هر جا یه درجه میدن !سلام.
کسی میدونه لیسانس چه درچه ای میگیره؟
تو برگ سبز ارگان مورد نظر(****،ارتش و ..) مشخص میشه؟
**** + نیرو انتظامی جدیدا استوار 1
ارتش هم که ستوان سوم
هر جا یه درجه میدن !سلام.
کسی میدونه لیسانس چه درچه ای میگیره؟
تو برگ سبز ارگان مورد نظر(****،ارتش و ..) مشخص میشه؟
استوار 1 یعنی سه تا هشت؟هر جا یه درجه میدن !
**** + نیرو انتظامی جدیدا استوار 1
ارتش هم که ستوان سوم
کسی اگه میدونه جواب سوال منم بده . مرسی
دوستان یکم میشه در این مورد توضیح بدین؟
این داداش ما هم یه همچین مشکلی داره ولی تا حالا به صورت جدی پیگیری نکرده و دکتر نرفته
سربازیش هم نزدیکه
قبل از اعزام خودشون معاینه میکنن؟
یا خودمون باید بریم جای خاصی؟
در مورد معاف از رزم هم یه توضیح میدین؟
دوره آموزشیش کوتاه تره ؟
چه فرقی در کل داره
در مورد تست ورزش هم یه توضیح بدین؟
خودمون باید بریم؟
سلام.دکتر قلب ازم اکو گرفت و گفت که افتادگی دریچه میترال دارم و به احتمال 90 درصد معاف از رزم و به احتمال 50 درصد معاف کامل می شم.و چون که واسه کارت معافیت پزشکی کار گیر نمیاد می خواستم بدون مطلع کردن **** وظیفه برم سربازی.چند تا سوال داشتم.
1- تو کارت پایان خدمت معاف از رزم رو قید می کنند؟
2-من که افتادگی دریچه میترال دارم و قلبم تند تند می زنه اگر به اینها اطلاع ندم،برام تو آموزشی مشکلی پیش نمیاد؟
من کارشناسی مکانیک دارم
ممنون از همه ی شما دوستان بالاخص دوستایی که منو راهنمایی می کنند.
آقا یه سوال:مثل اینکه 10/1 پنج شنبه هست یعنی ما رو همون روز اعزام میکنن یا اینکه میگن شنبه بیاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام بر همگی
میخواستم بدونم واکسن رو کجا باید بزنیم ؟
و اینکه این حساب بانک سپه رو حتما باید داشته باشیم موقعه ثبت مدارک در پلیس به اضافه ۱۰؟
سلام رفقا ...
من 1 ماه قبل اقدام کردم برای پذیرش اونوقت امروز رفتم 10+ ببینم کد خودرم یا نه ، در کمال تعجب گفت هنوز هیچی نخورده ! یعنی توی این 1 ماه کارای پذیرش انجام نشده ! به نظرتون پذیرشم هنوز تائید نشده یا اینکه کلا رد شده ؟!
ضمن اینکه من بار اولم بود مراجعه کردم واسه پلیس 10+ ولی طرف گیر داد که بار دومته اومدی برگ سفیدت رو بگیری ! یعنی توی سیستم ثبت شده که واسه دومین بار اقدام کردی ! یه عالمه ایه و قسم اوردیم که اولین بارمه .
با سلام خدمت دوستان
بهنام اسماعيل زاده هستم براي كميته امداد شهرمون امريه گرفتم و تاريخ اعزامم 1/10/90 مي باشد از دوستاني كه امريه گرفتن به تاريخ فوق خوشحال مي شوم باهاشون آشنا بشم ضمنا دوستان مي دونند كه برگ سفيد همان كد محل آموزش كي مشخص ميشه كي مي تونم برم از پليس +10 بپرسم كه كجا افتاده ام . هركي ميدونه خبرم كنه اينم آدرس وبم
حســـــــابداري اســـــــماعیــــل زاده
سلام بر همگی
میخواستم بدونم واکسن رو کجا باید بزنیم ؟
و اینکه این حساب بانک سپه رو حتما باید داشته باشیم موقعه ثبت مدارک در پلیس به اضافه ۱۰؟
سلام رفقا ...
من 1 ماه قبل اقدام کردم برای پذیرش اونوقت امروز رفتم 10+ ببینم کد خودرم یا نه ، در کمال تعجب گفت هنوز هیچی نخورده ! یعنی توی این 1 ماه کارای پذیرش انجام نشده ! به نظرتون پذیرشم هنوز تائید نشده یا اینکه کلا رد شده ؟!
ضمن اینکه من بار اولم بود مراجعه کردم واسه پلیس 10+ ولی طرف گیر داد که بار دومته اومدی برگ سفیدت رو بگیری ! یعنی توی سیستم ثبت شده که واسه دومین بار اقدام کردی ! یه عالمه ایه و قسم اوردیم که اولین بارمه .
پس تو هم اعزامی اگه کدت امد بم بگو کجا خوردی منم اعزامم ولی نمیدونم کی؟؟؟؟؟؟؟
آقا یه سوال:مثل اینکه 10/1 پنج شنبه هست یعنی ما رو همون روز اعزام میکنن یا اینکه میگن شنبه بیاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/[/QU
ممكنه همون روز اعزام كنن يا بگن شنبه بياييد.
من اعزامم پنجشنبه 90/2/1 بود همون روز اعزام كردن به پادگان
آقا یه سوال:مثل اینکه 10/1 پنج شنبه هست یعنی ما رو همون روز اعزام میکنن یا اینکه میگن شنبه بیاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/[/QU
ممكنه همون روز اعزام كنن يا بگن شنبه بياييد.
من اعزامم پنجشنبه 90/2/1 بود همون روز اعزام كردن به پادگان
سلام دوست من
جواب این سوال بستگی داره به پادگان مربوطه و شهرستان محل اعزام
اعزامیان تهران احتمالش زیاده که اعزامشون شنبه صورت بگیره ولی شهرستانها به احتمال قوی همون روز اعزام میکنن که باز هم بسته به پادگان و مسافتش داره
سلام دوستان.
می خواستم بدونم با مدرک لیسانس برق-مخابرات تو ارتش بعد آموزشی دوباره کُد می خوریم یانه؟
هر کی می دونه ما رو از اطلاعاتش بی نصیب نذاره...
ممنون