• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

darkmind

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3 ماه گذشت... آفا شنیدم بخشنامه اومده که دیگه نمیشه همه مرخصی ها رو جمع کرد یه دفعه آخر دوره استفاده کرد... کسی خبر داره داستان چیه؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
3 ماه گذشت... آفا شنیدم بخشنامه اومده که دیگه نمیشه همه مرخصی ها رو جمع کرد یه دفعه آخر دوره استفاده کرد... کسی خبر داره داستان چیه؟
دوست عزیز بخشنامه ای نیامده هنوز بستگی به پادگان و مسئول مستقیمت بیشتر داره .اما می توانه قانون شما را نگه داره و مرخصی هات را بسوزنه. اما هنوز بخش نامه نیامده اما تا جایی که بچه ها ما استفاده کردن توی ماه آخر فقط 10 روز بهشون مرخصی دادن

filit

Registered User
لایک‌ها
7
اگه مسئولت مرخصی های استحقاقیت رو نداد برو بازرسیه پادگان بهشون بگو

این حقته

ولی نمیزارن مثلا 10 تا بیشتر اخرش بری پشته هم

ولی میتونی برنامه ریزی کنی یه بار 5 تا بری یه بار 10 و ...

ضمن اینکه اگه 17 روز تو یگان نباشین فراری محسوب میشی

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
ما رفتیم **** وظیفه میدون **** که تمدید کنیم گفتن باجه شو برداشتن برای تمدید باید بری پلیس+10 درخواست بدی بعد نتیجه میاد که قبول شده یا نه
خواستم ببینم طرف ما رو خواسته بپیچونه یا فقط از این طریق میشه تمدید کرد

ha123di

Registered User
لایک‌ها
0
معافیت برادر سوم به شورای محترم نگهبان ارسال شد

به گزارش سایت سربازی , دکتر کاظم جلالی در خصوص مقوله دو برادری فرمودند : همان طور که در گذشته معروض داشتم گفتگوی مفصلی را با ریاست محترم مجلس شورای اسلامی داشته و توضیح دادم که این مصوبه مجلس موجب شد که جمعیت کثیری از جوانان عزیز بر روی آن برنامه ریزی نمایند یا ازدواج کنند و یا تحصیلات خود را با سرعت بیشتری به پایان برسانند لذا یک حقی برای این دسته از جوانان ابجاد شده است و همان طور که شنیدید در مجلس شورای اسلامی هم بر سر موضوع دو برادری از موضع دفاع صحبت کردم و از مسئولین خواستم تمهیدی بیندیشند.
خوشبختانه در گفتگویی که امروز با ریاست محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر لاریجانی داشتم ایشان گفتند که با سر لشکر بسیجی جناب آقای دکتر فیروزآبادی ریاست محترم کل نیروهای مسلح در رابطه با مقوله دو برادری صحبت کردند و ایشان استدلال های جناب آقای دکتر لاریجانی را پذیرفتند لذا از همین روی فعلاً مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر معافیت برادر سوم به شورای محترم نگهبان ارسال شده است و باید منتظر نظر شورای نگهبان باشیم.

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
حتماً پارتی کلفتی داشتی
یا خییییلی شانس داری
قبل از اینکه بری اونجا مشغول خدمت شی برو خودتو وزن کن ،موقه ی ترخیص هم برو

نه والا
شانسی شد
سر کلاس اومدن و گفتن اونا که مدرک مترجمی دارن بیان واسه مصاحبه ما هم رفتیم و شد !

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
بچه ها من آموزشی افتادم پادگان ولیعصر آباده شیراز که مال **** هست. کسی تا حالا اونجا بوده؟
ممنون میشم اطلاعاتی در اختیار ما بگذارید.

aghafarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اونجا بگو کدوم گروهان افتادی چی کارا ميکنيد

سلام دوست عزيز.
والا چي بگم، يه گردان بيشتر واسه دوره كد نداره اونم ولايته ( شهيد انصاري ). منم تو گروهان 3 افتادم، فرماندمون اولين باره فرمانده گروهان ميشه به اسم عابديني. شايد خبردار شدي كه رژه 02 كنسل شد ( واقعا نفهميديم چرا ، علاوه بر ما رژه تيپ 55 هوابرد شيرازم كنسل شد، ميگفتند بد رژه ميريد ) نميدونم بگم خوب شد يا نه چون اگه ميرفتيم احتمالا مرخصي تشويقي ميگرفتيم. حالا قراره سه شنبه واسه صبحگاه مشترك تو 06 پاسداران رژه بريم ( خوبه، دوباره يه سر ميريم 06 و تجديد خاطرات ميشه ).
من شدم منشي آموزش ولي خيلي واسم سود نداشته، همه نگهباني ميدند حتي منشي هاي دفتر ( البته خيلي كمتر ).
راستي ميگند از ترخيص آموزشي تا اومدن آموزشي دوره بعد تمام نگهباني هاي پادگان كه به عهده آموزشي بوده به علاوه گشتي و آماده بر عهده ماست ! درسته ؟
از شما چه خبر ؟ اوضاع چطوره ؟ راستش خيلي تعجب كردم كه با شرط تك پسري افتادي لشگرك، منم دو تا شرط تك پسري و پدر نظامي بازنشسته دارم. اميدوارم جاي خوبي بيافتم. اصلا بهترين جا واسه خدمت يگان كجاست؟ سماجا، بتاجا، 02، 01، كجا ؟؟؟
تا بعد...

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
55 هموبرد 20 روز مهمون ما بودن تو 01 زیاد جالب رژه نمی رفتن
من با یکیشون حرف زدم گفتن پایه بالاها رو نیاوردن و اکثرا 3 یا 4 ماه خدمتن.
با 25 کیلو بار هم زیاد نمیشه انتظاری داشت. سن بیشترشونم پایین بود !

filit

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها من آموزشی افتادم پادگان ولیعصر آباده شیراز که مال **** هست. کسی تا حالا اونجا بوده؟
ممنون میشم اطلاعاتی در اختیار ما بگذارید.

من سال پیش اموزشیم اونجا بود

از لحاظ غذا تمیزه و خوبه

پادگانش سختگیره

فرمانده پادگان سرتیپ 2 دولت ابادیه

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوست عزيز.
والا چي بگم، يه گردان بيشتر واسه دوره كد نداره اونم ولايته ( شهيد انصاري ). منم تو گروهان 3 افتادم، فرماندمون اولين باره فرمانده گروهان ميشه به اسم عابديني. شايد خبردار شدي كه رژه 02 كنسل شد ( واقعا نفهميديم چرا ، علاوه بر ما رژه تيپ 55 هوابرد شيرازم كنسل شد، ميگفتند بد رژه ميريد ) نميدونم بگم خوب شد يا نه چون اگه ميرفتيم احتمالا مرخصي تشويقي ميگرفتيم. حالا قراره سه شنبه واسه صبحگاه مشترك تو 06 پاسداران رژه بريم ( خوبه، دوباره يه سر ميريم 06 و تجديد خاطرات ميشه ).
من شدم منشي آموزش ولي خيلي واسم سود نداشته، همه نگهباني ميدند حتي منشي هاي دفتر ( البته خيلي كمتر ).
راستي ميگند از ترخيص آموزشي تا اومدن آموزشي دوره بعد تمام نگهباني هاي پادگان كه به عهده آموزشي بوده به علاوه گشتي و آماده بر عهده ماست ! درسته ؟
از شما چه خبر ؟ اوضاع چطوره ؟ راستش خيلي تعجب كردم كه با شرط تك پسري افتادي لشگرك، منم دو تا شرط تك پسري و پدر نظامي بازنشسته دارم. اميدوارم جاي خوبي بيافتم. اصلا بهترين جا واسه خدمت يگان كجاست؟ سماجا، بتاجا، 02، 01، كجا ؟؟؟
تا بعد...
ها ها عابدينی ، اون جانشين فرمانده ما بود گروهان يک بوديم ، ولی چون خود صبحا نی فر رفت تو رکن سه ، عابدينی رو فرستادن گروهن 3
بهش رو نده ، ما همش اسکلش ميکرديم ،
در مورد نگهبانی آره وقتی اموزشی ها برن شما بايد نگهبانی هشون رو برای 3 يا 4 روز بدين ،
ولی نگران نباش ، يک بر گشتی يا نگاهبنی بهت نميخوره.
تعجب کردی که چرا با شرايط افتادم لشگرک ، بايد بهت بگم که اينجا که من افتادم خيلی خوبه بر خلاف اون چيزی که فکر ميکردم
آب و هوا عالی ، ستوان سه ها خيلی حال ميکنن ، هر روز ساعت 12 ميپيچونم ميام خونه،
قابل مقايسه با 02 نيست . 02 جو افسرده کننده يی داره خودت ميدونی ، جای بد تهران هم هست ،امنيت هم نداره فقط ميخوای بيای بيرون
اينجا تو لشگرک اينقدر با صفا ست که حال ميکنی که توش بمونی ، ولی تو 02 هيچ جايی نداره ، همش تو چشمی
برای يگان ، گفتم هر جا بيفتی بهتره از 02 و پرندک ،سماجا که البته از همه بهتره .

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
1 ماه از دوره آموزشی ما هم گذشت ..میشه گفت سخت گذشت ...
الان فقط تنها هم و غمم شده یگان که بعد از دوره اموزشی هست
شرط تک فرزندی هم دارم به نظرتون بعد از 06 پاسداران کجا میوفتم ؟رشتمم عمران هست

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
ارسال برگ اعلام غیبت برای مشمولان غایب

براساس اعلام سازمان وظیفه عمومی ناجا، در راستای اجرای قانون و به منظور تعیین تکلیف مشمولان غایب از این پس برگ اعلام غیبت و تعیین مجدد تاریخ اعزام برای کلیه مشمولانی که به هر دلیل در اعزام حضور نمی یابند، صادر می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، بر اساس اعلام سازمان وظیفه عمومی، کلیه مشمولانی که در تاریخ اعزام قانونی خود حاضر نشوند مرتکب غیبت شده و غایب محسوب می شوند و در اجرای قانون می بایست نسبت به شناسایی و تعیین تکلیف آنان اقدام شود. در این راستا برگ مذکور که به رنگ قرمز نیز طراحی شده به منظور اعلام اخطار و اطلاع مشمول از تاریخ مجدد اعزام خویش صادر و به آدرس محل سکونت آنان ارسال می شود.

لازم به ذکر است، در این برگ ضمن تعیین تاریخ مجدد اعزام و درج سه ماه اضافه خدمت، به مشمول ابلاغ می شود که موظف به حضور در محل و تاریخ تعیین شده ثانوی می باشد و چنانچه در موعد اعلام شده بعدی برای اعزام به خدمت مراجعه ننماید حسب قانون از طریق مراجع ذیربط تحت تعقیب قرار گرفته، دستگیر و با درج 6 ماه اضافه خدمت در سوابق خدمتی، به یکی از مراکز آموزش نیروهای مسلح اعزام می گردد.

این سازمان با اشاره به ماده 10 قانون خدمت وظیفه عمومی تاکید کرد: انجام اموری مانند: شرکت در آزمایشات رانندگی و اخذ گواهینامه، دریافت هرگونه وام و کمک های کشاورزی، صنعتی، دامداری و مسکن از طریق وزارتخانه ها و موسسات دولتی و وابسته به دولت و نهادهای قانونی، کاندیدا شدن جهت انتخابات مجلس شورای اسلامی و سایر شوراها و انجمن های قانونی، تحویل اصل گواهینامه یا پایان نامه دوره های تحصیلی دیپلم و بالاتر از وزارتخانه مربوطه، صدور پروانه کسب و اجازه اشتغال و عضویت در شرکت های تعاونی در مورد مشمولان خدمت وظیفه عمومی مستلزم ارائه مدرکی دال بر رسیدگی به وضعیت مشمولیت آنان از سوی سازمان وظیفه عمومی ناجا می باشد.

گفتنی است، براین اساس، کلیه مشمولان خدمت وظیفه عمومی می بایست به موقع و قبل از ورود به غیبت نسبت به تعیین تکلیف مشمولیت خود اقدام کنند.

mpst

Registered User
لایک‌ها
0
من همین الان زنگ زدم پلیس +10 واسه پیگیری برگ سفید، گفت برگ سفیدت اومده اما نیرو رو مشخص نکرده، فقط جلوش چند تا نقطه گذاشته، این یعنی چی؟ یعنی مازاد؟

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
منم الان پلیس+10بودم
برگ سفیدمم گرفتم
باتوجه به امریه خاتم الانبیا گرفتن میدونستم سربازسپاه هستم
به من گفته بودند یکی ازاین4جا میوفتم:
کرج-نیشابور-یزد-کرمانشاه
که افتادم فرماندهی کل ****(شهید مدرس کرج)
البته روبرگ سفیدم درموردامریه چیزی نزده!به نظرتون مشکلی نیست؟
راستی کسی میدونه شهید مدرس کرج چطوره؟کسی اونجابوده؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اعزامی 90/08/1، برگه ی اعلام محل مراجعه مشمولان جهت اعزام به خدمت (همان برگه سفید) از امروز در مراکز پلیس +10 قابل دسترس است.
منم رفتم برگه سفیدم رو گرفتم که داخلش زده:
نیرو:وزارت دفاع
مرکز آموزش:مرکز آموزش شهید جوادنیا قزوین

hellion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه دیگه بهترین جا افتادی چه رشته ای بودی خاتم امریه گرفتی من افتادم یزد منم امروز رفتم گرفتم

filit

Registered User
لایک‌ها
7
این درد و دل های یه سرباز 15 ماه خدمته

لعنت تو خدمت

شاید 1 ماه از خدمتم مونده باشه

خسته شدم دیگه واقعا بریدم

این اخره خدمتی برام غیبت رد کردن نامردا

و نزدیک 15 روز اضاف خوردم

خیلی نامردیه که وقتی بگی غیبت نزن بگن 15 روز که چیزی نیست بیا دیگه !!!

ای خدا کمکم کن بریدم دیگه

ha123di

Registered User
لایک‌ها
0
این درد و دل های یه سرباز 15 ماه خدمته

لعنت تو خدمت

شاید 1 ماه از خدمتم مونده باشه

خسته شدم دیگه واقعا بریدم

این اخره خدمتی برام غیبت رد کردن نامردا

و نزدیک 15 روز اضاف خوردم

خیلی نامردیه که وقتی بگی غیبت نزن بگن 15 روز که چیزی نیست بیا دیگه !!!

ای خدا کمکم کن بریدم دیگه
**** هستید؟

بالا