• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
ممنون از راهنماییتون، 2 تا سوالم داشتم :

1 - فرض کنیم نتونم پذیرش جایی بگیرم. حالا من که معاف از رزمم، امکان داره موقع کد خوردن بیفتم **** یا نه ؟ منظورم اینه که اصلا معاف از رزمارو کد میزنن **** یا نه ؟ ( پذیرش که چند جا رفتم، گفتن معاف از رزم نمیشه )

2 - آیا این درسته که معمولا معاف از رزم ها رو میندازن شهر خودشون ؟

مرسی از راهنماییت. زیادم مشکل ندارم. شاید همین روشو انجام بدم. راستی هر وقت که ازدواج کنم میشه انتقالی بگیرم شهر خودم یا باید قبل از کد خوردن و اعزام اقدام کرده باشم واسه نامزدی ؟

هر وقت ازدواج کنی میتونی دنبال کارهاش باشی اما ممکنه دوندگیش زیاد باشه و طول بکشه تا جائیکه پشیمون بشی . ضمن اینکه دوره آموزشی و دوره کد ( که فقط مخصوص ارتش هست ) ربطی به این چیزا نداره و اگه 100 تا شرایط هم داشته باشی بازم تو شهر خودت نمیفتی . اما تو یگان که بری به احتمال زیاد شهر خودتی .

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.دکتر قلب ازم اکو گرفت و گفت که افتادگی دریچه میترال دارم و به احتمال 90 درصد معاف از رزم و به احتمال 50 درصد معاف کامل می شم.و چون که واسه کارت معافیت پزشکی کار گیر نمیاد می خواستم بدون مطلع کردن **** وظیفه برم سربازی.چند تا سوال داشتم.
1- تو کارت پایان خدمت معاف از رزم رو قید می کنند؟
2-من که افتادگی دریچه میترال دارم و قلبم تند تند می زنه اگر به اینها اطلاع ندم،برام تو آموزشی مشکلی پیش نمیاد؟
من کارشناسی مکانیک دارم
ممنون از همه ی شما دوستان بالاخص دوستایی که منو راهنمایی می کنند.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام.دکتر قلب ازم اکو گرفت و گفت که افتادگی دریچه میترال دارم و به احتمال 90 درصد معاف از رزم و به احتمال 50 درصد معاف کامل می شم.و چون که واسه کارت معافیت پزشکی کار گیر نمیاد می خواستم بدون مطلع کردن **** وظیفه برم سربازی.چند تا سوال داشتم.
2-من که افتادگی دریچه میترال دارم و قلبم تند تند می زنه اگر به اینها اطلاع ندم،برام تو آموزشی مشکلی پیش نمیاد؟
من کارشناسی مکانیک دارم

دوست عزیز توی اموزشی اذیت میکنند ، شما تست ورزش بده ببین بدنت میتونه تمرینات سخت ورزشی رو تحمل کنه یا نه . با پزشکت هم مشورت کن ... همه دنبال معافی اند شما میخوای بری سربازی ؟!!
در مورد شغل نگران نباش ، شغل دولتی که دیگه دورش سر اومد ، شغل ازاد هم هیچ کاری به بیماریتون ندارند فقط باید مطمئن بشند میتونید از عهده مسئولیتتون بر بیایید .
من که تا حدودی خودم اموزش فشرده دیدم فک نمیکنم به صلاحت باشه بری مگر اینکه دیگه معافت نکنند .

trademark

Registered User
لایک‌ها
3
من کارشناسی مکانیک دارم

دوستان یکم میشه در این مورد توضیح بدین؟
این داداش ما هم یه همچین مشکلی داره ولی تا حالا به صورت جدی پیگیری نکرده و دکتر نرفته
سربازیش هم نزدیکه
قبل از اعزام خودشون معاینه میکنن؟
یا خودمون باید بریم جای خاصی؟

در مورد معاف از رزم هم یه توضیح میدین؟
دوره آموزشیش کوتاه تره ؟
چه فرقی در کل داره

در مورد تست ورزش هم یه توضیح بدین؟
خودمون باید بریم؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
افتادگی دریچه میترال رو خیلیا دارن که حتی نمیدونن

یکیش خوده من

قرص های صورتی پرانول تجویز میشه

عموی من تکنسین قلبه

من میتونستم معاف از رزم بشم خیلی راحت

حتی میتونستم معاف دائم بشم ولی پیگیری نکردم و بحای الاف کردنه خودم رفتم و تموم کردم خدمتو

هیچ مشکلی پیش نمیاد برو خدمت
ولی مواظب باش تو صبحگاه و رژه اگه قلبت درد گرفت اطلاع بده به ارشد ها

اگر میخواین معاف بشید برو کمیسیون پزشکی و ببین نعافت میکنن یا نه

دوسته من رباط صلیبی پاده کرده بود مینیسکش مشکل داشت معافش نکردن
بعید میدونم معاف کنن بخاطر دریچه میترال

trademark

Registered User
لایک‌ها
3
معاف از رزم رو یکم توضیح میدیدن چه فرقی داره ؟

در مورد معاف از رزم باید کمیسون پزشکی خودشون بیم؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوستان یکم میشه در این مورد توضیح بدین؟
این داداش ما هم یه همچین مشکلی داره ولی تا حالا به صورت جدی پیگیری نکرده و دکتر نرفته
سربازیش هم نزدیکه
قبل از اعزام خودشون معاینه میکنن؟
یا خودمون باید بریم جای خاصی؟

در مورد معاف از رزم هم یه توضیح میدین؟
دوره آموزشیش کوتاه تره ؟
چه فرقی در کل داره

در مورد تست ورزش هم یه توضیح بدین؟
خودمون باید بریم؟

دفترچه واسه معافیت که پست کنید بعدا یه بیمارستان خودشون معرفی میکنند میرید معاینه و انواع تستها رو انجام میدند .
من معاف از رزم نبودم اما تا اونجایی که میدونم از انجام فعالیتهای سنگین معاف هستید . مثلا رفیق خودم دیسک کمر داره ، اونهم معاف از رزم شد . ورزش صبحگاهی ، تمرینات ورزشی سنگین ، پست دادن و ... رو که همه باید انجام بدند معاف از رزم ها انجام نمیدند . دوره ی اموزشش مثل بقیست فقط کمتر اذیت میشید .

معمولا وقتی به پشت متخصص قلب و عروق مراجعه میکنید اگه پزشک صلاح بدونه تست ورزش ازتون میگیره . اونو اگر رفتید خودشون احتمالا انجام میدند .

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
نبــــــود 90 تا دیگه ! :graduated:cowboy:
این خدمت برای من هیچ فایده ای نداشت ! از هر راهی میتونید کاری کنید معاف شید ! :skull:

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107

عزیزم دنبال معاف از رزم نرو یا معاف دائم یا هیچی ...
من دو سال از عمر ت*میم رو پای معافی حدر دادم آخرش معاف از رزم شدم و معاف از نگهبانی توی ارتش و بلاخص نیروی زمینی همش سرش گرد بود ...
خواستی توضحیات کاملتر ارائه می کنم ...

Shapakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آرتروز زانو معافی دائم داره؟

ممنون

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
افتادگی دریچه میترال رو خیلیا دارن که حتی نمیدونن

یکیش خوده من

قرص های صورتی پرانول تجویز میشه

عموی من تکنسین قلبه

من میتونستم معاف از رزم بشم خیلی راحت

حتی میتونستم معاف دائم بشم ولی پیگیری نکردم و بحای الاف کردنه خودم رفتم و تموم کردم خدمتو

هیچ مشکلی پیش نمیاد برو خدمت
ولی مواظب باش تو صبحگاه و رژه اگه قلبت درد گرفت اطلاع بده به ارشد ها

اگر میخواین معاف بشید برو کمیسیون پزشکی و ببین نعافت میکنن یا نه

دوسته من رباط صلیبی پاده کرده بود مینیسکش مشکل داشت معافش نکردن
بعید میدونم معاف کنن بخاطر دریچه میترال
برادر من بخاطر دریچه میترال معاف کامل شد اما تا حالا سه تا از آزمون های شغل دولتی رو قبول شده ولی به خاطر معافیت پزشکی ردش کردند.حالا من هم از ترس این جور مسائل مجبورم با اmvp یا همون افتادگی دریچه میترال برم سربازی.
برای پی بردن به اینکه افتادگی دریچه میترال دارید یا نه باید به متخصص قلب(اکوکاردیوگرافیست)مراجعه فرمایید تا با اکو و یا همون پژواک نگاری قلب شما رو معاینه کنه.هزینه ی اکو هم به نسبت بالا و حول و هوش 50 هزار تومنه که با هزینه ویزیت حول هوش 65 تومن درمیاد اما اونایی که بیمه دارند نگران نباشند.افتادگی دریچه میترال بیشتر در افراد لاغر و قد بلند و بدون هیچ علامتی دیده می شه و 99 درصد ارثی هست.

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0

والا خودم تا حالا سربازی نرفتم اما تا اونجایی که تحقیق کردم مثل اینکه معاف از رزم در پادگان های مختلف متفاوت است.بعضی جاها موقع رژه و نگهبانی اسلحه نمیدن و بهضی جاها موقع رژه گلاب به روتون باید دستشویی هارو تمیز کنند.

trademark

Registered User
لایک‌ها
3
برادر من بخاطر دریچه میترال معاف کامل شد اما تا حالا سه تا از آزمون های شغل دولتی رو قبول شده ولی به خاطر معافیت پزشکی ردش کردند.حالا من هم از ترس این جور مسائل مجبورم با اmvp یا همون افتادگی دریچه میترال برم سربازی.
برای پی بردن به اینکه افتادگی دریچه میترال دارید یا نه باید به متخصص قلب(اکوکاردیوگرافیست)مراجعه فرمایید تا با اکو و یا همون پژواک نگاری قلب شما رو معاینه کنه.هزینه ی اکو هم به نسبت بالا و حول و هوش 50 هزار تومنه که با هزینه ویزیت حول هوش 65 تومن درمیاد اما اونایی که بیمه دارند نگران نباشند.افتادگی دریچه میترال بیشتر در افراد لاغر و قد بلند و بدون هیچ علامتی دیده می شه و 99 درصد ارثی هست.

متخصص قلبا تست ورزشم میگیرن؟
این داداش ما هم لاغر و قدبلنده و یه دقیقه بدوه ضربان قلبش میره روی 160 و تعرقم زیاد میکنه

ولی تو خانواده و... همچین موردی نداشتیم

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
این افتادگی دریچه قلب که می فرمایید فقط اگر همراه با نارسایی قلب باشه میشه در مورد معافیت کامل صحبت کرد
افتادگی رو که خیلی ها دارند و اصولا بیماری خاصی نیست
فقط در مواردی که همراه با نارسایی قلب باشه ممکنه مشکل ساز بشه
من هم این بیماری رو داشتم و رفتم خدمت کردم و خدمتمم تموم شد و مشکلی نبود

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه.

در مورد افتادگی دریچه میترال باید عرض کنم که خود منم این وضع رو دارم و الان ماه 7 خدمت رو دارم تموم میکنم...

افتادگی دریچه میترال دارای درجه هاییه که با اکو مشخص میشه تا چه حد وضع وخیمه!! اکثر اوقات این درجه در حدیه که میگن طبیعیه! و مشکلی وجود نداره و حتی قرص هم تجویز نمیکنن!!

**** وظیفه فقط برای شرایط خیلی حاد معافیت صادر میکنه.
من خودم تست دادم و دکتر به شوخی گفت قلب تو از منم سالمتره برو بیرون وقتمو تلف کردی!!!!

در دوران خدمتم که 01 بودم کم نیاوردم (البته خستگی وجود دارشت ولی مربوط به درد قلب نبود بیشتر ماهیچه های پاهام درد میگرفت!!!!)

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه.

در مورد افتادگی دریچه میترال باید عرض کنم که خود منم این وضع رو دارم و الان ماه 7 خدمت رو دارم تموم میکنم...

افتادگی دریچه میترال دارای درجه هاییه که با اکو مشخص میشه تا چه حد وضع وخیمه!! اکثر اوقات این درجه در حدیه که میگن طبیعیه! و مشکلی وجود نداره و حتی قرص هم تجویز نمیکنن!!

**** وظیفه فقط برای شرایط خیلی حاد معافیت صادر میکنه.
من خودم تست دادم و دکتر به شوخی گفت قلب تو از منم سالمتره برو بیرون وقتمو تلف کردی!!!!

در دوران خدمتم که 01 بودم کم نیاوردم (البته خستگی وجود دارشت ولی مربوط به درد قلب نبود بیشتر ماهیچه های پاهام درد میگرفت!!!!)

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
متخصص قلبا تست ورزشم میگیرن؟
این داداش ما هم لاغر و قدبلنده و یه دقیقه بدوه ضربان قلبش میره روی 160 و تعرقم زیاد میکنه

ولی تو خانواده و... همچین موردی نداشتیم
شما میتونید به متخصص قلب رجوع کنید.تست ورزش نیازی نست.اکو همه چیزو نشون میده.mvp می تونه هیچ نشانه خاصی نداشته باشه.

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها آماده اید؟؟؟فقط 33 روز دیگه مونده..............:p

Saman_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من برای معافیت اقدام کردم اما دکتر **** گفت معاف نمیشی‌ حالا بیمارستان برگه داده که تا ۲۵ روز دیگه جواب شورا میاد اما دکتر به من گفت معاف نسیتم می‌خواستم بدونم جواب بیاد که معاف نیست تا چقدر بعدش اعزام میشم به خدمت ممنون

بالا