سلام
lilyrose=3
nazanin khanoom=1
p30room=2
JVD=
ghoghnoos17=1
به نظرم ربطی به آرامش نداره. علتش چیز دیگه ای هست مثلا شاید همون ایمان که خودتون گفتین.
JavaD WeBZisT=3
s e v d a=1
سلام دوست من !
اما یک سوال ! شما وجود این ایمان رو در تصویر فوق چه جوری مشاهده می کنین ؟ یعنی با درد معلوم شده ؟! با شادکامی و لبخند ؟! و یا ...؟
میدونین دوست عزیز ! این تصویر ، عکسی تاریخ ساز بوده و پس از گذر سالیان سال همچنان تاثیرگذاری اولیش رو داره و مطمئن هستم که با همین تاثیر باقی خواهد موند ... تا آدم ها هستند و تا زمانی که نیاز به گفتن حرف حق هست ... و این حرف حق رو متناسب با ظرف زمان و مکان هر کسی ممکنه راه و روشی برای بیان کردنش پیدا کنه ...
این تصویر تلخ و تکان دهنده است . بحثی توش نیست اما یک چیز مهمه ... اثری از پشیمونی در وجود اون راهب مشاهده نمیشه ... حتی اثری از لحظه ای پشیمونی که اغلب کسانی رو که خودکشی می کنند در اخرین لحظات در بر می گیره هم در چهره اون دیده نمیشه ... با آرامشی بی نظیر به سوختن مشغوله ... و بد نیست بدونین که بنا به نظر کارکنان بخش درمان و بهداشت یکی از غیر قابل تحمل ترین دردها (( درد ناشی از سوختگیه )) ...
راستش خیلی فکر کردم که اصلا این عکس رو در اینجا تقدیم کنم یا نه ! اما در نهایت برای تقدیمش مصمم شدم تا حتی در یک گپ و گفتمان کوچیک و دوستانه در فضایی مجازی به بهانه تماشای عکس های پیشنهادی در مورد موضوعی تعیین شده هم از یاد نبریم که جوهره زندگی در خیلی اوقات با زرورق های فاخر پیجیده شده به ظاهرش متفاوته ...
و برای کنار زدن این زرورق و پوسته ها و راه بردن به باطن و اصل پیام زندگی باید کمی (( آگاهی )) پیدا کرد ... و این ذره ذره آگاهی های کسب شده شاید ، باز هم عرض میکنم شاید ! به ما کمک کنه که نگاه جدی تر و متفاوت تری به دنیای پیرامونمون داشته باشیم ...
البته فاصله گرفتن از حقایق زندگی و دمخور شدن با فانتزی های زندگی هم جزو واجباته ( البته به شرط اینکه در حدی نباشه که جا برای حقایق نمونه ! ) و اگر دقت کرده باشین بالاترین امتیاز این حقیر رو تصویری کاملا فانتزی به خودش اختصاص داده بوده !
یا حق ...