سلام.
يادش بخير اون موقع كه من ميخواستم اعزام شم (دقیقا پارسال این موقع ها - اعزامم 1 آبان 89 بود و الان دیگه تقریبا 1 سال گذشته. یعنی الان 12 ماه خدمتم :blush: ) انصافا دوستاي خيلي زيادي تو اين فاروم منو راهنمايي كردن. از همشون ممنونم. گفتم حالا شايد من بتونم بچه هايي رو كه به جوادنيا اعزام ميشن رو راهنمايي كنم.
من ا آبان 89 اعزام شدم به جوادنيا (وزارت دفاع - قزوين). در يك جمله بگم بهترين جا واسه آموزش جوادنياست. من امریه داشتم. الان هم صاایران خدمت می کنم. لیسانس نرم افراز
سطح رسيدگيشون به گردان دانشجويي واقعاً خوبه. غذاهاش هم تو كل نيروهاي مسلح كيفيت مناسبي داره.
معمولا هر هفته از چهارشنبه 2 بعد از ظهر تا جمعه 7 شب مرخصي ميدن.
چهارشنبه ها سرويس مياد تو ميدون صبحگاه و ميتونيد با سرويسا بريد مرخصي. معمولا سربازاي جوادنيا از شهرهاي تهران. كرج. قزوين. سمنان. شاهرود. مازندران و همدان هستند.
3 روز تو هفته ورزش صبحگاهي داريد (به رهبري سرهنگ عبددددددددددددددددددددددد دي (خيلي مرد باحاليه))
دوشنبه ها برنامه كوهنوردي داريد. (البته كوه كه نيست. 2 تا تپه ميريد از پادگان بالا ميگن رسيديد )
چهارشنبه ها صبحگاه مشترك برگزار ميشه با حضور فرمانده پادگان يا جانشينش. (كه از تك تك گروهان ها بايد جلوشون رژه برند)
هفته آخر هم اردو و ميدون تير. هيجان ميدون تير خيلي جالبه. اردو هم ميريد ناهار ميخوريد و برمي گرديد (2 روز اين روال تكرار ميشه)
و اينكه امتحانها اصلا تاثيري نداره تو دوره آموزشي. اگه درجه واست مهمه سعي كن تيراندازيت رو خوب بزني كه به 30% كه تيراندازيشون از بقيه بالاتر باشه درجات بالا رو ميدن. (دوره ما ليسانسا 70% استوار يك و دو شدند و 30% ستوان 3)
استخرشم تو دوره ما مراحل تعمير رو پشت سر ميزاشت. شايد واسه دوره شما آماده باشه. سالن تيراندازي با تفنگ بادي هم ميريد.
در كل جوادنيا بهترين پادگان آموزشيه.
اميدوارم به درد بچه هايي كه 1 آبان به جوادنيا اعزام ميشن خورده باشه.
بعد آموزشی بچه ها یه چند تا وبلاگ هم راه انداختن که فکر کنم به دردتون بخوره:
خاطرات بچه هاي گروهان 11 جوادنيا (اعزامي 1 آبان 89)
خاطرات دوران آموزشی در پادگان ش-جوادنیا
خاطرات بچه هاي گروهان 12 جوادنيا (اعزامي 1 آبان 89)
اعزامی آبان 89 پادگان جوادنیا
باز اگه سوالي بود در خدمتم ....