• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ha123di

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان مرکز آموزش من دستغیب جهرم هست کسی میدونه موقع تقسیم ممکنه کجا بیفتم؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برگه سفید اومده زده نیروی هوایی ارتش مرکز شهید ...............................

یعنی مرکز اموزشم معلوم نیست فقط میدونم نیرو هوایی هست ......... ساعت حضور 6 میدون **** ....

جریان چیه ؟

متاهل ..معاف از رزم . سرپرست خانوار هم هستم کجام به نظرتون دوستان ؟ اموزش؟ِ

دوست عزیز،منم اولین باره این چیزی رو که شما میگی میبینم، از این جهت میگم که معمولا وقتی نیرو مشخص میشود مرکز آموزش نیز مشخص می شود.و یه حالت دیگه هم هست که در برگه قید میشه مازاد که باید تا روز اعزام صبر کنین و هرجا نیرو لازم باشه شما رو اونجا تقسیم میکنن که اینطوری که شما میگین برای شما مازاد قید نشده!فقط اینو میتونم بگم که نیروی هوایی ارتش در نقاط مختلف کشور پادگان آموزشی داره و در تهران هم برای لیسانس به بالاها فقط یک پادگان آموزشی داره اونم پادگان فرماندهی هوایی شهید خضرایی در خیابان دماوند هست که اگه اونجا باشین جای خوبی هستش.

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
میدونم منم گفتم اصلش بعد از برگه سبزه
اما بهتره قبلش مطمئن شی
چون بعد تا میری مثلاً واسه خودم پیش اومد
میگفتن واسه این ماهی که اعزامته نیرو نمیخواییم
یا خیلی جاها گفتن دیره

اما حدود دو سه ماه طول میکشه

نه توی برگ سفید نمیزنه
اما خوب معمولاً جاهای امریه ها آموزشی اش معلومه که اون موسسه وابسته به چه نهادیه

وقتی مطمئن شو که امریت درست شده !!!!! که نامه نیروی انسانی تایید شدش رو بهت بدن !

به حرف اصلاً تکیه نکن

چند جا با هم برو
یه جا اکتفا نکن

موفق باشی

سلام.حرفای این دوستمون کاملا درست.امااصلا این اشتباهو نکنی که چندجاهمزمان درخواست بدی.چون **** وظیفه استعلام میکنه وهردومنتفی میشه!
دوستم این بلا سرش اومد
خودم رشتم عمران هست وامریه خاتم الانبیا دارم وخداروشکرآموزشی افتادم شهیدمدرس کرج(****).1/8هم اعزامم هست.یادت باشه بند پ روتبدیل کن به بندخ وفقطتوکلت به اون باشه که خیلی بزرگتر از پ هست.
یاحق

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
اعزامی8/1شهیدمدرس کرج ازبچه های سایت کسی نیست؟:)

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
سلام.حرفای این دوستمون کاملا درست.امااصلا این اشتباهو نکنی که چندجاهمزمان درخواست بدی.چون **** وظیفه استعلام میکنه وهردومنتفی میشه!
دوستم این بلا سرش اومد
خودم رشتم عمران هست وامریه خاتم الانبیا دارم وخداروشکرآموزشی افتادم شهیدمدرس کرج(****).1/8هم اعزامم هست.یادت باشه بند پ روتبدیل کن به بندخ وفقطتوکلت به اون باشه که خیلی بزرگتر از پ هست.
یاحق

سلام
نه من منظورم از چند جا هم زمان این بود که فقط نری مثلاً به انرژی اتمی گیر بدی بقیه جاها رو بی خیال شی
وگرنه اگه جایی در حال پیگیری کارتون هست دیگه بقیه جاها کنسله

ممنون از تذکرت

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
خیلی ممنون از همه که راهنمایی کردن
منم چون به قول دوستمون بند پ ندارم و فقط امیدم به خداست تقریبا همه جا واسه امریه رفتم پرسیدم که تا حالا به در بسته خوردم! از سازمان استاندارد و ..... تا بهزیستی! با اینکه بهزیستس و امثال اون ربطی به رشته ام نداره (مکانیک) اما نا امید نشدم!
فقط مشکلم اینه که همه برگ سبز می خوان و منم اگه دفترچه رو بفرستم و برگ سبز هم بیاد ممکنه سریع بعدش کد بخورم و نشه کاری کرد!
یه سوال هم داشتم واسه گرفتن امریه باید حتما دانشگاه دولتی اونم با معدل خاصی باشیم؟؟؟
بعد مصاحبه و پذیرش و ... هم داره؟
سازمان استاندارد که رفتم بهم گفت دانشگاه آزاد معدل بالای 16 و بعدش هم مصاحبه تخصصی!!!

Registered User
لایک‌ها
21
خیلی ممنون از همه که راهنمایی کردن
منم چون به قول دوستمون بند پ ندارم و فقط امیدم به خداست تقریبا همه جا واسه امریه رفتم پرسیدم که تا حالا به در بسته خوردم! از سازمان استاندارد و ..... تا بهزیستی! با اینکه بهزیستس و امثال اون ربطی به رشته ام نداره (مکانیک) اما نا امید نشدم!
فقط مشکلم اینه که همه برگ سبز می خوان و منم اگه دفترچه رو بفرستم و برگ سبز هم بیاد ممکنه سریع بعدش کد بخورم و نشه کاری کرد!
یه سوال هم داشتم واسه گرفتن امریه باید حتما دانشگاه دولتی اونم با معدل خاصی باشیم؟؟؟
بعد مصاحبه و پذیرش و ... هم داره؟
سازمان استاندارد که رفتم بهم گفت دانشگاه آزاد معدل بالای 16 و بعدش هم مصاحبه تخصصی!!!

سلام
نه دوست عزیز آزاد و دولتی نداره که
دیگه این روزا همه دانشگاها مثل همن
آره امیدت به خدا
شما لیسانسی یا فوق ؟

برخی جاها معدل براشون ملاکه برخی جاها نه ، اما راستش رو بخوای اگه جایی قرار بشه بری با هر معدلی میشه
برخی ارگانها مثل دانشگاه مالک اشتر مصاحبه داره ، البته تخصصی نیست

یه چیز دیگه خیلی جاها تا میری یه بهونه مثل همون معدل میارن که بپیچونن طرف رو
شما یه نمه سماجت به خرج بده و پرو باش :D :D ( نری دعوا کنیا :)) )

شما هر سازمانی که به ذهنت میرسه رو پیگیر باش

انشاالله که موفق باشی

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
من لیسانس دارم
وقتی بهم گفتند معدل خودم هم تعجب کردم! اما طرف گفت بخشنامه بهمون دادن که دانشگاه آزاد شرط معدل داره!!!
هر جا میری یه چیزی میگن و یه سرس قوانینی واسه خودشون گداشتن!
منم خیلی جا ها رفتم اکثرا میگن سهمیه ما تمام شده یا اینکه اول برگ سبزت رو بیار یا حتما فلان تاریخ باید اعزامت باشه!

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
دوستم این بلا سرش اومد
یاحق

سلام
من فقط از جاهای مختلف رفتم واسه امریه سوال پرسیدم که احتمالا بخاطر همون بند پ فعلا نشده! که البته من هم امیدم رو از دست ندادم هنوز مدارکی به هیچ جا ندادم
من هم خوام اگه بشه امریه خاتم بگیرم
اطلاع داری رشته مکانیک هم میگیرن؟
شما از تهران اقدام کردی؟ چون من ساکن تهران نیستم
واسه امربه شرایط خاصی می خوان؟
راستی من به شما پ.خ هم دادم

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من خدمتم تمام شده
میخواستم ببینم کسی میدونه کارتم چند روزه میاد؟
مراحل صدور کارت به چه شکله؟کجا باید پیگیری کنم مرحله صدور کارت رو؟
سلام دوست عزیز .باید اینو بگم که الان یه 2ماهی هست که کارت پایان خدمتم عین معافیت ها هوشمند شده و به منزل افراد فرستاده میشه.
اگر در پروندت مشکل خاص وایرادی نداشته باشی از جمله تایید کسر خدمت و... نهایتا کارتت 2ماهه میاد میرسه.
برای پیگیری هم هرچند وقت یه بار به حوزه **** وظیفه استانتون یا پلیس+10برو و قضیه رو جویاشو.
بازم اگه سوالی بود درخدمتیم

Registered User
لایک‌ها
21
من لیسانس دارم
وقتی بهم گفتند معدل خودم هم تعجب کردم! اما طرف گفت بخشنامه بهمون دادن که دانشگاه آزاد شرط معدل داره!!!
هر جا میری یه چیزی میگن و یه سرس قوانینی واسه خودشون گداشتن!
منم خیلی جا ها رفتم اکثرا میگن سهمیه ما تمام شده یا اینکه اول برگ سبزت رو بیار یا حتما فلان تاریخ باید اعزامت باشه!

بعضی جاها که راست میگن
مثلاً نفت امریه میگیره اما از هفت خوان باید رد شی

انرژی اتمی مطمئنم میخواد مکانیک لیسانس
امريه عادي

یه سر بزن

اگه دوست داری خوبه اما ممکنه تهران نباشی یا شهر خودت

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان اعزامی آبان هر موقع برگه سفیدها رو گرفتین بیاین اینجا اعلام کنین که کجاها افتادین همین طور که در پست های قبلی خودم و یک سری از دوستان اعلام کردن.به امید آن که هرکی جایی که دوست داره بیفته.

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضی جاها که راست میگن

امريه عادي

یه سر بزن

سلام
حرف شما کاملا درسته هر جایی برای خودش یه چیزی میگه
همین طوری که دوستمون هم گفت وزارت نفت امریه میگیره و باید از 6 ماه قبل از تاریخ اعزامت اقدام کنی!! و اگر فارغ التحصیل دانشگاه آزاد هم باشی معدل بالای 17 میخواد!!و ... که به قول دوستمون از هفت خوان باید رد بشی
انرژی اتمی هم امریه میگیره ولی فقط از 9 تا دانشگاه دولتی معتبر!!! و مثلا فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد و خیلی جاها رو قبول ندارن!
یه سری جاها مثل وزارت نیرو ، سازمان استاندارد و ... اگه آزاد باشی معدل 16 به بالا میخواد در کنار شرایط دیگه
جاهایی هم هستن که برای یک سری از تاریخ های اعزام امریه میدن مثل اداره کل نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس و ...
ان شاء الله کار شما هم درست بشه
سوالی باشه در خدمتیم

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من فقط از جاهای مختلف رفتم واسه امریه سوال پرسیدم که احتمالا بخاطر همون بند پ فعلا نشده! که البته من هم امیدم رو از دست ندادم هنوز مدارکی به هیچ جا ندادم
من هم خوام اگه بشه امریه خاتم بگیرم
اطلاع داری رشته مکانیک هم میگیرن؟
شما از تهران اقدام کردی؟ چون من ساکن تهران نیستم
واسه امربه شرایط خاصی می خوان؟
راستی من به شما پ.خ هم دادم

ببین خاتم تنها جایی هست که معمولاراحت امریه میدنو کمترپارتی بازی هست.فقط کم نیاروسمج باش مثل من که8ساعت توراهروهش نشستمو میگفتن نمیدیم عزیز
بله ساکن تهران هستم.
اینوبهت بگم که رشته عمران روهوا میزنن تمانم قسمت های خاتم.رشته های دیگه کمتر
قربهای مختلف خاتم اینا هست:کربلا،نوح،قائم،...که خودشون باز تقسم میشن به کلی موسسه
بچه ها مکانیکم میگیرند.فکرکنم نوح بگیره.بایدبری شهرک غرب قرب مرکز سوال کنی.حالاآدرسش اینارو بت میدم تو ج.خ!
شرایط خاصی هم نداره.فقط میگن رشتت چیه؟معدلت(14هست،با1سال فعال بسیج12!)؟مصاحبه هم نداره.یادت باشه75روز قبل تاریخ اعزام اقدام کنی.من2ماه و1روزمونده رفتن میگفتن دیراومدی پرهست.باسماجت قبول کردن.
توکلت به خدا یاشه.راحت خاتمی میشی:cap:

Registered User
لایک‌ها
21
ببینم یعنی فقط ما سه چهار تا اعزام 1.8 ایم اینجا ؟!!!
کسی دیگه اعزامه هم همین طور که دوست عزیزمون فرمودن ، بیاد بگه بلکه یه جا بودیم :D

e2fab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حین خدمت میشه برای معافیت کفالت اقدام کرد؟ من 8/1 اعزامم و 9/1 شرایط معافیت کفالتو دارم. تو مدت آموزشی برای انجام کارها مرخصی میدن؟

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
بعضی جاها که راست میگن

امريه عادي

یه سر بزن

ممنون
انرژی اتمی رو نگاه کردم یه چیزی مثل وزارت نفته!!!
فکر نکنم به این راحتی امریه بگیرن باید چند مرتبه مصاحبه بدی و گزینش بشی!
البته حالا من مدارکمو می فرستم شاید فرجی شد!

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حین خدمت میشه برای معافیت کفالت اقدام کرد؟ من 8/1 اعزامم و 9/1 شرایط معافیت کفالتو دارم. تو مدت آموزشی برای انجام کارها مرخصی میدن؟
با سلام
بله در حین خدمت هم میتونید برای گرفتن هرگونه معافیت اقدام کنید
معمولا اغلب پادگان های آموزشی به سربازها مرخصی میدن. شما اگه شرایط معافیت داشته باشی میتونی با فرماندت صحبت بکنی و مرخصی بگیری. یا اینکه توی مرخصی میان دوره آموزشیت اقدام کنی.

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبود 4 ماه دیـــــگه

e2fab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز برگه سفید از police+10 گرفتم جلوی نیرو و مرکز چیزی نوشته نشده.؟مازاد حساب میشم؟

بالا