کار کردن با درگاه پرداخت و قبول کردیت کارت ها و انتقال حساب به حساب رو درست متوجه شده بودم؟ ریسک درگاه پرداخت کمتر و ریسک حساب به حساب بیشتره؟
تاپیک خرید و فروش آلرت پی هست. اما اینجور تاپیک دربارش نیست
این به خرید از درگاه پرداخت آلرت پی با استفاده از کردیت کارت ربط داره؟
ریسک کدوم از پیمنت ها کمتره؟ واسه درگاه پرداخت (فقط کردیت کارت رو قبول کنه) و حساب به حساب
بابت جوابها هم ممنون. امیدوارم سوال و جوابها به درد بقیه دوستان هم بخوره.
حواهش می کنم کلا بستگی داره بخوای از پی پل چه استفاده ای بکنی
برای درگاه پی پل سایتت باید تایید بشه بعد درگاه رو استفاده کنی بله ریسکش کمتره اما به هر حال خطر استفاده از کار ت های مشکوک در اینجا و جود داره تازه با تو جه به اینکه کلا اکانت پی پل خارج از نورمش باز شده این مورد ریسک کارو باز هم بالا تر میبره اگه پی پل رو برای درگاه انتخاب می کنی بهتره که از دوست اشنایی کسی که مورد اطمینانه بخوای پی پل رو باز کنه و تایید کنه یا از کسایی که می تونن رو روالش کار کنن بهر حال اگه بخوای خودت اینکار رو بکنی شانسیه کی پی پل گیر بده لیمیت کنه یا نه وغیره یه چیز هم بگم خیلیا خودشون باز کردن درگاه هم دارن مشکلی نداشتن اما کاملا در چارچوب قوانین پی پل کار می کنن
حساب به حساب برای کسایی که پی پل رو برای موارد دیگه ای به غیر ازدر گاه می خوان مناسب تره مثل مشاغل اینترنتی چون می شه از مس پی استفاده کرد ویا از سیستم های که خودشون جداگانه ترک میکنن بعد پول رو انتقال میدن الان بعضی از افیلیتت پرو گرام ها از این روش استفاده می کنن واز کار براشون می خوان تو این سیستم ها ثبت نام کنن تا بتونن دریافتی داشته باشن از پی پل
بله به درگاه الرت پی مربوط می شه اما شما نمی تونی کردیت کارت رو گزینشی محدود کنی فقط می تونی نوعی از فعالیت های رو که به نظر مناسب نمیاد ویا اکانت های خاصی رو محدود کنی
به نظرم الرت پی برای در گاه پرداخت برای ما مناسبتره چون زیاد گیر وبست پی پل رو نداره فقط باید کمی دقت کرد سایت شما باید تایید بشه بعد می تونی از درگاهش استفاده کنی اینم بگم جدیدا یه مقدار مشکلات الرت پی به خاطر نداشتن سیستم مشخصی برای لیمیت یا فریز اکانت ها زیادتر شده بود اما فکر کنم الان بهتر شده