سلام
دوست عزیز بنده ارتش رو خبر ندارم ولی در ارگان های دیگه در حال حاضر به لیسانس استوار دو و یک و فوق ستوان سه و دکتری ستوان دو میدن !
سلام دوستان خسته نباشید بابت مطالب خیلی خوب و کاربردی که نوشتید.چند تا سوال در مورد وزارت دفاع داشتم ممنون میشم جواب بدید.
میخواستم ببینم احتمال افتادن در وزارت دفاع چقدر هستش؟اگر هم افتادیم آموزشی کجا میریم البته مثل اینکه کد خدمتیش 75 هست و در قزوین هم هست.آیا فقط همین 1 جا رو بزای آموزشی داره؟
و بعد از تقسیم کجا می افتیم؟چند تا پادگان داره و در کجا؟یکی از دوستام می گفت فقط در تهران پادگان داره و 1 دونه هم بیشتر نیست می خواستم ببینم درسته؟
ممنون بابت جوابی که میدید ببخشید اگر زیاد هست و اگر قبلا جواب دادید چون من وقت نکردم همه مطالب رو بخونم.
من اقدام کردم و هنوز نامم نیومده 1سال و نیم هم غیبت دارم همه میگن دعا کن وزارت دفاع بیفتی نمیدونم چرا؟خودم اطلاعات زیادی ندارم.راستی سر غیبتی ها چه بلایی می یارن؟من از دانشگاه اخراج هم شدم.اخراج و غیبت خدا بدادم برسی.باز هم متشکر
اگر بیفتم عجب شیر چی؟بازم ستوان 3 میدن؟آخه از یکی شنیدم چون از این دوره به بعد به ما لیسانسا درجه ستوانی نمیدن مارو انداختند عجب شیر.این حرف درسته؟فعلا که تو ارتش با وجود اینکه درجه ها رو کم کردن لیسانس ستوان 3 - فوق دیپلم گروهبان 1 - سرباز وظیفه با درجه استوار هم نداریم ( مگر موارد خاص .... )
fajr2 to kojashiتو ارتش به لیسانس ستوان 3 وبه فوق و دکترا ستوان 2 میدن.
من الآن دوره آموزشی تو 06 نزاجا تهران هستم.![]()
اگر بیفتم عجب شیر چی؟بازم ستوان 3 میدن؟آخه از یکی شنیدم چون از این دوره به بعد به ما لیسانسا درجه ستوانی نمیدن مارو انداختند عجب شیر.این حرف درسته؟
من نصرم.fajr2 to kojashi?
سلام دوست عزیر من خودم سرباز نیروی انتظامی با ستوان سوم بودم
نیروی انتظامی برای فوق دیپلمها گروهبان دو و یک - لیسانسها استوار دو و یک و ستوانسه - فوق لیسانسها و دکتری (پزشک عمومی) ستوانسه و ستواندوم - دکترای تخصصی ستوان یکم
**** هم همینطوره
ولی در ارتش درجه ها متغیر نیست فوق دیپلم گروهبان 1 لیسانس ستوان 3
**** خودم هستم و مطمئن باش همینی هست که من میگم یعنی لیسانس تنها در صورت حفظ یک جزء قرآن و یا یک سال بسیج فعال یک درجه اضافه میشه
پس بدون اینا 50 درصد استوار دو 50 درصد استوار یک
فوق بدون چیزی ستوان سه و دکتری ستوان دوم
ارتش رو نمیدونم
نیروی انتظامی هم درصدی درجه میده که خوب شما توی افسرها قرار گرفته اید![]()
دوستانی که آموزشی رو سپری کردن و به یگان خدمتی رفتن کمی از خاطرات و شرایطشون اونجا بنویسند. تعداد نگهبانی در ماه ، و غیره
دوستان من 10 روزه دیگه آموزشیم تموم میشه دستغیب ناجا هستم آیا همون روز آخر برگ تقسیم رو میدن یا میفرستن درب خونه کلا جریان این برگ تقسیم چیه؟
دوستان من 10 روزه دیگه آموزشیم تموم میشه دستغیب ناجا هستم آیا همون روز آخر برگ تقسیم رو میدن یا میفرستن درب خونه کلا جریان این برگ تقسیم چیه؟