• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
اگه بتونیم از مشخصات و آدرس یه شخص امریکایی (یا کشوری دیگه) استفاده کنیم و با اون مشخصات حساب پیپال باز کنیم و خودمون هم موقع استفاده از حساب از v پی ان استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ هر وقت هم پیپال مدارک خواست مدارک اون شخص رو ارسال کنیم

بعد حساسیت و کارمزد کدوم یکی پائینتره آلرت پی، پیپال، مانی بوکرز

بازم ممنون

در مورد سوال اون نخیر مشکلی پیش نمیاد در واقع تنها راه همینه.

در مورد حساسیت آلرت پی اطلاعی ندارم اما مانی بوکرز حساسیتش کمتره.
کارمزد های پی پل و مانی بوکرز رو در زیر ببینید:

moneybookers DOT com/ads/merchant-account/us/fees

paypal DOT com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
دوستان من لازم دارم حتما یه حساب پیپال خودم باز کنم.حقیقتش می خوام برام ارزون بیفته .کشور هم می خوام یه جا بزنم که گیر خیلی نباشه . حالا مشکل اینجاست که کسی اونجا ندارم که اگر حسابم لیمیت بشه مدارک بزاره باز بشه خودم می خوام باز کنم فقط یه سوال من پاس ندارم می تونم حساب باز کنم به نام خودم؟از دوستان اگر هستن خودشون تنهایی حساب باز کردن ایران اگر کمک کنن ممنون میشم مثلا قبض برق و آدرس رو از کجا گیر بیارم و ... واقعا ممنون میشم بهم pm بزنید.

arshia17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان حساب باز نشده لیمیت شد این متن ایمیله که از پی پال اومده کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل چیه و چطور میشه حلش کرد

We emailed you a little while ago to ask for your help resolving an issue
with your PayPal account. Your account is still temporarily limited because
we haven't heard from you.

We understand it may be frustrating not to have full access to your PayPal
account. We want to work with you to get your account back to normal as
quickly as possible.

What's the problem?

In accordance with Indian regulations, you are required to add a PAN,
purpose code and bank account in India to your PayPal account in order to
receive payments and withdraw funds.

Reference Number: PP-001-424-016-868

How you can help

It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the
time, we just need a little more information about your account or latest
transactions.

To help us with this and to see what you can and can't do with your account
until the issue is resolved, log in to your account and go to the
Resolution Centre.

Yours sincerely,
PayPal

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
با هند باز کردید حسابو
حساب بانکی و یه شماره که مربوط به مالیات و اینها هست می خواد

P E T R O S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با هند باز کردید حسابو
حساب بانکی و یه شماره که مربوط به مالیات و اینها هست می خواد

هند یه خوبی داشت اونم این بود حداقل حساب بانکی نمیخواست با VCC مشکل حل میشد
Pan Number رو میشه از جایی تهییه کرد؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان منظور از mass pay چی هست ؟
یعنیگفته میشه پی پپال از طریق mass pay ?

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان منظور از mass pay چی هست ؟
یعنیگفته میشه پی پپال از طریق mass pay ?

سلام،

MassPay یک نوع پرداخت در پی پل هست که از طریق اون میتونید با یک تراکنش در آن واحد مبالغ مختلفی رو به حساب های مختلفی واریز کنید. فرض کنید صاحب تجارتی هستید که هر ماه باید حقوق کارمنداتون رو از طریق پی پل پرداخت کنید، شما با ایجاد یک فایل Excel یا Notepad و قرار دادن ایمیل پی پل کارمنداتون و مبلغ قابل پرداخت به هر کارمند با فرمت مشخص تنها با پرداخت یک دلار فی که از حساب شما کسر میشه حقوق تعداد زیادی کارمندها رو پرداخت میکنید.(گیرنده(کارمند) بدون کسر هیچگونه فی و کارمزد پولش رو دریافت میکنه). پس همونطور که گفته شد مزیت دیگر این پرداخت عدم کسر فی از گیرنده پول هست.

البته توضیحات بالا به این معنی نیست که فقط در پرداخت هایی که تعداد گیرنده زیاد هست امکان استفاده از این نوع پرداخت وجود داره بلکه برای پرداخت به یک حساب هم میتونید از این نوع پرداخت استفاده کنید.
و مورد دیگر اینکه حساب فرستنده باید حتما از نوع Premier یا Business باشه. ضمنا تنها با پولی که در حساب پی پل فرستنده موجود هست این پرداخت امکان پذیره یعنی نمیتونید از موجودی حساب بانکی یا کردیت کارت برای انجام این نوع پرداخت استفاده کنید.

M_S_B

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من 4-5 سالی هست که یه حساب paypal وریفای شده از هند دارم مدتی است که بخاطر محدودیت های دولت هند برای paypal از دارهای موجود در اکانتم نمیتونم استفاده کنم (از دلارهای کارت متصل به حسابم میتونم خرج کنم) کسی راهی بلده چطور میشه دلارهای داخل حساب رو برای کسی فرستاد؟

ممنون

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
دوستان حساب باز نشده لیمیت شد این متن ایمیله که از پی پال اومده کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل چیه و چطور میشه حلش کرد

We emailed you a little while ago to ask for your help resolving an issue
with your PayPal account. Your account is still temporarily limited because
we haven't heard from you.

We understand it may be frustrating not to have full access to your PayPal
account. We want to work with you to get your account back to normal as
quickly as possible.

What's the problem?

In accordance with Indian regulations, you are required to add a PAN,
purpose code and bank account in India to your PayPal account in order to
receive payments and withdraw funds.

Reference Number: PP-001-424-016-868

How you can help

It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the
time, we just need a little more information about your account or latest
transactions.

To help us with this and to see what you can and can't do with your account
until the issue is resolved, log in to your account and go to the
Resolution Centre.

Yours sincerely,
PayPal

دوست عزیز حسابهای هندی اخیرا" دچار مشکلات و محدودیتهای فراوانی شده.به گونه ای که مدارکی از شما خواسته میشه که نمیتونید تهیه کنید موقع لیمیت شدن حتی نمیتونید موجودیتون رو بعد از چند ماه خارج کنید و... به فکر باز کردن حساب از کشوری باشید که حداقل بتونید بعد از لیمیت شدن موجودیتون رو از حساب خارج کنید.

به عنوان مثال حسابهای آمریکا جزو حسابهایی هستند که میشه در اکثر موارد از لیمیت در آوردشون . ما میتونیم لوازمی رو در اختیارتون قرار بدیم که در صورت مسدود شدن حساب در اکثر مواقع(بسته به شرایط حساب شما) حساب رو به حالت فعال بر گردونید. به عنوان مثال آدرس معتبر ،تلفن ثابت آمریکا (زنگ خور)، صدور کارت اعتباری به آدرس موجود در پی پال ، حساب بانکی جاری یا سپرده برای ورفای نمودن حساب و... همینطور که میبینید گزینه های زیادی برای این کشور وجود داره که کار با حساب رو آسون میکنه . :)

موفق باشید

Last edited:

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سلام،
من تا حالا پی پال نداشتم ولی در حال حاضر یک شرایطی بوجود اومده که 100 درصد به این نوع حساب اینترنتی احتیاج دارم. خواستم وی پی n بزنم و برم سایت paypal و یک اکانت بسازم ولی مثل اینکه به همین سادگی ها هم نیست و باید verify بشه و اگر نشه مشکلات بوجود میاد و خلاصه در نت جستجو کردم و فهمیدم این نوع حسابها خیلی حساسند و طی کوچیکترین سوتی ای بسته میشوند و مدارک معتبر باید ارائه بدم تا بازدوباره بازش کنند.
خلاصه که کلی گشتم تو نت و با این تاپیک آشنا شدم

ببینید من میخوام زیاد خرید کنم و کارم طوری خواهد بود که مثلا هر 2-3 روز یکبار 100-200 دلار میریزم تو حسابم و درجا خرجش میکنم. یعنی حتی شاید مجبور بشم روزی 2بار هم حسابم رو شارژ کنم !! و سریع خرجش کنم.
خواستم بدونم که اینکار از نظر paypal مشکلی نداره؟؟ و از همه مهمتر من چندتا آشنا در دبی و آذربایجان و کانادا دارم شما توصیه که دارید چیه؟ بگم اونیکه دبی هست مشخصاتشو کامل برام بفرسته تا verify شده دبی بسازم و در آینده از شر مشکلات احتمالی رهایی پیدا کنم؟

بعد جریان این وی پی n اختصاصی چیه؟ من از این وی پی n هایی دارم که همه دارن دیگه!! مشکلی نداره که.
خلاصه که من خرید هام فیزیکی نیستند و خریدم خداروشکر دردسر نداره و هیچ دلیوری ای به ایران نداره. اینم گفتم که بدونید چون شنیده بودم که خرید هایی که به ایران فرستاده میشوند منجر به بسته شدن اکانت میشوند.
خلاصه اگر راهنماییم کنید لطف وصف ناشدنی ای به من کردید، از وقتی که گذاشتید و این کامنت رو خوندید هم ممنونم.

دوست عزیز در مورد مخفی کردن هویت واقعی برای پیپال سرویس وی پی ان با آی پی ثابت و Encryption رو بهتون پیشنهاد میکنم . ولی وی پی اسVPS رو اصلا" صلاح نمیدونم. چون شما وقتی بصورت ریموت به کامپیتر دیگه متصل میشید اصلاعات شما مثل نام کاربری و رمز عبور به صورت ساده Plane text به سرور VPS ارسال میشه و در این میان( شما و سرور وی پی اس ) لو رفتن اصلاعات توسط هکرها بسیار آسان خواهد بود.پس در نتیجه نه تنها امنیت ندارید بلکه وضع از وی پی ان های معمولی هم بدتر خواهد بود. :)

موفق باشید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام،

MassPay یک نوع پرداخت در پی پل هست که از طریق اون میتونید با یک تراکنش در آن واحد مبالغ مختلفی رو به حساب های مختلفی واریز کنید. فرض کنید صاحب تجارتی هستید که هر ماه باید حقوق کارمنداتون رو از طریق پی پل پرداخت کنید، شما با ایجاد یک فایل Excel یا Notepad و قرار دادن ایمیل پی پل کارمنداتون و مبلغ قابل پرداخت به هر کارمند با فرمت مشخص تنها با پرداخت یک دلار فی که از حساب شما کسر میشه حقوق تعداد زیادی کارمندها رو پرداخت میکنید.(گیرنده(کارمند) بدون کسر هیچگونه فی و کارمزد پولش رو دریافت میکنه). پس همونطور که گفته شد مزیت دیگر این پرداخت عدم کسر فی از گیرنده پول هست.

البته توضیحات بالا به این معنی نیست که فقط در پرداخت هایی که تعداد گیرنده زیاد هست امکان استفاده از این نوع پرداخت وجود داره بلکه برای پرداخت به یک حساب هم میتونید از این نوع پرداخت استفاده کنید.
و مورد دیگر اینکه حساب فرستنده باید حتما از نوع Premier یا Business باشه. ضمنا تنها با پولی که در حساب پی پل فرستنده موجود هست این پرداخت امکان پذیره یعنی نمیتونید از موجودی حساب بانکی یا کردیت کارت برای انجام این نوع پرداخت استفاده کنید.
ممنون از راهنمایی که کردید
می خواستم یه سوال دیگه بپرسم
منظور از کش یو و یو کش چی هست ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
ممنون از راهنمایی که کردید
می خواستم یه سوال دیگه بپرسم
منظور از کش یو و یو کش چی هست ؟

سلام،

خواهش میکنم.

کش یو یه سیستم پرداخت آنلاین و از طریق گوشی همراهه که تو خاورمیانه ازش استفاده میشه. آدرس سایتش هم لینک زیره:

cashu [dot] com

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام،

خواهش میکنم.

کش یو یه سیستم پرداخت آنلاین و از طریق گوشی همراهه که تو خاورمیانه ازش استفاده میشه. آدرس سایتش هم لینک زیره:

cashu [dot] com

سلام
ممنون

shooji2008

Registered User
لایک‌ها
0
استفاده کردم از مطالب بسیار آموزنده ی این تاپیک

یه سوال داشتم و اونم این بود آیا نام کسی که حساب را به نام او وریفای می کنیم و باز می کنیم حتما باید با نام صاحب حساب کارت اعتباری متصل به حساب یکی باشه؟

arsenalfan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اینجا تازه واردم
یه سوال در مورد الرت پی داشتم
آیا با الرت پی وریفای نشده میشه خرید انجام داد؟
و این که کسی تا حالا از richptc.me دریافت داشته؟

ممنون

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
می خواستم بدونم ایا اگر خریدی به وسیله پیپال انجام بدیم و ادرس گیرنده بسته رو ایران بدیم ولی ادرس پیپال شخص کشور دیگه ای باشه
پیپال گیر میده ؟‌اصلا دنبال میکنه ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سلام
اکانت پیبال پریمیر امریکا باز کردم. ip ام امریکاس تا حالا مشکلی نداشته. میتونم با VBA اونو وریفای کنم؟
مشخصاتی که برای vba میدن
1) Checking / savings.
2) Account no .
3) Routing code.
4) Userid and Pass for instant verification.
همین کافیه واسه وریفای؟ شماره تماس نمیخوان؟
حتمالاً باهاش گیت وی هم بگیرم

درسته موقع خرید با پیپال بهمون زنگ میزنن و چک میکنن؟
با بالانس هم میشه خرید کرد؟ اون چطوری شارژ میشه

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
کردیت کارت برای وریفای کردن PayPal,AlertPay, MoneyBookers ,eBay,Amazon,Google Adwords,Facebook Ads و سایر سایت هایی که ایران را تحریم کردند ...
حساب بانکی امریکا برای وریفای کردن پی پال برای کسانی که به نام کشور امریکا ثبت نام کردند موجود هست
برای درخواست پیام بدید تا قیمت را اعلام کنم شماره تماس هم بدید قبل از خرید اول اعتماد سازی میکنم بعد پرداخت شماره تماس هم در پیام میدم
علاوه بر خودم با یکی از دوستان همکاری میکنم کارت ها دو نوع هست یکی صادره از بانک های امریکا و دومی از اروپا...
الرتی پی هم خواستید براتون باز میکنم

ecommerce

Registered User
لایک‌ها
1
قیمت حساب وریفای شده و حساب بانکی در آمریکا چقدر هست؟

mortezab30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[ایمیل مارکتینگ

بزرگترین لیست ایمیلهای فعال ایرانی و خارجی ( بیش از 30 میلیون لیست فعال )

با بهترین نرم افزار های ارسال ایمیل تبلیغاتی

اگه در به در دنبال زیر مجموعه هستید یا می خواهید یه محصولی رو بفروشید

حتما سر بزنید خیلی باحاله ( سایت رو آدرسشو یادداشت کنید چون میخام مطالب توپ تو این چند روز بزارم توش همیشه مطالب باهال از خودم می نویسم میزارم داخلش)

ایمیل مارکتینگ

:thumbsup:

بالا