بالاخره استکبار جهانیه ....لول ...چرا پخش نکنه؟
من هم یادمه لاهوتی رو! حق با شماست, بازیکن فوق العاده ای بود! ظاهرا هم سن و سالیم!
والیبال ما از همون سال ها در مسیر پیش رفت قرار گرفت تا به موقعیت فعلی رسید, به این می گویند برنامه ریزی اصولی و ریشه ای...
همینطوره! یادمه تیم ملی کوبا یک بازیکن استثنایی داشت به اسم "خوئل دسپاینه" که سرویس های پرشی و همینطور ضربات پرشی اسپک از منطقه یک سوم بی نظیری می زد. اون موقع (المپیک 92 بارسلونا) بازی های والیبال رو اغلب "محتشمیان" و "خجسته" گزارش می کردند و یادمه همین خجسته وقتی بازی های کوبا رو گزارش می کرد به خاطر کیفیت بازی بسیار عالی دسپاینه از شدن هیجان زبونش بند می اومد و همه ش می گفت فوق العاده ست این بازیکن! (اون موقع هنوز عبارت چه می کنه این بازیکن اختراع نشده بود!!)
سلام
آقا دمتون گرم حافظه تون عالیه یاد اون موقع ها به خیر . حیف که اون بازیکنها شرایط بازیکنهای فعلی رو نداشتن
راستی اصغر نائینی هم پاسور خیلی خوبی بود
امیدوارم بازی با آمریکا رو هم ببرن
شما خیلی بدبینی دادا ....لهستان رو زدیم ...آمریکا که دیگه چیزی نیست :دیامیدوارم فردا اگه میبازیم (که به احتمال فراوان میبازیم ) حداقل 2-3 ببازیم .
امیدوارم فردا گزارشگر محتشمیان باشه با اون شور و حرارت همیشگیشدلم براش تنگ شده
امیدوارم اگه یحتمل بردیم پیام تبریکی با مضمون پیروزی بر استکبار (!) صادر نشه ...
.
شدیدا موافقم البته تو سر فدراسیون فوتبالم بخوره . ببینم حالا به ین طفلکیا یه پراید خشک و خالی میدن الان اگه اینا تیم ملی عربستان بودن یکی دو تا بنز گرفته بودنالهی درد بلاشون بخوره تو سر بازیکنای فوتبال
آمین....
بچه ها من درست یادم نیست یه بار ما با ایتالیا تو کشور ایتالیا باهاشون بازی داشتیم و فکر کنم باختیم .
یادتونه چه جامی بود ؟ چی شد ؟
آقا به وقت ایران بازی ساعت چنده؟
دوستان،
جدول نتایج بازی ها رو از کجا می توان دریافت کرد؟
ممنون
سایت بازیا هست ویکیپدیا هم هست (راستی گوگل چرا برای من سرچش باز نمیشه ؟! شما هم براتون پیش اومده ؟)