برگه سفید اومده زده نیروی هوایی ارتش مرکز شهید ...............................
یعنی مرکز اموزشم معلوم نیست فقط میدونم نیرو هوایی هست ......... ساعت حضور 6 میدون **** ....
جریان چیه ؟
متاهل ..معاف از رزم . سرپرست خانوار هم هستم کجام به نظرتون دوستان ؟ اموزش؟ِ
سلام
میدونم منم گفتم اصلش بعد از برگه سبزه
اما بهتره قبلش مطمئن شی
چون بعد تا میری مثلاً واسه خودم پیش اومد
میگفتن واسه این ماهی که اعزامته نیرو نمیخواییم
یا خیلی جاها گفتن دیره
اما حدود دو سه ماه طول میکشه
نه توی برگ سفید نمیزنه
اما خوب معمولاً جاهای امریه ها آموزشی اش معلومه که اون موسسه وابسته به چه نهادیه
وقتی مطمئن شو که امریت درست شده !!!!! که نامه نیروی انسانی تایید شدش رو بهت بدن !
به حرف اصلاً تکیه نکن
چند جا با هم برو
یه جا اکتفا نکن
موفق باشی
سلام.حرفای این دوستمون کاملا درست.امااصلا این اشتباهو نکنی که چندجاهمزمان درخواست بدی.چون **** وظیفه استعلام میکنه وهردومنتفی میشه!
دوستم این بلا سرش اومد
خودم رشتم عمران هست وامریه خاتم الانبیا دارم وخداروشکرآموزشی افتادم شهیدمدرس کرج(****).1/8هم اعزامم هست.یادت باشه بند پ روتبدیل کن به بندخ وفقطتوکلت به اون باشه که خیلی بزرگتر از پ هست.
یاحق
خیلی ممنون از همه که راهنمایی کردن
منم چون به قول دوستمون بند پ ندارم و فقط امیدم به خداست تقریبا همه جا واسه امریه رفتم پرسیدم که تا حالا به در بسته خوردم! از سازمان استاندارد و ..... تا بهزیستی! با اینکه بهزیستس و امثال اون ربطی به رشته ام نداره (مکانیک) اما نا امید نشدم!
فقط مشکلم اینه که همه برگ سبز می خوان و منم اگه دفترچه رو بفرستم و برگ سبز هم بیاد ممکنه سریع بعدش کد بخورم و نشه کاری کرد!
یه سوال هم داشتم واسه گرفتن امریه باید حتما دانشگاه دولتی اونم با معدل خاصی باشیم؟؟؟
بعد مصاحبه و پذیرش و ... هم داره؟
سازمان استاندارد که رفتم بهم گفت دانشگاه آزاد معدل بالای 16 و بعدش هم مصاحبه تخصصی!!!
سلام.حرفای این دوستمون کاملا درست.امااصلا این اشتباهو نکنی که چندجاهمزمان درخواست بدی.چون **** وظیفه استعلام میکنه وهردومنتفی میشه!
دوستم این بلا سرش اومد
خودم رشتم عمران هست وامریه خاتم الانبیا دارم وخداروشکرآموزشی افتادم شهیدمدرس کرج(****).1/8هم اعزامم هست.یادت باشه بند پ روتبدیل کن به بندخ وفقطتوکلت به اون باشه که خیلی بزرگتر از پ هست.
یاحق
سلام دوست عزیز .باید اینو بگم که الان یه 2ماهی هست که کارت پایان خدمتم عین معافیت ها هوشمند شده و به منزل افراد فرستاده میشه.سلام
من خدمتم تمام شده
میخواستم ببینم کسی میدونه کارتم چند روزه میاد؟
مراحل صدور کارت به چه شکله؟کجا باید پیگیری کنم مرحله صدور کارت رو؟
من لیسانس دارم
وقتی بهم گفتند معدل خودم هم تعجب کردم! اما طرف گفت بخشنامه بهمون دادن که دانشگاه آزاد شرط معدل داره!!!
هر جا میری یه چیزی میگن و یه سرس قوانینی واسه خودشون گداشتن!
منم خیلی جا ها رفتم اکثرا میگن سهمیه ما تمام شده یا اینکه اول برگ سبزت رو بیار یا حتما فلان تاریخ باید اعزامت باشه!
سلامبعضی جاها که راست میگن
مثلاً نفت امریه میگیره اما از هفت خوان باید رد شی
انرژی اتمی مطمئنم میخواد مکانیک لیسانس
امريه عادي
یه سر بزن
اگه دوست داری خوبه اما ممکنه تهران نباشی یا شهر خودت
سلام
من فقط از جاهای مختلف رفتم واسه امریه سوال پرسیدم که احتمالا بخاطر همون بند پ فعلا نشده! که البته من هم امیدم رو از دست ندادم هنوز مدارکی به هیچ جا ندادم
من هم خوام اگه بشه امریه خاتم بگیرم
اطلاع داری رشته مکانیک هم میگیرن؟
شما از تهران اقدام کردی؟ چون من ساکن تهران نیستم
واسه امربه شرایط خاصی می خوان؟
راستی من به شما پ.خ هم دادم
بعضی جاها که راست میگن
مثلاً نفت امریه میگیره اما از هفت خوان باید رد شی
انرژی اتمی مطمئنم میخواد مکانیک لیسانس
امريه عادي
یه سر بزن
اگه دوست داری خوبه اما ممکنه تهران نباشی یا شهر خودت
با سلامدر حین خدمت میشه برای معافیت کفالت اقدام کرد؟ من 8/1 اعزامم و 9/1 شرایط معافیت کفالتو دارم. تو مدت آموزشی برای انجام کارها مرخصی میدن؟