فقط 5 روز دیگر باقی است
آقا نفرستید این پست هارو،قلبمون میگیره
فقط 5 روز دیگر باقی است
آقا پس شما به سلامتی از مشهد الرضا(ع) اعزام میشین
ولی یه نکته اونم اینکه شما گفتی متاهل هستی و ساکن مشهد ولی مدارکت رو از تهران فرستادی با توجه به این موارد بعد آموزشی قطعا دوست دارین خدمتتون رو در مشهد باشین ولی چون مدارک از تهران فرستادین یهو نندازنتون تهران!
البته نمیدونم شاید امریه دارین یا ...![]()
ممنون از راهنماییت حمید جان، من به دلیل متاهل بودنم خیلی نگران این مسئله هستم که بعد آموزشی بتونم تهران باشم و بعد از پادگان برم سر کار برای خرج خونه، چند درصد احتمال هست که بعد از آموزشی من تهران نباشم؟ سوال بعدیم اینه که در دوره آموزشی با توجه به اینکه من ساکن تهران هستم آیا اجازه میدهند بین هفته هم بیام مرخصی یا فقط آخر هفته هاست و یا اصلا هیچ مرخصی وجود ندارد. اگر من به طریقی بتونم برای گرفتن امریه دو ماه خدمت رو عقب بندازم و امریه جور نشه ، آیا ضمانتی هست که دوباره بتونم توی 02 باشم؟ شرمنده از این همه سوال که پرسیدم داداش.
سلام
بنده اول آبان اعزامم
پادگان شهدای کرمانشاه
اگه دوستان اطلاعاتی راجع به بیرون پادگان میخوان بپرسند تا پاسخ بدم چون خودم بچه همون دور و اطرافم
موفق باشید
یه ساک یا کوله واسه وسایل شخصی اولیه که میخوای ببری که لازمه
اما لباس اینا رو تو پادگان خودشون تو یه ساک عظیم الجثه تقدیم میکنن
حالا منظورت واسه چه کاریه ؟
اردکان نبود هنوز ؟![]()
سلام
بنده اول آبان اعزامم
پادگان شهدای کرمانشاه
اگه دوستان اطلاعاتی راجع به بیرون پادگان میخوان بپرسند تا پاسخ بدم چون خودم بچه همون دور و اطرافم
موفق باشید
سلام
یکی از دوستام 88 تو همین پادگان آموزش دیده.
وقتی اسمش میاد میگه: هتل (شهدای کرمانشاه)
اونکه میگفت ما حال کردیم اونجا...
موفق باشی
وب سایت من
سلام دوست عزیزرفیق چطوری؟منم اول آبان اونجا اعزامم،شمارمو پ.خ میکنم در تماس باشیم،من از قزوین میام...
فاصله پادگان تا شهر چقدره؟
سلام دوست عزیز
انشاالله تو پادگان شهدا به شما خوش بگذرد و موفق این دوره را طی کنید
فاصله پادگان تا شهر حدود 30 کیلومتر است . این منطقه تا حدودی کوهستانی است و مطمئنا بهترین پادگان آموزشی کرمانشاه است .
سوال دیگه ای بود در خدمتم