• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه عزیز.
یه سوال: زیاد میدونن!!!!!!!!!!!؟ آخه من زیاد نمیتونم بدوم....!!!

خواهش میکنم

والا اگه معاف از رزم باشی نه ، چون معاف از رزم ها رو جدا میکنن و برای رژه و ورزش و دویدن و کوهنوردی و ... زیاد کاری به کارشون ندارن! اما بقیه رو به خصوص تو دو هفته اول کم نمیدونن!!!

خود منم نمیتونم زیاد بدوم:D

سعید007

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از راهنمایی که کردی داش علی یه سوال دیگه داشتم می دونم اطلاع کافی نداری ولی شرمنده می گم مرخصی هاش چه جوری مثلا صبح تا ظهر نیست من با دیپلم هستم؟؟؟؟

ali_autumnal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم

والا اگه معاف از رزم باشی نه ، چون معاف از رزم ها رو جدا میکنن و برای رژه و ورزش و دویدن و کوهنوردی و ... زیاد کاری به کارشون ندارن! اما بقیه رو به خصوص تو دو هفته اول کم نمیدونن!!!

خود منم نمیتونم زیاد بدوم:D

نه معاف از رزم نیستم!!! اما بیشتر از 100 متر نمیتونم بدوم...

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
با کلی التماس و خواهش و به زور، معاینه مجدد برای چشمام گرفتم. نوشت بیمارستان ( ناجا 2 ) که فکر کنم بیمارستان اما سجاد (ع) میشه. چشمام رو 8 نوشته بود که 0/25 کم داشتم تا معافی، اما در حقیقت 8 نبوده و نیست و در بیمارستان اولی با کلی التماس، کاری کردم بنویسن 8. اون موقع نمیدونستم باید 8/25 و کلا بالای 8 باشه. میخواستم ببینم میشه یه جوری با هزار جور التماس و خواهش، به دکتر بیمارستان سجاد بگم که معاینه نکنه و بنویسه واسم 8/25 یا 8/5 ؟ کسی آشنایی چیزی داره؟
عاجزانه خواهشمندم که را حل های خودتون رو ارائه بدید تا به یه نتیجه ای برسیم ...

خواهشا چند نفر بجوابن تا بتونیم به یه نتیجه خوب برسیم. من زندگیم به این معافیت سر 0/25 بنده.

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
مرسی از راهنمایی که کردی داش علی یه سوال دیگه داشتم می دونم اطلاع کافی نداری ولی شرمنده می گم مرخصی هاش چه جوری مثلا صبح تا ظهر نیست من با دیپلم هستم؟؟؟؟

خواهش میشه داداش
مرخصی که والا فکر نکنم هیچ جایی صبح تا ظهر بده

کلاً مرخصی کمه تو آموزشی

زیاد روی مرخصی حساب نکن

Registered User
لایک‌ها
21
یکی از بدی هاش اینه که از کنار اتوبان تا دم در دژبانی و از دم در دژبانی تا آسایشگاه پیاده روی زیادی داره اونم به صورت سربالایی!

وای که چقدرم بده
کلاً پادگانا شونصد کیلومتر تا جاده فاصله دارن ! :-s

آدم خسته و کولیده تازه این همه هم بخواد پیاده بره :D

Registered User
لایک‌ها
21
1/8 اردکان نهسا نبووووووووووووووود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
حالا کو تا 1/10

یه نمه راهش دوره :D وگرنه نیرو زمینی سپاهه
خوبه

میدونم سپاهه،من امریه گرفتم به خاطر همین میخواستم ببینم چجور جاییه؟یه سوال دیگه هم داشتم اگه کسی میدونه لطفا جواب بده. اینکه امریه ها کل آموزشی رو توی یه پادگان میگذرونن؟؟؟؟چون من شنیدم 30 روزش رو آموزش نظامی میبینن باقیش رو(از اونجایی که رشته ام کشاورزیه) یه جای دیگه آموزش کشاورزی میبینن.. این حرف صحت داره؟؟؟؟؟

hellion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[/SI سلام دوستان 1/8 کسی پادگان خاتمی یزد نبووووووووووووووووووووووووود؟:evo::evo:

Registered User
لایک‌ها
21

میدونم سپاهه،من امریه گرفتم به خاطر همین میخواستم ببینم چجور جاییه؟یه سوال دیگه هم داشتم اگه کسی میدونه لطفا جواب بده. اینکه امریه ها کل آموزشی رو توی یه پادگان میگذرونن؟؟؟؟چون من شنیدم 30 روزش رو آموزش نظامی میبینن باقیش رو(از اونجایی که رشته ام کشاورزیه) یه جای دیگه آموزش کشاورزی میبینن.. این حرف صحت داره؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
ببین الان من دوستم داره اونجا خدمت میکنه
میگه خوبه در کل
اما خوب آموزشی سختی های خودش رو داره
که اغلب همه جا هم مثل همن
یعنی صبح زود بیدار شدناش
صف کشیدناش
ورزش صبحگاهیش
پیاده روی و ... اش

پس کلاً یه جورن
بله دو ماه آموزشی رو کلاً در پادگانید
حالا بعدش بسته به ارگان امریتون داره
مثلاً آموزش پرورش یه دوره یک ماهه خودش داره برای آموزش معلمی
اما چیز نظامی دیگه خیر

البته اگه سوالتون رو درست متوجه شده باشم

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها من خدمتم شیشم تموم بوده ولی من تا دهم خدمت کردم. جام خوب بود و تو یه ساختمون بودم و اداری و ....... ساختمونی که توش بودم ایثارگران بود... از ایثارگران دهم نامه بهم دادن و معرفیم کردن پادگان که اره من تا دهم خدمت کردم اونجا...... ولی من هنوز نرفتم پادگان واسه تسویه و کارای پایانی.... مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟؟؟ مشکلی نیست چند روزه دیگه برم واسه تسویه و تشکیل پرونده؟؟؟؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز سلام

معمولا تو دوران آموزشی آخر هفته ها ( پنجشنبه و جمعه ) رو اگر بهت نگهبانی نخوره مرخصی میدن ولی مابقی روزها رو باید تو پادگان باشی، بعضی جاها آخر هفته هم شاید مرخصی ندن!!!

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام دوست عزیز

بله دوست عزیز همه ، چه اونایی که امریه دارند جه اونایی که امریه ندارند کل دوران آموزشی رو باید توی یک پادگان بگذرونن ، و فقط امکان داره اگر داخل پادگان میدان تیر نباشه ( مثل پادگان های وسط شهر ) شما را برای میدان تیر و یا اردو یه چند روز به جای دیگری ببرند!

نه صحت نداره کل دو ماه رو تو یک پادگان آموزش نظامی میبینی بعد میری اون جایی که امریه گرفتی مابقی خدمت رو میگذرونی

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها من خدمتم شیشم تموم بوده ولی من تا دهم خدمت کردم. جام خوب بود و تو یه ساختمون بودم و اداری و ....... ساختمونی که توش بودم ایثارگران بود... از ایثارگران دهم نامه بهم دادن و معرفیم کردن پادگان که اره من تا دهم خدمت کردم اونجا...... ولی من هنوز نرفتم پادگان واسه تسویه و کارای پایانی.... مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟؟؟ مشکلی نیست چند روزه دیگه برم واسه تسویه و تشکیل پرونده؟؟؟؟

:blink:

sa-amid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال فوری...

اگه با جایی صحبت کرده باشیم برای امریه و برگه ی سبزو نشون داده باشیم و اونام کپی مدارکو نگه داشته باشن... میشه از امریه شدن تو اون مرکز مطمئن بود؟؟؟؟؟

جایی که آموزشی می افتیم ربطی به جایی که امریه گرفتیم داره؟؟؟؟

ممنون می شم سریع جواب بدین.

Registered User
لایک‌ها
21
یه سوال فوری...

اگه با جایی صحبت کرده باشیم برای امریه و برگه ی سبزو نشون داده باشیم و اونام کپی مدارکو نگه داشته باشن... میشه از امریه شدن تو اون مرکز مطمئن بود؟؟؟؟؟

حتماً باید تاییدیه نیروی انسانی رو بگیری تا مطمئن شی
بله مرتبطه

sa-amid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون...

ولی اونجا که رفتیم گفت شماره پرسنلی نداری... باید صبر کنی تا معلوم شه کجا می افتی... بعد به ما بگی و ما درخواست بدیم که شما رو می خواهیم.... این سر کاری نیست به نظرتون؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال فوری...

سلام

نه تحویل مدارک باعث نمیشه که مطمئن باشی امریه شدی

مسلما ربط داره

اگه از سازمان ها و وزارتخونه ها و نهادها امریه گرفتی باید از همون مسئول مدیریت منابع انسانی یا کارگزینی که مدارک رو بهش تحویل دادی بپرسی که مثلا سربازهای شما معمولا کجا آموزشی میافتن

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون...

ولی اونجا که رفتیم گفت شماره پرسنلی نداری... باید صبر کنی تا معلوم شه کجا می افتی... بعد به ما بگی و ما درخواست بدیم که شما رو می خواهیم.... این سر کاری نیست به نظرتون؟

فکر نمیکنم سر کاری باشه ، مثلا یه نفر بود امریه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی رو گرفته بود و تقریبا همین حرفی رو که به شما زدن به اونم زده بودن.( بهش گفته بودن هر موقع مرکز آموزشت مشخص شد بلافاصله به ما خبر بده )

آموزشیش رو هم افتاده بود نیروی هوایی ارتش، فرماندهی هوایی شهید خضرایی

باز بگم بستگی داره به جایی که برای امریه اقدام کردی، احتمال داره به قول خودت سر کارت هم گذاشتن

در هر صورت باید پیگیر باشی

بالا