• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ایرانسل توی گزینه های ثبت نام آنلاینش یه گزینه واسه خواستن یا نخواستن مودم داره. پس الکیه اون؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
ایا امکان این هست که اول بتونیم وایمکس ایرانسل رو تست کنیم بعد بریم قرارداد ببندیم ؟
این مودم رایگان روی همه تعرفه هاش نیست ؟

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
ایا امکان این هست که اول بتونیم وایمکس ایرانسل رو تست کنیم بعد بریم قرارداد ببندیم ؟

اگه منظور شما خود ایرانسله نه نمیشه

اصولا شما تا ثبت نام نکردید بهتان شناسه وایمکس تعلق نمی گیره که بخواهید استفاده کنید تازه بعد از اون باید شناسه فعال بشه که اونم بعد از واریز پوله البته بعد از ثبت نام sms میاد میگه قبل از واریز پول منتظر تماس کارشناس ما برای تایید پوشش منطقه تون باشید تا اونجایی که من می دونم این sms فرمالیته ست و شما هر جای شهر که باشید میگن پوشش مناسب هست (sms میاد میگه )

بهترین کار اینه که از یه کسی که در اطراف شما سرویس داره بخواهید بیاد در منزل شما تست کنه ببینید کیفیت ش چطوره

اگرم منظورتون اینه که بعد از گرفتن سرویس پس بدین تحت شرایطی میشه هم پول سرویس و هم پول مودم رو پس گرفت اینجا رو بخونید

مودم رایگان هم نه برای همه نیست اینجا رو بخوانید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
ممنون ! پوشش ایرانسل تو کشور محدود به همون چندتا استان هست درسته ؟

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157

بله فعلا همون شهرهایی که در سایت معرفی کرده تحت پوشش هست

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ایرانسل توی گزینه های ثبت نام آنلاینش یه گزینه واسه خواستن یا نخواستن مودم داره. پس الکیه اون؟

نه دوست عزیز اجازه بده توضیح بدم
ما توی شرکت 4 تا اکانت وایمکس داریم.
که دوتاش بدون مودم هستش. شما میتونی توی همه مودم ها اکانتتو ست کنی و استفاده کنی. ولی فقط روی حالن اسمشو نمیدونم .... حالتی که هر بار باید یوزر و پس بدی تا وصل بشه. اتصال دایمی نیست.
البته با پشتیبانی تماس بگیری اگه حالشون خوب باشه و حوصله داشته باشن. میتونی مودمتو با اکانت جدید وصل کنی که اتوماتیک کانکت بشه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان می خوام برای تست وایمکس ایرانسل رو بگیرم این تعرفه ماهی 5 تومن رو بگیرم بهتره یا این تعرفه 3 ماهه و 6 ماهه ک مودم رایگان دارند؟
مودم رو حتما باید از خودشون بگیری ؟
مشخصات مودم هاشون رو پیدا کردم اینا به جز usb همه باید به برق وصل بشن ؟
modems_compare_fa.gif

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
جشنواره پاییز ۹۰ وایمکس ایرانسل

۱ مهر تا ۳۰ آذر

یک مودم رایگان با پرداخت اشتراک یک‌ساله!
wimax_tb_fa_1.jpg

این طرح اش خیلی برای من خوبه حدودا ماهی 11600 در میاد مودم هم رایگان داره
در کنار adsl که دارم گمونم گزینه خوبیه ! فقط به شرطی که کیفیتش خوب بشه و سرعتش کم و زیاد نشه و قطع و وصل نشه !
چون دانلود نمی خوام!
دوستان نظرتون چیه ؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
جشنواره پاییز ۹۰ وایمکس ایرانسل

۱ مهر تا ۳۰ آذر

یک مودم رایگان با پرداخت اشتراک یک‌ساله!
مشاهده پیوست 79753

این طرح اش خیلی برای من خوبه حدودا ماهی 11600 در میاد مودم هم رایگان داره
در کنار adsl که دارم گمونم گزینه خوبیه ! فقط به شرطی که کیفیتش خوب بشه و سرعتش کم و زیاد نشه و قطع و وصل نشه !
چون دانلود نمی خوام!
دوستان نظرتون چیه ؟

اگه دانلود ندارید بد نیست. برای چرخیدن تو اینترنت خوبه!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
ممنون شما وایمکس ایرانسل دارید ؟
چون می خوام دوستانی که دارند بگن سرویسش قطعی و اینا داره یا نه !

khorzooghkhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من وایمکس دارم یه 6 ماهه . یک ماهه حدودا خیلی انتنش ضعیف شده جوری که باید حتما مودم کنار پنجره باشه و پنجره هم باز باشه تا بگیره. با سرد شدن هوا واقعا نمیدونم باید چی کار کنم

اگر من مودم wifi بگیریم میتونم بذارمش توی فضای ازاد میتونه از شیشه یا دیوار رد بشه تا بتونم بهش وصل بشم؟

آیا فروش آزاد مودم هم ایرانسل داره؟

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
سلام
بچه ها من وایمکس دارم یه 6 ماهه . یک ماهه حدودا خیلی انتنش ضعیف شده جوری که باید حتما مودم کنار پنجره باشه و پنجره هم باز باشه تا بگیره. با سرد شدن هوا واقعا نمیدونم باید چی کار کنم

اگر من مودم wifi بگیریم میتونم بذارمش توی فضای ازاد میتونه از شیشه یا دیوار رد بشه تا بتونم بهش وصل بشم؟

آیا فروش آزاد مودم هم ایرانسل داره؟

یه هفته ای میشه که خیلی قطعی داره . الان هم با سرعت 128 دارم با سرعت 5 داونلود میکنم .

وقتی فرستنده مشکل داره مودم هم هر چی باشه بازم انتن دهی خوبی نداری

khorzooghkhan

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال

اگه من مودم وایرلس بگیرم . فقط باید توی برق باشه؟ نیاز نیست با فیش حتما به pc یا لپ تاپ وصل بشه؟

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
نه نیست ولی اگه بخواهید از طریق کابل هم میشه وصل شد یعنی هم بیسیم( wifi )و هم باسیم (lan )

مودمهای داخلی رو نباید بیرون گذاشت بادو بارون و گرد و خاک و غیره خرابشون می کنه

khorzooghkhan

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون ghoo
بله میدونم . بیرون نمیذارم . ولی ما پشت پنجره توی اشپزخونه انتن میده فقط. فکر کنم کارمو راه بندازه

فقط یه چیز دیگه واسه خرید مودم باید چی کار کنم؟ توی سایتش جایی ندیدم واسه خرید مودم تنها

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
Wimax_Celebrity.jpg

50% تخفیف ویژه مودم‌های وایمکس ایرانسل
به مناسبت پنجمین سالروز راه اندازی شبکه ایرانسل، با ثبت‌نام در تاریخ ۲۹ و ۳۰ مهر ۱۳۹۰، از ۵۰ درصد تخفیف ویژه در قیمت مودم‌های Wi-Fi و USB بهره‌مند شوید.

http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=296

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
بچه ها یه سوال

اگه من مودم وایرلس بگیرم . فقط باید توی برق باشه؟ نیاز نیست با فیش حتما به pc یا لپ تاپ وصل بشه؟

سلام شما از کدوم مودم استفاده میکنین؟؟؟؟ داخلی یا usb؟؟؟؟؟
اگه داخلی دارین که پیشنهاد میکنم با کابل خیلی بهتره.
اگه usb دارین بذارین روی تقویت کنندش. خیلی بهتر میشه.
برای درخواست مودم باید تماس بگیرین مشخصات حسابو بگین و درخواست مودم کنین.( ولی من متوجه نشدم مودم برای چی می خواین؟؟؟؟ )

mr.dinari

Registered User
لایک‌ها
0
من مودم واي فاي و اشتراك ٢ مگ نامحدود گرفتم شد ١١٠تومن!چجوري؟بخاطر جشنواره هم كه باشه اينقدر كم نميكنه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من مودم واي فاي و اشتراك ٢ مگ نامحدود گرفتم شد ١١٠تومن!چجوري؟بخاطر جشنواره هم كه باشه اينقدر كم نميكنه

میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟؟
اشتراک یک ماهه گرفتین؟؟؟
نوع سرویستون چیه؟؟؟
چه تاریخی سرویستون وصل شد؟؟؟
( ایرانسل نسبت به آخر ماه صورت حساب میده. مثلا ما سرویس 512 نا محدود یک ماهه گرفتیم شد 7000 تومن بدون مودم.حالا چرا .... چون تا آخر ماه 5 روز مونده بود ).

bluewater1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان
لطفا در صورت امکان من را راهنمایی کنین.من یکی از مودمهای وایمکس ایرانسل(BM632)ازنوع کله قندی های قدیمی رو دارم که البته الان به صورت ROUTEاز آن استفاده میکنم یعنی بدون وارد کردن یوزر و پسورد .به سفارش سایت ایرانسل برای تبدیل به وای فای کردن آن یک مدل وای فای D-LINK DIR-600را خریداری کردم ولی متاسفانه نمی تونم آن را با مودم وایمکس match کنم .لطفا کمک کنین.با تشکر

بالا