• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

D.E.V.I.L

Registered User
لایک‌ها
0
درود و تبریک به دوستان چسبید این برد. از طرفی وقتی میبینی از شدت سوزش تاپیک جدید برای یه تیم باز میکنن بیشتر میچسبه ! :lol:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
منظورم کیانوش رحمتی بود :D

آهان! از اون لحاظ!
7g55dtp4i83pi0balag.gif

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
تبریک میگم به دوستان
کسی گل شیر فرهاد رو کسی داره بزاره واسه دانلود ؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
خب بازی رو بردیم - البته نتونستم درست ببینم بازی رو
ولی اگر به غیر از مصدومیت دلیل دیگه ای برای بیرون آوردن آندو داشته باشه پرویز خان میشه گفت بازنده این بازی پرویز خان بوده.

علی جان وحید بازیکن با تعصبیه و فکر میکنم صمد و پرویز خان کمک کردن به خراب شدنش تو اس اس - کلا اگر الان تیم دروازه بان دوم درست و حسابی نداره هم دلیلش همینه - مربیمون مدیریت داشت الان وحید و مهدی دوتایی تو بهترین شرایط تو تیم بودن - بگذریم به نظرم امسال پتانسیل اینو داریم که تو آسیا خودمونو اون بالاها ببینیم - هر جور نگاه میکنم این تیم هیچ چیز کم نداره - تو هر پست دو سه تا بازیکن در حد تیم ملی داره - یعنی ضعیف ترینامون همین کیا رحمتی و امیر آبادی و شیرزاد و ... یه تنه برای یه تیم مثل فجر و نفت و ... کافین تا اون تیما رو مدعی کنن.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب تبریک میگم بابت برد و کسب سه امتیاز.
همه چیز مرتب جلو میرفت.
البته باز کیانوش بد بود/حمودی بد بود (همچنان به جز دو بازی اول فصل!)
اینبار امیرآبادی خیلی ضعیف نبود و چند بازی ای هست که یه سطح بهتر شده ولی هنوز خوب نشده. (طرف نه خیلی قد بلنده 5 دقیقه هم زودتر میپره هوا!!!
دفاع در کل نمره قبول نمیگیره/ و تیم نیز در کار دفاعی به همچنین
برهانی امروز به نظرم خیلی بد نبود البته خوب خوب هم نبود. چیزی که مشهوده طوری بازی میکنه که در گل مستقیم نقش داشته باشه.
میلاد چیزی نشون نداد جز همکاری های ریز لب خط
فرهاد چشم ماست
و امشب مجتبی خیلی نونش رو حلال کرد. مظلومی بسیار مدیونش شد. مجتبی جان نامبر وانی.

اما مظلومی. تند برخورد کردن خیلی خوب نیست و یه جورایی احساسی. برای همین خیلی حرفها رو در این مورد از نظر شخصیم نمیپسندم. ولی اشتباه کرد و اشتباهی بس بزرگ. آندو مصدوم نشد بدون تردید و پرویز میخواست حالا که بازی بعدی محروم هست اونو خسته نکنه که بازی حذفی بهش بازی بده و شاید جباری رو اونوقت استراحت بده و کرار و بذاره جاش. ولی خیلی تصمیم غلطی بود چرا که این بازی مهم بود و اون بازی نه چندان مشکل. بهر حال فکر کرد بازی رو برده ولی این تصمیم رو خیلی زود گرفت. بهر حال به خیر گذشت و باید تو این خیر قدردان مجتبی بود.

در مورد خطای هند وحید رو گل اول؛ دقیقه سه و چهار بود که وحید این خطا رو مرتکب شد ولی داور ندید و نگرفت. اون تماشاگرانی که اون سمت بودند خیلی به کمک اعتراض کردند و داور متوجه این قضیه شد. رو همون حساب داور بهش حساس شد و اون خطا دوم رو گرفت . ولی من خودم صحنه منجر به خطا رو ندیم و نظری روش ندارم.
پنالتی کاملا صحیح بود.

و حید.
البته گلر فوقالعاده توانایی هست . دقیقا با اطمینان میگم استقلالی هست قلبا و شیطنت نون به نرخ روزخورها و ناشناسان رسالت قلم (بعضی خبرنگارها ) رو بپای وحید نذارید. اول بازی بسیار به هواداران و حتی بازیکن ها احترام کرد و ادامه داد در طول بازی و در نهایت هم وقتی بازی رو با گل دقیقه +90 خورده بودند و ناراحت از شکست بود اومد و به رسم ادب به هواداران تعظیم کرد و قدردان محبت بود. بحث فنییش هم مشخصه. حالا رقابت و ... وجود داره و مظلومی به نفع تیمش این تصمیم رو درست دونست و وحید هم از این تصمیم ناراحته خوب ولی دیگه جنجالش کردن از جانب عده ای نباید مسئله مهمی قلمداد بشه.

در مورد جوی که تو این ساعات ایجاد شده حرفی نمیزنم. از رفقای استقلالی هم خواهش دارم احساسی نشوند و جوابی ندهد. چیزی که واضحه رفتار و نوشته ها و لحن همه پست ها مشخصه و در هنگام حضور مدیران رسیگی میشه پس جدی نگیرید و اعصاب خودتون رو هم ناراحت نکنید. ارزش نداره. ممنون اگر موافق هستید.

بازم تبریک میگم این برد رو .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
علی بگم خدا چیکارت کنه کاری میکنی که یه مطلب و 30 باز مینویسم بعد هی میگم بیخیال پاک میکنم دوباره نمیتونم از اول مینویسم - بیخیال همین - به نظرم فرزاد عزیز و ساسان گرامی هر موقع برسن به بهترین نحو برخورد میکنن - سعی کن بعد از برد تیم و صدر نشینی شاد باشی - بالا گفتم خیلی وقتا خیلی از حرفا برای این هست که از سرمستی تو کم بشه پس زیاد حساس نباش .

در مورد جوی که تو این ساعات ایجاد شده حرفی نمیزنم. از رفقای استقلالی هم خواهش دارم احساسی نشوند و جوابی ندهد. چیزی که واضحه رفتار و نوشته ها و لحن همه پست ها مشخصه و در هنگام حضور مدیران رسیگی میشه پس جدی نگیرید و اعصاب خودتون رو هم ناراحت نکنید. ارزش نداره. ممنون اگر موافق هستید.

.

چشم :rolleyes:

والا من شنیدم فرهاد مجیدی سومی رو زده آخه خودم بازیو ندیدم

ای بابا :D یکی از دوستان لطفا بگه فرهاد گل زده؟

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
در مورد خطای هند وحید رو گل اول؛ دقیقه سه و چهار بود که وحید این خطا رو مرتکب شد ولی داور ندید و نگرفت. اون تماشاگرانی که اون سمت بودند خیلی به کمک اعتراض کردند و داور متوجه این قضیه شد. رو همون حساب داور بهش حساس شد و اون خطا دوم رو گرفت . ولی من خودم صحنه منجر به خطا رو ندیم و نظری روش ندارم.

دقیقا، فکر می کنم صحنه ی اول خطا شد و دست طالب لو بیرون از محوطه ی جریمه آمد. اما در حرکت دوم خطایی که داور گرفت کاملا اشتباه بود.

---
هر سه گل را جباری زد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چشم :rolleyes:

ای بابا :D یکی از دوستان لطفا بگه فرهاد گل زده؟

چشمت بی بلا علی جان.

فرهاد گل دوم پنالتی گرفت و گل سوم پاس داد. سه تاش رو زیدان مید این وطن زد. هتریک نامبر ایت!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
تبریک وحید جان !
انشالله عمرتم به 1000 سال برسه :)

ممنون از دوستان گل ، عليرضا ، آقا مصطفی و فرامرز
acigar.gif

تبريک بابت برد ، اينطور شنيدم بازی خوبی انجام داديدم و کلی موقعيت گل داشتيم
cancan.gif

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آندو : خودم خواستم تعویض شوم.

هافبک دفاعي تيم فوتبال استقلال تهران درخصوص اعتراض بازيکنان به فشردگي رقابت هاي ليگ برتر،گفت: اعتقادي به اين مساله ندارم و اين فشردگي را به هيچ وجه آزاردهنده نمي بينم.

آندرانیک تیموریان پنجشنبه شب پس از پیروزی 3 بر2 تیمش برابر شاهین بوشهر در جمع خبرنگاران افزود:تیم استقلال امشب مقابل شاهین بازی خوبی انجام داد و دو گل از این تیم جلو افتاد.

وی افزود: متاسفانه در ادامه غفلت کردیم و بازی به تساوی کشیده شد.

هافبک دفاعی تیم فوتبال استقلال تهران ادامه داد: خوشبختانه بازیکنان این تیم خیلی زود به بازی برگشته و توانستند گل سوم خود را به تیم شاهین بزنند و در دقایق پایانی بزنند هر 3 امتیاز این بازی را از آن خود کردند.

تیموریان درخصوص تعویضش در این بازی نیز گفت: به درخواست خودم تعویض شدم چرا که مریض بوده و امکان ادامه بازی را نداشتم.

وی در ادامه از هواداران تیم استقلال به دلیل اینکه امروز و پس از تعویض، وی را مورد تشویق قرار دادند تشکر کرد .

تیم فوتبال استقلال تهران درآخرین دیدارهفته چهاردهم رقابت های لیگ برتر امشب مقابل شاهین بوشهر با نتیجه 3 بر 2 به پیروزی رسید و 30 امتیازی شد.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان آبی دل تبریک بابت پیروزی و کندن از صدر و فاصله گرفتن با رقبا ...

بازی خوبی بود ... از اون دست بازیهایی که توی تقدیرش برد استقلال نوشته شده بود و منم موقعی که 2 یه 1 جلو بودیم به دلم افتاده بود که گل مساوی رو میخوریم و در دقایق پایانی گل برتری رو میزینیم :)

از اشتباهات داوری که به نفع استقلال رقم خورد ، بذریم واقعا حقمون توی این بازی پیروزی بود .... موقعیتهای زیادی داشتیم که قدرشونو ندونستیم وگرنه با اختلاف خوبی میبردیمشون.

اما جناب امیرابادی فرموده : اميرآبادي: مربيان تيم ملي مرا هم ببينند خواستم بشون بگم بروکی .... :)

آرش تن لش هم از تعویضش ناراحته و با توجه به بازی خوبش و زحمت فراوانی که واسه تیم میکشه شاکیه که چرا تعویض میشه :) خلاصه در مورد آرش باید بگم که امیدوار بودم خیلی زودتر از اونها کرار رو به جاش توی ترکیب بیاره که نیاورد .... شریفات هم که بعضی وقتا هوس میکنم دم دستم باشه تا با لگد و تیپا حالشو یگیرم :) موندم که چرا میداوودی رو تعوض کرد ؟؟؟

مجیدی توی این بازی خیلی خوب نبود ولی توی همین خوب نیودنش تونست 2 سه تا حرکت خیلی مفید واسه تیم بکنه :)

خلاصه بازی بعدی اگه برنده بشیم دیگه آخر عشق و حاله

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

با توجه به اینکه پست های خلاف قوانین زیادی در تاپیک های استقلال و پرسپولیس زده شده خدمت دوستان اعلام میکنیم که برای حفظ روند تاپییک ها هرگونه پست درباره بازیکنان مربیان و تیم رقیب و همینطور هرگونه کل کل زده شود پاک خواهد شد

لطفا اگر صحبتی در این خصوص دارید در تاپیک وقایع اتفاقیه عنوان نمائید

با تشکر

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
نمودار پلي اف ليگ قهرمانان آسيا

حذف یک تیم ایرانی از مسابقات/ احتمال رویارویی استقلال و ذوب

jadval%20playoff_jpeg.jpg

مرحله پلی اف در دو بخش غرب و شرق آسیا به صورت جداگانه و با این شرایط برگزار خواهد شد:

پلی اف در دو مرحله بصورت تک بازی برگزار می شود( مرحله اول روز 22 بهمن 1390 و مرحله دوم روز 29 بهمن)

تیم بازنده در مرحله اول از دور مسابقات حذف می شود و حتی به AFC کاپ هم راه نخواهد یافت.

دو تیم بازنده مرحله دوم پلی اف به AFC کاپ راه می یابند و دو تیم برنده راهی مرحله گروهی مرحله گروهی لیگ قهرمانان می شوند.

قرعه کشی برای 5 تیم حاضر در مسابقات پلی اف بصورت آزاد است و ملاحظاتی مثل هموطن بودن تیمها در نظر گرفته نخواهد شد!

الاتفاق عربستان، الشباب امارات، نفتچی ازبکستان و استقلال و ذوب آهن تیمهای حاضر در پلی اف غرب آسیا هستند. با شرایطی که کنفدراسیون فوتبال آسیا در نظر گرفته است، بدترین قرعه این است که استقلال و ذوب آهن به عنوان دو تیم برگزار کننده مرحله اول پلی اف انتخاب شوند که در این صورت یکی از این تیم ها در همان تک بازی از مسابقات آسیایی این فصل کنار خواهد رفت. البته ما امیدواریم که این دو تیم در مرحله اول بازی نداشته باشند و از مرحله دوم وارد پلی اف شوند که حداقل تیم بازنده بتواند در AFC کاپ شرکت کند.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خیلی بد هست اگر هموطن بودن لحاظ نشه! ولی بعید میدونم که اینطوری که تو این مطلب اومده باشه. شما در نظر بگیرید که وقتی به یه کشور دو تا سهمیه پلی آف میدند معنی این رو میده که اگر تیمهاتون شایسته باشند میتونید سهمیه قطعی رو بدست بیارید. و اینکه قرار باشه دو هموطن به هم بخورند غیر منطقی هست با اصل موضوع. بهر حال این شرایط به طور کلی خوب نیست مخصوصا برای سالهای آینده. شاید امسال بخاطر توان تیم ما زیاد از این موضوع اونطور که باید نگران نشیم ولی برای سالهای بعد برای هر تیمی میتونه سخت باشه.

قسمت خیلی بد دیگه اش تک بازی بودن هست! اونوقت کجا باشه تک حذفی باز بدبختیه.

یه چیز بد دیگه این هست که قبل از انجام این پلی آف ها گروه بندی ها انجام میشه. فکر کنم قرعه کشی روز 15 اذر هست. بنا براین مثلا اگر از پلی اف صعود هم بکنیم دیگه باید بریم تو گروهی که از قبل سرگروه ها و سید بندیش بر اساس تیمهای حاضر مستقیم بوده یه بخشش هست و بخش دیگه اینکه ممکنه با هموطن ها هم گروه بشیم.

من الان تو سایت ای اف سی سر زدم هنوز چیزی نزده / چارت و قوانین 2012 رو که بذاره همچیزش معلوم میشه.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
به نظرم بد هم نیست که تو پلی آف باشیم
تو چند سال گذشته بهترین بازی ما بازیهای آخر بوده - یعنی تیم تا اومده با شرایط آشنا بشه حذف شدیم و الان به نظرم با شرکت تو پلی آف با تیمهایی که چندان هم قوی نیستن تیم با تجربه بهتری وارد مرحله گروهی میشه.

در مورد آرش برهانی به نظرم نباید زیاد بهش سخت گرفت فوروارد خوبیه - یعنی سه شنبه که بازی سایپا رو دیدم به این نتیجه رسیدم که نباید انتظار زیادی داشت - کریم انصاری فر که فکر کنم گرونترین فوروارد ایران هست میشه گفت اگر نبود شاید برای سایپا هیچ فرقی نمیکرد - حتی دو سه تا از ضد حمله هاشونم رو ناقص کرد - پس فکر کنم آرش جزو بهترینهاست همین الانم ( با اینکه خودمو خیلی حرص میده ولی ولی به قول قدیمیا تو بیابونی که گرگ نیست میش شاه عبداکریمه)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من الان درست متوجه نشدم..

2 تا تیمی که مستقیم رفتن یکی سپاهانه..اون یکی قهرمان جام حذفی؟

یعنی نایب قهرمانی در لیگ کم ارزش تر از قهرمانی در حذفیه؟

آخه کجای دنیا اینجوریه! که تیم دوم لیگشون مثلا بره لیگ اروپا..بعد قهرمان جام حذفیشون بره چمپیون؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مهدی جان اتفاقا من برعکس شما و برعکس یکی دو روز قبل خودم خیلی بابت پلی اف نگران شدم.
تیمهای پلی اف هم کم نیستند. ما تو سالهای اخیر با تیمهای ضعیف عربی هم (البته قبول دارم شرایط خاص هر زمان و تیم رو ) مشکل داشتیم تقریبا. نمونه اش همین السد. پارسال با اینکه مشکل کمبود بازیکن داشتیم تو بازی رفت تو تهران ولی باید میبردیم. خب همین السد پلی افی بوده. و ادامه از همین دست...

تصورم این بود که بازی رفت و برگشته ولی اگر نباشه ...../ فرض کنید با یکی از عربها بخوایم خارج از ایران (هرجایی) حتی زمین بی طرف! بازی کنیم. ما بارها از روابط اونها چه باشگاهی و چه ملی ضربه خوردیم.
بعد تک بازی تکلیفش روشنه. یه خطای بچه گانه/ یه اشتباه/ یه ناداوری و هزار تا یک مورد دیگه و مختلف میتونه محصول یه سال رو به باد بده.

مورد دیگه بدش این هست که ممکنه بعدا تو یه گروه فوقالعاده سخت اضافه بشیم و بعدش هم همون همگروهی با هموطن ها ممکنه پیش بیاد. این مورد اخر البته چندان مهم نیست ولی اون تک بازی خیلی رو مخ هست.

یه چیزی هم بگم. این تیمهایی که اسم برده شده بعید میدونم قطعی باشه. جالبه که با این فرض این تیمها معرفی شده که هیچ تیم قطری ای در پلی اف نیست!!! و ظاهرا برای این تیم سه سهمیه مستقیم در نظر گرفته شده. این مطلب اولین بار تو سایت گل (لعنت ا..) بود فکر کنم و بعد پخش شد. این تیم ها هم به ظن یه کارشناس عرب و در یک سایت ورزش قطری گمانه زنی شده. تو اون مطلب البته اورده بود که تیمهای هموطن تو پلی اف با هم نمیخورند ولی اینجا اون نکته رو هم تغییر داده.

در کل باید صبر کرد تا ببینیم چی پیش میاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا