بالاخان
Registered User
معاف نشدم. طرف با وقاهت تمام، تو چشمام نگاه کرد و گفت چشمات باید بالای 8 باشه و واسه تو 8 هستش!!! یعنی اگه 8.25 هم بودم معاف میشدم! نمیدونم اینایی که ادعای خدا و پیغمبرشون میشه، چجوری میتونن 3 نمره رو نادیده بگیرن و بچسبونن به معاف از رزم که نمره چشم باید 5 باشه و این بی عدالتی رو ترجیح بدن به اینکه 8 رو 8.25 حساب کنن. 2 سال از زندگیم حروم شد. طعم آرامش و آسایش رو دیگه هیچوقت نخواهم چشید. 3 ماه هم که اضافه خدمت دارم. ای خدا ...
لعنت به باعث و بانیش که 2 سال از زندگی جوون بدبخت رو حروم میکنه و فقط فقط حمالی از آدم میکشن. معاف از رزم بدرد عمه شون میخوره. فقط خدا بهم صبر بده، همین.
سعی میکنم با روحیه ی شوخ طبعی همیشگیم وارد خدمت بشم، اما خدا کنه اینقدر عذابم ندن که روحیه ام که هیچی، اسمم یادم بره!
بروبچ عزیز و دوست داشتنی، یه سوال مهم داشتم. با گذشت زمان، به احتمال زیاد شماره چشمم زیاد میشه. آیا مثلا بعد از حدود 6 ماه خدمت، میتونم برای معافیت اقدام کنم یا خیر؟ اگه میتونم، از کجا و چجوری باید اقدام کنم؟
برای عرق شدید کف دستمم میخوام در حین خدمت اقدام کنم. چجوری باید اقدام کنم؟ عرق کف دست و تعریق شدید کل بدنم، در مواقع دیدن بازی فوتبال و یا هیجانی شدنم، به شدت زیاد میشه، طوری که باید برم بعدش دستم رو با آب و صابون بشورم ...
در ضمن مدرکمم سیکل هستش. یعنی فقط 1 درس ( حسابان ) رو نتونستم پاس کنم تا دیپلم بگیرم. برای 1 درس کذایی، بدترین رفتار در حین خدمت باهام میشه. سیکل ها، پست ترین افراد در خدمت از لحاظ جایگاه حساب میشن. خدا به داد برسه ...
تنها فرزند ذکور هم هستم و تک فرزندم هستم. امیدوارم بیفتم تهران ( بعد از آموزشی ). شنیدم میگن بعد از آموزشی باید بری جایی که شناسنامه پدر و مادرت صادر شده و نامه بگیری تا ثابت شه تک فرزندی!!!!!!! خب چکاریه! شناسنامه پدر و مادر، این رو به وضوح ثابت میکنه.
رفيق . تو اگه زمانی که تو اون دستگاهی که چشماتو ميگه شماره چند هست نگاه ميکردی ، يک کم چشماتو تابتا ميکردی ، بالای 8 ميشدی
هنوزم دير نشده، دوباره برو تست بده.
در مورد عرق کف دست، من يکی رو ميشناختم که يک ماه مونده بود سربازيش تموم شه اتفاقی رفت بهداری ، دکتره کف دستشو ديد گفت معافی
هفتده ماه الکی خدمت کرده بود.. تو هم حتماً الان برو دنبالش تا هوا گرمه .
اگه دستتو پاک ميکنی مشتتو ميبندی و بعد از 30 ثانيه باز ميکنی کف دستت خيس شده باشه معافی
آخه نزده معاینه مجدد که اینکار رو بکنم. زد معاف از رزم و باید منتظر برگه سبز باشم. حالا دنبالشم که معاینه مجدد بگیرم ...
من بیشتر، موقع فوتبال دیدن و استرس و هیجانی شدن، کف دستم ( + کل بدنم )، شدیدا عرق میکنه. چجوری از تو سربازی اقدام کنم؟ باید بعد از آموزشی اقدام کنم؟ برای چشمامم اگه برم خدمت، مسلما با گذشت زمان، شمارم خود به خود میره بالا، اونجا از کجا و چجوری باید اقدام کنم؟
میشه یکی جواب من رو هم بده؟ یه دنیا ممنون میشم.
یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه تست عرق کف دست، چجوریه؟