باور کن خودمو کنترل کردم جواد جان 3 بار ادیت کردم:دی
آقا شما لطف کردی ! واقعا منت گذاشتید سر ما، بزرگواری فرمودید جواب ما کودکان کودن رو ندادید واقعا !!! لطف کردید !!
باور کن خودمو کنترل کردم جواد جان 3 بار ادیت کردم:دی
من به نمایندگی میگم اصلا نمیخواد امضا بذارید
حسام قبول کن که این حرف واقعا رو مخ هست!
من که الان یک روز هست گذاشتم
اگر قراره امضای جدید بدید، زودتر بده که عوضش کنم وگرنه دلیلی نمیبینم که شما بگید اصلا امضا نذارید
تا اونجایی که یادم هست تا حالا چهار پنج تا امضا به بحث و کدورت و جنگ و دعوا کشیده که هر چهار پنج امضا هم فوتبالی بوده
بقیه هم بیان مثل حسام نظر بدن ببینم با پیشنهاد من موافق هستید یا نه
چون من و حسام کلا دو نفر میشیم و دو نفر نمیتونیم یک قانون رو تصویب کنیم
نصف + یک شرکت کنندگان لیگ باید رای مثبت بدن. ساسان و فرزاد هم حق رای دارن :دی
اگر این رای آورد که فکر میکنم کلی از مشکلاتمون حل شه
اما اگه رای نیاورد باید بشینیم یک فکر دیگه کنیم
فرقی نمیکنه پست بدن یا رای بدنضمن تایید کامل صحبتهای داش یوسف عزیز من با پیشنهاد امضای غیرفوتبالی موافقم. البته امضای فوتبالی هم با ظرافت های خاص خودش میشه گذاشت ولی معمولا چون سلیقه ها مختلفه ممکنه باعث کدورت بشه. نهایتا موافقم
پ.ن: از همه بچه های فعال هم خواهش می کنم که نظرشون رو بگن. راستی یوسف جان یکی از بچه ها پیشنهاد داده بود نظرسنجی بزاریم برای این امضای غیر فوتبالی . شما موافقید؟
فرقی نمیکنه پست بدن یا رای بدن
مهم اینه که نظرشون رو بدونیم
اگه فکر میکنید با نظر سنجی بهتر میشه به نتیجه رسید من موافقم
با کدام یک موافقید؟
گزینه ها:
امضای فوتبالی
امضای غیرفوتبالی
آواتار
گزینه یک و دو
گزینه یک و سه
گزینه دو و سه
همه موارد
با اجازت محسن جان یه مقداریش رو پاک کردم.یه چیزی هست به اسم قوانین و اینکه کسی که میاد تو این تاپیک این قوانین رو باید قبول داشته باشه
نه عوض کردن شیوه امضا دادن به این شکل و با توهین جالبه نه اعتراض بهش
با غیر فوتبالی شدن امضا ها هم من موافق نیستم ، جای این کار میشه قوانین رو دقیق تر کرد و هنگام امضا دادن راحت تر بشه از فیلتر ردش کرد ، اینطوری دیگه حتی لازم نیست کسی اعتراضی بکنه ، یا گذاشته میشه یا نه ...
یوسف جان حالا نظر بدهن دوستان ببینیم چی میشه ولی اگر مثلا رای نیاورد چی؟ منظورم اینه که این زیاد فرقی نمیکنه. رای نیاورد هم میشه با تغییرات قوانین یه چهارچوبهایی در آورد که امضاهای فوتبالی هم باشه و ولی با رعایت بیشتر. این به نظرم بهتره.اگر این رای آورد که فکر میکنم کلی از مشکلاتمون حل شه
اما اگه رای نیاورد باید بشینیم یک فکر دیگه کنیم
من میگم رو همین تیکه بلد شده کار کنیم . یه کمی واقع بینانه همه رعایت کنند میشه که مشکلی پیش نیاد / نمیدونم بازم :دیضمن تایید کامل صحبتهای داش یوسف عزیز من با پیشنهاد امضای غیرفوتبالی موافقم. البته امضای فوتبالی هم با ظرافت های خاص خودش میشه گذاشت ولی معمولا چون سلیقه ها مختلفه ممکنه باعث کدورت بشه. نهایتا موافقم
آقا شما لطف کردی ! واقعا منت گذاشتید سر ما، بزرگواری فرمودید جواب ما کودکان کودن رو ندادید واقعا !!! لطف کردید !!
متاسفانه چند وقتی هست کلا دوستان منچستری هر چیزی میشه خیلی شلوغش میکنن، تازه منت هم میذارن که ما کوتاه اومدیم و این داستانها ... !
اگه با پیشنهاد من موافق هستید، از این به بعد امضای فوتبالی نمیدیم فقط امضای غیر فوتبالی که هم این مزیت رو داره که چهار نفر باور میکنن و به امضا دهنده پی ام میدن که جریان امضات چیه؟ و هم اینکه من یادم نمیاد تو این سالها امضای غیر فوتبالی گذاشته باشیم و مشکلی پیش آورده باشه
بعضی از بازی ها هم باید روی آواتار شرط ببندیم اما مدتش مثلا بشه 48 ساعت!
چون همش یکنواختی باعث میشه لذت کار از دست بره
درود
خب اگه قرار باشه برای هر امضایی این همه جنجال بشه بهتر هست که امضا غیرفوتبالی باشه ... امضای فوتبالی همینه دیگه .. . چون قراره توی امضا تیم بازنده باشه ... خب چیکار باید کرد ؟
مثلا بنویسیم که تیمتون خوب بازی کرد ولی فوتبال همینه ؟
یا بگیم بازی بعد بازی رو میبیرید ؟
هر کاری که بخوای کنی همین میشه که هر کسی یه نظری میده و شاید امضا بهش نسازه ...
ما اینجا برای فان میایم اگه قرار باشه برای هر امضا یه جنجالی به پا بشه بهتر امضای فوتبالی رو برداریم و از فوتبال غیر فوتبالی استفاده + آواتار
من هم نظرم روی امضای غیر فوتبالی هست ... چند بار هم توی گروه ها هم گفتم که امضای غیر فوتبالی بدیم بهتر ...
امضای غیر فوتبالی + آواتار
ضمن تایید کامل صحبتهای داش یوسف عزیز من با پیشنهاد امضای غیرفوتبالی موافقم. البته امضای فوتبالی هم با ظرافت های خاص خودش میشه گذاشت ولی معمولا چون سلیقه ها مختلفه ممکنه باعث کدورت بشه. نهایتا موافقم
پ.ن: از همه بچه های فعال هم خواهش می کنم که نظرشون رو بگن. راستی یوسف جان یکی از بچه ها پیشنهاد داده بود نظرسنجی بزاریم برای این امضای غیر فوتبالی . شما موافقید؟
یه چیزی هست به اسم قوانین و اینکه کسی که میاد تو این تاپیک این قوانین رو باید قبول داشته باشه
نه عوض کردن شیوه امضا دادن به این شکل و با توهین جالبه نه اعتراض بهش ، و بدتر از اون نه اینکه وقتی اعتراضی میشه سریع طرف مقابل بزرگواری کنه و بگه اصلا نذارید !
در این مورد هم من گفتم نه منسچتری هستم و نه ارادتی به ایشون دارم ، ولی این تغییر رویه ها باعث میشه احساس کنه داره طرف مقابل از این باخت تیم یه جورایی استفاده بیش از حد می کنه
با غیر فوتبالی شدن امضا ها هم من موافق نیستم ، جای این کار میشه قوانین رو دقیق تر کرد و هنگام امضا دادن راحت تر بشه از فیلتر ردش کرد ، اینطوری دیگه حتی لازم نیست کسی اعتراضی بکنه ، یا گذاشته میشه یا نه ...
جناب یه نگاه به پست های خودتون بندازید متوجه میشید توش توهین هست یا نه
در نهایت :
به نظر من اینجا نظرسنجی و این حرفها معنی نمیده، جدیدا زیاد شدن افرادی که جنبه امضای فوتبالی ندارن، اینجا هم مال پدر کسی نیست ! مال همه هست، خب جمعش میکنیم ! دیگه تئوری ساده تر از این من ندیدم !!!
من فقط درمورد خودم اینو بگم که تاپیک رو باز کردم دنبال امضا میگشتم ولی دیدم فرزاد پست داده که امضا مشکل داره کسی نزاره،الان هم هروقت بگن من 3 روز همین امضا رو میزارم :دیوقتی شرط میبندی رو بازی باید پای لرزش هم بشینی!
چه بسا به عنوان مثال سیتی بازی رو میباخت و اونوقت چه امضاهایی که نمیومد بیرون...
یه چیزه دیگه....
وقتی ما خودمون که هیچی دستمون نیست سلیقه ای کار میکنیم دیگه چرا به تی وی3 گیر میدیم که شده بارسا تی وی؟! اون زورش رسیده کردتش این!
حالا این قضیه شماست! خوشتون نمیاد از یه چیزی که موظف هستید بزاریدش! دلیل نمیشه که نزارید!
من تازه وارد این بخش شدم ولی...
امضای میلان رو یادم نمیره! همه اون طرفداران دو آتیشه هم گزاشته بودنش!
انتظار نداشته باشید که بعد این باخت فجیع یه عکس از فرگوسن بزارن و زیرش بنویس ما باختیم!!!