آره احتمالش هست ولی اگه پارتی داشته باشی کارت رو درست میکنهسلام دوستان من از **** پذیرش گرفتم لیسانس هستم احتمال داره بعد از اموزشی جایی که پذیرش گرفتم نیافتم؟ممنون میشم زود جواب بدین
سلام دوستان من از **** پذیرش گرفتم لیسانس هستم احتمال داره بعد از اموزشی جایی که پذیرش گرفتم نیافتم؟ممنون میشم زود جواب بدین
یه سوال .
چطوری می تونم توی مناطق عملیاتی خدمت کنم ؟
خودشون انتخاب می کنن سرباز ها رو یا هر کسی اعلام آمادگی کنه می تونه به صورت داوطلبی بره واسه خدمت توی اون مناطق ؟
باید توی **** باشم یا ارتش ؟
سعی می کنم خودمو حسابی نشون بدم تا مجبور بشن انتخابم کنن .سلام
تا اونجا که من دیدم خودشون توی تقسیم ها انتخاب میکنن
حالا داوطلبش رو نمیدونم
کلیه نیروها قسمت عملیاتی دارن غیر از وزارت دفاع فکر کنم
اخه خود پارتیم پذیرش جور کرد گفتی میری اموزشی بعد میای پیش خودم بازم باید پارتی بازی کنهآره احتمالش هست ولی اگه پارتی داشته باشی کارت رو درست میکنه
ممنون از جوابت اره پذیرش گرفتم برگه سبزو دادم اشنامون جور کرد گفتی اموزشی میری بعد میای پیش خودماگه از جای خاصی پذیرش گرفتی آموزشی هم **** افتادی پس احتمال بسیار زیاد همون جا میوفتی !
ممنون از جوابت اره پذیرش گرفتم برگه سبزو دادم اشنامون جور کرد گفتی اموزشی میری بعد میای پیش خودم
سعی می کنم خودمو حسابی نشون بدم تا مجبور بشن انتخابم کنن .
به هر حال از خودکشی بهتره
چه جالب برادر زندادشم اردکان بود اونم خیلی راضی بود مخصوصا از امکانات بهداشتی رفاهیشخوب حالشو ببر دیگه
من دوستم الان یزد آموزشیه
خیلی راضیه
منم اردکان افتادم ، اما اونجا رو نمیدونم چی به چیه
اخه خود پارتیم پذیرش جور کرد گفتی میری اموزشی بعد میای پیش خودم بازم باید پارتی بازی کنهآره احتمالش هست ولی اگه پارتی داشته باشی کارت رو درست میکنه