تبریک میگم به دوستان
کسی گل شیر فرهاد رو کسی داره بزاره واسه دانلود ؟
3 تا گل رو که مجتبی زده! توی سایت ورزش 3 که اینجور نوشته..
علی بگم خدا چیکارت کنه کاری میکنی که یه مطلب و 30 باز مینویسم بعد هی میگم بیخیال پاک میکنم دوباره نمیتونم از اول مینویسم - بیخیال همین - به نظرم فرزاد عزیز و ساسان گرامی هر موقع برسن به بهترین نحو برخورد میکنن - سعی کن بعد از برد تیم و صدر نشینی شاد باشی - بالا گفتم خیلی وقتا خیلی از حرفا برای این هست که از سرمستی تو کم بشه پس زیاد حساس نباش .
در مورد جوی که تو این ساعات ایجاد شده حرفی نمیزنم. از رفقای استقلالی هم خواهش دارم احساسی نشوند و جوابی ندهد. چیزی که واضحه رفتار و نوشته ها و لحن همه پست ها مشخصه و در هنگام حضور مدیران رسیگی میشه پس جدی نگیرید و اعصاب خودتون رو هم ناراحت نکنید. ارزش نداره. ممنون اگر موافق هستید.
.
والا من شنیدم فرهاد مجیدی سومی رو زده آخه خودم بازیو ندیدم
در مورد خطای هند وحید رو گل اول؛ دقیقه سه و چهار بود که وحید این خطا رو مرتکب شد ولی داور ندید و نگرفت. اون تماشاگرانی که اون سمت بودند خیلی به کمک اعتراض کردند و داور متوجه این قضیه شد. رو همون حساب داور بهش حساس شد و اون خطا دوم رو گرفت . ولی من خودم صحنه منجر به خطا رو ندیم و نظری روش ندارم.
چشم
ای بابایکی از دوستان لطفا بگه فرهاد گل زده؟
تبریک وحید جان !
انشالله عمرتم به 1000 سال برسه![]()
تبریک میگم
مبارک باشه![]()
هافبک دفاعي تيم فوتبال استقلال تهران درخصوص اعتراض بازيکنان به فشردگي رقابت هاي ليگ برتر،گفت: اعتقادي به اين مساله ندارم و اين فشردگي را به هيچ وجه آزاردهنده نمي بينم. |
آندرانیک تیموریان پنجشنبه شب پس از پیروزی 3 بر2 تیمش برابر شاهین بوشهر در جمع خبرنگاران افزود:تیم استقلال امشب مقابل شاهین بازی خوبی انجام داد و دو گل از این تیم جلو افتاد. وی افزود: متاسفانه در ادامه غفلت کردیم و بازی به تساوی کشیده شد. هافبک دفاعی تیم فوتبال استقلال تهران ادامه داد: خوشبختانه بازیکنان این تیم خیلی زود به بازی برگشته و توانستند گل سوم خود را به تیم شاهین بزنند و در دقایق پایانی بزنند هر 3 امتیاز این بازی را از آن خود کردند. تیموریان درخصوص تعویضش در این بازی نیز گفت: به درخواست خودم تعویض شدم چرا که مریض بوده و امکان ادامه بازی را نداشتم. وی در ادامه از هواداران تیم استقلال به دلیل اینکه امروز و پس از تعویض، وی را مورد تشویق قرار دادند تشکر کرد . تیم فوتبال استقلال تهران درآخرین دیدارهفته چهاردهم رقابت های لیگ برتر امشب مقابل شاهین بوشهر با نتیجه 3 بر 2 به پیروزی رسید و 30 امتیازی شد. |