• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
lilyrose=

nazanin khanoom=4

p30room=3

JVD=3

ghoghnoos17=4

چه آرامش تلخی ! :(

JavaD WeBZisT=2

s e v d a=5

ghoghnoos17

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
lilyrose= 3

nazanin khanoom=4

p30room=2

JVD=2

ghoghnoos17=0

JavaD WeBZisT=3

s e v d a=3

Last edited:

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
lilyrose= 1
از نطرم عکس عاشقانه بود تا آرامش دار!
nazanin khanoom=4

p30room=3

JVD=3

ghoghnoos17=3

JavaD WeBZisT=0

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
lilyrose=3

nazanin khanoom=3

p30room=0

JVD=3

ghoghnoos17=5

JavaD WeBZisT=3

s e v d a=3

بچه ها امتیاز دادن به s e v d a رو فراموش کردید ایشون قبل ساعت 12 پست دادن

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
بالاخره به عمو هثـین امتیاز بدیم یا نه؟ من از پست نفر قبلیم اسم ها رو کپی کردم،اون نزده بود :دی منم دیگه دقت نکردم یه نفر جا مونده :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

lilyrose=3

nazanin khanoom=1

p30room=2

JVD=
sm459.gif

ghoghnoos17=1
به نظرم ربطی به آرامش نداره. علتش چیز دیگه ای هست مثلا شاید همون ایمان که خودتون گفتین.
JavaD WeBZisT=3

s e v d a=1

ghoghnoos17

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

lilyrose=3

nazanin khanoom=1

p30room=2

JVD=
sm459.gif

ghoghnoos17=1
به نظرم ربطی به آرامش نداره. علتش چیز دیگه ای هست مثلا شاید همون ایمان که خودتون گفتین.
JavaD WeBZisT=3

s e v d a=1

سلام دوست من !
اما یک سوال ! شما وجود این ایمان رو در تصویر فوق چه جوری مشاهده می کنین ؟ یعنی با درد معلوم شده ؟! با شادکامی و لبخند ؟! و یا ...؟
میدونین دوست عزیز ! این تصویر ، عکسی تاریخ ساز بوده و پس از گذر سالیان سال همچنان تاثیرگذاری اولیش رو داره و مطمئن هستم که با همین تاثیر باقی خواهد موند ... تا آدم ها هستند و تا زمانی که نیاز به گفتن حرف حق هست ... و این حرف حق رو متناسب با ظرف زمان و مکان هر کسی ممکنه راه و روشی برای بیان کردنش پیدا کنه ...
این تصویر تلخ و تکان دهنده است . بحثی توش نیست اما یک چیز مهمه ... اثری از پشیمونی در وجود اون راهب مشاهده نمیشه ... حتی اثری از لحظه ای پشیمونی که اغلب کسانی رو که خودکشی می کنند در اخرین لحظات در بر می گیره هم در چهره اون دیده نمیشه ... با آرامشی بی نظیر به سوختن مشغوله ... و بد نیست بدونین که بنا به نظر کارکنان بخش درمان و بهداشت یکی از غیر قابل تحمل ترین دردها (( درد ناشی از سوختگیه )) ...
راستش خیلی فکر کردم که اصلا این عکس رو در اینجا تقدیم کنم یا نه ! اما در نهایت برای تقدیمش مصمم شدم تا حتی در یک گپ و گفتمان کوچیک و دوستانه در فضایی مجازی به بهانه تماشای عکس های پیشنهادی در مورد موضوعی تعیین شده هم از یاد نبریم که جوهره زندگی در خیلی اوقات با زرورق های فاخر پیجیده شده به ظاهرش متفاوته ...
و برای کنار زدن این زرورق و پوسته ها و راه بردن به باطن و اصل پیام زندگی باید کمی (( آگاهی )) پیدا کرد ... و این ذره ذره آگاهی های کسب شده شاید ، باز هم عرض میکنم شاید ! به ما کمک کنه که نگاه جدی تر و متفاوت تری به دنیای پیرامونمون داشته باشیم ...
البته فاصله گرفتن از حقایق زندگی و دمخور شدن با فانتزی های زندگی هم جزو واجباته ( البته به شرط اینکه در حدی نباشه که جا برای حقایق نمونه ! ) و اگر دقت کرده باشین بالاترین امتیاز این حقیر رو تصویری کاملا فانتزی به خودش اختصاص داده بوده !
یا حق ...

Last edited:

s e v d a

Registered User
لایک‌ها
1,500
من اصن حواسم به ساعت و اینا نبود

lilyrose= 4

nazanin khanoom=3

p30room=2

JVD=1

ghoghnoos17=2

JavaD WeBZisT=3

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوست من !
اما یک سوال ! شما وجود این ایمان رو در تصویر فوق چه جوری مشاهده می کنین ؟ یعنی با درد معلوم شده ؟! با شادکامی و لبخند ؟! و یا ...؟
میدونین دوست عزیز ! این تصویر ، عکسی تاریخ ساز بوده و پس از گذر سالیان سال همچنان تاثیرگذاری اولیش رو داره و مطمئن هستم که با همین تاثیر باقی خواهد موند ... تا آدم ها هستند و تا زمانی که نیاز به گفتن حرف حق هست ... و این حرف حق رو متناسب با ظرف زمان و مکان هر کسی ممکنه راه و روشی برای بیان کردنش پیدا کنه ...
این تصویر تلخ و تکان دهنده است . بحثی توش نیست اما یک چیز مهمه ... اثری از پشیمونی در وجود اون راهب مشاهده نمیشه ... حتی اثری از لحظه ای پشیمونی که اغلب کسانی رو که خودکشی می کنند در اخرین لحظات در بر می گیره هم در چهره اون دیده نمیشه ... با آرامشی بی نظیر به سوختن مشغوله ... و بد نیست بدونین که بنا به نظر کارکنان بخش درمان و بهداشت یکی از غیر قابل تحمل ترین دردها (( درد ناشی از سوختگیه )) ...
راستش خیلی فکر کردم که اصلا این عکس رو در اینجا تقدیم کنم یا نه ! اما در نهایت برای تقدیمش مصمم شدم تا حتی در یک گپ و گفتمان کوچیک و دوستانه در فضایی مجازی به بهانه تماشای عکس های پیشنهادی در مورد موضوعی تعیین شده هم از یاد نبریم که جوهره زندگی در خیلی اوقات با زرورق های فاخر پیجیده شده به ظاهرش متفاوته ...
و برای کنار زدن این زرورق و پوسته ها و راه بردن به باطن و اصل پیام زندگی باید کمی (( آگاهی )) پیدا کرد ... و این ذره ذره آگاهی های کسب شده شاید ، باز هم عرض میکنم شاید ! به ما کمک کنه که نگاه جدی تر و متفاوت تری به دنیای پیرامونمون داشته باشیم ...
البته فاصله گرفتن از حقایق زندگی و دمخور شدن با فانتزی های زندگی هم جزو واجباته ( البته به شرط اینکه در حدی نباشه که جا برای حقایق نمونه ! ) و اگر دقت کرده باشین بالاترین امتیاز این حقیر رو تصویری کاملا فانتزی به خودش اختصاص داده بوده !
یا حق ...

سلام دوست من
اولا باید بگم که توضیحات شما در موارد مختلف و البته در هر مبحث بجا و صحیح هست.
در مورد خط اول قبلا هم اشاره کردم که میتونه علت دیگه ای داشته باشه مثل همون ایمان که خودتون اشاره کردید. مثلا کاملا به خواسته اش یا اون موضوعی که بابتش چنین کاری کرده اعتقاد و ایمان داشته و از اون راه در خودش به یقینی رسیده بوده که دیگه هیچ چیز دیگه ای براش اهمیت نداشته و در واقع تمام خواسته و نیتش رو کاملا در اعماق وجود یا ذهن خودش لمس کرده بوده. چیزی که از زاویه دیدی خارج از دید خودش شاید قابل تصور نباشه. و یا دلایل مختلف دیگه. اما اینکه من گفتم از نظرم غیر مربوط بوده جدا از اینکه نظر شخصی بوده دلایل و توجیهی بر همین تکیگاه رو در ذهنم داشتم که منو مجاب کرده که از موضوع مطروحه دور بوده. بازم میگم شاید نظر من اشتباه هست.
بهر حال قصد جسارت به عکس و دیدگاه شما نسبت به این عکس نبود هرچند اگر چنین تصوری برای شما بوجود اومده من عذر میخوام.
شاد و پیروز باشید

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
lilyrose= 3

nazanin khanoom=3

p30room=2

JVD=2

ghoghnoos17=5

JavaD WeBZisT=3

s e v d a=3

من قوانین یادم رفته ، خودم عکس نذاشتم اما اگه امتیازهام حساب میشه که حساب کنید اگر هم نه که بی خیال ...

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

جمع امتیازات:

lilyrose= 19

nazanin khanoom=18

p30room=14

JVD=13

ghoghnoos17=20

s e v d a=19

برنده : ghoghnoos17 عزیز تبریک می گم :happy: موضوع بدید لطفا.

پ.ن: چون JavaD WeBZisT به s e v d a امتیاز نداده بود ، از دور مسابقه حذف شد و امتیازاتش هم حساب نشد.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
درود

ghoghnoos17=20

برنده : ghoghnoos17 عزیز تبریک می گم :happy: موضوع بدید لطفا.
منم تبریک میگم
ولی میگم به جای افتخار انتخاب موضوع دوره بعد بیاید جمع بشیم برای ققنوس یه دونه وی پی ان بخرید
این بینوا چند وقتی میشه تو کمیته امداد فرم مخصوص خرید وی پی ان رو پر کرده آمما رسیدگی نمیکنن نامردها
خلاصه اینکه ثواب داره به نظرم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ققنوس جان تبریک
آقا موضوع رو بگو ببینیم میشه این دوره کاری کرد یا فقط تماشا کنیم:rolleyes:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

با عرض پوزش و شرمندگی فراوان ، از این پس زننده هر پستی که نوشته ش بی ربط به تاپیک های این بخش باشه اخطار می گیره. هر کسی هم که انتقادی به نحوه ی اداره ی این بخش داره می تونه از تاپیک های مربوطه استفاده کنه. راستش برام هم اصلا مهم نیست که اون فرد ،کاربر فعال همین بخش باشه یا اسپمری از بخش های دیگه!

سپاس

ghoghnoos17

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام دوستان !
هم اکنون در محل کار هستم و فرصت کوچکی پیدا شد که زمان کوتاهی به دنیای مجازی بیام و شرمنده که دیر به اینجا سر زدم و دوستان منتظر انتخاب موضوع موندن ...
راستش فکر نمی کردم این دوره انتخاب موضوع توسط این حقیر انجام بشه ...
سپاس از همه دوستان و امیرآقای عزیز که یکی طلبش!
با اجازه دوستان می خواستم خواهش کنم دوست عزیزم (( Amir_Br )) که اینگونه ما رو نواخته بود موضوع رو انتخاب کنن ...
اما اگر به هر علتی شلوغی سرشون مانع از سرکشیشون به این بخش شد و تا فردا ایشون موضوعی رو تعیین نکردن اگر بپذیرید موضوع (( عزت نفس )) رو با تصاویر منتخب بررسی کنیم ...
شاد باشین وسلامت ...
در پناه حق ...

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوستان !
هم اکنون در محل کار هستم و فرصت کوچکی پیدا شد که زمان کوتاهی به دنیای مجازی بیام و شرمنده که دیر به اینجا سر زدم و دوستان منتظر انتخاب موضوع موندن ...
راستش فکر نمی کردم این دوره انتخاب موضوع توسط این حقیر انجام بشه ...
سپاس از همه دوستان و امیرآقای عزیز که یکی طلبش!
با اجازه دوستان می خواستم خواهش کنم دوست عزیزم (( Amir_Br )) که اینگونه ما رو نواخته بود موضوع رو انتخاب کنن ...
اما اگر به هر علتی شلوغی سرشون مانع از سرکشیشون به این بخش شد و تا فردا ایشون موضوعی رو تعیین نکردن اگر بپذیرید موضوع (( عزت نفس )) رو با تصاویر منتخب بررسی کنیم ...
شاد باشین وسلامت ...
در پناه حق ...
خواهش میکنم دوست عزیز ، بنده و شما این اواخر حسابی به همدیگه لطف داریم شدید ، موضوع انتخاب میکنی یعد میگی امیر انتخاب کنه ، بابا سخاوتمند ، اند رفاقت ... مردم از مرامت
دیگه چی میشه گفت واقعا : موضوع عزت نفس :دی
بریم مشغول باشید دوستان ...
.
ولی جدا رفیق ممنون که به یاد ما بودی ;)

Last edited:

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
درود

با عرض پوزش و شرمندگی فراوان ، از این پس زننده هر پستی که نوشته ش بی ربط به تاپیک های این بخش باشه اخطار می گیره. هر کسی هم که انتقادی به نحوه ی اداره ی این بخش داره می تونه از تاپیک های مربوطه استفاده کنه. راستش برام هم اصلا مهم نیست که اون فرد ،کاربر فعال همین بخش باشه یا اسپمری از بخش های دیگه!

سپاس

لی لی جان، ناراحت نشو.
صرفا جهت شوخی بود، همین.:rolleyes:
فکر میکنم از مضمون حرفام هم میشد فهمید. به هر حال...

بالا