ای بابا...
خسته چرا سید جون...
تاپیک منظم تر و بهتر میشه. حتما شرکت کن.
درود
تشکر ویژه از
mahi58 عزیز که قبول زحمت کردند .
مشاهده پیوست 78863
قرار بر این شد که تا وقتی شرایط برای ایشون فراهمه و زمان کافی در اختیار دارن، هماهنگی های لازم برای انجام مسابقات این تاپیک رو ایشون انجام بدن. امیدوارم دوستان علاقمند به شرکت در این مسابقه، همکاری لازم رو با ایشون داشته باشند.
قوانین این تاپیک هم آپدیت شدند. لطف کنید و پست اول تاپیک رو حتما مطالعه کنید.
موفق باشید
لطف دارید، ممنون از شما.
------------------------------------------------------------------------
برنده مسابقه دوره قبل عکس زیبای goghnoos17 عزیز بود که ازشون خواهش می کنم تا روز شنبه پس فردا موضوع مسابقه جدید رو تعیین کنند.
mahi58 = 13
Amir_Br = 10
goghnoos17 = 15
دوستان عزیز، قوانین عمدتا همون قوانین قبلی هستند + چند تا از پیشنهادات خودتون. لطفا
پست یک رو یه بار دیگه بخونید و خصوصا به قانون دوم و هفتم توجه کنید:
قانون دوم:
هفته ای یک مسابقه برگزار می شود که از لحاظ زمانی (دقیقا به ساعت انجمن) به این ترتیب است:
شنبه تا سه شنبه: گذاشتن عکس ها
چهارشنبه و پنجشنبه: نمره دادن دوستان به عکس های بقیه شرکت کنندگان
جمعه: اعلام برنده مسابقه
برنده مسابقه تا پایان روز شنبه وقت دارند موضوع جدید رو برای هفته بعد بدهند، در غیر این صورت از ساعت 12 شب به بعد هر کدام از دوستان که اول موضوع بدهند بقیه شرکت کنندگان می بایست در مورد موضوع ایشان عکس بگذارند.
همون طور که می بینید زمان بندی عوض شده، و طبق درخواست خود بچه ها زمان نمره دهی کمی افزایش پیدا کرده.
قانون هفتم:
7- تجربه نشون داده که حتی کوچک ترین بی قانونی هم ممکنه باعث دلخوری دوستان دیگه بشه، بنابراین خواهشمندیم از اجرای دقیق قوانین تاپیک دلخور نشوید، و همچنین از زدن پست هایی مثل "این بار استثنائا این طور بشه" و... خودداری کنید.
این مساله خیلی برای خودم مهمه، چون اکثر بچه های فعال تاپیک دوست های خودم هستند.
بچه ها همون طور که خودتون هم بارها دیدین، اگر کسی رو از قانون استثنا کنیم بچه های دیگه ای که توی تاپیک شرکت کردن خیلی راحت فکر می کنند که پارتی بازی و بی عدالتی و ... شده. بنابراین از همه تون خواهش می کنم اگر یه زمانی قوانین به ضرر کسی شد (مثلا یکی امتیازاتش رو بعد از پایان پنجشنبه داد و حساب نشد) کسی ناراحت و دلخور نشه. قربون همه تون.
پ.ن) یه مساله کوچک دیگه: چند تا از دوستان پیشنهاد کرده بودند که امتیازات نهایی که برنده از روی اون تعیین میشه، فقط از روی امتیازات دوستانی که خودشون هم عکس گذاشته بودند تعیین بشه؛ یعنی دوستان دیگه هم نظر خودشون رو می تونند بگن و نمره بدن، ولی توی نمرات نهایی فقط امتیازات کسانی که خودشون هم عکس گذاشتند لحاظ بشه. من هم خودم می خوام همین جوری حساب کنم (البته توی این دوره آخر استثنائا امتیازات alibati عزیز رو حساب کردم) و به نظرم اگر فقط نمره شرکت کنندگان حساب بشه بهتره، ولی اگر نظر دیگه ای در این مورد هست بفرمایید.
ممنون.