سلام به دوستان سرباز.
اول آبان مالک اشتراراک.اعزامی ازمشهد.روزای آخره بچه ها.آمادگی خودتونو حفظ کنین.
کسی هست اینجا؟
هرکی میخواد یه نگاهی از بالا به مالک اشتر بندازه این کد رو تو قسمت google map در قسمت search وارد کنه .
اینجا کجاش سرسبزه ؟
کد : 34.048641,49.81027
بجاش بغل دانشگاه آزاد هستش،کلی فیض میبریم از برکات دانشگاه البته از نوع اسلامیشچ
فکر کنم دوره زمین فوتبالش بلا نسبت مثل اسب باید بدوییم !!
سلام به همگي من هم يك آبان اعزامم مالك اشتر اراك من معاف از رزم ام كسي ميدونه كه تو مالك اشتر معاف از رزم ها چه طوري ان؟
دوستان 06 آماده اید ؟!! کم کم باید راه بیوفتیم ها !
06 رو به جهنم سبز تشبیه کردن ! یعنی پادگان سر سبز و قشنگی هست ولی یخورده سخت تر از پادگان های دیگه تهران میگیرن !! امیدوارم این دو ماه هم خوب بگذره هم سریع !!
دوستانی که 06 هستن اگه امکان داره رشته ای که درس خوندن رو بگن. من خودم کامپیوتر - نرم افزار هستم.
مام هستیم 1/8 06 اراک از تهران
عمران
فک کنم 6 تا شدیم
فقط از تهران چجوری باید بریم ؟خودمون بریم اراک یا بریم میدون **** ؟
اول آبان ، نیروی انتظامی ، مرکز آموزش ولیعصر تبریز ، خودم هم که اهل تبریزم :happy:
من که سر پیری دارم میرم خدمت باید برم قاطی دسته پیرمردها.. ایضا باقالیها :wub:
انگار مالک اشتر پادگان بزرگیه و تعداد سرباز زیادی میگیره.. حتما تعداد زیادی سرباز از تهران عازم اونجا خواهند بود که تو همینجا هم چند نفر از تهران افتادن
اونجا... بعد تقسیم تو گردان ایضا گروهان ایضا دسته خودت رفیقای خوبی پیدا میکنی
نصیحت آخر اینکه مواظب آدم فروشها هم اونجا باش![]()
سلام
یه کوله واسه وسایلم میخوام.
وسایلی که اولین روز میخوام ببرم...
سلام به همه
دوستان جوادنیایها توجه کنند:
یکی از دوستام تو این پادگان مشغول خدمته. میگه روز اول هیچی نیارین چون میخواین برگردین. یعنی وسایل میدن و میگن برید 3 الی 4 روز دیگه برگردین پادگان.
وب سایت من
داش sarkhan آواتار چیه پس![]()
خداحافظ موهای من خداجافظ گوشی همراه من و دردناک تر از همه خداحافظ لپ تاپ من
ممنون داداش فقط 4 روز دیگه موندهخداحافظ داداش همه بالاخره یه روز میرن ما هم 67 روز دیگه میریم.ما هم بایدبا اینا خداحافظی کنیم موفق باشی