• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آخرين وضعيت مصدومان استقلال

من به خبرهایی که "گل" میزاره زیاد خوشبین نیستم . ولی امیدوارم درست باشه .
منم موافقم در مورد سایت گل :دی ولی این خبر رو خروجی سایت خود باشگاه هم هست.

من یه سوال برام پیش اومده...

چرا اینقدر تیم ما مصدوم میده؟ تیم های دیگه اینقدر مصدوم نمیدن..

فکر نمیکنید بدنسازی مشکل داره؟

خب / الان مصدومهای ما تو دوران پیش فصل تو تیم بودن/ بدنسازی به نظر من مشکل نداره. این فشار بازیهاست که بازیکن رو از بین میبره.
مخصوصا بازیکنهای ملی که دیگه خداییش پدرشون رو درآوردن.
بعد لیگ هم که اختلاف 3-5 روز بازی میکنن. بعد میگن که اروپا هم همینه ولی خدا وکیلی قابل مقایسه نیست شرایط ما با اونها. در حالی که اونها هم یه هفته فشرده بازی میکنن و یه هفته با فاصله تازه در مجموع بازیهای اروپایی و ملی.
بعد ما شرایط ریکاوری و ماساژور و تغذیه و امکانات و ...... رو هم نداریم مثل اونها پس خستگی و کوفتگی و اسید و مصدومیت های جزئی از بدن خارج نمیشه و بعد یه مدت یهو ..بله دیگه.

از نظر من تو تیمهای دیگه هم بوده. همین پرسپولیس مصدوم داده/ ذوب داده/ شهرداری/ سایپا/ بهر حال پیش میاد. یوونتوس پارسال تو یه برهه بالای ده تا مصدوم داشت. دقیقا یه تیم مصدوم. پیش میاد به نظرم /

داشتم اوضاع گذشته الونگ رو نگاه میکردم دیدم تیم قبلیش دی استرادا اسلواکی بوده. همون تیمی که خدا بیامرز ناصر خان رفته بود. احتمالا الونگ رو هم ایشون برده بوده/ دوازده تا بازی کرده اونجا و بعد قرضی اوده پیکان. //////////// خب حالا اگه بگیریمش چقدر باید زمان بگذره تا بتونه بازی کنه؟ چون فکر کنم با اینکه قرضی پیکان بوده باید بازم ای تی سی براش برسه چون تحت قراداد یه تیم خارجی بوده. درسته؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
منم موافقم در مورد سایت گل :دی ولی این خبر رو خروجی سایت خود باشگاه هم هست.

خب / الان مصدومهای ما تو دوران پیش فصل تو تیم بودن/ بدنسازی به نظر من مشکل نداره. این فشار بازیهاست که بازیکن رو از بین میبره.
مخصوصا بازیکنهای ملی که دیگه خداییش پدرشون رو درآوردن.
بعد لیگ هم که اختلاف 3-5 روز بازی میکنن. بعد میگن که اروپا هم همینه ولی خدا وکیلی قابل مقایسه نیست شرایط ما با اونها. در حالی که اونها هم یه هفته فشرده بازی میکنن و یه هفته با فاصله تازه در مجموع بازیهای اروپایی و ملی.
بعد ما شرایط ریکاوری و ماساژور و تغذیه و امکانات و ...... رو هم نداریم مثل اونها پس خستگی و کوفتگی و اسید و مصدومیت های جزئی از بدن خارج نمیشه و بعد یه مدت یهو ..بله دیگه.

از نظر من تو تیمهای دیگه هم بوده. همین پرسپولیس مصدوم داده/ ذوب داده/ شهرداری/ سایپا/ بهر حال پیش میاد. یوونتوس پارسال تو یه برهه بالای ده تا مصدوم داشت. دقیقا یه تیم مصدوم. پیش میاد به نظرم /

داشتم اوضاع گذشته الونگ رو نگاه میکردم دیدم تیم قبلیش دی استرادا اسلواکی بوده. همون تیمی که خدا بیامرز ناصر خان رفته بود. احتمالا الونگ رو هم ایشون برده بوده/ دوازده تا بازی کرده اونجا و بعد قرضی اوده پیکان. //////////// خب حالا اگه بگیریمش چقدر باید زمان بگذره تا بتونه بازی کنه؟ چون فکر کنم با اینکه قرضی پیکان بوده باید بازم ای تی سی براش برسه چون تحت قراداد یه تیم خارجی بوده. درسته؟
اگر اشتباه نکنم الونگ الان بازیکن آزاده و کارت بازی هم نمیخواد چون باشگاهی نداره که براش صادر کنه
تو مصاحبه ای که کرد با نود هم خودش گفت من بازیکن آزادم و با هیچ تیمی قرار داد ندارم
پس خیلی زود تو ترکیب هستش احتمالا بازی با صبا تو بازی هست بجای اندارنیک یموریان

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خدایا یعنی میرسه اونروز که من توی ترکیب استقلال که یا نوش و امیرآبادی و برهانی رو نبینم ؟؟؟؟!!!!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

سه تا خبر نا موثق دارم ولی کم اعتبار هم نیست.

فرهاد ممکنه به بازی با صبا برسه!
احتمالا کمیته انظباطی فدراسیون اندو رو یه جلسه محروم کرده!!
با الونگ از نیم فصل میبندند!!!

و یه کار عملی هم داریم :دی
دوباره فرهاد تو رای گیری محبوبترین هاست / سال قبل فرهاد اول شد.
اینبار رای گیری مرحله ای هست. اول باید تو اسیایی ها اول شد و بعد به جمع بیست تا محبوبتر وارد شد و دوباره اون موقع رای گیری خواهد شد. برای هر قاره سهمیه ای در نظر گرفته شده که مال اسیا یکی هست.
لینک رای دادن اینجاست.
IFFHS

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
رای خود را در صندوق فرهاد انداختیم :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ایران و کره جنوبی دو بازیکن دارند
عقیلی ماند، تیموریان به فهرست برترین‌های آسیا اضافه شد

خبرگزاری فارس: در دومین فهرست نامزد بهترین بازیکن سال آسیا در سال ۲۰۱۱ دو ملی پوش ایرانی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس، کنفدراسیون فوتبال آسیا فهرست جدید ۱۰ بازیکن برتر آسیا را اعلام کرد. در این فهرست نام آندرانیک تیموریان از ایران و اسماعیل عبدالطیف از بحرین شینچی کاگاوان از ژاپن اضافه شده است.

در فهرست جدید کره جنوبی و ایران هر کدام دو بازیکن و بحرین، عربستان، امارات و ازبکستان یک بازیکن دارند.

هادی عقیلی، اسماعیل مطر از امارات، کیسوکه هوندا از ژاپن، کو جا چئول از کره جنوبی، محمد نور از عربستان، سرور جباروف از ازبکستان پیش از این در فهرست حضور داشتند.

مراسم انتخاب برترین ۲۳ نوامبر ( دوم آذرماه) در کوالالامپور برگزار می‌شود.

فهرست نهایی ۱۰ نامزد بازیکن برتر آسیا در سال ۲۰۱۱ به شرح زیر است:

۱- آندرانیک تیموریان از ایران
۲- هادی عقیلی از ایران
۳-اسماعیل عبدالطیف از بحرین
۴- اسماعیل مطر از امارات
۵- کیوسکه هوندا از ژاپن
۶-کو جا چئول از کره جنوبی
۷- محمد نور از عربستان
۸-سرور جباروف از ازبکستان
۹- شینجی کاگاوا از ژاپن
۱۰- یوم کی هون از کره جنوبی
انتهای پیام/

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حضور مجیدی و تمرین الونگ با استقلال

13900808083553_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین عصر استقلال از ساعت ۱۶ در زمین دستگردی آغاز شد.

* فرهاد مجیدی که تا روز گذشته در تمرینات شرکت نمی کرد در تمرین حاضر بود. همچنین آرش برهانی که در تمرین صبح نبود در تمرین عصر شرکت کرده بود. علی حمودی هم که دیروز در اهواز بود در تمرین شرکت داشت.

* فریدون زندی و خسرو حیدری به دلیل مصدومیت غایب بودند.

* الونگ بازیکن کامرونی که استقلال خواهان به خدمت گرفتن اوست با سایرین تمرین کرد.

* بازیکنان در قالب دو تیم فوتبال درون گروهی بازی کردند.

* آرش برهانی، امیرآبادی، محسن یوسفی و الونگ الونگ جدا از سایرین تمرین کردند.

* تمرین استقلال فردا نیز در دو نوبت برگزار می شود و آبی پوشان روز جمعه تعطیل هستند.

رای خود را در صندوق فرهاد انداختیم :)

اینجانب نیز پرداخت رأی نومودیم .. :happy:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بچه ها ببینین چه عکسی پیدا کردم ..

یه عکس قدیمی از زنده یاد حجازی :

298448_214880391917304_132328430172501_533888_555138536_n.jpg

اصلا کی میدونه کجاس این عکس ؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

آقا بگیر منو :دی از کجا گیر آوردی ؟ خیلی باحاله. آقا فرزاد یه فکر خوبی برای این عکس ها کردم. بعدا میگم :دی
از منصور خان عکس بزرگ هر کی داره من خیلی طالب هستم.
کلا به این مرد اون طوری که باید توجه نمیکنند و به نظر من حق زیادی گردن استقلال و فوتبالمون داره. بی اندازه بهش علاقمندم.

حرفهای منصورخان هم جالب هست:
خوشبختانه مثل اینکه فرهاد میتونه برسه.
خسرو هم امروز تو روزنامه گفته بود که میتونه حتی به صبا برسه و حتی گفته بود اگر با تیم ملی بودم به بازی با اندونزی میرسیدم.
منصور پورحیدری در گفت‌وگو با فارس، در خصوص آخرین وضعیت الونگ الونگ و اینکه آیا این بازیکن به استقلال می‌پیوندد، گفت: وی ابتدا باید تست پزشکی بدهد. مظلومی و کادر فنی اعلام کردند اگر این بازیکن در سلامت کامل باشد می‌تواند به تیم کمک کند.

وی در پاسخ به این سؤال که ظاهرا این بازیکن باید از باشگاه دی‌استرادا رضایت نامه بگیرد، عنوان کرد: تا آنجا که من می‌دانم و به ما گفته‌اند این بازیکن با هیچ تیمی قرارداد ندارد و پس از تست پزشکی بلافاصله می‌تواند به عضویت استقلال در بیاید.

سرپرست تیم استقلال در خصوص غیبت بازیکنان این تیم در تمرین روز گذشته و امروز صبح گفت: شرایط جوی به شکلی بود که برخی بازیکنان نتوانستند خود را به تمرین برسانند اما آنها موظف هستند امروز از ساعت 16 در تمرینات شرکت کنند.

پورحیدری در خصوص آخرین وضعیت حیدری و مجیدی گفت: هر دو در حال انجام مراحل پزشکی هستند. مشکل فرهاد مجیدی کمتر است و این دو پس از مراحل درمان در تمرینات شرکت خواهند کرد.

وی در خصوص نامه باشگاه به فدراسیون مبنی بر تعویق دیدار این تیم با صبای قم گفت: ما نامه را ارسال کرده‌ایم اما هنوز پاسخی دریافت نکرده‌ایم و بعید می‌دانم با این وضعیت زمان بازی تغییر پیدا کند. چاره‌ای هم نداریم و از ابتدای فصل با این مشکل روبه‌رو بوده‌ایم.

پورحیدری با اشاره به بازی‌های جام ولایت و اینکه آیا بازیکنان ذخیره رضایت کادر فنی را جلب کرده‌اند گفت: امتیازی که این مسابقات داشت این بود که کادر فنی توانایی نفرات ذخیره را شناخت و با دید بهتری می‌توان در بازی‌های لیگ از آنها استفاده کرد.

سرپرست تیم استقلال در پاسخ به این سؤال که ظاهرا از داوری این تورنمنت هم چندان رضایت نداشتند، گفت: به هر حال اشتباه وجود دارد و من سعی می‌کنم در مورد مسائل داوری زیاد صحبت نکنم اما این بازی‌ها می‌تواند کمکی برای کمیته داوران باشد که در بازی‌های حساس و بزرگ از چه داورانی استفاده کنند.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام. عکس دو تا از بازیکنان مورد علاقه ی من :دی کسی می دونه این عکس مال کی (چه زمانی) هست ؟ در ضمن یه عکس دیگه بود که پاول ندود با میداوودی انداخته بود که نمی ذارمش
pr2tacv0ayzudvgpskv.gif

البته بماند که اگر قدیمی و تکراری باشه ...!

386914_180367055385195_107791989309369_379005_1789608631_n.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بچه ها ببینین چه عکسی پیدا کردم ..

یه عکس قدیمی از زنده یاد حجازی :

اصلا کی میدونه کجاس این عکس ؟

درود بر کاپیتان فرزاد

اول اینکه ببخشید بی اجازه اینجا اومدم :rolleyes: عکس بی اندازه گیرا بود. در مورد مکانش، با توجه به ستاره بالای برج، باید یه کشور کمونیستی باشه، شاید شوروی...

پاینده باشید

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام. عکس دو تا از بازیکنان مورد علاقه ی من :دی کسی می دونه این عکس مال کی (چه زمانی) هست ؟ در ضمن یه عکس دیگه بود که پاول ندود با میداوودی انداخته بود که نمی ذارمش
pr2tacv0ayzudvgpskv.gif

البته بماند که اگر قدیمی و تکراری باشه ...!

مشاهده پیوست 83665
دوست عزیز این عکس ماله چند روز پیشه
تو فرودگاه امارات بود اگر اشتباه نکنم (تیم ملی واسه بازی با بحرین رفتن) ندود رو اونجا دیدن بعد پاوول هم با هاشون خوش بش کرده

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود
آقا بگیر منو :دی از کجا گیر آوردی ؟ خیلی باحاله. آقا فرزاد یه فکر خوبی برای این عکس ها کردم. بعدا میگم :دی
از منصور خان عکس بزرگ هر کی داره من خیلی طالب هستم.
کلا به این مرد اون طوری که باید توجه نمیکنند و به نظر من حق زیادی گردن استقلال و فوتبالمون داره. بی اندازه بهش علاقمندم.
QUOTE]

درود
چه فکری کردی برادر ؟!
دقیقا .. یکی از قدیمی ترین و غیرتمند ترین آبی دلان اس اسی هست که اگه اون بدشانسی لعنتی تو رشت اتفاق نیفتاده بود هیچ بعید نبود فرگوسن استقلال بشه
در ضمن اگه درست یادم باشه آخرین قهرمانی در آسیا هم با سرمربی گری منصور خان بدست اومد

درود
ممنون بخاطر عکس ، توضیحشو دوستان دادن اون یکی رو هم با اجازه من میذارم :دی

384382_258512967529610_112858165428425_693512_1631606345_n.jpg

درود بر کاپیتان فرزاد
اول اینکه ببخشید بی اجازه اینجا اومدم :rolleyes: عکس بی اندازه گیرا بود. در مورد مکانش، با توجه به ستاره بالای برج، باید یه کشور کمونیستی باشه، شاید شوروی...
پاینده باشید

درود بر علی آقای عزیز

اختیار داری برادر، قدم رنجه فرمودی

خیلی فکر کردم ولی نتونستم به جائی برسم ، درسته به نظرم از همون تیپ کشورهای اروپای شرقی میزنه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اینم تو فیسچوک !دیدم به نظرم جالب اومد :

همه چيز درباره آقاي خاص استقلال ،نگاهي دقيق به زندگي ورزشي و خصوصي مجتبي جباري

387585_298371473515684_151880601498106_1132588_972505503_n.jpg

صحبت از مجتبي جباري بازيکن خوش‌فکر و دوست‌داشتني استقلالي‌هاست. هافبک محبوب آبي‌پوشان پايتخت‌آنقدر متفاوت مي‌انديشد و زندگي‌اش نسبت به ساير فوتباليست‌ها تفاوت دارد.

بيوگرافي

مجتبي جباري در 26/3/1362 در رباط‌کريم به دنيا آمد. در خانواده‌اي نسبتا پرجمعيت که يک برادر و يک خواهر را براي وي به ارمغان داشت. البته خانواده وي تقريبا ورزشي بود! چرا که پدرش علاقه خاصي به ورزش و فوتبال داشت.

کودکي آرام و کم‌حرف

در کودکي نيز کاملا سکوت را به حرافي ترجيح مي‌داد! کمتر کسي يادش مي‌آيد که مجتبي در کودکي و در مجلس‌ها و مهماني‌ها، در صحبت کردن يکه تازي کند. نزديکانش مي‌گويند اگر از او سئوالي مي‌پرسيديم حرف مي‌زد، در غير اين صورت هيچ حرفي از او نمي‌شنيديم!

تحصيلات

دوره ابتدايي را در مدرسه جلال‌آل‌احمد سپري کرد و دوران راهنمايي را در مدارس چمران و هدايت. جباري در دوران دبيرستان رشته رياضي فيزيک را در دبيرستان عرفان (فرهنگ) خواند. جالب است بدانيد مدارس ابتدايي و دبيرستان وي در يک مکان بود. در واقع وقتي مجتبي قصد داشت وارد دوره متوسطه شود وارد مدرسه دوران دبستان خود شد چرا که آموزش و پرورش آن منطقه دبستان آل‌احمد را تبديل به دبيرستان کرده بود.

جباري که نمرات خوبي در دروس رياضي و فيزيک داشت به خاطر علاقه وافر به فوتبال تصميم گرفت فوتبالش را به طور جدي ادامه دهد. از اين رو قيد دانشگاه‌آزاد را زد. البته مجتبي از اين که درس را رها کرده است. آنچنان اظهار پشيماني نکرده است و معتقد است راه موفقيت، فقط درس نيست!

پدري فوتبالدوست و مادري دلسوز

شايد يکي از مشوقين اصلي هافبک استقلالي‌ها براي آن که تبديل به فوتباليستي حرفه‌اي شود، پدرش بود. مادر مجتبي جباري نيز معتقد بود پسرش وقتي فوتبال بازي مي‌کرد ديگر کمتر به درس‌هايش مي‌رسيد. به همين خاطر بيشتر اوقات به وي تذکر مي‌داد که درس‌هايش را جدي بگيرد. مجتبي هم که دانش‌آموزي تيزهوش بود سعي مي‌کرد درس‌هايش را خيلي زود بخواند تا اجازه مادر را براي حضور در کوچه و بازي گل کوچک جلب کند.

بازي به خاطر شغل پدر

اولين تيمي که جباري در دوران جواني انتخاب کرد جوانان راه‌آهن بود. مجتبي به خاطر شغل پدرش، راه‌آهن را انتخاب کرد تا بيشتر وقتش را با پدر خود باشد. حمايت‌هاي همه‌جانبه پدر وي سبب شد تا مجتبي در سال‌هاي حضورش در راه‌آهن به عنوان يکي از موثرترين بازيکنان اين تيم شناخته شود.

عشق به استقلال

رنگ اتاقش آبي نبود اما از بچگي عاشق استقلال بود. با پدر و دايي‌اش به استاديوم مي‌رفت و بازي تيم محبوبش را تماشا مي‌کرد. وقتي توانست با بازي‌هاي خود مربيان تيم‌هاي پايه استقلال را متقاعد کند تا او را به خدمت بگيرند درنگ نکرد و پيشنهاد استقلالي‌ها را براي بازي در اين تيم پذيرفت.

خاطرات خوش‌مشهد

دوران سربازي‌اش را به مشهد رفت و براي ابومسلمي‌ها بازي کرد. در واقع حضور پررنگ جباري در ترکيب سياه‌جامگان مشهدي سبب شد تا وي نامي را در بين فوتبالدوستان، براي خود دست و پا کند. هماهنگي جباري با بادامکي، تيموريان و خسرو حيدري باعث شده بود ابومسلم يکي از غول‌کش‌هاي ليگ در آن روزها لقب بگيرد.مجتبي همواره در خاطراتش از روزهاي خوبي که در مشهد مي‌گذراند ياد مي‌کند و هنوز هم دوستاني را در مشهد دارد.جباري در مشهد بيشتر با خسرو حيدري و حسين بادامکي رابطه خوبي داشت و هر وقت که تنها مي‌شد به حرم امام‌رضا(ع) مي‌رفته تا‌آرامش پيدا کند.

خلاقيت در خوابگاه!

روزهاي خوش‌مشهد را با خاطراتي که در اردوهاي ابومسلم داشته بيان مي‌کند. همبازي‌‌هاي مجتبي در ابومسلم مي‌گويند که او کمتر اهل شوخي بود. اما وقتي تصميم مي‌گرفت با بازيکنان شوخي کند، مزاح‌هايش نيز متفاوت بوده است به گونه‌اي که هيچ‌کس انتظار آن که مجتبي چنين شوخي‌هايي را بکند، نداشت.

ناراضي از فوتبال ايران

سازش را مخالف آنچه ديگران از وي انتظار دارند کوک مي‌کند. هميشه از فوتبال ايران و سيستم آن ناراضي بوده است. برايش هيچ‌فرقي ندارد که چه کسي مربي تيمش است و چه فردي مديريت تيم را برعهده دارد. هر وقت احساس کند مواضعش از لحاظ مالي و اصولي در خطر است، لب به نقد مي‌گشايد.مجتبي معتقد است فوتبال ما طي چندين سال اخير، هيچ پيشرفتي نکرده است و مدام در حال در جا زدن بوده‌‌ايم. جباري درد فوتبال را از ريشه مي‌داند و اعتقاد دارد اگر قرار باشد سيستم مناسبي بر مسند فوتبال ايران بنشيند، بسياري از مديران فعلي بايد از فوتبال محو شوند!هافبک استقلالي‌ها مي‌گويد خيلي از بازيکنان مستعد به خاطر آن که رابطه ندارند از فوتبال محو شده‌اند و حق‌کشي‌هاي زيادي در مورد جوانان خوش آتيه فوتبال ايران صورت گرفته است.

مصدوميت‌هاي متعدد

به جرات مي‌توان گفت هافبک خوش‌تکنيک استقلالي‌ها يکي از بازيکناني است که دچار بيشترين آسيب‌ديدگي شده ولي توانسته است پس از هر بار مصدوميت، روحيه‌اش را حفظ کند و به ميادين بازگردد. خودش معتقد است انجام بيش از حد تمرينات بدنسازي و تداخل در نوع تمريناتش يکي از عوامل اصلي به وجود آمدن مصدوميت‌هايش بوده است.مجتبي تا به امروز 4 بار دچار مصدوميت‌هاي شديد از ناحيه زانو شده و مجبور شده است زانويش را به تيغ جراحان بسپارد.گفته مي‌شد جباري به همين خاطر با استقلال، قرارداد مشروط امضا کرده است. اتفاقي که جباري آن را به شدت تکذيب مي‌کند. همچنين بايد يادآور شويم مجتبي جباري امسال خيلي زود و در همان روزهاي آغازين فصل نقل و انتقالات، قراردادش را با استقلال به ثبت رسانيد.اتفاقي که از مجتبي کاملا بعيد به نظر مي‌رسيد چرا که وي عادت داشت قراردادش را در روزهاي آخر به ثبت برساند.

پيشنهاد خوب از پرسپوليس

فصل 87-86 پيشنهاد اغوا‌کننده‌اي از پرسپوليس دريافت کرد. پيشنهادي که حدود 150 ميليون تومان بيشتر از استقلالي‌ها بوده است اما جباري حتي حاضر به مذاکره با آنها نشد!همين اتفاق موجب شد تا محبوبيت شماره هشت استقلالي‌ها بيش از پيش گردد.

بي‌تفاوت نسبت به متکديان!

در چهارراه‌ها شيشه اتومبيلش هميشه بالاست! وقتي گدايان به سمت ماشينش مي‌روند هيچ‌ عکس‌العملي براي کمک کردن به آنها نشان نمي‌دهد. در واقع مجتبي علاقه‌اي براي کمک به آنها ندارد. او معتقد است نبايد به آنها توجه ويژه‌اي کرد و اين‌گونه کمک‌ها موجب افزايش اين افراد در سطح جامعه مي‌گردد.

عضو انجمن‌هاي خيريه

برخلاف آن که هيچ‌گونه علاقه‌اي براي کمک به فقرا در خيابان‌ها ندارد، يکي از اعضاي فعال در 2 انجمن خيريه مي‌باشد که کمک‌هاي قابل‌توجهي را نيز به اين انجمن‌ها مي‌کند. شنيده‌‌هاي ما حاکي از آن است که وي در طول سال، حدود 20 ميليون تومان کمک مي‌کند.

پول پاي ماشين نمي‌دهد

اتومبيلش هيوندا سوناتاي سفيدرنگ است و علاقه‌اي به اين که اتومبيل‌هاي گران‌قيمت داشته باشد ندارد. جباري سال‌هاي سال نيز سوار پژو 206 مي‌شد.

کتابخوان حرفه‌اي

در طول روز حدود 2 ساعت کتاب مي‌خواند. کتاب‌هايي از پائولوکوئيلو و دکتر علي شريعتي را مي‌خواند. رمان‌هاي کوئيلو را به خاطر نوع نگارش و مضمون داستان‌هايش مي‌پسندد و کتاب‌هاي دکتر شريعتي را چندين و چند بار مي‌خواند.

سينما برو نيست

او نيز مثل ساير افراد مشهور جامعه کمتر مي‌تواند در مکان‌هاي عمومي حضور يابد، به همين دليل کمتر به سينما و رستوران مي‌رود اما به خاطر علاقه‌اي که خود و همسرش به ديدن فيلم‌هاي سينمايي دارند سعي مي‌کنند فيلم‌هاي روز دنيا را ببينند. کمتر پيش آمده است به خاطر بازيگران خاصي فيلمي را انتخاب کند اما در ميان آنها از بازي آل‌پاچينو، رابرت دنيرو، عزت‌ا... انتظامي و پرويز پرستويي لذت مي‌برد. جباري به فيلم‌هاي اکشن و اجتماعي علاقه خاصي دارد.

رابطه خوب با آندو

در مشهد که بودند آنچنان با هم رابطه خوبي نداشتند و گفته مي‌شد يکي از عواملي که موجب شد تيموريان خيلي دير به استقلال بپيوندد، مجتبي جباري بوده است. اما به محض آن که آندو به استقلال آمد و در کنار همبازي‌ قديمي‌اش قرار گرفت توانست رابطه خوبي با وي برقرار کند.شنيده‌هاي ما حاکي از آن است که جباري و آندو در اردوها رابطه خيلي خوبي با هم پيدا کرده‌اند و در شادي‌هاي پس از گل نيز زودتر از ديگران همديگر را بغل مي‌کنند.

شادي با حلقه

مجتبي جباري امسال خيلي خوب گلزني مي‌کند و معمولا شادي‌هاي پس از گلش را با همسرش تقسيم مي‌کند. هافبک استقلالي‌ها پس از به ثمر رساندن گل، حلقه ازدواجش را مي‌بوسد تا وفاداري به همسر هنرمندش را اين گونه ثابت کند.

همسري هنرمند

همسر مجتبي جباري که تحصيلات عاليه‌اش را تا مقطع کارشناسي ادامه داده است، ويلون مي‌زند و سبب شده است تا مجتبي نيز به موسيقي روي آورد. در اوقات بيکاري‌اش بيشتر براي جباري، ويلون مي‌زند.

پيانيست

مدتي است که جباري به زدن پيانو روي آورده است. البته مجتبي به خاطر بازي‌هاي ليگ و تيم‌ملي کمتر فرصت پيدا مي‌کند تا به زدن پيانو بپردازد.

مستند بين قهار

اطلاعاتش از نوع زيست حيوانات بسيار قوي است. در مورد اکثر جانوران، اطلاعات جامع و کاملي دارد. اکثر مستندهاي حيات‌وحش را مي‌بيند و به آنها علاقه‌مند است.

رابطه خوب با قيمه و فسنجان

دستپخت همسر و مادرش را خيلي دوست دارد. مجتبي به خورش قيمه و فسنجاني که مادرش مي‌پزد علاقه‌مند است و اکثر اوقات، وقتي براي صرف غذا به منزل مادرشان مي‌روند برايش اين غذاها را درست مي‌کنند.

وعده خوب صبحانه است

در وعده‌هاي غذايي به صبحانه توجه ويژه‌اي دارد. جباري معتقد است خوردن صبحانه مناسب و کامل از ساير وعده‌هاي غذايي مهم‌تر است و تاثير بسزايي در اندام ورزشکاران دارد.

تيم‌ملي و کي‌روش

اگر مصدوم نمي‌شد تعداد بازي‌هايش به مراتب بيشتر از اين‌ها بود. وي که در دوران برانکو ايوانکوويچ براي اولين بار به تيم‌ملي دعوت شد. نتوانسته بود پيش از اين که کي‌روش هدايت تيم‌ملي را عهده‌دار گردد. آنچنان تکنيک خودش را به رخ بکشد. جباري از اين که تيم‌ملي تحت هدايت کي‌روش است رضايت کامل دارد و او نيز همچون اکثر بازيکنان و کارشناسان فوتبال، معتقد است اگر شرايط برايش مهيا شود مي‌تواند باعث پيشرفت فوتبال کشورمان گردد.کي‌روش نيز علاقه خاصي به سبک بازي مجتبي جباري دارد و به پاسکاري او علاقه دارد.

واقع‌‌بيني

هيچ‌وقت سعي نداشته موضوعي را بيش از پيش بزرگ کند. همواره از آنچه به وجود مي‌آيد در حد و اقتضاي آن موضوع صحبت مي‌کند. مثلا اين که مجتبي معتقد است قضيه شيث و نصرتي، بيش از حد بزرگ شده است و نبايد تا اين حد به آن پرداخته مي‌شد.

فيروز کريمي و فروتن فني‌اند

بين مربيان وطني نوع تمرينات فيروز کريمي و بهمن فروتن را متفاوت از سايرين مي‌داند. به همين دليل معتقد است که آنها جزو بهترين مربيان ايراني هستند.

مشکل با قلعه‌نوعي‌

جباري به شدت با امير قلعه‌نوعي‌ سرمربي سابق استقلالي‌ها مشکل دارد. جباري از نوع تمرينات قلعه‌نوعي‌ و لحن صحبتش با بازيکنان، خوشش نمي‌آيد. او معتقد است هر بازيکن، صاحب شخصيت است و نبايد آن را زير سئوال برد.

بي‌‌‌تفاوت نسبت به 8

برايش هيچ فرقي نداشت شماره پيراهن او چه رقمي داشته باشد. البته سال‌هاست که شماره هشت را بر تن دارد و به آن عادت کرده است. وگرنه برايش اصلا مهم نيست که چه شماره‌اي را بر تن داشته باشد.

عشق کنسرت

تنها محافل عمومي که علاقه دارد به آنجا برود کنسرت است. اکثر کنسرت‌هاي گروه شمس به سرپرستي کيخسرو پور ناظري را به همراه همسرش مي‌رود. جباري کمتر به کنسرت خوانندگان و گروه‌هاي پاپ مي‌رود. البته جباري در اتومبيل شخصي‌اش آهنگ‌هاي محسن چاووشي و سروش لشکري ملقب به هيچ‌کس را نيز گوش مي‌دهد. علاقه جباري به صداي چاووشي به حدي است که قصد دارد با او آشنا شود و رابطه برقرار کند.

اهل شعر و ادب

ديوان اشعار زيادي دارد. از حافظ گرفته تا خيام و مولوي. اگر کسي قصد مشاعره با وي را داشته باشد قطعا شکست خواهد خورد! چرا که مجتبي تسلط کامل به اشعار شاعران دارد.

متنفر از تزوير

سم روابط فوتبالي و اجتماعي را ريا مي‌داند. از تزوير بيزار است و با افرادي که ظاهر و باطني متفاوت دارند سعي مي‌کند ارتباط برقرار نکند و دليلي مي‌داند بر عدم توفيق در کارهاي تيمي.

روياي جباري

مجتبي جباري پاک شدن فوتبال ايران را رويايي دست نيافتني مي‌داند.جباري به بازي در ليگ‌هاي معتبر اروپايي نيز علاقه دارد. اما به نظر مي‌رسد ديگر وقت آن رسيده که وي فوتبالش را در همين ايران دنبال کند! چرا که سن و سال جباري اين احتمال را کاهش مي‌دهد.

لقب ژاپني‌ها براي جباري

او را زيدان آسيا مي‌نامند. چند سال پيش وقتي همراه با تيم‌ملي مقابل ژاپن بازي کرد، نظر کارشناسان و مفسران فوتبال ژاپن را به خود جلب کرد و لقب زيدان آسيا را از آن خود کرد.

کمتر مصاحبه مي‌کند

اهل مصاحبه کردن نيست. به غير از تني چند از دوستان مطبوعاتي‌اش کمتر با ديگران مصاحبه مي‌کند و علاقه‌اي به حضور پررنگ در صفحات روزنامه‌ها ندارد.

احساس مسئوليت شديد در مورد آينده خانواده‌اش

همان طور که مي‌دانيد جباري هنوز طعم شيرين پدر شدن را نچشيده است اما از حالا به فکر آينده زندگي آنهاست. او معتقد است پدر و مادر بايد بيشتر وقت خودشان را صرف فرزندان‌شان کنند تا در تربيت آنها مشکلي به وجود نيايد. وي در اين باره احساس مسئوليت خاصي مي‌کند.

کم‌حافظه

با اين که جباري يکي از باهوش‌ترين هافبک‌هاي حال حاضر فوتبال کشورمان است اما حافظه وي ضعيف است و خيلي از خاطره‌ها را به ياد ندارد!

تلخ‌ترين خاطره

حتما بسياري از استقلالي‌ها اين موضوع را مي‌دانندکه فوت پدرش تلخ‌ترين خاطره را برايش رقم زده است.

بهترين خاطره

2 دوره قهرماني در رقابت‌هاي ليگ‌برتر، جزو بهترين خاطره‌هايش است. اتفاقي که جباري معتقد است استقلال، امسال نيز مي‌تواند به‌آن برسد.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
پيشنهاد خوب از پرسپوليس

فصل 87-86 پيشنهاد اغوا‌کننده‌اي از پرسپوليس دريافت کرد. پيشنهادي که حدود 150 ميليون تومان بيشتر از استقلالي‌ها بوده است اما جباري حتي حاضر به مذاکره با آنها نشد!همين اتفاق موجب شد تا محبوبيت شماره هشت استقلالي‌ها بيش از پيش گردد.
ببخشیدا ولی غیر از امسال هر سال دیگه ای تو فصل نقل و انتقالات می گفت میرم پرسپولیس!اونم برای بیشتر شدن رقم قراردادش اون وقت این چی میگه؟:دی
ادم خوبه مطلبی که می نویسه از جو بیاد بیرون
جباری بازیکن خوبی هست درست
امسال خیلی خوب بوده درست
اما حافظمون که ایراد نداره بدونیم همیشه چی جوری واس استقلال ناز می کرده
اگر ناز کردن محبوبیت میاره که خوب پس من چیزی نمی گم:دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
جباری با همه ناز کردن هاش پیش هوادارا محبوبه..و محبوبیتش به خاطر رد پیشنهاد تیم های دیگه نیست...بگذریم..

دوستان این سایتی که رای گیری میکنه نتایج رو نشون نمیده؟بعد از اینکه رای دادیم///من نتونستم پیدا کنم..ظاهرا نمیشه دید.

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
سلام خدمت همه ی دوستان گل استقلالیم

خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا...

چقد عوض شده :دی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام خدمت همه ی دوستان گل استقلالیم

خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا...

چقد عوض شده :دی

بـــــــــــــــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــــــــــــه آقا محسن گل گلاب ...

جهت سلامتیش صــــــــــــــــــــــــــــلوات ... :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا