• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
ببین الان من دوستم داره اونجا خدمت میکنه
میگه خوبه در کل
اما خوب آموزشی سختی های خودش رو داره
که اغلب همه جا هم مثل همن
یعنی صبح زود بیدار شدناش
صف کشیدناش
ورزش صبحگاهیش
پیاده روی و ... اش

پس کلاً یه جورن
بله دو ماه آموزشی رو کلاً در پادگانید
حالا بعدش بسته به ارگان امریتون داره
مثلاً آموزش پرورش یه دوره یک ماهه خودش داره برای آموزش معلمی
اما چیز نظامی دیگه خیر

البته اگه سوالتون رو درست متوجه شده باشم

خیلی ممنون از راهنماییتون
من با این صبح زود بیدار شدناش
صف کشیدناش
ورزش صبحگاهیش
پیاده روی و ... اش مشکلی ندارم در کل میخواستم ببینم چجوری که میگید خوبه.چون من از اصفهانم و تحقیقاتی که کردم شنیدم به اونجا میگن هتل باغرود.ولی با اینکه یه کم دوره به هر حال به قول شما آموزشیه دیگه سختی خودشو داره و به نظر خودم به پای سختی ای که من تو دانشگاه کشیدم نمیرسه

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
خیلی ممنون از راهنماییتون
من با این صبح زود بیدار شدناش
صف کشیدناش
ورزش صبحگاهیش
پیاده روی و ... اش مشکلی ندارم در کل میخواستم ببینم چجوری که میگید خوبه.چون من از اصفهانم و تحقیقاتی که کردم شنیدم به اونجا میگن هتل باغرود.ولی با اینکه یه کم دوره به هر حال به قول شما آموزشیه دیگه سختی خودشو داره و به نظر خودم به پای سختی ای که من تو دانشگاه کشیدم نمیرسه

پس چرا من مشکل دارم ::D

نمیدونم والا کدوم دانشگاه بودی و چه خبر بوده
ببین یکی از دوستای من از اصفهانه از قضا اونجا
فقط از مسیر دورش مینالید
که اونم یاد گرفته با هواپیما میره تا مشهد بعد از اونجا با ماشین میره نیشابور

میگه خستگی اش زیاده
اما در کل بد نیست

یه دوره ایه که میگذره

حالا اینکه میگن هتل یا خوب به این معنا نیست که دیگه همه چی اوکیه

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
پس چرا من مشکل دارم ::D

نمیدونم والا کدوم دانشگاه بودی و چه خبر بوده
ببین یکی از دوستای من از اصفهانه از قضا اونجا
فقط از مسیر دورش مینالید
که اونم یاد گرفته با هواپیما میره تا مشهد بعد از اونجا با ماشین میره نیشابور

میگه خستگی اش زیاده
اما در کل بد نیست

یه دوره ایه که میگذره

حالا اینکه میگن هتل یا خوب به این معنا نیست که دیگه همه چی اوکیه

از دوریه راهش هم نمیشه نالید آخه مگه چند بار مرخصی میدن که بخوای بریو برگردی؟فوقش دو بار.اصلا بابا ما 4سال عذاب کشیدیم تو این گلپایگان 2 ماه نیشابورم روش،میزنیم به بیخیالی

Registered User
لایک‌ها
21
از دوریه راهش هم نمیشه نالید آخه مگه چند بار مرخصی میدن که بخوای بریو برگردی؟فوقش دو بار.اصلا بابا ما 4سال عذاب کشیدیم تو این گلپایگان 2 ماه نیشابورم روش،میزنیم به بیخیالی

عزیزم شما که با هیچی مشکلی نداری پس دیگه غمت چیه : ))

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
هرچند1هفته پیش ازپلیس+10پرینت برگ سفیدموگرفته بودم.اما امروزپستچی خوشتیب برگموداد:blush:
شهیدمدرس کرج کسی نیست؟ُ:cool:

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
خواهشا چند نفر بجوابن تا بتونیم به یه نتیجه خوب برسیم. من زندگیم به این معافیت سر 0/25 بنده.
نگران نباش ، بری اونجا اون هم آدمه ديگه، فکر نکنم نيازی به خواهش التماس داشته باشی ، خودش برات ميزنه 8.25 .مردم الکی الکی چه مافيت هايی که نميگيرن
نيازی هم به آشنا نداره ، خودت بهش بگو اون هم حتماً خوشحال ميشه کمکت کنه ،
من بهت قول ميدم که معاف ميشی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوستان اول آبان شهدای کرمانشاه کسی نبود؟؟؟؟!!!!!

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه...
آقا دمت گرم. نیرو دادی بهم.
منم جوادنیا هستم. امروز برگه سفید رو پست برام آورد.
رشته ام مهندسی نرم افزار از زنجان

موفق باشید

به به مهندس همشهري هم كه در اومديم. ما هم زنجاني هستيممممممم (ساكن تهران)
ان شالا به سلامتي بري و برگردي ...
.
.
.
راستي در مورد دوئيدن 100 متر بايد بگم اين يكي رو شرمنده! سرهنگ عبدي چنان تو ورزش صبحگاهي 7 ، 8 دور، دور ميدون صبحگاه ميدوئونتون كه پاهان خيلي خوب باز ميشه. يادش بخير بعدشم نرمش ميده ميده و تكه كلامشم اينه سرباز پاتو باز كن، نترس هيچي نميشه :D و اين كه بر خلاف نظر بعضي از دوستان من پيشنهاد ميكنم كه هيچ مسئوليتي تو اين دوره قبول نكنيد (منشي و ...). شايد منشي نگهباني نداشته باشه ولي يه جاهايي اونقدر اذيت ميشه كه ...

سلام من رو به جوادنيا برسونيد (تخت شماره 93 گروهان 11). :rolleyes: اي خداااااااااا يادش ش ش به خيييييييرررررررر ....

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.
.
.
راستي در مورد دوئيدن 100 متر بايد بگم اين يكي رو شرمنده! سرهنگ عبدي چنان تو ورزش صبحگاهي 7 ، 8 دور، دور ميدون صبحگاه ميدوئونتون كه پاهان خيلي خوب باز ميشه. يادش بخير بعدشم نرمش ميده ميده و تكه كلامشم اينه سرباز پاتو باز كن، نترس هيچي نميشه :D و اين كه بر خلاف نظر بعضي از دوستان من پيشنهاد ميكنم كه هيچ مسئوليتي تو اين دوره قبول نكنيد (منشي و ...). شايد منشي نگهباني نداشته باشه ولي يه جاهايي اونقدر اذيت ميشه كه ...

سلام من رو به جوادنيا برسونيد (تخت شماره 93 گروهان 11). :rolleyes: اي خداااااااااا يادش ش ش به خيييييييرررررررر ....

پس با این اوصاف دخلمون اومده ، اونم توی اون میدون صبحگاه با اون عظمت!:wacko: خدا به داد هممون برسه!

ali_autumnal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.
.
.

سلام همشهری جان. خوبی؟ خوش میگذره؟

پس من بدبخت بیچاره شدم!!!!
خدایی نمیتونم بدوم.
5 سال پیش معافیت شرکت کردم هم واسه دیسک کمر هم واسه ندویدن!!! یکسال منو اینور و اونور کشوندن بالاخره گفتن باید بری سربازی معاف از رزم هم نکردن. شانس با من یار بود زده دانشگاه قبول شدم. امسال هم چون حوصله اینور و اونور رفتن نداشتم اصلا معافیت شرکت نکردم. گفتم سالمم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا بدجوری تو فکر افتادم. همه بچه میگن بدجوری میدونن... خدا بدادم برسه...

موفق باشید
وب سایت

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
نگران نباش ، بری اونجا اون هم آدمه ديگه، فکر نکنم نيازی به خواهش التماس داشته باشی ، خودش برات ميزنه 8.25 .مردم الکی الکی چه مافيت هايی که نميگيرن
نيازی هم به آشنا نداره ، خودت بهش بگو اون هم حتماً خوشحال ميشه کمکت کنه ،
من بهت قول ميدم که معاف ميشی

همه مثل شما، اینقدر بخشنده و خوش قلب نیستن داداش. اگه به این راحتی بود که خوب بود. والا من که ندیدم به هیچکسی، معافیت الکی بدن. من وقتی رفتم پیش رئیس شورای پزشکی و با خواهش و تمنا، درخواست معاینه مجدد گرفتم، دستم شدیدا عرق کرده بود که بهش گفتم عرق کف دستم چی؟ گفت به این، معافیت نمیدن!!!!!! خدا شاهده دستم و کل بدنم خیلی عرق میکنه، مخصوصا موقع فوتبال دیدن و کلا موقع هیجانی شدن. یکی اومده بود که تمام پای راستش رو پلاتین گذاشته بود و نمیتونست راه بره، اما فقط معاف از رزم شد. یکی دیگه اومده بود که فقط به خاطر تفاوت 1% واریکوسل که بیمارستان اولیه گفته بود 3% و اینا گفتن نه! 2% بیشتر نیست، معاف نشد. یکی اومده بود که هپاتیت داشت و معاف نشد. خدا شاهده اینا رو به چشم دیدم که میگم ...
شما تا حالا با دکتر چشم پزشک بیمارستان امام سجاد (ع)، برخورد داشتی که اینقدر راحت میگی خوشحال میشه کمکت کنه؟
در کل امیدوارم به خاطر 0/25، 2 سال از عمرم هدر نره ...

راستی یه قطره ی معروفی هست که میگن شماره چشم رو بالا میبره. میخواستم بدونم اسمش چیه؟

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها این کلاس دوره تداوم **** چیه؟؟؟؟؟ چجوریاست؟؟؟

Registered User
لایک‌ها
21
آخه من یه کم مشکل تنفسی دارم میترسم آب وهواش اذیتم کنه وگرنه با چیزه دیگه ای مشکلی ندارم:wacko:

آب و هواش کوهستانیه :D

من با همه چیش مشکل دارم : ))

اردکان نبووووووووووووووووووووووووووووود ؟

ای بابا !!!!

hellion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خاتمی یزد کسی نبود 1/8 من مانده ام تنهای تنها ..................

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
آب و هواش کوهستانیه :D

من با همه چیش مشکل دارم : ))

اردکان نبووووووووووووووووووووووووووووود ؟

ای بابا !!!!

سلام
من ابان اعزام بیگلری مشکین شهرم (اردبیل)
میگن یه خورده آب و هواش خنکه :blink::wacko:
فقط مشکلم اینه که میخواستم امسال ارشد شرکت کنم ولی انگار نمیشه
پس با این شرایط حداقل یک سال از رفیقام که رفتن ارشد عقب موندم:graduated
خدا لعنت کنه رضاشاه رو با این یادگاریش:mad:

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
همه مثل شما، اینقدر بخشنده و خوش قلب نیستن داداش. اگه به این راحتی بود که خوب بود. والا من که ندیدم به هیچکسی، معافیت الکی بدن. من وقتی رفتم پیش رئیس شورای پزشکی و با خواهش و تمنا، درخواست معاینه مجدد گرفتم، دستم شدیدا عرق کرده بود که بهش گفتم عرق کف دستم چی؟ گفت به این، معافیت نمیدن!!!!!! خدا شاهده دستم و کل بدنم خیلی عرق میکنه، مخصوصا موقع فوتبال دیدن و کلا موقع هیجانی شدن. یکی اومده بود که تمام پای راستش رو پلاتین گذاشته بود و نمیتونست راه بره، اما فقط معاف از رزم شد. یکی دیگه اومده بود که فقط به خاطر تفاوت 1% واریکوسل که بیمارستان اولیه گفته بود 3% و اینا گفتن نه! 2% بیشتر نیست، معاف نشد. یکی اومده بود که هپاتیت داشت و معاف نشد. خدا شاهده اینا رو به چشم دیدم که میگم ...
شما تا حالا با دکتر چشم پزشک بیمارستان امام سجاد (ع)، برخورد داشتی که اینقدر راحت میگی خوشحال میشه کمکت کنه؟
در کل امیدوارم به خاطر 0/25، 2 سال از عمرم هدر نره ...

راستی یه قطره ی معروفی هست که میگن شماره چشم رو بالا میبره. میخواستم بدونم اسمش چیه؟
تو نبايد مشکلی داشته باشی . نياز به قطره نيست، 2 روز نخواب ، نمره چشمت 1 شماره راحت ميره بالا

بالا