• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
داداش هستم امروز پیک خوش خبر اورد
8/1 آموزشگاه نظامی نزاجا نگهش دار ما هم سوار شیم
شما از کجایی تهران؟ یا کرج؟

به به . بپر بالا ! خوش اومدی!!

من تهران هستم تهرانپارس. شما از کجا هستی دوست عزیز ؟

دیگه کسی نبود ؟

eee_3e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به . بپر بالا ! خوش اومدی!!

من تهران هستم تهرانپارس. شما از کجا هستی دوست عزیز ؟

دیگه کسی نبود ؟

من کرجم عزیز
بچه های 06 جمع شید این 2 ماه با خنده آسون تر میشه ها!!!

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان کسی خبر داره بعد از آموزشی تو نزاجا پاسداران امکان داره کجا بیوفتیم ؟

کسانی که قبلا آموزشی پاسداران خدمت کردن الان کجا تقسیم شدن ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی خبر داره بعد از آموزشی تو نزاجا پاسداران امکان داره کجا بیوفتیم ؟

کسانی که قبلا آموزشی پاسداران خدمت کردن الان کجا تقسیم شدن ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

من یه دوستی دارم که آموزشی نزاجا پاسداران(پادگان جواد الائمه) بود و بعد تقسیم افتاد 01 توی افسریه لیسانس صنایع هم داره ، البته هر جایی احتمال هست که تقسیم کنن، و شهرستان هم احتمالش

کم نیست

:eek:

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
آقا این معاف از پوتین چیه ؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
هیچی یعنی لازم نیست پوتین بپوشی اونا هم نمیتونن مجبورت کن بپوشی. کلا با دمپایی میگردی بیشتر مواقع توی آموزشی هم از رژه و خیلی چیزهای دیگه راحت میشی به خاطر این.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
هیچی یعنی لازم نیست پوتین بپوشی اونا هم نمیتونن مجبورت کن بپوشی. کلا با دمپایی میگردی بیشتر مواقع توی آموزشی هم از رژه و خیلی چیزهای دیگه راحت میشی به خاطر این.

آقا حرف شما درسته ولی تو **** هیچ استاندارد و قانونی نیست ، خیلی دوستام ( هم خدمتیام ) شب کوری داشتند ولی 1 شب بخواب پاسداری میدادیم باهم ، یا طرف معاف از رزمه بود ولی تو یگان رزمی و زرهی ما مصبش در اومده بود ، مثل بقیه کار میکرد و خیلی موردهای دیگه ....

بنظر من دلتو به این چیزا خوش نکن ، چون واقعیت **** با این حرفا تنظیم نمیشه
این قانونا سلیقه ایی هستش
10 تا یگان رعایت نمیکنن 1 شاید بکنه

امیدوارم منظورمو رسونده باشم

موفق باشید
موفق باشید

hadi_teh66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم در تاریخ 1/8/90 در هتل مدرس افتادم.
arezaeej مثل اینکه با هم هستیم.
راستی تو امریه کدوم قرب را گرفتی و اینکه همون روز بهت گفتن کدوم قرب هستس.
میشه انتخاب کنی کجا بیفتی.
اگه دوست داشتی جواب بده.
ایمیل من [email protected]

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من هم در تاریخ 1/8/90 در هتل مدرس افتادم.
arezaeej مثل اینکه با هم هستیم.
راستی تو امریه کدوم قرب را گرفتی و اینکه همون روز بهت گفتن کدوم قرب هستس.
میشه انتخاب کنی کجا بیفتی.
اگه دوست داشتی جواب بده.
ایمیل من [email protected]
سلام مهندس
خوشحالم که 1هتل مدرس پیداشد
جوابتو توی ج.خ دادم

hosseinshirzadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان، من فوق لیسانسم و تاریخ اعزام برای منخورده اول آبان، 02، نیروی زمینی ارتش، کسی میدونه اونجا چطور جاییه؟ مرخصی برای من که متاهلم به چه شکله در دوران آموزشی؟

hamid5700

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوستان، من فوق لیسانسم و تاریخ اعزام برای منخورده اول آبان، 02، نیروی زمینی ارتش، کسی میدونه اونجا چطور جاییه؟ مرخصی برای من که متاهلم به چه شکله در دوران آموزشی؟

سلام
هتله
من 01 بودم آموزشیمو ،ولی تو یگان نیروهایی که پذیرش می کردیم از 02 می گرفتیم و خیلی راضی بودن
مرخصی برای همه یکسانه
شما اصطلاحاً شرایط داری و این برای تقسیم خوبه

hosseinshirzadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییت حمید جان، من به دلیل متاهل بودنم خیلی نگران این مسئله هستم که بعد آموزشی بتونم تهران باشم و بعد از پادگان برم سر کار برای خرج خونه، چند درصد احتمال هست که بعد از آموزشی من تهران نباشم؟ سوال بعدیم اینه که در دوره آموزشی با توجه به اینکه من ساکن تهران هستم آیا اجازه میدهند بین هفته هم بیام مرخصی یا فقط آخر هفته هاست و یا اصلا هیچ مرخصی وجود ندارد. اگر من به طریقی بتونم برای گرفتن امریه دو ماه خدمت رو عقب بندازم و امریه جور نشه ، آیا ضمانتی هست که دوباره بتونم توی 02 باشم؟ شرمنده از این همه سوال که پرسیدم داداش.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
ممنون از راهنماییت حمید جان، من به دلیل متاهل بودنم خیلی نگران این مسئله هستم که بعد آموزشی بتونم تهران باشم و بعد از پادگان برم سر کار برای خرج خونه، چند درصد احتمال هست که بعد از آموزشی من تهران نباشم؟ سوال بعدیم اینه که در دوره آموزشی با توجه به اینکه من ساکن تهران هستم آیا اجازه میدهند بین هفته هم بیام مرخصی یا فقط آخر هفته هاست و یا اصلا هیچ مرخصی وجود ندارد. اگر من به طریقی بتونم برای گرفتن امریه دو ماه خدمت رو عقب بندازم و امریه جور نشه ، آیا ضمانتی هست که دوباره بتونم توی 02 باشم؟ شرمنده از این همه سوال که پرسیدم داداش.
حالت چطوره، من تو 02 بودم اموزشی و دوره کد ، مثل اينکه اولين بار که فوق ليسانس ميگيره،
برای ما که ليسانس بوديم که هر روز خونه بوديم ،من 1/2/90 بودم ، اوّلين روز اموزشی اومدم خونه تا آخر
برای شما که خيلی بايد بهتر باشه ،بد از اموزشی هم شما کد نميخورين ، و 100 در 100 هم تهرانی .
من اگه جای تو بودم نگران نبودم

بالا