پس چرا اردکان کسی نیست : ))
سلام علیکم!ما هم 1/8 جوادنیاییم.شدیم 4 نفر!
پس چرا اردکان کسی نیست : ))
سلام!منم 1/8 جوادنیایم!فعلا اعزامی اول آبان پادگان شهدای جوادنیا قزوین شدیم 3 نفر:
sarkhan ، ali_autumnal ، peylvlan
جوادنیا نبود دیگه؟؟؟؟؟![]()
کوله میدن ولی یک کوله متوسط داشته باش اگه وسیله زیاد میاری. اونجا همرو باید بچپونی اول آخر تو اونی که میدنسلام دوباره به همه دوستان
بچه ها بنظرتون کوله پشتی چه سایزی بخرم؟
یا اصلا بخریم یا نخریم؟ تو پادگان خودشون نمیدن!!!!!!!!!؟
وب سایت من
سلام!منم 1/8 جوادنیایم!![]()
دوستان 06 آماده اید ؟!! کم کم باید راه بیوفتیم ها !
06 رو به جهنم سبز تشبیه کردن ! یعنی پادگان سر سبز و قشنگی هست ولی یخورده سخت تر از پادگان های دیگه تهران میگیرن !! امیدوارم این دو ماه هم خوب بگذره هم سریع !!
دوستانی که 06 هستن اگه امکان داره رشته ای که درس خوندن رو بگن. من خودم کامپیوتر - نرم افزار هستم.
به به سلام هم پادگانی عزیز
با شما شدیم 5 نفر : دو نفر از تهران( یکیش خودمم:lol: ) ، یک نفر از زنجان ، یک نفر از شیراز و شما که نمیدونم از کجا هستی؟
ساکن تهرانی؟
دوستان 06 آماده اید ؟!! کم کم باید راه بیوفتیم ها !
06 رو به جهنم سبز تشبیه کردن ! یعنی پادگان سر سبز و قشنگی هست ولی یخورده سخت تر از پادگان های دیگه تهران میگیرن !! امیدوارم این دو ماه هم خوب بگذره هم سریع !!
دوستانی که 06 هستن اگه امکان داره رشته ای که درس خوندن رو بگن. من خودم کامپیوتر - نرم افزار هستم.
من اونجا بودم.معاف از رزم ها کلا میرن تو یه گروهان و دیگه کار نظامی مثل رژه و این چیزا ندارن اما یادمه میردنشون آشپزخونه و کارای خدماتی میکردن.سلام به همگي من هم يك آبان اعزامم مالك اشتر اراك من معاف از رزم ام كسي ميدونه كه تو مالك اشتر معاف از رزم ها چه طوري ان؟
من ساکن مشهدم!البته چون همسرم تهرانیه، مدارکمو از تهران فرستادم!(تهرانیه تقلبیم :lol![]()
مام هستیم 1/8 06 اراک از تهران
عمران
فک کنم 6 تا شدیم
فقط از تهران چجوری باید بریم ؟خودمون بریم اراک یا بریم میدون **** ؟
سلام دوستان
من 1 آبان مرکز آموزش 01 تهران افتادم کسی میدونه چجور جاییه؟؟![]()