• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان من آموزشم رو تیر89 توی مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا گذروندم و خاطرات آموزشم رو توی وبلاگ می نویسم
می تونه برای اعزام و طول دوره آموزش کمکتون کنه
bash-gah.blogfa.com

Meisam Q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی.
من بعد از آموزشی ، برگه امریه ام رو که گرفتم توش نوشته بود اعزام به گروه 99 توپخانه پدافند هوایی پرندک - تهران :( ؛ رسته اداری پرسنلی. ستوان سوم هم شدم! حالا چهار تا سوال دارم:
1) آدرس دقیق این پادگان کجاست؟ یعنی از تهران چطوری می تونم برم اونجا؟
2)روزی که باید خودمون و به اونجا معرفی کنیم باید با لباس شخصی بریم یا با لباسی که تو آموزشی می پوشیدیم؟ چون لباس دوره آوزشی که اسم پادگان آموزشی روشه!؟
3)روز معرفی ، باید تمام وسایل شخصی مثل پتو ، وسایل نظافت شخصی و ... رو ببریم؟ یا همون روز، مثل اول دوره آموزشی ، لباس ها رو میدن می گن یه چند روز برین مرخصی لباس ها رو درست کنین بعد بیاین؟
4)یه جا تو نت خوندم که : گروه 99 خیلی جاها گردان مامور داره مثل اصفهان و اراک و... ؛ اگه این طوریه، من که رسته اداری خوردم، ممکنه یه جایی داخل تهران فرستاده بشم؟ یا همون جا می مونم؟

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست من
جواب این سوال بستگی داره به پادگان مربوطه و شهرستان محل اعزام
اعزامیان تهران احتمالش زیاده که اعزامشون شنبه صورت بگیره ولی شهرستانها به احتمال قوی همون روز اعزام میکنن که باز هم بسته به پادگان و مسافتش داره

سلام
من از اصفهانم و چون امریه هستم مطمئنم جای نزدیک نمیفتم احتمالا نیشابور میفتم در این صورت بازم احتمالش هست شنبه اعزام بشیم؟

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
برگه سفید اعزامی های 10/1 اومده یا نه؟؟؟کسی براش اومده؟؟؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
من از اصفهانم و چون امریه هستم مطمئنم جای نزدیک نمیفتم احتمالا نیشابور میفتم در این صورت بازم احتمالش هست شنبه اعزام بشیم؟

سلام امریه کجایی؟ مراکز آموزش **** که ممکنه بیفتی یکی شهید هاشمی نژاد نیشابور هست دومی مال کرمانشاه هست و سومی پادگان مدرس کرج هر سه تا ممکنه بیفتی در مورد تاریخ اعزام نظر قطعی نمیشه داد شما آماده برو

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام امریه کجایی؟ مراکز آموزش **** که ممکنه بیفتی یکی شهید هاشمی نژاد نیشابور هست دومی مال کرمانشاه هست و سومی پادگان مدرس کرج هر سه تا ممکنه بیفتی در مورد تاریخ اعزام نظر قطعی نمیشه داد شما آماده برو

جهاد کشاورزی.
کدومشون بهتره؟؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی.
من بعد از آموزشی ، برگه امریه ام رو که گرفتم توش نوشته بود اعزام به گروه 99 توپخانه پدافند هوایی پرندک - تهران :( ؛ رسته اداری پرسنلی. ستوان سوم هم شدم! حالا چهار تا سوال دارم:
2)روزی که باید خودمون و به اونجا معرفی کنیم باید با لباس شخصی بریم یا با لباسی که تو آموزشی می پوشیدیم؟ چون لباس دوره آوزشی که اسم پادگان آموزشی روشه!؟
3)روز معرفی ، باید تمام وسایل شخصی مثل پتو ، وسایل نظافت شخصی و ... رو ببریم؟ یا همون روز، مثل اول دوره آموزشی ، لباس ها رو میدن می گن یه چند روز برین مرخصی لباس ها رو درست کنین بعد بیاین؟
4)یه جا تو نت خوندم که : گروه 99 خیلی جاها گردان مامور داره مثل اصفهان و اراک و... ؛ اگه این طوریه، من که رسته اداری خوردم، ممکنه یه جایی داخل تهران فرستاده بشم؟ یا همون جا می مونم؟

2)1 تا مسیر دره 1. آزادی بعد مشینهی شهریار بعد ماشینهای 99
2. آزدی بعد مستقیم پرندک ! ( این ماشینها ساعت 4 صبح هستند

2(با باس استتار جنگل

3(او میرید جایگزینی بعد هم میری خونه بعد این که تقسیم شدی ستوان 3 ها هم روز برگن

4( نمیدونم

من خودم توی 33 خدمت میکنم ! این جاهایی که میگم به ترتیب خوب هستند
23/33/500/99 99 عالی هست

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همگی.
شما چطور آموزشی بودی که هنوز بعضی سوالات ابتدایی میپرسی ؟!
روزی که میری باید با لباس نظامی وارد پادگان بشی. لباس استتار جنگل.. همون سبزا که باید داده باشند تو آموزشی
اگه خونتون تهران نیست باید همه واسایل مورد نیازتو ببری. در غیر اینصورت 90 درصد بهتون روزبرگ میدن هر روز بری و بیای.
اگه جای دیگه نیرو بخواد و شما به کارشون برا اونجا بیای روز اول که میخوای تقسیم شی بگو بندازنت اونجا

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
من امروز رفتم پلیس +10 و بالاخره مشخص شد کجا افتادم.همونطور که حدس زده بودم افتادم ستاد فرماندهی کل **** مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد
آقا کسی اطلاعات داره مارو بی نصیب نذاره.....

young68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
من امروز رفتم پلیس +10 و بالاخره مشخص شد کجا افتادم.همونطور که حدس زده بودم افتادم ستاد فرماندهی کل **** مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد
آقا کسی اطلاعات داره مارو بی نصیب نذاره.....

سلام شما اعزام 1/10 هستید؟

ttiiko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من آموزشی 1/ 10 افتادم نیروی انتظامی محمدرسول الله بیرجند . شنیدم خیلی بده ! میگن بعد از آموزشی میفرستنت بری دم مرز خدمت کنی ! یعنی منو با لیسانس نرم افزار معدل 18 می خوان بفرستن پاسگاه لب مرز 16 ماه خدمت کنم؟ من تک فرزندم ، حتی با تک فرزندیمم نمیتونم خدمتمو بندازم تهران؟ یه چیزایی از مرز شنیدم که کم کم دارم جا میزنم. میخوام بپیچم !

بالا