سلام دوست عزيز.
والا چي بگم، يه گردان بيشتر واسه دوره كد نداره اونم ولايته ( شهيد انصاري ). منم تو گروهان 3 افتادم، فرماندمون اولين باره فرمانده گروهان ميشه به اسم عابديني. شايد خبردار شدي كه رژه 02 كنسل شد ( واقعا نفهميديم چرا ، علاوه بر ما رژه تيپ 55 هوابرد شيرازم كنسل شد، ميگفتند بد رژه ميريد ) نميدونم بگم خوب شد يا نه چون اگه ميرفتيم احتمالا مرخصي تشويقي ميگرفتيم. حالا قراره سه شنبه واسه صبحگاه مشترك تو 06 پاسداران رژه بريم ( خوبه، دوباره يه سر ميريم 06 و تجديد خاطرات ميشه ).
من شدم منشي آموزش ولي خيلي واسم سود نداشته، همه نگهباني ميدند حتي منشي هاي دفتر ( البته خيلي كمتر ).
راستي ميگند از ترخيص آموزشي تا اومدن آموزشي دوره بعد تمام نگهباني هاي پادگان كه به عهده آموزشي بوده به علاوه گشتي و آماده بر عهده ماست ! درسته ؟
از شما چه خبر ؟ اوضاع چطوره ؟ راستش خيلي تعجب كردم كه با شرط تك پسري افتادي لشگرك، منم دو تا شرط تك پسري و پدر نظامي بازنشسته دارم. اميدوارم جاي خوبي بيافتم. اصلا بهترين جا واسه خدمت يگان كجاست؟ سماجا، بتاجا، 02، 01، كجا ؟؟؟
تا بعد...
ها ها عابدينی ، اون جانشين فرمانده ما بود گروهان يک بوديم ، ولی چون خود صبحا نی فر رفت تو رکن سه ، عابدينی رو فرستادن گروهن 3
بهش رو نده ، ما همش اسکلش ميکرديم ،
در مورد نگهبانی آره وقتی اموزشی ها برن شما بايد نگهبانی هشون رو برای 3 يا 4 روز بدين ،
ولی نگران نباش ، يک بر گشتی يا نگاهبنی بهت نميخوره.
تعجب کردی که چرا با شرايط افتادم لشگرک ، بايد بهت بگم که اينجا که من افتادم خيلی خوبه بر خلاف اون چيزی که فکر ميکردم
آب و هوا عالی ، ستوان سه ها خيلی حال ميکنن ، هر روز ساعت 12 ميپيچونم ميام خونه،
قابل مقايسه با 02 نيست . 02 جو افسرده کننده يی داره خودت ميدونی ، جای بد تهران هم هست ،امنيت هم نداره فقط ميخوای بيای بيرون
اينجا تو لشگرک اينقدر با صفا ست که حال ميکنی که توش بمونی ، ولی تو 02 هيچ جايی نداره ، همش تو چشمی
برای يگان ، گفتم هر جا بيفتی بهتره از 02 و پرندک ،سماجا که البته از همه بهتره .