• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
باور کن خودمو کنترل کردم جواد جان 3 بار ادیت کردم:دی

آقا شما لطف کردی ! واقعا منت گذاشتید سر ما، بزرگواری فرمودید جواب ما کودکان کودن رو ندادید واقعا !!! لطف کردید !!

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
من ميگم امضا بديد ولي اينطوري ديگه نباشه
سيا..سي هستش و .... كه حال ندارم بنويسم
تا الان من يكي توي هر گروهي بودم هر امضايي دادن دخالت نكردم ولي ديگه نديدم اينقدر توهين داشته باشه توش
عوض كنيد و امضاي درست بديد من خودم جاي 3 روز 5 روزميزارم عيبي نداره

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
حسام قبول کن که این حرف واقعا رو مخ هست!
من به نمایندگی میگم اصلا نمیخواد امضا بذارید

من که الان یک روز هست گذاشتم
اگر قراره امضای جدید بدید، زودتر بده که عوضش کنم وگرنه دلیلی نمیبینم که شما بگید اصلا امضا نذارید

تا اونجایی که یادم هست تا حالا چهار پنج تا امضا به بحث و کدورت و جنگ و دعوا کشیده که هر چهار پنج امضا هم فوتبالی بوده
بقیه هم بیان مثل حسام نظر بدن ببینم با پیشنهاد من موافق هستید یا نه
چون من و حسام کلا دو نفر میشیم و دو نفر نمیتونیم یک قانون رو تصویب کنیم
نصف + یک شرکت کنندگان لیگ باید رای مثبت بدن. ساسان و فرزاد هم حق رای دارن :دی
اگر این رای آورد که فکر میکنم کلی از مشکلاتمون حل شه
اما اگه رای نیاورد باید بشینیم یک فکر دیگه کنیم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حسام قبول کن که این حرف واقعا رو مخ هست!

من که الان یک روز هست گذاشتم
اگر قراره امضای جدید بدید، زودتر بده که عوضش کنم وگرنه دلیلی نمیبینم که شما بگید اصلا امضا نذارید

تا اونجایی که یادم هست تا حالا چهار پنج تا امضا به بحث و کدورت و جنگ و دعوا کشیده که هر چهار پنج امضا هم فوتبالی بوده
بقیه هم بیان مثل حسام نظر بدن ببینم با پیشنهاد من موافق هستید یا نه
چون من و حسام کلا دو نفر میشیم و دو نفر نمیتونیم یک قانون رو تصویب کنیم
نصف + یک شرکت کنندگان لیگ باید رای مثبت بدن. ساسان و فرزاد هم حق رای دارن :دی

ضمن تایید کامل صحبتهای داش یوسف عزیز من با پیشنهاد امضای غیرفوتبالی موافقم. البته امضای فوتبالی هم با ظرافت های خاص خودش میشه گذاشت ولی معمولا چون سلیقه ها مختلفه ممکنه باعث کدورت بشه. نهایتا موافقم

پ.ن: از همه بچه های فعال هم خواهش می کنم که نظرشون رو بگن. راستی یوسف جان یکی از بچه ها پیشنهاد داده بود نظرسنجی بزاریم برای این امضای غیر فوتبالی . شما موافقید؟

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
یه چیزی هست به اسم قوانین و اینکه کسی که میاد تو این تاپیک این قوانین رو باید قبول داشته باشه
نه عوض کردن شیوه امضا دادن به این شکل و با توهین جالبه نه اعتراض بهش ، و بدتر از اون نه اینکه وقتی اعتراضی میشه سریع طرف مقابل بزرگواری کنه و بگه اصلا نذارید !
در این مورد هم من گفتم نه منسچتری هستم و نه ارادتی به ایشون دارم ، ولی این تغییر رویه ها باعث میشه احساس کنه داره طرف مقابل از این باخت تیم یه جورایی استفاده بیش از حد می کنه
با غیر فوتبالی شدن امضا ها هم من موافق نیستم ، جای این کار میشه قوانین رو دقیق تر کرد و هنگام امضا دادن راحت تر بشه از فیلتر ردش کرد ، اینطوری دیگه حتی لازم نیست کسی اعتراضی بکنه ، یا گذاشته میشه یا نه ...

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
به نظر من امضای غیر فوتبالی بهتره ،
- برای مثال وقتی شرط بندی برای رم-لاتزیو هست و من طرفدار هیچ کدوم از این تیم ها نیستم،بعد از باخت هم برام مهم نیست که امضای ضد رم رو بزارم ، ولی امضای غیرفوتبالی مثل همین "نوین تخلیه پی تی" و "مستند شوک" جوریه که برای همه اهمیت پیدا میکنه موضوع!و همین باعث جذاب تر شدن شرط بندی ها میشه :دی
- هرجوری هم فکر بشه بازم امضای فوتبالی بعضی مواقع دردسر ساز میشه
- در نهایت خلاقیت بچه ها هم بیشتر میشه!:دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ضمن تایید کامل صحبتهای داش یوسف عزیز من با پیشنهاد امضای غیرفوتبالی موافقم. البته امضای فوتبالی هم با ظرافت های خاص خودش میشه گذاشت ولی معمولا چون سلیقه ها مختلفه ممکنه باعث کدورت بشه. نهایتا موافقم

پ.ن: از همه بچه های فعال هم خواهش می کنم که نظرشون رو بگن. راستی یوسف جان یکی از بچه ها پیشنهاد داده بود نظرسنجی بزاریم برای این امضای غیر فوتبالی . شما موافقید؟
فرقی نمیکنه پست بدن یا رای بدن
مهم اینه که نظرشون رو بدونیم
اگه فکر میکنید با نظر سنجی بهتر میشه به نتیجه رسید من موافقم

با کدام یک موافقید؟
گزینه ها:

امضای فوتبالی
امضای غیرفوتبالی
آواتار
گزینه یک و دو
گزینه یک و سه
گزینه دو و سه
همه موارد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فرقی نمیکنه پست بدن یا رای بدن
مهم اینه که نظرشون رو بدونیم
اگه فکر میکنید با نظر سنجی بهتر میشه به نتیجه رسید من موافقم

با کدام یک موافقید؟
گزینه ها:

امضای فوتبالی
امضای غیرفوتبالی
آواتار
گزینه یک و دو
گزینه یک و سه
گزینه دو و سه
همه موارد

نه من نظر خاصی روی نظرسنجی نداشتم. پیشنهاد یکی از دوستان بود. فکر می کنم همینجوری که بچه ها میان مبسوط توضیح میدن بهتر هست.

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
من با امضای غیر فوتبالی و آواتار موافقم . چون فقط رو منچستر با عشق میبندم و بقیه راستش اصلا برام مهم نیستن که امضاش برام جذاب بشه .

من مصرم که این امضا هم اصلاح بشه و قرار بدیم بعد قانون عوض شه . ممنون

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
نمیدونم والا !

مگه قرار بود بازنده ها از امضا خوششون بیاد ؟! بعضی ها تا وقتی خودشون امضا میدن هرچی هم باشه مهم نیست ولی وقتی بحث 6 تا خوردن و ناراحتی اون میاد + امضا کنارش دیگه ....

من هم از همون 4 نفر میگم اصلا" امضا نزارید و خودتون رو هم ناراحت نکنید , بیخیال .امضای جدید در کار نیست .

یه قانون هم بزاریم هر کی امضا براش غیر قابل تحمل و ناراحت کننده بود میتونه نزاره کلا" .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب من خودم غیر فوتبالی شدن رو قبول کردم ولی به نظرم این صورت مسئله رو پاک کردن هست و یا اینکه هوشمندانه تر و واقعی تر : با توجه به مسائل روز تاپیک تغییراتی تو قوانین بدیم. این قسمت دوم مورد قبول تر هست.
اما در مورد فوتبالی بودن

یه چیزی هست به اسم قوانین و اینکه کسی که میاد تو این تاپیک این قوانین رو باید قبول داشته باشه
نه عوض کردن شیوه امضا دادن به این شکل و با توهین جالبه نه اعتراض بهش

با غیر فوتبالی شدن امضا ها هم من موافق نیستم ، جای این کار میشه قوانین رو دقیق تر کرد و هنگام امضا دادن راحت تر بشه از فیلتر ردش کرد ، اینطوری دیگه حتی لازم نیست کسی اعتراضی بکنه ، یا گذاشته میشه یا نه ...
با اجازت محسن جان یه مقداریش رو پاک کردم.
باید بگم با این حرفهای محسن موافقم.
یوسف جان حالا نظر بدهن دوستان ببینیم چی میشه ولی اگر مثلا رای نیاورد چی؟ منظورم اینه که این زیاد فرقی نمیکنه. رای نیاورد هم میشه با تغییرات قوانین یه چهارچوبهایی در آورد که امضاهای فوتبالی هم باشه و ولی با رعایت بیشتر. این به نظرم بهتره.

خودم هم عمرا پای آواتار نمیبندم :دی/
من میگم رو همین تیکه بلد شده کار کنیم . یه کمی واقع بینانه همه رعایت کنند میشه که مشکلی پیش نیاد / نمیدونم بازم :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
آقا شما لطف کردی ! واقعا منت گذاشتید سر ما، بزرگواری فرمودید جواب ما کودکان کودن رو ندادید واقعا !!! لطف کردید !!

متاسفانه چند وقتی هست کلا دوستان منچستری هر چیزی میشه خیلی شلوغش میکنن، تازه منت هم میذارن که ما کوتاه اومدیم و این داستانها ... !

جناب یه نگاه به پست های خودتون بندازید متوجه میشید توش توهین هست یا نه

منم با امضای غیر فوتبالی موافقم شوخی با خودم ایراد نداره دور هم میخندیم

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
امضا نصب شد

اگه با پیشنهاد من موافق هستید، از این به بعد امضای فوتبالی نمیدیم فقط امضای غیر فوتبالی که هم این مزیت رو داره که چهار نفر باور میکنن و به امضا دهنده پی ام میدن که جریان امضات چیه؟ و هم اینکه من یادم نمیاد تو این سالها امضای غیر فوتبالی گذاشته باشیم و مشکلی پیش آورده باشه
بعضی از بازی ها هم باید روی آواتار شرط ببندیم اما مدتش مثلا بشه 48 ساعت!
چون همش یکنواختی باعث میشه لذت کار از دست بره

موافقم!! مخصوصا آواتار که دیگه خیلی هیجان انگیز میشه :دی

ادیت:

آرسنال
یووه! ( انتخاب بین بد و بدتر!! :دی)
میلان

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به نظر من غیر فوتبالی بهتر هست !
چون امضا فوتبالی هر کاریش هم کنی بلاخره یک چیزی از توش در میاد که چرا به بازیکن ما توهین کردید چرا ........ که آخرش هم میشه این که میگیم توهین هست من نمی زارم !! و نمیشه هم بیام برای توهین ها هم حد و مرز بزاریم بگیم این توهین هست این توهین نیست فرقی نمی کنه و اگه هم بخواهیم پاستوریزه بیگم شما تیمتون بدرد لای جرز می خوره هم دیگه امضا هم ندیم بهتره !!

اما امضا غیر فوتبالی خوبی که داره اینه که دیگه این بحث ها رو نداریم !!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود
خب اگه قرار باشه برای هر امضایی این همه جنجال بشه بهتر هست که امضا غیرفوتبالی باشه ... امضای فوتبالی همینه دیگه .. . چون قراره توی امضا تیم بازنده باشه ... خب چیکار باید کرد ؟
مثلا بنویسیم که تیمتون خوب بازی کرد ولی فوتبال همینه ؟
یا بگیم بازی بعد بازی رو میبیرید ؟

هر کاری که بخوای کنی همین میشه که هر کسی یه نظری میده و شاید امضا بهش نسازه ...

ما اینجا برای فان میایم اگه قرار باشه برای هر امضا یه جنجالی به پا بشه بهتر امضای فوتبالی رو برداریم و از فوتبال غیر فوتبالی استفاده + آواتار

من هم نظرم روی امضای غیر فوتبالی هست ... چند بار هم توی گروه ها هم گفتم که امضای غیر فوتبالی بدیم بهتر ...

امضای غیر فوتبالی + آواتار

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
درود
خب اگه قرار باشه برای هر امضایی این همه جنجال بشه بهتر هست که امضا غیرفوتبالی باشه ... امضای فوتبالی همینه دیگه .. . چون قراره توی امضا تیم بازنده باشه ... خب چیکار باید کرد ؟
مثلا بنویسیم که تیمتون خوب بازی کرد ولی فوتبال همینه ؟
یا بگیم بازی بعد بازی رو میبیرید ؟

هر کاری که بخوای کنی همین میشه که هر کسی یه نظری میده و شاید امضا بهش نسازه ...

ما اینجا برای فان میایم اگه قرار باشه برای هر امضا یه جنجالی به پا بشه بهتر امضای فوتبالی رو برداریم و از فوتبال غیر فوتبالی استفاده + آواتار

من هم نظرم روی امضای غیر فوتبالی هست ... چند بار هم توی گروه ها هم گفتم که امضای غیر فوتبالی بدیم بهتر ...

امضای غیر فوتبالی + آواتار

آواتارش هم همینه . مثلا" حسام یه عکس خوشگل از فرگوسن میداد نمیگفتن توهینه فلانه بهمانه ...

من فکر میکنم اونایی که به این امضا اعتراض دارن فقط قصدشون بهانه گیریه و خیلی ناراحتن و تحمل امضا براشون سخته (البته هدف هم همین بوده :shades: )

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
وقتی شرط میبندی رو بازی باید پای لرزش هم بشینی!
چه بسا به عنوان مثال سیتی بازی رو میباخت و اونوقت چه امضاهایی که نمیومد بیرون...

یه چیزه دیگه....

وقتی ما خودمون که هیچی دستمون نیست سلیقه ای کار میکنیم دیگه چرا به تی وی3 گیر میدیم که شده بارسا تی وی؟! اون زورش رسیده کردتش این!

حالا این قضیه شماست! خوشتون نمیاد از یه چیزی که موظف هستید بزاریدش! دلیل نمیشه که نزارید!

من تازه وارد این بخش شدم ولی...
امضای میلان رو یادم نمیره! همه اون طرفداران دو آتیشه هم گزاشته بودنش!

انتظار نداشته باشید که بعد این باخت فجیع یه عکس از فرگوسن بزارن و زیرش بنویس ما باختیم!!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

آقا نظر میخواید برای چی ؟

کلا چند وقتی هست هر امضای فوتبالی ای که اومده سرش داستان درست شده. بیایم براش فیلتر هم بذاریم، باز هزار راه برای دور زدنش هست و هزار راه برای گیر دادن بهش !

من دیگه شخصا حوصله این داستان ها رو ندارم دیگه. حالا این اولین بار بود ما بردیم استثنائا !! دفعه قبل که همش باخته بودیم (خداروشکر !) میشد به نصف امضاها گیر داد که این داستان داره و فلان ... !

غیر از این باشه باید این تاپیک هم قفل شه بره. والله قبلا اینجوری نبود، هزارتا امضا وحشتناک تر این میذاشتیم، فوق سه روز کلا آواتارمون رو برمیداشتیم، پست هم نمیدادیم، حرف و حدیثی هم نبود ! حالا بچه ها بیشتر شدن، خب افکار جدید و محدودیت های جدید اومده، اشکالی نداره ! ولی دیگه چیزی که باید باشه رو که به نظرسنجی نمیذارن ! اگه این نباشه باید چیکار کرد ؟

نه عوض کردن شیوه امضا دادن به این شکل و با توهین جالبه نه اعتراض بهش ، و بدتر از اون نه اینکه وقتی اعتراضی میشه سریع طرف مقابل بزرگواری کنه و بگه اصلا نذارید !
در این مورد هم من گفتم نه منسچتری هستم و نه ارادتی به ایشون دارم ، ولی این تغییر رویه ها باعث میشه احساس کنه داره طرف مقابل از این باخت تیم یه جورایی استفاده بیش از حد می کنه

محسن حرف های عجیب میزنی !

کسی اگر بخواد گیر بده، هر فیلتری بذاری گیر میده ! تو حالا به هزار روش بیا بگو بالا چشم حضرت فرگوسن ابرو هست متاسفانه !! کسی بخواد حرفی بزنه، حرفش رو میزنه !

وقتی هم اینجوریه خب امضای چی دیگه بذاره ؟ من الان بیام مثلا امضا رو اصلاح کنم که چی ؟ مثلا بگم "بله ما باختیم، وای وای !!" ؟؟

جناب یه نگاه به پست های خودتون بندازید متوجه میشید توش توهین هست یا نه

مشکل شماها اینه که هر وقت بردید زمین و زمان رو دوختید به هم که ما بردیم و فلانی پادشاه هست و اون یکی فلان، بعد یه بازی که میبازید رفتاری شبیه به رفتار خودتون باهاتون انجام میشه، اسمش میشه توهین !

چند تا پست بیارم وقتی منچستر 8 گله برد آرسنال رو چه الفاظ و چه صحبت هایی در مقابل رقیبتون مطرح شد ؟

بزرگترین مشکل شماها اینه، وقتی هم واکنش بقیه رو میبینید یاد گرفتید بگید عقده خالی کردن و هزار تا داستان دیگه.

///////////

در نهایت :

به نظر من اینجا نظرسنجی و این حرفها معنی نمیده، جدیدا زیاد شدن افرادی که جنبه امضای فوتبالی ندارن، اینجا هم مال پدر کسی نیست ! مال همه هست، خب جمعش میکنیم ! دیگه تئوری ساده تر از این من ندیدم !!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
در نهایت :

به نظر من اینجا نظرسنجی و این حرفها معنی نمیده، جدیدا زیاد شدن افرادی که جنبه امضای فوتبالی ندارن، اینجا هم مال پدر کسی نیست ! مال همه هست، خب جمعش میکنیم ! دیگه تئوری ساده تر از این من ندیدم !!!

تاکید و تائید !!!

به نظر من هر کاریش هم بکنیم بلاخره یک بامبولی توش در میاد !!

تنها راه حل اینه که بتونیم امضا فوتبالی بدهیم اینکه جنبه بچه ها بالا باشه و اینقدر نگیم که این و من نمی زارم باید عوض بشه !!
اصلا امضا شرط برای این هست که طرف مقابل خوشش نیاد و اذیت بشه نه اینکه بگه به به چه امضا خوبی من 3 روز هم بیشتر می زارم !!! که اینطور نمیشه !! شرط بندی میشه یه قل دو قل بازی کردن دوستانه !!!!

اینکه یک امضا به خودی خود توهین داشتنش (نمیگم درسته ) ولی به نظر من طبیعیه حالا راه های مختلفی برای دور زدنش هست که بارها و بارها گفتیم ولی تنها چیزی که من میام می بینم اینکه مستقیم میام میگیم این توهین هست :) خوب طبیعیه من که طرفدار بارسلونا نیستم نمیام بگم که گواردیولا چه بچه نازی هست و ایندفعه با کمال احترام و بزرگی و ..... ایشون در مقابل ما باختند (یکم بیشترش کنیم سوسک شده اند ) تا مبادا توهینی به گواردیولا بشه !!!!!!

هر کاریش هم بکنیم باز هم به همین منوال هست پس بهتره امضا فوتبالی رو بزاریم کنار همون غیر فوتبالی بدیم که دیگه این جار و جنجال رو نداشته باشیم :rolleyes:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
وقتی شرط میبندی رو بازی باید پای لرزش هم بشینی!
چه بسا به عنوان مثال سیتی بازی رو میباخت و اونوقت چه امضاهایی که نمیومد بیرون...

یه چیزه دیگه....

وقتی ما خودمون که هیچی دستمون نیست سلیقه ای کار میکنیم دیگه چرا به تی وی3 گیر میدیم که شده بارسا تی وی؟! اون زورش رسیده کردتش این!

حالا این قضیه شماست! خوشتون نمیاد از یه چیزی که موظف هستید بزاریدش! دلیل نمیشه که نزارید!

من تازه وارد این بخش شدم ولی...
امضای میلان رو یادم نمیره! همه اون طرفداران دو آتیشه هم گزاشته بودنش!

انتظار نداشته باشید که بعد این باخت فجیع یه عکس از فرگوسن بزارن و زیرش بنویس ما باختیم!!!
من فقط درمورد خودم اینو بگم که تاپیک رو باز کردم دنبال امضا میگشتم ولی دیدم فرزاد پست داده که امضا مشکل داره کسی نزاره،الان هم هروقت بگن من 3 روز همین امضا رو میزارم :دی

بالا