JVD
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 5,650
- لایکها
- 6,500
منم موافقم در مورد سایت گل :دی ولی این خبر رو خروجی سایت خود باشگاه هم هست.آخرين وضعيت مصدومان استقلال
من به خبرهایی که "گل" میزاره زیاد خوشبین نیستم . ولی امیدوارم درست باشه .
من یه سوال برام پیش اومده...
چرا اینقدر تیم ما مصدوم میده؟ تیم های دیگه اینقدر مصدوم نمیدن..
فکر نمیکنید بدنسازی مشکل داره؟
خب / الان مصدومهای ما تو دوران پیش فصل تو تیم بودن/ بدنسازی به نظر من مشکل نداره. این فشار بازیهاست که بازیکن رو از بین میبره.
مخصوصا بازیکنهای ملی که دیگه خداییش پدرشون رو درآوردن.
بعد لیگ هم که اختلاف 3-5 روز بازی میکنن. بعد میگن که اروپا هم همینه ولی خدا وکیلی قابل مقایسه نیست شرایط ما با اونها. در حالی که اونها هم یه هفته فشرده بازی میکنن و یه هفته با فاصله تازه در مجموع بازیهای اروپایی و ملی.
بعد ما شرایط ریکاوری و ماساژور و تغذیه و امکانات و ...... رو هم نداریم مثل اونها پس خستگی و کوفتگی و اسید و مصدومیت های جزئی از بدن خارج نمیشه و بعد یه مدت یهو ..بله دیگه.
از نظر من تو تیمهای دیگه هم بوده. همین پرسپولیس مصدوم داده/ ذوب داده/ شهرداری/ سایپا/ بهر حال پیش میاد. یوونتوس پارسال تو یه برهه بالای ده تا مصدوم داشت. دقیقا یه تیم مصدوم. پیش میاد به نظرم /
داشتم اوضاع گذشته الونگ رو نگاه میکردم دیدم تیم قبلیش دی استرادا اسلواکی بوده. همون تیمی که خدا بیامرز ناصر خان رفته بود. احتمالا الونگ رو هم ایشون برده بوده/ دوازده تا بازی کرده اونجا و بعد قرضی اوده پیکان. //////////// خب حالا اگه بگیریمش چقدر باید زمان بگذره تا بتونه بازی کنه؟ چون فکر کنم با اینکه قرضی پیکان بوده باید بازم ای تی سی براش برسه چون تحت قراداد یه تیم خارجی بوده. درسته؟