوولیت هدایت این تاپیک رو به عهده بگیره. مثلا اعلام کنه که بچه تا کی عکس بذارن. کی امتیازدهی شروع بشه و کی امتیازات رو جمع بزنه و ... خلاصه از این جور کارها. حداقل برای یه مدت و تا وقتی که فرصتشو داره.

موفق باشید
با اجازه دوستان، من فعلا کارهای تاپیک رو قبول کردم.

به زودی پست یک تاپیک با قوانین جدید آپدیت میشه، که البته عمدتا مثل قبله، و فقط 3-2 تا پیشنهادی که نظر خود بچه ها بوده اضافه شده و زمان بندی هفتگی جدیدی هم داره.

از دوستان خواهشمندم اگر دلخوری یا کدورتی در این تاپیک در گذشته براشون به وجود اومده فراموش کنند و یک بار دیگه همگی با هم تاپیک رو از نو شروع کنیم. فعلا هم که خودم اداره می کنم تاپیک رو، و قول میدم که با رعایت کامل و دقیق قوانین نوشته شده در پست اول، این تاپیک نظم خیلی خوبی خواهد داشت.

یک تاپیک دیگه هم خودم همین امروز در این بخش ایجاد کردم که شباهت زیادی به همین تاپیک داره، ولی موضوعش دقیقا معکوس اینجاست:

مسابقه: نوشتن بهترین شرح برای یک عکس (قوانین در پست اول)

دوستان اگر شرکت کنند خیلی خوشحال میشم.

ممنونم. :)

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من هستم ولی خسته ام
sad.gif

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

تشکر ویژه از mahi58 عزیز که قبول زحمت کردند . 480390jznf74be39.gif

قرار بر این شد که تا وقتی شرایط برای ایشون فراهمه و زمان کافی در اختیار دارن، هماهنگی های لازم برای انجام مسابقات این تاپیک رو ایشون انجام بدن. امیدوارم دوستان علاقمند به شرکت در این مسابقه، همکاری لازم رو با ایشون داشته باشند.

قوانین این تاپیک هم آپدیت شدند. لطف کنید و پست اول تاپیک رو حتما مطالعه کنید.

موفق باشید

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من هستم ولی خسته ام
sad.gif
ای بابا...
خسته چرا سید جون...
(2686).gif

تاپیک منظم تر و بهتر میشه. حتما شرکت کن.
درود

تشکر ویژه از mahi58 عزیز که قبول زحمت کردند . مشاهده پیوست 78863

قرار بر این شد که تا وقتی شرایط برای ایشون فراهمه و زمان کافی در اختیار دارن، هماهنگی های لازم برای انجام مسابقات این تاپیک رو ایشون انجام بدن. امیدوارم دوستان علاقمند به شرکت در این مسابقه، همکاری لازم رو با ایشون داشته باشند.

قوانین این تاپیک هم آپدیت شدند. لطف کنید و پست اول تاپیک رو حتما مطالعه کنید.

موفق باشید
لطف دارید، ممنون از شما. :)

------------------------------------------------------------------------
برنده مسابقه دوره قبل عکس زیبای goghnoos17 عزیز بود که ازشون خواهش می کنم تا روز شنبه پس فردا موضوع مسابقه جدید رو تعیین کنند.

mahi58 = 13
Amir_Br = 10
goghnoos17 = 15

دوستان عزیز، قوانین عمدتا همون قوانین قبلی هستند + چند تا از پیشنهادات خودتون. لطفا پست یک رو یه بار دیگه بخونید و خصوصا به قانون دوم و هفتم توجه کنید:

قانون دوم:
هفته ای یک مسابقه برگزار می شود که از لحاظ زمانی (دقیقا به ساعت انجمن) به این ترتیب است:

شنبه تا سه شنبه: گذاشتن عکس ها

چهارشنبه و پنجشنبه: نمره دادن دوستان به عکس های بقیه شرکت کنندگان

جمعه: اعلام برنده مسابقه

برنده مسابقه تا پایان روز شنبه وقت دارند موضوع جدید رو برای هفته بعد بدهند، در غیر این صورت از ساعت 12 شب به بعد هر کدام از دوستان که اول موضوع بدهند بقیه شرکت کنندگان می بایست در مورد موضوع ایشان عکس بگذارند.

همون طور که می بینید زمان بندی عوض شده، و طبق درخواست خود بچه ها زمان نمره دهی کمی افزایش پیدا کرده.

قانون هفتم:
7- تجربه نشون داده که حتی کوچک ترین بی قانونی هم ممکنه باعث دلخوری دوستان دیگه بشه، بنابراین خواهشمندیم از اجرای دقیق قوانین تاپیک دلخور نشوید، و همچنین از زدن پست هایی مثل "این بار استثنائا این طور بشه" و... خودداری کنید.
این مساله خیلی برای خودم مهمه، چون اکثر بچه های فعال تاپیک دوست های خودم هستند.

بچه ها همون طور که خودتون هم بارها دیدین، اگر کسی رو از قانون استثنا کنیم بچه های دیگه ای که توی تاپیک شرکت کردن خیلی راحت فکر می کنند که پارتی بازی و بی عدالتی و ... شده. بنابراین از همه تون خواهش می کنم اگر یه زمانی قوانین به ضرر کسی شد (مثلا یکی امتیازاتش رو بعد از پایان پنجشنبه داد و حساب نشد) کسی ناراحت و دلخور نشه. قربون همه تون.
4b0sgx7trl6sijdnwdq.gif

پ.ن) یه مساله کوچک دیگه: چند تا از دوستان پیشنهاد کرده بودند که امتیازات نهایی که برنده از روی اون تعیین میشه، فقط از روی امتیازات دوستانی که خودشون هم عکس گذاشته بودند تعیین بشه؛ یعنی دوستان دیگه هم نظر خودشون رو می تونند بگن و نمره بدن، ولی توی نمرات نهایی فقط امتیازات کسانی که خودشون هم عکس گذاشتند لحاظ بشه. من هم خودم می خوام همین جوری حساب کنم (البته توی این دوره آخر استثنائا امتیازات alibati عزیز رو حساب کردم) و به نظرم اگر فقط نمره شرکت کنندگان حساب بشه بهتره، ولی اگر نظر دیگه ای در این مورد هست بفرمایید.

ممنون. :)

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
دوستان من یه پیشنهاد دارم.
به نظرم اگه امتیاز ها رو از 1 تا 10 (یا حتی بیشتر) بزارید بهتره.
نظرتون چیه؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
نظرتون چیه؟

اره این جوری راحت تر میشه امتیاز داد و کلا بهتره

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
سلام؛

همه میتونن شرکت کنن؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
نظرتون چیه؟

اره این جوری راحت تر میشه امتیاز داد و کلا بهتره
اتفاقا پیشنهاد خوبیه و آدم راحت تر و بهتر می تونه نمره بده.

من خودم که موافقم. دوستان دیگه هم اگر کسی نظر خاص دیگه ای در مورد این قانون داشت تا چهارشنبه که امتیازدهی شروع میشه بفرمایید که یه تصمیم دسته جمعی بگیریم با هم.

در ضمن در مورد اون مساله ای که آخر پست قبلیم پرسیدم (فقط شرکت کنندگان امتیازشون به همدیگه حساب بشه یا هر کس به همه عکس ها امتیاز داد، نمره هاش حساب بشه؟) هم نظرتون رو بفرمایید.
سلام؛

همه میتونن شرکت کنن؟
بله عزیز. حتما.

از ققنوس عزیز خواهش می کنم تا فرداشب موضوع مسابقه رو اعلام کنند، در غیر این صورت از ساعت 12 فرداشب هر کدوم از دوستان دیگه که به جای ایشون موضوع بدن، دوستان در مورد اون موضوع باید عکس بگذارند.

ghoghnoos17

کاربر فعال
لایک‌ها
0
با اجازه دوستان، من فعلا کارهای تاپیک رو قبول کردم.

ممنونم. :)

سلام بر شما و درود بر همه همراهان و تشکر ویژه از lilyrose عزیز بابت الطافشون در این مدت ...
خسته نباشین و خواهشمندم هر کجا که کمکی از دست ما بر میاد امر بفرمایین تا همه زحمت ها رو دوش یک نفر نیفته ( فهمیدن این که به هر عنوانی در بعضی روزها گرفتاریهای شخصی موجب حضور کمتر در دنیای وب میشن چندان دشوار نیست و خواهش می کنم در همچین مواردی بدون رودربایستی مساله رو با هر کدوم از دوستان که صلاح دونستین هماهنگ کنین تا زحمت پرداختن به امورات مسابقه به هیچ وجه موجب فشار بر شما نشه ...)
همونطور که قبلا هم عرض کردم بیش از امتیازها و نمره ها و رتبه ها دوستی ها و همدلی هاست که ملاک و ارزش و انگیزه برای شرکت در این هم اندیشی تصویری دوستانست ! در مورد فرمایش شما برای انتخاب موضوع هم جسارت می کنم و همین (( همدلی )) رو به عنوان موضوع این دوره پیشنهاد می کنم ... البته اگر دیگر دوستان هم صلاح بدونن ...
یا حق ...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
با تشکر از ققنوس عزیز از دوستان خواهش می کنم طبق قوانین تا پایان روز سه شنبه تصاویر مورد نظر خودشون رو در مورد موضوع "همدلی" در تاپیک قرار بدن.

امتیازدهی هم که از روز چهارشنبه شروع خواهد شد. :)

بالا