• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mahdi9052

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي من هم يك آبان اعزامم مالك اشتر اراك من معاف از رزم ام كسي ميدونه كه تو مالك اشتر معاف از رزم ها چه طوري ان؟

behnam_2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوباره به همه دوستان

بچه ها بنظرتون کوله پشتی چه سایزی بخرم؟

یا اصلا بخریم یا نخریم؟ تو پادگان خودشون نمیدن!!!!!!!!!؟

وب سایت من
کوله میدن ولی یک کوله متوسط داشته باش اگه وسیله زیاد میاری. اونجا همرو باید بچپونی اول آخر تو اونی که میدن:D

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان 06 آماده اید ؟!! کم کم باید راه بیوفتیم ها !

06 رو به جهنم سبز تشبیه کردن ! یعنی پادگان سر سبز و قشنگی هست ولی یخورده سخت تر از پادگان های دیگه تهران میگیرن !! امیدوارم این دو ماه هم خوب بگذره هم سریع !!:D

دوستانی که 06 هستن اگه امکان داره رشته ای که درس خوندن رو بگن. من خودم کامپیوتر - نرم افزار هستم.

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!منم 1/8 جوادنیایم!:)

به به سلام هم پادگانی عزیز:D

با شما شدیم 5 نفر : دو نفر از تهران( یکیش خودمم:lol: ) ، یک نفر از زنجان ، یک نفر از شیراز و شما که نمیدونم از کجا هستی؟

ساکن تهرانی؟

behnam_2

Registered User
لایک‌ها
0

06 رو به جهنم سبز تشبیه کردن ! یعنی پادگان سر سبز و قشنگی هست ولی یخورده سخت تر از پادگان های دیگه تهران میگیرن !! امیدوارم این دو ماه هم خوب بگذره هم سریع !!:D

دوستانی که 06 هستن اگه امکان داره رشته ای که درس خوندن رو بگن. من خودم کامپیوتر - نرم افزار هستم.

منم کامپیوتر-فناوری اطلاعات:D

rasoullotfi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من سال 88 تو خرداد ماهش اموزشی افتادم شهید بیگلری مشکین شهر که واقعا میشه ادعا کرد که بهترین مرگز اموزشه از هر لحاظ 2ماه اموزشی گذشت و ما افتادیم مرزبانی اذربایجان غربی رفتیم پشتیبانی مرزبانی استان اونجا ما رو فله ای تقسیم کردن افتادیم هنگ مرزی ارومیه از پشتیبانی استان بردنمون پشتیبانی هنگ ارومیه اونجا هم یه سروانه اومد یه ساعت فک زد سوار مینی بوس کرد ما هم به خیال اینکه دیگه یگان خودمونو شناختیمو راحت شدیم سوار شدیم بردنمون راژان یه 5 روز اونجا بودیم اموزش مرزبانی دادن بعد باز تقسیم کردن اینو بگم که هنگ مرزی ارومیه 5تا گروهان داره که درگیرترینش و از همه سخت تر زیوه است بعد ترگور بعد شهید ضیایی بعد سرو اون 5اومی رو بعدا زدن یادم نیست ما افتادیم سرو ارامترین گروهان هنگ ارومیه گروهان سرو هم 5 یا 6تا پاسگاه داره که از همه سختترش بایدوست هست ما افتادیم پاسگاه مرزی مرگرش - هر کدوم از پاسگاهها 5 الی 6 تا پایگاه داره که تو پاسگاه مرگرش کوتل سخت ترینشه و تپه خرگوشی راحتترینش اگه سرو افتادین نگران هیچی نباشین عین برق میگذره و حسرت میخورید که چرا گذشت پــاســــگاه مرزی مــــرگــرشـــ

amir_4264

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به سلام هم پادگانی عزیز:D

با شما شدیم 5 نفر : دو نفر از تهران( یکیش خودمم:lol: ) ، یک نفر از زنجان ، یک نفر از شیراز و شما که نمیدونم از کجا هستی؟

ساکن تهرانی؟

من ساکن مشهدم!البته چون همسرم تهرانیه، مدارکمو از تهران فرستادم!(تهرانیه تقلبیم :lol:)

alizare77

Registered User
لایک‌ها
0

منم مکانیک - طراحی جامدات خوندم،
جهنم سبز !! :wacko::blink:

Saeed_Med82

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگي من هم يك آبان اعزامم مالك اشتر اراك من معاف از رزم ام كسي ميدونه كه تو مالك اشتر معاف از رزم ها چه طوري ان؟
من اونجا بودم.معاف از رزم ها کلا میرن تو یه گروهان و دیگه کار نظامی مثل رژه و این چیزا ندارن اما یادمه میردنشون آشپزخونه و کارای خدماتی میکردن.

sir.ashkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مام هستیم 1/8 06 اراک از تهران
عمران
فک کنم 6 تا شدیم
فقط از تهران چجوری باید بریم ؟خودمون بریم اراک یا بریم میدون **** ؟

Last edited:

flight91

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها پادگان شهید اسدی کهریزک خوبه؟! واسه آموزشی اونجا افتادم...دهنم سرویس شده آره؟!!
(امریه آتش نشانی هستم)

sunny days

Registered User
لایک‌ها
0
من یک آبان اعزامم 02 تهران کسی اینجا 02 هست ؟ :cool::cool::cool:

Last edited:

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ساکن مشهدم!البته چون همسرم تهرانیه، مدارکمو از تهران فرستادم!(تهرانیه تقلبیم :lol:)

آقا پس شما به سلامتی از مشهد الرضا(ع) اعزام میشین

ولی یه نکته اونم اینکه شما گفتی متاهل هستی و ساکن مشهد ولی مدارکت رو از تهران فرستادی با توجه به این موارد بعد آموزشی قطعا دوست دارین خدمتتون رو در مشهد باشین ولی چون مدارک از تهران فرستادین یهو نندازنتون تهران!

البته نمیدونم شاید امریه دارین یا ...:)

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مام هستیم 1/8 06 اراک از تهران
عمران
فک کنم 6 تا شدیم
فقط از تهران چجوری باید بریم ؟خودمون بریم اراک یا بریم میدون **** ؟

سلام دوست عزیز

داخل برگه سفیدتون زده محل مراجعه:میدان ****

پس شما یکم میرید اونجا برگه سفیدتون رو میگیرن یه برگه بهتون میدن که داخلش نوشته مثلا دو آبان ساعت 7 صبح بیاین تعاونی 5 ترمینال جنوب ، بعد هم از اونجا با اتوبوس عازم پادگان میشین

ramim_nja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 1 آبان مرکز آموزش 01 تهران افتادم کسی میدونه چجور جاییه؟؟:cool:

sunny days

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها شنیدم می گن که 01 از 02 خیلی بهتره دلیل خاصی داره اینو می گن ؟ حقیقت داره ؟

بالا