• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام بر همگی
دوستان وقتی اطلاعات رو در پلیس +۱۰ ثبت میکنیم ۱۰-۱۵ روز بعد برگه سفید میاد برامون که تو این برگه سفید تاریخ اعزام زده شده میخوام بدونم وقتی برگه سفید میاد نیروی که توش قراره خدمت کنیم هم توش نوشته شده؟( **** یا ارتش یا نیروی انتظامی)
اول برگه سبز میاد که تاریخ اعزام رو مشخص میکنه
نه نمی نویسه
برگه سفید هم دو هفته قبل از تاریخ اعزام میاد که کد محل خدمت رو مشخص میکنه

azizi88

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه سرباز های **** :rolleyes:
منم 1 دی اعزامم نمی دونم چرا اینقد استرس دارم :wacko:
کاش زود تر 1 دی بشه این استرس کوفتی تموم بشه :(

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من کجاباید برم اصفهانم؟؟؟؟برای دونستنش

فرقی نداره که پست بیاره یاخودمون بریم بپرسیم ؟؟؟؟؟؟؟؟کد تغییری نمیکنه که

بابا چه فرقی میکنه آخه. اول آخرش که پست میاره در خونتون الا چه قبلا بپرسی چه نپرسی
کد هم تغییر نمیکنه
برای پرسیدن هم میتونی مراجعه کنی به دفاتر پلیس +10

rahashad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من امرورز برگ سفیدم را گرفتم زده بود نیروی انتظامی - مرکز اموزشی شهید دستغیب جهرم
از دوستان کسی اونجا بوده خبر داره اوضاع چه طوری

یه سوال اساسی دیگه با مدرک فوق لیسانس معمولا بعد از این دوره اموزشی ا(این پادگان) معمولا کجا می افتی

توی پست های قبلی خوندم که تقسیم را یه سیستم کامپیوتری انجام می ده
حالا اگه پارتی داشته باشی می تونه محل خدمتت را عوض کنه؟؟؟

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
قابل توجه دوستانی که امریه ی اول اسفند دارند در فرستادن دفترچه عجله نکنند.
من امروز رفتم پلیس +10 بهم گفت هم برگ سبز اومده و هم سفید و حسابی شکه شدم:wacko:.به خیالم اول اسفند اعزام می شم. برگ سفید هنوز تو راهه من طاقت ندارم منتظر بمونم کجا افتادم.راهی هست قبل از برگ سفید بدونم؟تو برگه سفید محل آموزشی رو نوشته یا کد محل رو ؟
من شنیدم اونایی که اول دی اعزام می شند می افتند نیروی انتظامی.این خبر درسته؟
خلاصه از من کم شانس تر هیچ جا پیدا نمیشه.هم میخواستم واسه کنکو بخونم و هم سرمایی هستم.حالا اگر بیفتم نیروی انتظامی دیگه نور علی نو میشه.
تو رو خدا هر کس در این مورد اطلاعی داره منو بی جواب نذاره/

saber192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز رفتم برگ سفید از Police+10 گرفتم. ... 1 دی اعزام هستم. // مرکز آموزش ولیعصر تبریز // خودم هم اهل تبریز هستم ! لیسانس دارم و معاف از رزم هم هستم. کسی میدونه یا شنیده این مرکز آموزشی چه جور جایی هست ؟ کلا سخت میگیرن یا نه ؟ یه سوال هم داشتم.اگه بخواهم دوره بعد از آموزش را هم بیافتم تبریز، راهی هست ؟ چه جوری اقدام کنم ؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
من امروز رفتم پلیس +10 بهم گفت هم برگ سبز اومده و هم سفید و حسابی شکه شدم:wacko:.به خیالم اول اسفند اعزام می شم. برگ سفید هنوز تو راهه من طاقت ندارم منتظر بمونم کجا افتادم.راهی هست قبل از برگ سفید بدونم؟تو برگه سفید محل آموزشی رو نوشته یا کد محل رو ؟
خلاصه از من کم شانس تر هیچ جا پیدا نمیشه.هم میخواستم واسه کنکو بخونم و هم سرمایی هستم.حالا اگر بیفتم نیروی انتظامی دیگه نور علی نو میشه.

خب ممکنه اعزام دی ماه باشی. قبلاً توی برگ سفید کد محل رو می نوشتند و بصورت یه رمز بود اما جدیداً نام محل آموزش درج میشه.
خیال شما و سایرین رو از یه بابت راحت کنم. اصلاً به حرفهایی مثل اینکه اعزامیان دی ماه می افتند نیروی انتظامی یا مثلاً اردیبهشت میفتن **** و ... بها ندید. حتی اندازه میلیونم درصد هم صحت ندارند. در هر دوره تمام مراکز آموزش نیرو میگیرن ولی این ممکنه در یه بازه زمانی نیاز ناجا بیشتر بشه و نیرو زیاد بگیره. بخصوص اینکه الان سپاهی ها اکثرا با پذیرش وارد میشن. ارتش هم نیاز چندانی نداره. اما نیاز نیروی انتظامی به نیروی انسانی خیلی زیاده واسه همین اعزامیان ناجا بیشتر میشن نسبت به بقیه ولی خب قانون نیست که حتما لازم الاجرا باشه

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
امروز رفتم برگ سفید از Police+10 گرفتم. ... 1 دی اعزام هستم. // مرکز آموزش ولیعصر تبریز // خودم هم اهل تبریز هستم ! لیسانس دارم و معاف از رزم هم هستم. کسی میدونه یا شنیده این مرکز آموزشی چه جور جایی هست ؟ کلا سخت میگیرن یا نه ؟ یه سوال هم داشتم.اگه بخواهم دوره بعد از آموزش را هم بیافتم تبریز، راهی هست ؟ چه جوری اقدام کنم ؟

اولا اینکه شانس آوردی که شهر خودت افتادی. مرآ ولیعصر جای خیلی خوبیه. کوچکترم هست یعنی تعداد سربازش نسبت به سایر مراکز کمتره. بعد آموزشی بستگی به شانس و شرایطت داره که کجا بیفتی ولی با پارتی میتونی تبریز هم بیفتی. منتهی باید تو تهران دست داشته باشه. اینطور نیست که حتما آشنای کله گنده ای داشته باشی یه افسر ساده هم اگه توی بخش نیروی انسانی ناجا (تهران) رفیق داشته باشه میتونه مشکلو حل کنه. یاشاسین
مراکز آموزش ناجا برای دانشگاهی ها عبارتند از:
مرآ ولیعصر تبریز
مرآ مالک اشتر اراک
مرآ شهید بیگلری مشگین شهر
مرآ شهید دستغیب جهرم
مرآ شهید ادیبی مرزن آباد
مرآ محمد رسول ا... بیرجند = مرزبانی
یکی هم توی اهواز و یکی توی اصفهانه اگه اشتباه نکنم

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی. از دوستان کسی در مورد پادگان مدرس کرج چیزی میدونه ؟من اعزامم 01/12/1390 است.ایا برای عید نوروز به ما مرخصی میدن ؟اگه میدن چند روز مرخصی میدن؟

rahashad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من امرورز برگ سفیدم را گرفتم زده بود نیروی انتظامی - مرکز اموزشی شهید دستغیب جهرم
از دوستان کسی اونجا بوده خبر داره اوضاع چه طوری

یه سوال اساسی دیگه با مدرک فوق لیسانس معمولا بعد از این دوره اموزشی ا(این پادگان) معمولا کجا می افتی

توی پست های قبلی خوندم که تقسیم را یه سیستم کامپیوتری انجام می ده
حالا اگه پارتی داشته باشی می تونه محل خدمتت را عوض کنه؟؟؟

کسی نیست به این سوالات ما التفات کنه؟؟؟؟؟

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.

بابا آخه شما چرا اینقدر ناامیدی توکل کن به خدا
منم افتادم شهید هاشمی نژاد نیشابور خدا شاهده 4شنبه فهمیدم و تا فرداش احساس بدی داشتم و میگفتم حالا اونجا تنهام ولی به جون خودم 5شنبه متوجه شدم یکی از آشناهامون اونجا افتاده و با هم میریم
شوکه شدم اصلا باورم نمیشد:wacko::blink: خدا رو شکر کردم. شما هم ناامید نباش اینم که میگن اعزامی های دی رو میفرستن نیروی انتظامی شایعه ای بیش نیست.هیچی معلوم نیست;)

pejmanparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم امروز رفتم برگه سفید رو از پلیس + 10 گرفتم افتادم 05 کرمان :دی جای بد تر از اینجا نبود بیفتیم :دی

کسی 1 دی 05 کرمان نیست از تهران ؟
منم 1/10 05 کرمانم ولی از اصفهانم اینم جا بود ما افتادیم خدایی :D
من فقط از این راضیم که نیرو انتظامی نیفتادم:cool:

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام یه سوال فنی داشتم تک فزندی هنوز در افتادنتو شهر خودمون تاثیر داره ؟
و مدارک رو باید کجا کپی برابر اصل کنم ؟

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.دیدید گفتم چقدر کم شانس هستم.
امروز رفتم پلیس+10 پرسیدم کجا افتادم.بهم گفت افتادی 03 عجب شیر(نیروی زمینی ارتش).من mvpهم دارم.به نظر شما اگر واسه معافیت پزشکی اقدام کنم محل آموزشی و یا تاریخ اعزام عوض میشه؟همین سوالو از **** وظیفه هم پرسیدم هر کدومشون یه چیز میگفتند.
اگر به معافیت پزشکی منو رد کنند و حتی معاف از رزم هم ندند،غیبت می خورم؟
خواهش میکنم هر کس اطلاعی در این مورد داره منو بی جواب نذاره/16 روز بیشتر نمونده.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام یه سوال فنی داشتم تک فزندی هنوز در افتادنتو شهر خودمون تاثیر داره ؟
و مدارک رو باید کجا کپی برابر اصل کنم ؟

سلام منم یه جواب فنی میدم !!!
بله تک فرزندی میتونه شما رو توی استان خودتون بندازه
در مورد کپی برابر با اصل کردن مدارک شما باید شهر خودتو بهتر از ما بشناسی معمولاً شعب دادگستری اینکار رو میکنن اگرم نه دفاتر ثبت اسناد و ...

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام.دیدید گفتم چقدر کم شانس هستم.
امروز رفتم پلیس+10 پرسیدم کجا افتادم.بهم گفت افتادی 03 عجب شیر(نیروی زمینی ارتش).من mvpهم دارم.به نظر شما اگر واسه معافیت پزشکی اقدام کنم محل آموزشی و یا تاریخ اعزام عوض میشه؟همین سوالو از **** وظیفه هم پرسیدم هر کدومشون یه چیز میگفتند.
اگر به معافیت پزشکی منو رد کنند و حتی معاف از رزم هم ندند،غیبت می خورم؟
خواهش میکنم هر کس اطلاعی در این مورد داره منو بی جواب نذاره/16 روز بیشتر نمونده.

سلام. شما احتمالا مدرکت کاردانی هست که افتادی 03 درسته؟
نمیدونم mvp چیه واسه همین نظری نمیدم. البته یه سرچی تو اینترنت زدم کلیات موضوع رو فهمیدم ولی نمیدونم در مورد معافیت چطور بشه. شما برو سایت پلیس بخش وظیفه عمومی اونجا بخش معافیتهای پزشکی رو ببین
شما چون کد و تاریخ اعزام خوردی کارت کمی مشکل میشه. البته میتونی لغو اعزام کنی و بری دنبال معافیتت ولی نمیدونم توی اون 6 ماه فرصتی که بعد از فارغ التحصیلی داری تکلیفت معلوم میشه یا نه !!!! اصلا تا حالا شاید اونقدر صبر کردی که 4-5 ماهش گذشته
اگه این دوره 6 ماهه تموم بشه و جواب کمسیون پزشکی نسبت به معافیت دائم شما منفی باشه اونوقت غیبت میخوری و 3 ماه اضافه. معاف از رزم یعنی خدمت میری و تاثیری در غیبت و عدم غیبت نداره. هر چند اگه معاف از رزم باشی ولی در مهلت مقرر اعزام نشی غیبت میخوری.

بالا