• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
معاف نشدم. طرف با وقاهت تمام، تو چشمام نگاه کرد و گفت چشمات باید بالای 8 باشه و واسه تو 8 هستش!!! یعنی اگه 8.25 هم بودم معاف میشدم! نمیدونم اینایی که ادعای خدا و پیغمبرشون میشه، چجوری میتونن 3 نمره رو نادیده بگیرن و بچسبونن به معاف از رزم که نمره چشم باید 5 باشه و این بی عدالتی رو ترجیح بدن به اینکه 8 رو 8.25 حساب کنن. 2 سال از زندگیم حروم شد. طعم آرامش و آسایش رو دیگه هیچوقت نخواهم چشید. 3 ماه هم که اضافه خدمت دارم. ای خدا ...
لعنت به باعث و بانیش که 2 سال از زندگی جوون بدبخت رو حروم میکنه و فقط فقط حمالی از آدم میکشن. معاف از رزم بدرد عمه شون میخوره. فقط خدا بهم صبر بده، همین.
سعی میکنم با روحیه ی شوخ طبعی همیشگیم وارد خدمت بشم، اما خدا کنه اینقدر عذابم ندن که روحیه ام که هیچی، اسمم یادم بره!

بروبچ عزیز و دوست داشتنی، یه سوال مهم داشتم. با گذشت زمان، به احتمال زیاد شماره چشمم زیاد میشه. آیا مثلا بعد از حدود 6 ماه خدمت، میتونم برای معافیت اقدام کنم یا خیر؟ اگه میتونم، از کجا و چجوری باید اقدام کنم؟
برای عرق شدید کف دستمم میخوام در حین خدمت اقدام کنم. چجوری باید اقدام کنم؟ عرق کف دست و تعریق شدید کل بدنم، در مواقع دیدن بازی فوتبال و یا هیجانی شدنم، به شدت زیاد میشه، طوری که باید برم بعدش دستم رو با آب و صابون بشورم ...

در ضمن مدرکمم سیکل هستش. یعنی فقط 1 درس ( حسابان ) رو نتونستم پاس کنم تا دیپلم بگیرم. برای 1 درس کذایی، بدترین رفتار در حین خدمت باهام میشه. سیکل ها، پست ترین افراد در خدمت از لحاظ جایگاه حساب میشن. خدا به داد برسه ...

تنها فرزند ذکور هم هستم و تک فرزندم هستم. امیدوارم بیفتم تهران ( بعد از آموزشی ). شنیدم میگن بعد از آموزشی باید بری جایی که شناسنامه پدر و مادرت صادر شده و نامه بگیری تا ثابت شه تک فرزندی!!!!!!! خب چکاریه! شناسنامه پدر و مادر، این رو به وضوح ثابت میکنه.

رفيق . تو اگه زمانی که تو اون دستگاهی که چشماتو ميگه شماره چند هست نگاه ميکردی ، يک کم چشماتو تابتا ميکردی ، بالای 8 ميشدی
هنوزم دير نشده، دوباره برو تست بده.
در مورد عرق کف دست، من يکی رو ميشناختم که يک ماه مونده بود سربازيش تموم شه اتفاقی رفت بهداری ، دکتره کف دستشو ديد گفت معافی
هفتده ماه الکی خدمت کرده بود.. تو هم حتماً الان برو دنبالش تا هوا گرمه .
اگه دستتو پاک ميکنی مشتتو ميبندی و بعد از 30 ثانيه باز ميکنی کف دستت خيس شده باشه معافی

آخه نزده معاینه مجدد که اینکار رو بکنم. زد معاف از رزم و باید منتظر برگه سبز باشم. حالا دنبالشم که معاینه مجدد بگیرم ...
من بیشتر، موقع فوتبال دیدن و استرس و هیجانی شدن، کف دستم ( + کل بدنم )، شدیدا عرق میکنه. چجوری از تو سربازی اقدام کنم؟ باید بعد از آموزشی اقدام کنم؟ برای چشمامم اگه برم خدمت، مسلما با گذشت زمان، شمارم خود به خود میره بالا، اونجا از کجا و چجوری باید اقدام کنم؟

میشه یکی جواب من رو هم بده؟ یه دنیا ممنون میشم.

یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه تست عرق کف دست، چجوریه؟

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان ببخشید کسی در مورد هشتم شکاری اصفهان می دونه خوبه اونجا یا بده؟؟؟؟ لطفا نظراتونو بگین دوستان.
با تشکر

سلام
هشتم شکاری دوستم بود
خیلی راضی بود و تعریف میکرد

کلاً نیرو هوایی ارتش انگار خیلی خوبه :D

Registered User
لایک‌ها
21
علی جان من هم 1.8 هستم نیرو هوای ارتش ولی نمی دنم کدوم پادگان هستم ساعت 6 میدون **** تو کجایی؟

سلام
تو پست های قبلی گفتم اردکان یزد

sarkhan هم مدرس کرج

اما انگار هیچ دو نفری یه جا نیوفتادن :D

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی در مورد کد 13: آموزشگاه مرزبانی شهید بیگلری - مشکین شهر اطلاعاتی داره؟
حداکثر درجه برای لیسانس چیه؟ به چی بستگی داره؟

سلام دوست عزیز

به این وبلاگ یه سری بزن: bash-gah.blogfa.com

موفق باشی

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تو پست های قبلی گفتم اردکان یزد

sarkhan هم مدرس کرج

اما انگار هیچ دو نفری یه جا نیوفتادن :D
Ali :D عزیز سلام
من جوادنیای قزوین (وزارت دفاع) افتادم!
دوستمون arezaeej افتادن مدرس کرج

کسی اول آبان وزارت دفاع (پادگان جوادنیای قزوین) نیست؟؟؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه یکی جواب من رو هم بده؟ یه دنیا ممنون میشم.

یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه تست عرق کف دست، چجوریه؟
بالاخان عزیز سلام
شما میتونی از طریق بهداری اون پادگانی که دوران آموزشیت رو میگذرونی برای معافیت اقدام کنی. در ضمن میتونی به معاف از رزمیت اعتراض بکنی و دوباره بری شورا پزشکی شاید برای بار دوم معاف کاملت کنن. در ضمن برای بار دوم میتونی برای یه بیماری دیگه تو شورا پزشکی اقدام کنی
موفق باشی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
افتادم ستاد فرماندهی کل **** پادگان شهدای کرمانشاه،اعزام اول آبان

حالا چه جور جایی هست و کسی از بچه های اینجا اعزام اول آبان اونجا نیست؟

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
با کلی التماس و خواهش و به زور، معاینه مجدد برای چشمام گرفتم. نوشت بیمارستان ( ناجا 2 ) که فکر کنم بیمارستان اما سجاد (ع) میشه. چشمام رو 8 نوشته بود که 0/25 کم داشتم تا معافی، اما در حقیقت 8 نبوده و نیست و در بیمارستان اولی با کلی التماس، کاری کردم بنویسن 8. اون موقع نمیدونستم باید 8/25 و کلا بالای 8 باشه. میخواستم ببینم میشه یه جوری با هزار جور التماس و خواهش، به دکتر بیمارستان سجاد بگم که معاینه نکنه و بنویسه واسم 8/25 یا 8/5 ؟ کسی آشنایی چیزی داره؟
عاجزانه خواهشمندم که را حل های خودتون رو ارائه بدید تا به یه نتیجه ای برسیم ...

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
افتادم ستاد فرماندهی کل **** پادگان شهدای کرمانشاه،اعزام اول آبان

حالا چه جور جایی هست و کسی از بچه های اینجا اعزام اول آبان اونجا نیست؟

سلام دوست عزیز

من یکی دو نفری رو میشناختم که اونجا آموزش دیده بودن و میگفتن جای خوبیه و زیاد گیر دادن تو کارشون نیست بیشتر از این نمیدونم شرمنده!

موفق باشید

سعید007

Registered User
لایک‌ها
0
پس نیروی هوایی ارتش خوبه داش علی می شه بیشتر توضیح بدین ؟؟؟؟؟
دلهره دارم با تشکر

Registered User
لایک‌ها
21
پس نیروی هوایی ارتش خوبه داش علی می شه بیشتر توضیح بدین ؟؟؟؟؟
دلهره دارم با تشکر

سلام
پایگاه هشتم شکاری نزدیکه فرودگاه اصفهانه و توی جاده فرودگاه
دوستم اونجا خدمت کرد
خیلی خیلی راضی بود

حالا این چیزیه که من شنیدم
خدمت چیزیه که باید هر کس خودش تجربش کنه

آره بابا نیرو هوایی ارتش خوبه
همه میگن

توضیح دیگه والا خودمم عازمم و اطلاعاتم در حد شنیده هاست :D

بزن بر طبل بی خیالی :D

ali_autumnal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
يادش بخير اون موقع كه من ميخواستم اعزام شم (دقیقا پارسال این موقع ها - اعزامم 1 آبان 89 بود و الان دیگه تقریبا 1 سال گذشته. یعنی الان 12 ماه خدمتم :blush: ) انصافا دوستاي خيلي زيادي تو اين فاروم منو راهنمايي كردن. از همشون ممنونم. گفتم حالا شايد من بتونم بچه هايي رو كه به جوادنيا اعزام ميشن رو راهنمايي كنم.

من ا آبان 89 اعزام شدم به جوادنيا (وزارت دفاع - قزوين). در يك جمله بگم بهترين جا واسه آموزش جوادنياست. من امریه داشتم. الان هم صاایران خدمت می کنم. لیسانس نرم افراز
سطح رسيدگيشون به گردان دانشجويي واقعاً خوبه. غذاهاش هم تو كل نيروهاي مسلح كيفيت مناسبي داره.

معمولا هر هفته از چهارشنبه 2 بعد از ظهر تا جمعه 7 شب مرخصي ميدن.
چهارشنبه ها سرويس مياد تو ميدون صبحگاه و ميتونيد با سرويسا بريد مرخصي. معمولا سربازاي جوادنيا از شهرهاي تهران. كرج. قزوين. سمنان. شاهرود. مازندران و همدان هستند.

3 روز تو هفته ورزش صبحگاهي داريد (به رهبري سرهنگ عبددددددددددددددددددددددد دي (خيلي مرد باحاليه))

دوشنبه ها برنامه كوهنوردي داريد. (البته كوه كه نيست. 2 تا تپه ميريد از پادگان بالا ميگن رسيديد )

چهارشنبه ها صبحگاه مشترك برگزار ميشه با حضور فرمانده پادگان يا جانشينش. (كه از تك تك گروهان ها بايد جلوشون رژه برند)

هفته آخر هم اردو و ميدون تير. هيجان ميدون تير خيلي جالبه. اردو هم ميريد ناهار ميخوريد و برمي گرديد (2 روز اين روال تكرار ميشه)

و اينكه امتحانها اصلا تاثيري نداره تو دوره آموزشي. اگه درجه واست مهمه سعي كن تيراندازيت رو خوب بزني كه به 30% كه تيراندازيشون از بقيه بالاتر باشه درجات بالا رو ميدن. (دوره ما ليسانسا 70% استوار يك و دو شدند و 30% ستوان 3)

استخرشم تو دوره ما مراحل تعمير رو پشت سر ميزاشت. شايد واسه دوره شما آماده باشه. سالن تيراندازي با تفنگ بادي هم ميريد.

در كل جوادنيا بهترين پادگان آموزشيه.

اميدوارم به درد بچه هايي كه 1 آبان به جوادنيا اعزام ميشن خورده باشه.

بعد آموزشی بچه ها یه چند تا وبلاگ هم راه انداختن که فکر کنم به دردتون بخوره:

خاطرات بچه هاي گروهان 11 جوادنيا (اعزامي 1 آبان 89) خاطرات دوران آموزشی در پادگان ش-جوادنیا
خاطرات بچه هاي گروهان 12 جوادنيا (اعزامي 1 آبان 89) اعزامی آبان 89 پادگان جوادنیا

باز اگه سوالي بود در خدمتم ....

سلام به همه...
آقا دمت گرم. نیرو دادی بهم.
منم جوادنیا هستم. امروز برگه سفید رو پست برام آورد.
رشته ام مهندسی نرم افزار از زنجان

موفق باشید

ali_autumnal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی آدرس دقیق مرکز آموزش شهید جوادنیا کجاست؟

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزیز
من 10/1 اعزامم کسی راجع به پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور اطلاعاتی داره؟؟؟ منو راهنمایی کنید لطفا

Registered User
لایک‌ها
21
سلام به دوستان عزیز
من 10/1 اعزامم کسی راجع به پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور اطلاعاتی داره؟؟؟ منو راهنمایی کنید لطفا

سلام
حالا کو تا 1/10

یه نمه راهش دوره :D وگرنه نیرو زمینی سپاهه
خوبه

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه...
آقا دمت گرم. نیرو دادی بهم.
منم جوادنیا هستم. امروز برگه سفید رو پست برام آورد.
رشته ام مهندسی نرم افزار از زنجان

موفق باشید
سلام دوست عزیز
بالاخره یه هم پادگانی پیدا شد.همونطور که تو پست های قبل گفتم منم جوادنیا هستم.
رشتم مهندسی عمران هست و از تهرانم.

ان شاء الله آموزشی رو خوب بگذرونیم.
اگه دوست داشتی بیشتر آشنا شیم این آدی منه:[email protected]

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی آدرس دقیق مرکز آموزش شهید جوادنیا کجاست؟

حدود 40 کیلومتر از قزوین به سمت تهران که بیای بین نیروگاه برق شهید رجایی و طالقان یه مسیر فرعی کنار اتوبان هست که با یه تابلو مشخصه و میاد به سمت پادگان(یعنی پادگان ضلع شمالی اتوبان قرار داره).

یکی از بدی هاش اینه که از کنار اتوبان تا دم در دژبانی و از دم در دژبانی تا آسایشگاه پیاده روی زیادی داره اونم به صورت سربالایی!

سوالی باشه در خدمتیم

ali_autumnal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
بالاخره یه هم پادگانی پیدا شد.همونطور که تو پست های قبل گفتم منم جوادنیا هستم.
رشتم مهندسی عمران هست و از تهرانم.

ان شاء الله آموزشی رو خوب بگذرونیم.
اگه دوست داشتی بیشتر آشنا شیم این آدی منه:[email protected]

ایشالا........
ایمیل من: [email protected]
اینم آدرس وب سایت شخصیمه: .:: وب سايت شخصي مهندس بابامرادی ::.

ali_autumnal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حدود 40 کیلومتر از قزوین به سمت تهران که بیای بین نیروگاه برق شهید رجایی و طالقان یه مسیر فرعی کنار اتوبان هست که با یه تابلو مشخصه و میاد به سمت پادگان(یعنی پادگان ضلع شمالی اتوبان قرار داره).

یکی از بدی هاش اینه که از کنار اتوبان تا دم در دژبانی و از دم در دژبانی تا آسایشگاه پیاده روی زیادی داره اونم به صورت سربالایی!

سوالی باشه در خدمتیم

دستت درد نکنه عزیز.
یه سوال: زیاد میدونن!!!!!!!!!!!؟ آخه من زیاد نمیتونم بدوم....!!!

بالا