قیمت مثقال رو روش نمیشه حساب کرد , با فردوسی یکی نیست معمولا . برای بدست اوردن , مزنه خوبه فقط.باز خوبه صرافی بغل ما قیمتاش امروز عادلانه بود:دی
قیمت فروش درهم ش از خرید مثقال کمتر بود!
ببخشید شما اینو چطوری تحلیل کردید که اونس میره بالا؟اونس اماده جهش به سمت بالاست. هدف 1700 میتونه باشه
نه تاثیر چندانی روی دلار برای ما نداره .ببخشید شما اینو چطوری تحلیل کردید که اونس میره بالا؟
خوب اینجوری که اونوقت دلار میاد پایین درسته؟
اما اونطور که در این تاپیک مطرح شد اینطور گفتن که قیمت اونس و دلار رابطه عکس دارن و هرگاه یکی بره بالا دیگری میاد پایین و بلعکسنه تاثیر چندانی روی دلار برای ما نداره .
اینو میخواستم توی تاپیک سکه بزنم اشتباهی اینجا زدم !
اون منظور ارزش جهانیش هست , توی بازار ما, توی ایران به نوعی این دو باعث بالا رفتن همدیگه میشن , یا حداقل باعث افت آنچنانی همدیگه نمیشن. از طرفی اونس که گرون بشه , ارزش ریال هم میاد پایین , در نتیجه باز دلار گرون میشه !!اما اونطور که در این تاپیک مطرح شد اینطور گفتن که قیمت اونس و دلار رابطه عکس دارن و هرگاه یکی بره بالا دیگری میاد پایین و بلعکس
تا اینجا که یکم پایین اومدهکسی خبر داره الان قیمت دلار تو بازار چنده؟
نظر من که روی پایین اومدنه .دوستان به نظرتون امروز دلار پایین میاد یا بالا میره؟
لطفا بیشتر توضیح بفرمایید
بله. تحریم ایران موجب شده که خیلی از عزیزان به ویزا، مستر کارت و پی پل دسترسی نداشته باشند و یا اینکه حداقل دسترسی امن نداشته باشند. رجوع میکنند به افرادی همچون بنده برای پرداخت ها و بنده هم به طور مثال با کارمزد و یا بی کارمزد این کار رو انجام میدم و ریال دریافت میکنم.حاب سوال من این هست، به نظر شما آیا اگر تحریم نبودیم این سودی که فرد ثالث داره از بین میره؟