• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
سلام
نیازمند یاری دوستتان شده ام

اقا من میخوام یه حساب تو پی پال باز کنم که بتونم هم پول به بقیه واریز کنم ، هم دریافت (تا اینجا که هیچی )
حالا میخوام بتونم فروش هم انجام بدم یعنی یه دکمه یا حالا هرچی بشه ساخت که بدی طرف یا تو سایت بزاری و باهاش پل بریزه به حسابت
خوب تا اینجا معلوم شد که پریونال به کار ما نمیاد

حالا 2 تا مدل حساب دیگه میمونه Premier و Merchant
تو توضیحات Premier نوشته خرید و قروش انلاین
اون یکی Merchant هم که اینجور که من فهمیدم ماله استفاده برا سایت هس

حالا یکی میتونه به من بگه با Premier میشه خرید و فروش کرد یا نه ؟ منظورش از این چیه یعنی ای دی بدی بهت پول واریز کنن یا همونجور که من گفتم یه دکمه چیزی بسازی بدی یا بزاری یه جا برات واریز کنن ؟

اون یکی Merchant که معلومه همونی که من میخوام هم یقینن داره

ولی فعلا هنگیدم نمیدونم چی کار کنم ، دسترسی به افتتاح حساب امریکا دارم یعنی یه جورایی میتونم یه حساب بانکی امریکا هم ادد کنم ولی باز می خواستم یه مشورت بکنم ببینم باید چه کنم

تو افتتاح حساب اینجور که من دیدم مدارکی که میخواد یکسان هست

حالا به نظرتون کودوم یکی را باز کنم ؟
یه همفکری بکنید چون تا همین امشب باید حساب را باز کنم ( وریفای حساب پی پال را الزاما باید امشب انجام بدم )
ممنون میشم کمک کنید
و سپاس .
خوب شما که مشکلی نداره چرا همون مرچنت رو باز نمیکنی؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اینا زیاد با هم فرقی ندارن در مقیاس کم فقط تعرفه هاش با هم فرق دارن تو اولی یه مقدار مشکله مس پی کنی اگه می تونی مرچنت بگیر چون از امریکا میگیری یه مقدار رو مالیاتش حساسن اما به نظر من برای حجم کم تا متوسط اولی مناسبه اما حرفه ای بخوای کار کنی مرچنت بهتره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دوره chargeback/refund چقدره؟
تا حالا براتون پیش اومده کسی که بهتون دلار پیپال داده، بعد تقاضای refund کرده باشه؟؟

اگه دلار مشکل داز به حسابمون بریزن بعد از چه مدت معلوم میشه که دلاره مشکل داشته؟ پپیال دلارها رو برگشت میزنه

برای پی پال فقط باید از آی پی استاتیک وی پی ان استفاده کرد حالا این آی پی شیر باشه و یا از کدوم شرکت بگیرید مهم نیست

ریسک نمیکنم و از Proxifier استفاده نمیکنم. از سایتای خارجی میتونم وی بی ان بخرم. شیر 9 دلاره اختصاصی 15 دلار (هزینه ها متفاوته بعضی جاها قیمت شیر هم 15 دلاره) اگه شیر مشکلی نداره تا وی بی ان با
آی پی شیر بگیرم..

Last edited:

mehrdad1991h

Registered User
لایک‌ها
5
اینا زیاد با هم فرقی ندارن در مقیاس کم فقط تعرفه هاش با هم فرق دارن تو اولی یه مقدار مشکله مس پی کنی اگه می تونی مرچنت بگیر چون از امریکا میگیری یه مقدار رو مالیاتش حساسن اما به نظر من برای حجم کم تا متوسط اولی مناسبه اما حرفه ای بخوای کار کنی مرچنت بهتره

چرا مس پی مشکله تو اون ؟
همون تفاوت قیمت و... را میشه بگید از کجا میتونم ببینم تفاوت ها را ؟
تو پی پال باید یه جا تفاوت این حسابا را زده باشه نه ؟ پس چرا من نمیبینم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
مشکل نداره می گه با ما تماس بگیرید تا هماهنگ کنید

تو قسمتی که اکانتها رو توضیح میده یه لینکم برای نرخاش داره

Managerman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و احترام
من یک مستر کارت خریداری کردم
اما برای لینک کردن به حساب پی پالم نمیدونم چکار باید کنم
در هنگام اتصال یا همون اضافه کردن کارت به پی پال از من کد روتر نامبر خواست که در کارتم چنین چیزی ندیدم
لطفا راهنماییم کنید
اصلا میشه وصل کرد؟ یا بیخودی مستر گرفتم می بایست ویزا میگرفتم؟ حالا باید چکار کنم؟
آخه از اون شرکتی که گرفتم گفت قابل اتصال به پی پال هست اما اینکارو خودش بلد نیست؟؟؟

لطفا منو از این مساله که 2ماهی هست الاف کرده نجاتم بدید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
حتما باید قبلش سوال میکردی که کارتاشون جهت وریفای پی پل هست و اینکه کشوری که شما ازش پی پل باز کردی رو ساپورت می کنه کارت ها با هم فرق دارن

اگه کارتاشون مناسبه این کاره شما وقتی مشخصات رو دادی تو حسابت پی پل یه کد می فرسته به صاحب کارت اونم باید اون کد بده به شما بعدش کدو بزار تو قسمت خودش تو پی پل حسابت وری فای میشه اگه اروپا باز کردی 1 تا 2 یورو به حسابت پول میاد

الان بگو صاحب کارت کد پی پلو بفرسته برات

Kunio

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان من 55 دلار پی پال لازم دارم میخوام بدونم کدوم یکی از این دو نفر بیشتر مورد تایید و مورد اعتماد انجمن هستن :

Dr.Web

Tehranshahr

یه پیشنهاد دارم لطفا لیست افرادی که مورد اعتماد هستن و همچنین لیست افرادی که محروم هستن رو توی یه تاپیک استیکی توی همین بخش بزارین.

با تشکر

Managerman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حتما باید قبلش سوال میکردی که کارتاشون جهت وریفای پی پل هست و اینکه کشوری که شما ازش پی پل باز کردی رو ساپورت می کنه کارت ها با هم فرق دارن

اگه کارتاشون مناسبه این کاره شما وقتی مشخصات رو دادی تو حسابت پی پل یه کد می فرسته به صاحب کارت اونم باید اون کد بده به شما بعدش کدو بزار تو قسمت خودش تو پی پل حسابت وری فای میشه اگه اروپا باز کردی 1 تا 2 یورو به حسابت پول میاد

الان بگو صاحب کارت کد پی پلو بفرسته برات

خب این چیزایی که فرمودید رو ژرسیدم البته مشخصاتی که در سایتشون گذاشته بودن براتون میذارم ببینید که ایا من کارت درستی رو خریداری کردم یا نه؟ و اینکه من چکاری باید انجام دهم؟ پیشاپیش سپاسگذارم

--------------------------------------------

کارتهای فیزیکی مستر قابل شارژ با قابلیت درج نام برروی آن:
نام دلخواه شما برروی این کارتها درج خواهد شد
در صورت تمایل دارندگان مستر کارت بدون نام در صورتی که کارت خود را ارتقاء نداده اند میتوانند با پرداخت 60% این مبلغ کارت خود را به مستر با نام تغییر دهند و موجودی خود را به کارت جدید انتقال دهند.
امکانات این کارت :
- نوع کارت مستر میباشد
- بدون نیاز به ارائه پاسپورت
- قابل استفاده در پی پال (Paypal)

- قابل استفاده در سایت Moneybookers
- قابل استفاده در دستگاه های ATM و POS
- کشور صادر کننده انگلیس
- صدور کارت ظرف مدت 3 هفته
- اعتبار کارت دو-سه ساله میباشد

- قابل شارژ توسط خود صاحب کارت
- حداقل مبلغ برای صدور کارت 0 پوند
- حداقل مبلغ شارژ 25 پوند
- حداکثر مبلغ شارژ از 650 الی 3000 پوند بر اساس ارائه مدارک مورد نیاز
- قابل استفاده در کلیه سایتهای اینترنتی و پرداخت های تلفنی
- قابل شارژ مجدد به تعداد نامحدود
- بدون هزینهء ماهیانه
- دارای کارمزد استفاده
-------------------------------------------------

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ببین این کارت باید مناسب کشوری که با ای پی اون حساب پی پل باز کردی باشه یعنی اینکه بتونی با اون حسابت رو وریفای کنی بعضی کار ت ها همه امکانات رو دارن اما نمی شه وریفای کرد یا فقط از کشور صادرکننده کارت که به بانک همون جا متصل میشه حساب باز کرد و وریفای کرد شما قبل از خرید اینها رو چک می کردی یا نام بانک صادر کننده رو می پرسیدی بعد با پی پل هماهنگ می کردی ببینی قبول می کنن

واقعا نمیشه گفت کارتت قبول می شه یا نه ظا هرا که همچیش مناسبه و نباید مشکلی باشه ولی به هر حال ریسکیه دیگه اگه می تونی ازشون سوال کن ببین میشه با اون وریفای کنی ؟قبلا با این کارت ها وریفای کردن ؟ اگه اوکیه و
اگه پنل مدیریت به شما میده که قابلیت در یافت کد پی پل رو داره که از اونجا چک کن ببین کد اومده اگر نداره یا قابلیت دریافت نداره باید با اونها تماس بگیری بگی که کد پی پل رو بفرستن بعدش برو به حسابت اونجا خودش یه قسمت داره کدو بده و مراحلش رو دنبال کن حسابت ور یفایه

Last edited:

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
سلام...دوستان ،
1- من موقع ثبت نام پی پال کشور رو ترکیه زدم ولی ملیت رو ازم نپرسید! ولی با آی پی امریکا میرم ،با یه وی پی ان خارجی share شده ...آی پی اون رینج ثابتی داره مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2- اکانت رو هم تو خود حسابم زده premier، میشه باهاش پول گرفت و فرستاد ؟؟؟!

میخوام با کردیت کارت مجازی وریفای کنم همون VCC

ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید

Last edited:

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سلام...دوستان ،
1- من موقع ثبت نام پی پال کشور رو ترکیه زدم ولی ملیت رو ازم نپرسید! ولی با آی پی امریکا میرم ،با یه وی پی ان خارجی share شده ...آی پی اون رینج ثابتی داره مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2- اکانت رو هم تو خود حسابم زده premier، میشه باهاش پول گرفت و فرستاد ؟؟؟!

میخوام با کردیت کارت مجازی وریفای کنم همون VCC

ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید

دوست عزیز ای کاش قبل از افتتاح حساب از جزییات خدمات پی پال در این کشور مطلع میشدید. پی پال ترکیه اخیرا" دریافت موجودی از طریق بالانس رو بسته یعنی شما نمیتونی از کسی پول بگیری . برای ارسال هم فقط میتونید از کارت اعتباری متصل به حساب استفاده کنید. چرا شما دوستان شرایط هر کشور و آخرین پالسی آپدیتهای پی پال رو مطالعه نمیکنید؟!:hmm:

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
واسه وارد شدن به حساب پی پال اگه از اولترا سورف استفاده بکنم مشکلی پیش میاد؟
من وقتی اکانت پی پال باز میکردم کشور رو امارات متحده عربی انتخاب کردم. بعدش ازم هیچ سند و مدرکی نخواست ولی فقط محدودیت ارسال تا سقف 1000 دلار داره و یکی دیگه اینکه هیچی نمیتونم برداشت بکنم. به نظرتون با این حساب کار بکنم امن هست؟

همشهری عزیز:

اولترا سورف پراکسی سرور هست , IP دینامیک میده به عبارت ساده تر هر چند دقیقه یکبار عوض میشه. پس پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان استفاده نکنید . کلا" با همه حسابهای پی پال میشه کار کرد ولی این مهم بستگی به طریقه نگهداری حساب توسط شما داره . الان خیلی از کابران هستند که از Ebay -IOffer- 2 CO-Plimus-... در آمد دارند اکثرا" هم حسابهای پی پال شون از آمریکا هست ولی متاسفانه حساب بعد از مدتی کمی کارکرد بسته میشه و باید منتظر بمونن که پی پال بعد از چند ماه اجازه خروج موجودی رو بده و باز هم متاسفانه نمیشه موجودی همه حسابها رو خارج کرد چرا که اکثر اونها با اسامی غیر واقعی و حسابهای بانکی مجازی افتتاح میشوند.

استفاده از اولتراسورف= بسته شدن حساب شما

Last edited:

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
بیخشید من چند ساعت تو اینترنت گشتم و آخر بهترین جا برای پرسیدن سوالام رو اینجا دونستم به خاطر همین عضو سایت شما شدم
من تو یه سایت عضو هستم که فقط پرداخت به Paypal و AlertPay داره ، پرداخت هر یکشنبه انجام میشه من الان 80$ تو این سایت دارم و مینیمم پرداخت 20$ هست

سوال:
1- من حساب پی پال دارم ولی وریفای شده نیست، آیا می تونم درخواست بدم دلارام رو به حساب پی پالم بریزن ؟ یا حتما باید وریفای بشه بعد بتونن دلارها رو به حسابم بریزن
2-اگر دلار به حسابم ریخته بشه می تونم این دلارها رو مثلا برای خرید هاست استفاده کنم یا حتما باید وریفای شده باشه که بشه باهاش خرید انجام داد

ممنون میشم راهنماییم کنید باور کنید خیلی از توضیحات در مورد پی پال تو گوگل پیدا کردم ولی جواب سوالام رو پیدا نکردم

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
یک سوال داشتم .کسی که حساب ویزا داشته باشه دلار هاشو می تونه بفروشه؟

Dr.Web

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
بیخشید من چند ساعت تو اینترنت گشتم و آخر بهترین جا برای پرسیدن سوالام رو اینجا دونستم به خاطر همین عضو سایت شما شدم
من تو یه سایت عضو هستم که فقط پرداخت به Paypal و AlertPay داره ، پرداخت هر یکشنبه انجام میشه من الان 80$ تو این سایت دارم و مینیمم پرداخت 20$ هست

سوال:
1- من حساب پی پال دارم ولی وریفای شده نیست، آیا می تونم درخواست بدم دلارام رو به حساب پی پالم بریزن ؟ یا حتما باید وریفای بشه بعد بتونن دلارها رو به حسابم بریزن
2-اگر دلار به حسابم ریخته بشه می تونم این دلارها رو مثلا برای خرید هاست استفاده کنم یا حتما باید وریفای شده باشه که بشه باهاش خرید انجام داد

ممنون میشم راهنماییم کنید باور کنید خیلی از توضیحات در مورد پی پال تو گوگل پیدا کردم ولی جواب سوالام رو پیدا نکردم
با سلام
حساب پیپالی که هنوز وریفای نشده با محدودیت های مشخصی امکان دریافت و ارسال وجه رو خواهد داشت با این حال بخش عمده ای از شرکت ها تمایلی به پرداخت به حساب unverified رو ندارند و تقریبا اکثر اونها هیچ نوع دریافتی رو هم از این نوع حساب ها قبول نمی کنن،همچنین خود پیپال هم به تراکنش های حساب وریفای نشده بشدت حساس و احتمال لیمیت شدن حساب و درخواست verification از طرف پیپال بسیار محتمله،

یکی از دلایل این نوع حساسیت ها در سیستم پیپال عدم تایید و مشخص بودن هویت دارندگان حساب های غیر وریفای هستش که امکان بروز جرم هی نظیر پولشویی وسایر جرایم رو تسهیل میکنه و این بر خلاف مقررات (TOS) این شرکت هستش،

بنابر این به هیچ عنوان کار با اکانت غیر وریفای توصیه نمیشه

در پایان لازم متذکر بشم که حساسیت آلرت پی نسبت به پیپال در مواجه با حساب های وریفای نشده تا حدودی کمتر هستش ،

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام

سوال:

عزیز اگر 1% هم احتمال این رو میدی که نتونی حسابت رو وریفای کنی، به حساب خودت نریز. بریز به حساب افراد قابل اعتماد (که در این انجمن هم هستند) و معادل ریالیش رو تحویل بگیر. اگر فرد مورد نظر قابل اطمینان باشه معقول هست تا 50 تومن زیر قیمت واقعی بفروشی اما پایین تر نده.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
همشهری عزیز:

اولترا سورف پراکسی سرور هست , IP دینامیک میده به عبارت ساده تر هر چند دقیقه یکبار عوض میشه. پس پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان استفاده نکنید . کلا" با همه حسابهای پی پال میشه کار کرد ولی این مهم بستگی به طریقه نگهداری حساب توسط شما داره . الان خیلی از کابران هستند که از Ebay -IOffer- 2 CO-Plimus-... در آمد دارند اکثرا" هم حسابهای پی پال شون از آمریکا هست ولی متاسفانه حساب بعد از مدتی کمی کارکرد بسته میشه و باید منتظر بمونن که پی پال بعد از چند ماه اجازه خروج موجودی رو بده و باز هم متاسفانه نمیشه موجودی همه حسابها رو خارج کرد چرا که اکثر اونها با اسامی غیر واقعی و حسابهای بانکی مجازی افتتاح میشوند.

استفاده از اولتراسورف= بسته شدن حساب شما

این نرم افزار ها به اصطلاح ای پی کثیف استفاده می کنند چون از این ای پی ها مداوم استفاده شده مناسب برای افتتاح حساب پی پل نیست این درسته
تمامی کسای که اونجا درامد بالای 600 دلار در سال دارند باید مالیات بدن پی پل مشخصات این ها رو به گاورمنت بیل می فرسته برای همینه که اونجا مشکل پیش میاد اگه با مشخصات فیک باز شده باشه

بالا