• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
من که بازی را ندیدم..

ولی با نبود بازیکنان مهم توقع پیروزی هم نباید داشت.. هرچند که مواقعی امیدها و جوانان خیلی بهتر از اصلی ها بازی میکنن..! :دی

بهرحال خوب شد که باخت استقلال تو این جامه که برامون تلخ نباشه .. انشالا این باختها درسی باشه برای پیروزی در بازیهای مهم و رسمی تر..!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
جام عزیز؟؟

یعنی مظلومی هم؟

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
مجیدی تا 2 هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند/ بازگشت حیدری تا سه هفته دیگر

پزشک تیم فوتبال استقلال تاکید کرد، فرهاد مجیدی به علت مصدومیت از ناحیه کشاله ران تا 2 هفته دیگر نمی تواند برای این تیم بازی کند.
اکبر رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت مصدومان تیم فوتبال استقلال گفت: در حال حاضر خسرو حیدری در حال گذراندن جلسات فیزیوتراپی است. نتیجه "ام آر آی" او نیز مشخص شده و در حال حاضر با توجه به شدت مصدومیتش، حداقل سه هفته زمان نیاز دارد تا بتواند در شرایط بازی قرار گیرد. البته ما به دنبال این موضوع هستیم تا با درمان‌ها و فیزیوتراپی فشرده طول درمان این بازیکن را کاهش دهیم.

وی در خصوص مصدومیت فرهاد مجیدی، کاپیتان تیم فوتبال استقلال نیز گفت: فرهاد مجیدی نیز به دلیل کشیدگی شدید عضله ران پا حداقل باید تا سه روز دیگر استراحت کرده و پس از آن نیز فیزیوتراپی خود را شروع کند. مجیدی حدود 2 هفته زمان نیاز دارد تا بتواند برای استقلال بازی کند، البته ما تلاش می کنیم که طول درمان وی را نیز مانند خسرو حیدری کاهش دهیم.

بدین ترتیب تیم فوتبال استقلال درحالی روز دوشنبه هفته جاری در چارچوب جام ولایت به مصاف پرسپولیس می رود که علاوه بر بازیکنان ملی پوش خود (سیدمهدی رحمتی، پژمان منتظری، مجتبی جباری، آندرانیک تیموریان، میلاد میداودی و جاسم کرار)، فرهاد مجیدی و خسرو حیدری را به همراه نخواهد داشت.

حیف شد .
حالا بازی با صبا میخوان چه کسایی رو بفرستن تو زمین؟
اندو ، مجیدی ، حیدری که نباشن نصف استقلال نیست

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جام عزیز؟؟

یعنی مظلومی هم؟

مرجان بانو بگی کی نه ؟!!! :دی
ولی خب باز یکی به نعل زده بود و یکی به میخ. گفته بود اگه دستوری نبود بازی نمیکردیم و حتی بازیکنها هم گفته بودن که باشگاه و مجبور کردند بازی کنه!

حیف شد .
حالا بازی با صبا میخوان چه کسایی رو بفرستن تو زمین؟
اندو ، مجیدی ، حیدری که نباشن نصف استقلال نیست
حنیف هم اضافه کن برای صبا. سه کارتس.

و اما بعد

به بازی با پرسپولیس که فکر کنیم وضعمون خیلی بده. یعنی به طور کلی یار نداریم
از نظر خودم تو تیم دیروز یه حنیف بازیکنه / ارش و شریفات خوب هستند برای این سطح بازی ولی خب دیروز اونها هم موفق نبودند و ممکنه برای اون بازی موفق باشند یا نباشند/ میثم حسینی هم به نظرم خوبه برای بازی بعدی و چیزی کم نداره(اساسا این پسر زود به دل من راه پیدا کرد هر چند معمولا زود به بازیکنی دل نمیبندم) فریدون و یوسفی هم کلی نگاه کنیم راحت تایید میشند. و دیگر والسلام.
یه پله پایین تر میشه شیرزاد رو هم دید و در ادامه اش
دیگه هیچی. زرین ساعد که اصلا در حد تیم نبود/ امیرآبادی که تکلیفش روشنه / کیانوش میخی است که به مغزم ادم و تیم کوبیده میشه/ این پسر حمودی هم کلا مدت زیادی شده گیج بازی درمیاره و بازیش نچسبه/ عزیز زاده بکار ما نمیاد/ و ..
هر کدوم از این اخری ها برای شکستن کمر یه تیم کافی هستند و خب چه برسه به اینکه بخواهند همه با هم بازی کنند. با قانون هم افزایی 2+2=5 :دی بار منفیشون چند برابر هم میشه :lol:

الان فقط امیدوارم که بازی رو عقب نندازند و اینها هم رو حرفشون بمونند و با امید برن تو زمین. چون امیدها شاید روحی یه کم تو جو قرار بگیرند اما شاید فنی چیزی از اینها کم نداشته باشند. یعنی حداقل سوتی های امیرابادی و کیانوش و حمودی رو که میتونند بدن! اینطوری از بابت نتیجه و حاشیه کلی جلوی اتفاقات اینده گرفته میشه.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
چه حالی بکنیم استقلال با امیدهاش بره و پرسپولیس رو بزنه!
7g55dtp4i83pi0balag.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب معما حل شده.
بازی عقب نیافتاد/ استقلال هم با همین تیم دیروزی بازی خواهد کرد.
از همه بدتر داور که مظفری شد. خدا به خیر کنه.

بازی با پرسپولیس یک دربی کوچک است/ برای چهارمین بار برنده دربی می‌شویم
مربی تیم فوتبال استقلال بازی دوشنبه این تیم مقابل پرسپولیس را یک دربی کوچک خواند و گفت: ما از تمام پتانسیل خود مقابل پرسپولیس استفاه می کنیم و می خواهیم برای چهارمین بار پی در پی این تیم را شکست دهیم.
بهتاش فریبا در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس در تورنمنت سه جانبه جام ولایت گفت: زمان برگزاری این جام که اسم بزرگی هم دارد، خیلی بد بود. اگر طوری بود که همه ملی پوشان را در اختیار داشتیم و بازیکنان زمان استراحت کافی داشتند کیفیت این رقابت‌ها به مراتب بالاتر می رفت.

وی افزود: بعد از بازی لیگ ما به بازیکنان خود چهار روز استراحت دادیم و اکثر آنها به خارج از کشور رفتند و شب قبل از بازی با تیم ناسیونال بازگشتند.

مربی تیم فوتبال استقلال خاطر نشان کرد: با وجود این شرایط بازیکنان ما در مقابل تیم فوتبال ناسیونال تا دقیقه 55 بازی خوب کار کردند اما بعد از آن دچار افت بدنی شدند که حریف توانست دروازه ما را با دو موقعیت جدی تهدید کند.

فریبا اظهار داشت: در مجموع فکر می کنم رقابت‌هایی چون جام ولایت بازی‌های تدارکاتی خوبی برای تیم ماست و در مقابل پرسپولیس نیز از همه پتانسیل خود استفاده می کنیم. البته ما مجبوریم چون بازیکن به تعداد کافی نداریم و باید از بازیکنان امید خود مقابل پرسپولیس استفاده کنیم.

وی همچنین ادامه داد: من به هیچ وجه با این نظر که پرسپولیسی‌ها در این بازی به دنبال گرفتن انتقام از ما هستند موافق نیستم. به نظر من نتیجه این دیدار برای هواداران اهمیت زیادی داشته و این یک دربی کوچک است.

مربی تیم فوتبال استقلال افزود: ما در سه بازی اخیر موفق شدیم که پرسپولیس را شکست دهیم و به دنبال آن هستیم که برای چهارمین بار پی در پی این کار را انجام دهیم، البته نمی توان این دربی را به عنوان دربی هفتاد و دوم تلقی کرد.

فریبا عنوان کرد: از مردم می خواهیم تا به ورزشگاه بیایند و از نزدیک این بازی را ببینند چون بازی تیم‌های استقلال و پرسپولیس همواره حساسیت‌های خاص خود را دارد و هر کدام از بازیکنان که در ترکیب این دو تیم بازی کنند از انگیزه زیادی برخوردارند.

وی در خصوص اینکه استقلالی‌ها اصرار داشتند رحمتی را برای این دیدار در اختیار بگیرند اما نتوانستند، گفت: ما تمام تلاش خود را کردیم تا رحمتی را در این رقابت‌ها در اختیار داشته باشیم اما زرین ساعد نیز در مقابل تیم ناسیونال عملکرد خوب و قابل قبولی داشت و به نظرم روی گل خورده هم مقصر نبود. ما باید دروازه بان دوم خود را امتحان می کردیم و بزرگ‌ترین حسن رقابت‌های جام ولایت این بود که زرین ساعد استرس را از خود دور کرد.

وی گفت: البته در این رقابت‌ها قرعه کشی به نفع تیم پرسپولیس بود و آنها مهلت استراحت بیشتری داشتند. ما دیروز مقابل ناسیونال بازی کردیم و فردا هم باید مقابل پرسپولیس بازی کنیم. ما حتی تقاضای این را داشتیم که دیدارمان با پرسپولیس با یک روز با تاخیر برگزار شود که متاسفانه این موضوع مورد موافقت قرار نگرفت.

فریبا در خاتمه در خصوص دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و صبای قم در هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر نیز گفت: آمار نشان داده که همواره بعد از بازی‌ها و اردوهای تیم ملی، تیم استقلال بازی های خوبی را انجام نمی دهد. وقتی که تیم ملی نیمی از بازیکنان ما را به مدت 10 تا 12 روز در اختیار دارد در هنگام بازگشت آنها ما زمان لازم را برای انجام کارهای تاکتیکی و حتی ریکاوری نداریم. در واقع باید بگویم ملی پوشان ما وقتی باز می گردند ریکاوری مربوط به تیم ملی را در تیم ما انجام می دهند.

باز این پسر و بردن کنفرانس ، جملات احساسی فرمودن
جدایی من از استقلال شایعه است/ عصای دست مظلومی هستم
مدافع - هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: جدایی من از تیم فوتبال استقلال شایعه است و من همواره عصای دست مظلومی بوده و هستم.

مهدی امیرآبادی در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در تورنمنت سه جانبه جام ولایت گفت: من برای هشتمین سال است که پیراهن تیم فوتبال استقلال را بر تن می کنم. متاسفانه برخی از رسانه‌ها شیطنت کرده و نوشته‌اند من با مظلومی مشکل دارم و در نیم فصل از تیم استقلال جدا خواهم شد اما باید بگویم که این موضوع به هیچ وجه صحت نداشته و تنها شیطنت آن رسانه‌هاست.

"همواره عصای دست پرویز مظلومی بوده و هستم"، امیرآبادی با بیان این جمله افزود: هر موقع مظلومی صلاح دانسته و دستور دهد بازی می کنم و هر زمان که بخواهد روی نیمکت می نشینم. من به عنوان کاپیتان دوم تیم فوتبال استقلال همواره با جوان‌هایی که تازه به تیم می آیند صحبت کرده و به آنها مشورت می دهم و برخلاف آنچه که در برخی از رسانه‌ها مطرح شده، هیچ مشکلی با کادر فنی ندارم.

وی در خصوص بازی استقلال برابر پرسپولیس در رقابت‌های جام ولایت اظهار داشت: بازیکنان ما برای حضور در این تورنمنت استراحت کافی نداشتند اما مطمئن باشید تمامی بازیکنان استقلال در بازی روز دوشنبه مقابل پرسپولیس از انگیزه زیادی برخوردارند و حتی اگر پای‌شان هم شکسته باشد با همه وجود مقابل این تیم بازی می کنند. ما به دنبال این هستیم که برای چهارمین بار پرسپولیس را شکست دهیم.

خب / نقطه نا مطلوب من برا این بازی زرین ساعد هست.
بعدش هم مظفری زاده
بعدش کیانوش رحمتی.

نکته جالب دیگه اینه که اگر مثلا استقلال یک بر صفر ببره بازی رو هر سه تیم میشن صاحب یه برد یک بر صفر. اون موقع ظاهرا طبق قرار چون اون تیم ناسیونال برگشته ، وقت اضافی و پنالتی در کاره!
البته شخصا فکر میکنم مساوی بشه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خب باید بگم که دوست داشتم تیممون با تیم امید بازی کنه که نشد ...

یه پست داده بودم که پاک شد و علتش رو نمیدونم ... مثل اینکه اینجا هم اعمال سلیقه میشه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یه پست داده بودم که پاک شد و علتش رو نمیدونم ... مثل اینکه اینجا هم اعمال سلیقه میشه

درود بر آقا مصطفي يه عزيز

اعمال سليقه كجا بود برادر :دي

همونطور كه همه ميدونيم كري خوندن راجع به تيم حريف تو تاپيك هاي هواداري خلاف مقرراته و شامل پست شما ميشد

با توجه به اینکه برای تیم مقابل گرفتن جــــــــام !!! از همه چیز مهمتره قاعدتا پرسپولیس با تمام قوای موجود میاد و اگه ما با امیدهامون بازی کنیم و بتونیم شکستشون بدیم لکه ی سیاه یزرگی به کارنامشون اضافه میکنیم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
پست من چرا حذف شد؟

راجع به تیم خودمون هم نمیتونیم نظر بدیم؟

طرف میاد تو تاپیک پرسپولیس هر چی از دهنش در میاد میگه و فحش و ناسزا ! شرط می بندم اخطار هم نگرفته..اون وقت ما یه پست میدیم راجع به تیم خودمون پاک میکنن!

نه به قسمت های دیگه این فروم که بی قانونی و هرج و مرج بیداد میکنه...نه به قسمت فوتبال که راست میای پستت پاک میشه چپ میری پاک میشه..:eek:

این مظلومی هم ..فقط اگه با این تیم بره فردا ببازه به پرسپولیس..من که حسابی از خجالتش در میام! یه جو عقل تو اون کلشون نیست! مرد حسابی خب بازی نکن با این تیم! تیم امید رو بفرست دیگه! از کی میترسی؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
درود بر آقا مصطفي يه عزيز

اعمال سليقه كجا بود برادر :دي

همونطور كه همه ميدونيم كري خوندن راجع به تيم حريف تو تاپيك هاي هواداري خلاف مقرراته و شامل پست شما ميشد

با توجه به اینکه برای تیم مقابل گرفتن جــــــــام !!! از همه چیز مهمتره قاعدتا پرسپولیس با تمام قوای موجود میاد و اگه ما با امیدهامون بازی کنیم و بتونیم شکستشون بدیم لکه ی سیاه یزرگی به کارنامشون اضافه میکنیم
فرزاد حرفت سند ... ولی واقعا من متوجه نشدم کجای حرفام شبیه کل کل بود .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پست من چرا حذف شد؟

راجع به تیم خودمون هم نمیتونیم نظر بدیم؟

خوبی شما ؟!

ما 8 بازیکن اصلیمون رو نداریم.(البته کلا این قضیه برای قرمز ها مهم نیست ببرن میگن بردمیتون و جام! گرفتیم! :دی )

طرف میاد تو تاپیک پرسپولیس هر چی از دهنش در میاد میگه و فحش و ناسزا ! شرط می بندم اخطار هم نگرفته..اون وقت ما یه پست میدیم راجع به تیم خودمون پاک میکنن!

فکر نمیکنم اونجا هم پستی از قلم افتاده باشه ، اگه پست مورد داری مونده که مشاهده نشده بد ریپورت بدید

نه به قسمت های دیگه این فروم که بی قانونی و هرج و مرج بیداد میکنه...نه به قسمت فوتبال که راست میای پستت پاک میشه چپ میری پاک میشه..:eek:

قسمتهای دیگه رو من نمیدونم ولی اینو میدونم تو تاپیک هواداری از تیم حریف صحبت نکنید اتفاقی برای پستتون نمیفته رفیق ..

فرزاد حرفت سند ... ولی واقعا من متوجه نشدم کجای حرفام شبیه کل کل بود .

منم نگفتم کل کل گفتم کری خوندن

در ضمن برای اینکه در تفسیر معنای اینگونه پست ها سوء تفاهمی پیش نیاد که چرا فلان پست تو اون تاپیک پاک نشد و اینجا پاک شد معمولا هر پستی که راجع به تیم حریف توش باشه پاک میشه

خلاصه در کل از ما مکدر نشین بروبچ ، بلاخره وظیفه ای یه که باید انجام بدیم ..

آقا ! فردا چیکاره ایم ؟! کی هست کی نیست ؟! من چند روزه هیچ خبری از تیم ندارم ، فقط شیر فرهاد و خسرو نیستن ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
زنده یاد ناصر حجازی در لباس احرام

319674_213633342042009_132328430172501_530349_275579856_n.jpg

روحش شاد و یادش همواره گرامی ..

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
وقتی امیر آبادی برای خودش نوشابه باز میکنه!

مهدي امير آبادي در نشست خبري پيش از ديدار تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس در چارچوب جام «ولايت» با بيان اين که بازيکنان تيمش به طور کامل آماده بازي برابر پرسپوليس نيستند ولي پزشکان تيم تلاش مي‌کنند، مصدوميت‌هاي جزئي را برطرف کنند، اظهار کرد: بازي فرداي ما برابر پرسپوليس است و همه سعي مي‌کنيم با انگيزه‌اي بالا در بازي شرکت کنيم. ما اگر فردا پايمان هم شکسته باشد، برابر پرسپوليس با انگيزه بازي مي‌کنيم. وي در ادامه و با رد شايعه خروجش از تيم در پايان نيم فصل، خاطر نشان کرد: من بازيکن استقلال هستم و هر زمان که آقاي مظلومي بخواهد براي تيم بازي مي‌کنم. صحبت‌هايي هم که درباره خروجم از تيم مي‌شود شيطنت برخي از روزنامه‌هاست. من اکنون کاپيتان دوم تيم هستم و به جوانان تازه وارد تيم نيز نصحيت مي‌کنم.

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دوستان

امروز بازیکن های ما کیا هستن؟چطوری بازی می کنیم؟کسی از ترکیب خبر نداره؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به نظر من که برد و باخت بازی امروز هیچ ارزشی نداره و در حد همون یه بازی دوستانه هست ... اصلا شاید بازی رو نگاه نکردم آخه باید برم بیرون .

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
خوب شدن اینو داور دربی اصلی نکردن
خدایـــــــــــــــــــِیی این کجاش خطا بود اه

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خوب شدن اینو داور دربی اصلی نکردن
خدایـــــــــــــــــــِیی این کجاش خطا بود اه

اسم داور رو اعلام کردن ..من نتیجه رو فهیمدم..کمک ها هم زرت زرت آفساید میگیرن..صدا و سیما هم صحنه ها آهسته رو نشون نمیده!

فقط ببازیم! من میدونم و مظلومی!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من که عین خیالم هم نیست بابا! اصلا چرا باید کسی که به نتیجه این بازی بیخود اون هم با این تیم اهمیت بده؟

البته بعید نیست اون وری ها اگر ببرند بخواد تا یه مدت شارژ بشن و روحیه بگیرن، ولی خوب بذار بگیرن طفلکی ها! :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا