• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

imana41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
تو آموزشی **** ریش تراش برقی میزارن ببریم ؟ کلا به ریش گیر میدن یا فقط سر باید تراشیده باشه ؟

amin_e_m

Registered User
لایک‌ها
0
تو آموزشی **** ریش تراش برقی میزارن ببریم ؟ کلا به ریش گیر میدن یا فقط سر باید تراشیده باشه ؟

د.ست عزیز هیچ وسیله برقی نمی تونی ببری حتی تیغ هم نمیزارن فقط ژیلت
**** برعکس ارتش هست ریش هم باید داشته باشی در یک حد معمول ولی ارتش مگه باید بزنی در کل **** پلشت تر هست

amin_e_m

Registered User
لایک‌ها
0
8.1 شهید خضرایی نبوددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
8.1 شهید خضرایی نبوددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد؟

سلام دوست عزیز

از کجا فهمیدی افتادی خضرایی؟ آخه شما گفته بودی داخل برگه سفیدت مرکز آموزشت رو مشخص نکرده!!!

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
د.ست عزیز هیچ وسیله برقی نمی تونی ببری حتی تیغ هم نمیزارن فقط ژیلت
**** برعکس ارتش هست ریش هم باید داشته باشی در یک حد معمول ولی ارتش مگه باید بزنی در کل **** پلشت تر هست

آقا تکلیف کسی که ریش در نمیاره یا بد در میاره چیه؟؟؟؟؟اونم باید حتما بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

peylvlan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز . پیمان هستم . منم 1 آبان امریه شدم وزارت دفاع . ( شهید جوادنیا ) . دیدم پیغامتو ، گفتم بد نیست باهام آشنا بشیم . این تلفن منه : 09125015754

amin_e_m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

از کجا فهمیدی افتادی خضرایی؟ آخه شما گفته بودی داخل برگه سفیدت مرکز آموزشت رو مشخص نکرده!!!

اره برای خودمم جالب بود برگه سفیدی که از پلیس +10 گرفتم نزده بود کجام امروز برگ سفید اومد در خونه زده خضرایی

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان کسی تا حالا کسری خدمت از طریق کارت ایثار (همونی که برای سربازهای وظیفه ارتش که سابقه جبهه داشته باشن صادر میشه و سبز رنگه) گرفته؟
اگه می دونید روند گرفتن کسر خدمت با استفاده از کارن ایثار چجوریه ممنون میشم به من هم بگید!!!
می خوام تا قبل از فرستادن دفترچه کارهاشو انجام بدم که تو برگ اعزام کسری رو درج کنند

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره برای خودمم جالب بود برگه سفیدی که از پلیس +10 گرفتم نزده بود کجام امروز برگ سفید اومد در خونه زده خضرایی
سلام

به سلامتی جای خوبی افتادین همونطور که تو page 711 گفتم این پادگان تو خیابان دماوند، انتهای خیابان حجت هستش

این لینک هم بخونید به دردتون میخوره:http://forum.persiantools.com/t198533.html

موفق باشی

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
یه سوال دیگه که فراموش کردم تو پست قبلی بگم:
من زمان دبیرستان عضو فعال بسیج بودم می تونم از کسری اون استفاده کنم یا نه؟
اگه میشه دقیقا چکار باید بکنم؟

ممنون

ali_mas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من از یه ارگان **** پذیرش گرفتم.موقع اعزام که همون اول آبان هست باید برم همون ارگان یا برم شهرک آزمایش؟(اصفهانم).آموزشی را گذروندم.

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من از یه ارگان **** پذیرش گرفتم.موقع اعزام که همون اول آبان هست باید برم همون ارگان یا برم شهرک آزمایش؟(اصفهانم).آموزشی را گذروندم.

سلام دوست عزیز

اگه منظورتون از گذروندن آموزشی اینه که کارت تکمیلی بسیج رو دارین باید اول برین **** وظیفه شهرتون بعد از اونجا میبرنتون به مرکز آموزشی که تو برگه سفیدتون هست بعد اونجا کاراتون رو انجام میدن(با ارائه کارت تکمیلی بسیج و...) و ترخیصتون میکنن بعدش تازه باید برین به اون ارگانی که پذیرش گرفتین و...

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا اعزامی اول آبان پادگان شهدای جوادنیا قزوین شدیم 3 نفر::)

sarkhan ، ali_autumnal ، peylvlan

جوادنیا نبود دیگه؟؟؟؟؟:eek:

ali_mas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

اگه منظورتون از گذروندن آموزشی اینه که کارت تکمیلی بسیج رو دارین باید اول برین **** وظیفه شهرتون بعد از اونجا میبرنتون به مرکز آموزشی که تو برگه سفیدتون هست بعد اونجا کاراتون رو انجام میدن(با ارائه کارت تکمیلی بسیج و...) و ترخیصتون میکنن بعدش تازه باید برین به اون ارگانی که پذیرش گرفتین و...

سلام.مرسی از جوابتون-مطمئنید؟چون تو برگ سفیدم از جایی که پذیرش گرفتم را نوشته.من از اونجا که پذیرش گرفتم فتو کپی کارت تکمیلی را گرفت.و کارت تکمیلی نداشتی پذیرش نمی داد.حالا که اینا را گفتید زنگ می زنم به دوستم که مطمئن شم.

بالا