• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
حرف شما کاملا درسته هر جایی برای خودش یه چیزی میگه
همین طوری که دوستمون هم گفت وزارت نفت امریه میگیره و باید از 6 ماه قبل از تاریخ اعزامت اقدام کنی!! و اگر فارغ التحصیل دانشگاه آزاد هم باشی معدل بالای 17 میخواد!!و ... که به قول دوستمون از هفت خوان باید رد بشی
انرژی اتمی هم امریه میگیره ولی فقط از 9 تا دانشگاه دولتی معتبر!!! و مثلا فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد و خیلی جاها رو قبول ندارن!
یه سری جاها مثل وزارت نیرو ، سازمان استاندارد و ... اگه آزاد باشی معدل 16 به بالا میخواد در کنار شرایط دیگه
جاهایی هم هستن که برای یک سری از تاریخ های اعزام امریه میدن مثل اداره کل نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس و ...
ان شاء الله کار شما هم درست بشه
سوالی باشه در خدمتیم

سلام
حق با شماست! وزارت نفت سخت ترین شرایط رو واسه امریه داره!!!
البته اگه کسی بند پ داشته باشه همه این شرایط میره کنار!
دوست من که آزاد درس می خوند با معدل 15 و خورده ای پارسال درسش تمام شد و الان داره به عنوان امریه تو پتروشیمی ماهشهر یعنی همون محل سکونتش کار می کنه با حقوق ماهی 700 هزار!!!

راستی شما مطمئنی که انرژی اتمی فقط از بعضی از دانشگاه ها امریه میگیره؟ تو سایتش که چیزی ننوشته بود!

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام
بله در حین خدمت هم میتونید برای گرفتن هرگونه معافیت اقدام کنید
معمولا اغلب پادگان های آموزشی به سربازها مرخصی میدن. شما اگه شرایط معافیت داشته باشی میتونی با فرماندت صحبت بکنی و مرخصی بگیری. یا اینکه توی مرخصی میان دوره آموزشیت اقدام کنی.

میگم این قانون شامل کسر خدمت هم میشه؟؟؟
یعنی میشه در حین خدمت کسری گرفت؟
تو صفحه 18 دفترچه نوشته (تو اون کادر) که مدارک کسر خدمت همراه دفترچه داده بشه تا تو برگ اعزام درج بشه!

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
حق با شماست! وزارت نفت سخت ترین شرایط رو واسه امریه داره!!!
البته اگه کسی بند پ داشته باشه همه این شرایط میره کنار!
دوست من که آزاد درس می خوند با معدل 15 و خورده ای پارسال درسش تمام شد و الان داره به عنوان امریه تو پتروشیمی ماهشهر یعنی همون محل سکونتش کار می کنه با حقوق ماهی 700 هزار!!!

راستی شما مطمئنی که انرژی اتمی فقط از بعضی از دانشگاه ها امریه میگیره؟ تو سایتش که چیزی ننوشته بود!
شما درست میگید بند پ چه کارایی نمیکنه!
بله مطمئنم شما میتونی از طریق وب سایت شماره سازمان انرژی اتمی رو بر داری و خودت تلفن کنی و بپرسی چون من خودم هم دنبال امریه بودم یکی از جاهایی که آمار گرفتم همین انرژی اتمی بود و وقتی تلفن کردم که شرایط اخذ امریه رو بپرسم اولین چیزی که از من پرسید این بود که شما کجا درس خوندین، بعدش هم گفت ما فقط از 9 تا دانشگاه دولتی امریه میگیریم که حتما منظورش دانشگاه هایی مثل شریف و تهران و... بود!ولی همون طوری که گفتی اگه بند پ باشه همه این حرفا کشکه!

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم این قانون شامل کسر خدمت هم میشه؟؟؟
یعنی میشه در حین خدمت کسری گرفت؟
تو صفحه 18 دفترچه نوشته (تو اون کادر) که مدارک کسر خدمت همراه دفترچه داده بشه تا تو برگ اعزام درج بشه!
بله شامل کسر خدمت هم میشه
بله میشه
بله داخل دفترچه چیزی رو که شما میگین قید کرده ولی به این معنی نیست که شما نمیتونی حین خدمت برای گرفتن کسری اقدام کنی!

dani69

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

دوستان من مدارک رو 1.5 تکمیل کردم نامه رو پلیس +10 گرفتم زده بود 1.8 حالا باید نامه بیاد درسته اما نامه ای واسم ایومده تا حالا برم پلیس 10 باز

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
بله شامل کسر خدمت هم میشه
بله میشه
بله داخل دفترچه چیزی رو که شما میگین قید کرده ولی به این معنی نیست که شما نمیتونی حین خدمت برای گرفتن کسری اقدام کنی!

خوبه!
ولی فکر کنم قبلش اقدام کنم بهتره چون قوانین ثابتی نداره!!!

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان من مدارک رو 1.5 تکمیل کردم نامه رو پلیس +10 گرفتم زده بود 1.8 حالا باید نامه بیاد درسته اما نامه ای واسم ایومده تا حالا برم پلیس 10 باز
سلام دوست عزیز
اگرتاریخ اعزامت 90/08/1 هست حدود 10 الی 15 روز قبل از این تاریخ برگه سفیدت(همان برگه محل مراجعه) که داخلش نیرو و مرکز آموزشت مشخص شده میاد دم خونتون، اما اگر زودتر میخوای بدونی که کجا افتادی میتونی بری پلیس+10 پرینت برگه سفیدت رو بگیری

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه!
ولی فکر کنم قبلش اقدام کنم بهتره چون قوانین ثابتی نداره!!!
مسلما از ابتدا اقدام کنی بهتره یه تعدادی هستن حین خدمت مدرک جور میکنن برای کسری خدمت، اگه مدارکتون برای گرفتن کسری کامله از همان ابتدا اقدام کنید چون به گفته خودتون قانون درست و حسابی نداره

imana41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام
یه سوال داشتم . در دوره آموزشی روزی چند ساعت آموزشه ؟ و بعد از اتمام می ذارن از پادگان خارج شی یا کلا دوماهو باید اونجا بمونی ؟

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام
یه سوال داشتم . در دوره آموزشی روزی چند ساعت آموزشه ؟ و بعد از اتمام می ذارن از پادگان خارج شی یا کلا دوماهو باید اونجا بمونی ؟

سلام
معمولاً از ساعت 4 که بیدار باشه برنامه های مختلفی داره
که کلاً تا شامگاه دستت بنده
ساعت 9.30 10 هم خاموشی

نه مرخصی هم میدن

mpst

Registered User
لایک‌ها
0
چرا کسی جواب نمیده؟
اینایی که واسشون تو برگه سفید چیزی نزدن مازاد حساب میشن؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
سلام دوست عزیز
بستگی به پادگانی که میوفتی داره و متغیره ، نخیر پادگان باید بمونین و معمولا آخر هفته ها ( پنجشنبه و جمعه ) اگر نگهبانی بهتون نخوره مرخصی میدن ، البته بعضی مواقع مرخصی روزانه یا ساعتی هم میدن که بیشتر برای متاهل ها و مشکل دارها و پارتی دارهاست

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا کسی جواب نمیده؟
اینایی که واسشون تو برگه سفید چیزی نزدن مازاد حساب میشن؟
سلام
اینایی که مازادن داخل برگه سفید قید میکنه مازاد ، شاید شما هم با توجه به اینکه چیزی براتون نزده مازاد باشین!

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
کسی در مورد کد 13: آموزشگاه مرزبانی شهید بیگلری - مشکین شهر اطلاعاتی داره؟
حداکثر درجه برای لیسانس چیه؟ به چی بستگی داره؟

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
کسی در مورد کد 13: آموزشگاه مرزبانی شهید بیگلری - مشکین شهر اطلاعاتی داره؟
حداکثر درجه برای لیسانس چیه؟ به چی بستگی داره؟

حداکثر درجه لیسانس ستوان سه
جدیداً میگن بستگی به نمرات میدون تیر و امتحانا و... داره

اما کشکه
70 درصد رو استوار یکی میدن بقیه ستوان سه

سعید007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان ببخشید کسی در مورد هشتم شکاری اصفهان می دونه خوبه اونجا یا بده؟؟؟؟ لطفا نظراتونو بگین دوستان.
با تشکر

amin_e_m

Registered User
لایک‌ها
0
ببینم یعنی فقط ما سه چهار تا اعزام 1.8 ایم اینجا ؟!!!
کسی دیگه اعزامه هم همین طور که دوست عزیزمون فرمودن ، بیاد بگه بلکه یه جا بودیم :D

علی جان من هم 1.8 هستم نیرو هوای ارتش ولی نمی دنم کدوم پادگان هستم ساعت 6 میدون **** تو کجایی؟

بالا