• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

مسعود جمالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.
آقا شما مطمئنی جوادنیا افتادی؟
اخه یه بنده خدایی گفت این ماه جوادنیا نیرو نمیگیره، یعنی مارو پیچونده؟
شما آشنا داشتی؟
خونتون کجاست که تونستی امروز(سه شنبه) برگ سفیدت رو بگیری؟ من کرجم، رفتم گفت نیومده هنوز...

مسعود جمالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اعزامی 90/08/1، برگه ی اعلام محل مراجعه مشمولان جهت اعزام به خدمت (همان برگه سفید) از امروز در مراکز پلیس +10 قابل دسترس است.
منم رفتم برگه سفیدم رو گرفتم که داخلش زده:
نیرو:وزارت دفاع
مرکز آموزش:مرکز آموزش شهید جوادنیا قزوین

سلام دوست عزیز.
شما آشنا داشتی؟
خونتون کجاست که تونستی امروز(سه شنبه) برگ سفیدت رو بگیری؟ من کرجم، رفتم گفت نیومده هنوز...

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
خوبه دیگه بهترین جا افتادی چه رشته ای بودی خاتم امریه گرفتی من افتادم یزد منم امروز رفتم گرفتم

آره خوبه.اماتو ی سری سایتها زدن که شایدازکرج بفرستن ی شهر دیگه.روبرگه سفیدم حرفی ازمازادزده نشده وزده شهیدمدرس کرج
حالااگه کسی چیزی میدونه منوازنگرانی دربیاره لطف بزرگی کرده.
امریه بدون پارتی گرفتم.البته پارتیم خدابودوهمت خودم که8ساعت اونجا نشستم!دیگه اعصابشون خوردشدازبس منودیدن.گفتن اینم فرم.حالادیگه برووخیالت راحت باشه:D

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوست عزیز.
شما آشنا داشتی؟

سلام
کسایی که امریه وزارت دفاع هستن که حتماً همونجا میوفتن

از دوستان دیدم برای این ماه که اونجا افتادن
پس نیرو میگیره

برگ سفید اگه بیاد سیستم آنلاین همه کشور به هم وصله
فرقی نداره کجا باشی

ولی مال شما شاید هنوز نیومده

hamid256

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من **** خدمت می کنم دوستان قوانینی چیزی هست که پاس بخش ها مثل سرباز های عادی پست بدند...آخه ما داریم یک شب درمیان پست می دیم
دوستان کسی آیین نامه انظباطی سربازان رو داره...؟

hellion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیالت راحت دوست من سال پیش امریه خاتم بود افتاد مدرس کرج خیلی راضی بود جایی هم نفرستادن میخواستن بفرستن
از اول کد اونجارو میزدن برات برو توکل بخدا

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.
شما آشنا داشتی؟
سلام دوست عزیز(مسعود جمالی)
بله جوادنیا افتادم
فکر نمیکنم که نیرو نگیره چون اگه این طوری که اون بنده خدا به شما گفته باشه توی برگه سفید من نمیزد پادگان شهدای جوادنیا
خیر
تهران هستم و دوشنبه برگه سفیدم رو گرفتم،سیستم آنلاین هستش و آدم هرجایی که باشه میتونه برگه سفیدش رو بگیره و ربطی به محل زندگی نداره
شما دنبال امریه وزارت دفاع بودی؟

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
معاف نشدم. طرف با وقاهت تمام، تو چشمام نگاه کرد و گفت چشمات باید بالای 8 باشه و واسه تو 8 هستش!!! یعنی اگه 8.25 هم بودم معاف میشدم! نمیدونم اینایی که ادعای خدا و پیغمبرشون میشه، چجوری میتونن 3 نمره رو نادیده بگیرن و بچسبونن به معاف از رزم که نمره چشم باید 5 باشه و این بی عدالتی رو ترجیح بدن به اینکه 8 رو 8.25 حساب کنن. 2 سال از زندگیم حروم شد. طعم آرامش و آسایش رو دیگه هیچوقت نخواهم چشید. 3 ماه هم که اضافه خدمت دارم. ای خدا ...
لعنت به باعث و بانیش که 2 سال از زندگی جوون بدبخت رو حروم میکنه و فقط فقط حمالی از آدم میکشن. معاف از رزم بدرد عمه شون میخوره. فقط خدا بهم صبر بده، همین.
سعی میکنم با روحیه ی شوخ طبعی همیشگیم وارد خدمت بشم، اما خدا کنه اینقدر عذابم ندن که روحیه ام که هیچی، اسمم یادم بره!

بروبچ عزیز و دوست داشتنی، یه سوال مهم داشتم. با گذشت زمان، به احتمال زیاد شماره چشمم زیاد میشه. آیا مثلا بعد از حدود 6 ماه خدمت، میتونم برای معافیت اقدام کنم یا خیر؟ اگه میتونم، از کجا و چجوری باید اقدام کنم؟
برای عرق شدید کف دستمم میخوام در حین خدمت اقدام کنم. چجوری باید اقدام کنم؟ عرق کف دست و تعریق شدید کل بدنم، در مواقع دیدن بازی فوتبال و یا هیجانی شدنم، به شدت زیاد میشه، طوری که باید برم بعدش دستم رو با آب و صابون بشورم ...

در ضمن مدرکمم سیکل هستش. یعنی فقط 1 درس ( حسابان ) رو نتونستم پاس کنم تا دیپلم بگیرم. برای 1 درس کذایی، بدترین رفتار در حین خدمت باهام میشه. سیکل ها، پست ترین افراد در خدمت از لحاظ جایگاه حساب میشن. خدا به داد برسه ...

تنها فرزند ذکور هم هستم و تک فرزندم هستم. امیدوارم بیفتم تهران ( بعد از آموزشی ). شنیدم میگن بعد از آموزشی باید بری جایی که شناسنامه پدر و مادرت صادر شده و نامه بگیری تا ثابت شه تک فرزندی!!!!!!! خب چکاریه! شناسنامه پدر و مادر، این رو به وضوح ثابت میکنه.

Last edited:

مسعود جمالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسایی که امریه وزارت دفاع هستن که حتماً همونجا میوفتن

از دوستان دیدم برای این ماه که اونجا افتادن
پس نیرو میگیره

برگ سفید اگه بیاد سیستم آنلاین همه کشور به هم وصله
فرقی نداره کجا باشی

ولی مال شما شاید هنوز نیومده

ممنون از لطفت دوست عزیز.

مسعود جمالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز(مسعود جمالی)
بله جوادنیا افتادم
فکر نمیکنم که نیرو نگیره چون اگه این طوری که اون بنده خدا به شما گفته باشه توی برگه سفید من نمیزد پادگان شهدای جوادنیا
خیر
تهران هستم و دوشنبه برگه سفیدم رو گرفتم،سیستم آنلاین هستش و آدم هرجایی که باشه میتونه برگه سفیدش رو بگیره و ربطی به محل زندگی نداره
شما دنبال امریه وزارت دفاع بودی؟

آقا یک دنیا ممنون که جواب دادی.
نه بابا امریه ندادن نامردا. حالا یه آشنایی توی **** وظیفه کرج هست. ببینیم آبی ازش گرم میشه یا نه :)
شما مدرک و رشته ات چیه؟

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اعزامی 90/08/1، برگه ی اعلام محل مراجعه مشمولان جهت اعزام به خدمت (همان برگه سفید) از امروز در مراکز پلیس +10 قابل دسترس است.
منم رفتم برگه سفیدم رو گرفتم که داخلش زده:
نیرو:وزارت دفاع
مرکز آموزش:مرکز آموزش شهید جوادنیا قزوین

سلام.
يادش بخير اون موقع كه من ميخواستم اعزام شم (دقیقا پارسال این موقع ها - اعزامم 1 آبان 89 بود و الان دیگه تقریبا 1 سال گذشته. یعنی الان 12 ماه خدمتم :blush: ) انصافا دوستاي خيلي زيادي تو اين فاروم منو راهنمايي كردن. از همشون ممنونم. گفتم حالا شايد من بتونم بچه هايي رو كه به جوادنيا اعزام ميشن رو راهنمايي كنم.

من ا آبان 89 اعزام شدم به جوادنيا (وزارت دفاع - قزوين). در يك جمله بگم بهترين جا واسه آموزش جوادنياست. من امریه داشتم. الان هم صاایران خدمت می کنم. لیسانس نرم افراز
سطح رسيدگيشون به گردان دانشجويي واقعاً خوبه. غذاهاش هم تو كل نيروهاي مسلح كيفيت مناسبي داره.

معمولا هر هفته از چهارشنبه 2 بعد از ظهر تا جمعه 7 شب مرخصي ميدن.
چهارشنبه ها سرويس مياد تو ميدون صبحگاه و ميتونيد با سرويسا بريد مرخصي. معمولا سربازاي جوادنيا از شهرهاي تهران. كرج. قزوين. سمنان. شاهرود. مازندران و همدان هستند.

3 روز تو هفته ورزش صبحگاهي داريد (به رهبري سرهنگ عبددددددددددددددددددددددد دي (خيلي مرد باحاليه))

دوشنبه ها برنامه كوهنوردي داريد. (البته كوه كه نيست. 2 تا تپه ميريد از پادگان بالا ميگن رسيديد )

چهارشنبه ها صبحگاه مشترك برگزار ميشه با حضور فرمانده پادگان يا جانشينش. (كه از تك تك گروهان ها بايد جلوشون رژه برند)

هفته آخر هم اردو و ميدون تير. هيجان ميدون تير خيلي جالبه. اردو هم ميريد ناهار ميخوريد و برمي گرديد (2 روز اين روال تكرار ميشه)

و اينكه امتحانها اصلا تاثيري نداره تو دوره آموزشي. اگه درجه واست مهمه سعي كن تيراندازيت رو خوب بزني كه به 30% كه تيراندازيشون از بقيه بالاتر باشه درجات بالا رو ميدن. (دوره ما ليسانسا 70% استوار يك و دو شدند و 30% ستوان 3)

استخرشم تو دوره ما مراحل تعمير رو پشت سر ميزاشت. شايد واسه دوره شما آماده باشه. سالن تيراندازي با تفنگ بادي هم ميريد.

در كل جوادنيا بهترين پادگان آموزشيه.

اميدوارم به درد بچه هايي كه 1 آبان به جوادنيا اعزام ميشن خورده باشه.

بعد آموزشی بچه ها یه چند تا وبلاگ هم راه انداختن که فکر کنم به دردتون بخوره:

خاطرات بچه هاي گروهان 11 جوادنيا (اعزامي 1 آبان 89) خاطرات دوران آموزشی در پادگان ش-جوادنیا
خاطرات بچه هاي گروهان 12 جوادنيا (اعزامي 1 آبان 89) اعزامی آبان 89 پادگان جوادنیا

باز اگه سوالي بود در خدمتم ....

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یک دنیا ممنون که جواب دادی.
نه بابا امریه ندادن نامردا. حالا یه آشنایی توی **** وظیفه کرج هست. ببینیم آبی ازش گرم میشه یا نه :)
شما مدرک و رشته ات چیه؟
خواهش میکنم
من لیسانس مهندسی عمران دارم.
ان شاء الله کار شما هم درست شه.راستی هنوز برگه سفیدت رو نتونستی بگیری؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
يادش بخير اون موقع كه من ميخواستم اعزام شم (دقیقا پارسال این موقع ها - اعزامم 1 آبان 89 بود و الان دیگه تقریبا 1 سال گذشته. یعنی الان 12 ماه خدمتم :blush: ) انصافا دوستاي خيلي زيادي تو اين فاروم منو راهنمايي كردن. از همشون ممنونم. گفتم حالا شايد من بتونم بچه هايي رو كه به جوادنيا اعزام ميشن رو راهنمايي كنم.

من ا آبان 89 اعزام شدم به جوادنيا (وزارت دفاع - قزوين). در يك جمله بگم بهترين جا واسه آموزش جوادنياست. من امریه داشتم. الان هم صاایران خدمت می کنم. لیسانس نرم افراز
سطح رسيدگيشون به گردان دانشجويي واقعاً خوبه. غذاهاش هم تو كل نيروهاي مسلح كيفيت مناسبي داره.

معمولا هر هفته از چهارشنبه 2 بعد از ظهر تا جمعه 7 شب مرخصي ميدن.
چهارشنبه ها سرويس مياد تو ميدون صبحگاه و ميتونيد با سرويسا بريد مرخصي. معمولا سربازاي جوادنيا از شهرهاي تهران. كرج. قزوين. سمنان. شاهرود. مازندران و همدان هستند.

3 روز تو هفته ورزش صبحگاهي داريد (به رهبري سرهنگ عبددددددددددددددددددددددد دي (خيلي مرد باحاليه))

دوشنبه ها برنامه كوهنوردي داريد. (البته كوه كه نيست. 2 تا تپه ميريد از پادگان بالا ميگن رسيديد )

چهارشنبه ها صبحگاه مشترك برگزار ميشه با حضور فرمانده پادگان يا جانشينش. (كه از تك تك گروهان ها بايد جلوشون رژه برند)

هفته آخر هم اردو و ميدون تير. هيجان ميدون تير خيلي جالبه. اردو هم ميريد ناهار ميخوريد و برمي گرديد (2 روز اين روال تكرار ميشه)

و اينكه امتحانها اصلا تاثيري نداره تو دوره آموزشي. اگه درجه واست مهمه سعي كن تيراندازيت رو خوب بزني كه به 30% كه تيراندازيشون از بقيه بالاتر باشه درجات بالا رو ميدن. (دوره ما ليسانسا 70% استوار يك و دو شدند و 30% ستوان 3)

استخرشم تو دوره ما مراحل تعمير رو پشت سر ميزاشت. شايد واسه دوره شما آماده باشه. سالن تيراندازي با تفنگ بادي هم ميريد.

در كل جوادنيا بهترين پادگان آموزشيه.

اميدوارم به درد بچه هايي كه 1 آبان به جوادنيا اعزام ميشن خورده باشه.

بعد آموزشی بچه ها یه چند تا وبلاگ هم راه انداختن که فکر کنم به دردتون بخوره:

خاطرات بچه هاي گروهان 11 جوادنيا (اعزامي 1 آبان 89) خاطرات دوران آموزشی در پادگان ش-جوادنیا
خاطرات بچه هاي گروهان 12 جوادنيا (اعزامي 1 آبان 89) اعزامی آبان 89 پادگان جوادنیا

باز اگه سوالي بود در خدمتم ....
سلام
دوست عزیز (سرباز خسته) خیلی ممنون از راهنمایی و اطلاعات خوبی که دادین. ان شاء الله مابقی خدمتتون رو هم به خوبی و خوشی سپری کنین

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
معاف نشدم. طرف با وقاهت تمام، تو چشمام نگاه کرد و گفت چشمات باید بالای 8 باشه و واسه تو 8 هستش!!! یعنی اگه 8.25 هم بودم معاف میشدم! نمیدونم اینایی که ادعای خدا و پیغمبرشون میشه، چجوری میتونن 3 نمره رو نادیده بگیرن و بچسبونن به معاف از رزم که نمره چشم باید 5 باشه و این بی عدالتی رو ترجیح بدن به اینکه 8 رو 8.25 حساب کنن. 2 سال از زندگیم حروم شد. طعم آرامش و آسایش رو دیگه هیچوقت نخواهم چشید. 3 ماه هم که اضافه خدمت دارم. ای خدا ...
لعنت به باعث و بانیش که 2 سال از زندگی جوون بدبخت رو حروم میکنه و فقط فقط حمالی از آدم میکشن. معاف از رزم بدرد عمه شون میخوره. فقط خدا بهم صبر بده، همین.
سعی میکنم با روحیه ی شوخ طبعی همیشگیم وارد خدمت بشم، اما خدا کنه اینقدر عذابم ندن که روحیه ام که هیچی، اسمم یادم بره!

بروبچ عزیز و دوست داشتنی، یه سوال مهم داشتم. با گذشت زمان، به احتمال زیاد شماره چشمم زیاد میشه. آیا مثلا بعد از حدود 6 ماه خدمت، میتونم برای معافیت اقدام کنم یا خیر؟ اگه میتونم، از کجا و چجوری باید اقدام کنم؟
برای عرق شدید کف دستمم میخوام در حین خدمت اقدام کنم. چجوری باید اقدام کنم؟ عرق کف دست و تعریق شدید کل بدنم، در مواقع دیدن بازی فوتبال و یا هیجانی شدنم، به شدت زیاد میشه، طوری که باید برم بعدش دستم رو با آب و صابون بشورم ...

در ضمن مدرکمم سیکل هستش. یعنی فقط 1 درس ( حسابان ) رو نتونستم پاس کنم تا دیپلم بگیرم. برای 1 درس کذایی، بدترین رفتار در حین خدمت باهام میشه. سیکل ها، پست ترین افراد در خدمت از لحاظ جایگاه حساب میشن. خدا به داد برسه ...

تنها فرزند ذکور هم هستم و تک فرزندم هستم. امیدوارم بیفتم تهران ( بعد از آموزشی ). شنیدم میگن بعد از آموزشی باید بری جایی که شناسنامه پدر و مادرت صادر شده و نامه بگیری تا ثابت شه تک فرزندی!!!!!!! خب چکاریه! شناسنامه پدر و مادر، این رو به وضوح ثابت میکنه.
رفيق . تو اگه زمانی که تو اون دستگاهی که چشماتو ميگه شماره چند هست نگاه ميکردی ، يک کم چشماتو تابتا ميکردی ، بالای 8 ميشدی
هنوزم دير نشده، دوباره برو تست بده.
در مورد عرق کف دست، من يکی رو ميشناختم که يک ماه مونده بود سربازيش تموم شه اتفاقی رفت بهداری ، دکتره کف دستشو ديد گفت معافی
هفتده ماه الکی خدمت کرده بود.. تو هم حتماً الان برو دنبالش تا هوا گرمه .
اگه دستتو پاک ميکنی مشتتو ميبندی و بعد از 30 ثانيه باز ميکنی کف دستت خيس شده باشه معافی

ha123di

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی میدونه این شهید دستغیب جهرم چطور جاییه؟؟؟

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
رفيق . تو اگه زمانی که تو اون دستگاهی که چشماتو ميگه شماره چند هست نگاه ميکردی ، يک کم چشماتو تابتا ميکردی ، بالای 8 ميشدی
هنوزم دير نشده، دوباره برو تست بده.
در مورد عرق کف دست، من يکی رو ميشناختم که يک ماه مونده بود سربازيش تموم شه اتفاقی رفت بهداری ، دکتره کف دستشو ديد گفت معافی
هفتده ماه الکی خدمت کرده بود.. تو هم حتماً الان برو دنبالش تا هوا گرمه .
اگه دستتو پاک ميکنی مشتتو ميبندی و بعد از 30 ثانيه باز ميکنی کف دستت خيس شده باشه معافی

آخه نزده معاینه مجدد که اینکار رو بکنم. زد معاف از رزم و باید منتظر برگه سبز باشم. حالا دنبالشم که معاینه مجدد بگیرم ...
من بیشتر، موقع فوتبال دیدن و استرس و هیجانی شدن، کف دستم ( + کل بدنم )، شدیدا عرق میکنه. چجوری از تو سربازی اقدام کنم؟ باید بعد از آموزشی اقدام کنم؟ برای چشمامم اگه برم خدمت، مسلما با گذشت زمان، شمارم خود به خود میره بالا، اونجا از کجا و چجوری باید اقدام کنم؟

مسعود جمالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم
من لیسانس مهندسی عمران دارم.
ان شاء الله کار شما هم درست شه.راستی هنوز برگه سفیدت رو نتونستی بگیری؟

دعا کن با هم بیوفتیم رفیق. (راستی اسمتو من نمیدونم :( )
نه بابا امروزم رفتم پلیس+10 گفتن هنوز نرسیده کرج. خانمه گفت واسه 7/18 هوز نیومده، چه برسه به شماها...

بالا