• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.من هیچ پارتی ای ندارم.اما یکی از همکلاسیهام گفت برو تلاشت رو بکن از هیچ چی بهتره/من حاضرم هر کاری کنم اما عجب شیر نرم.اونم تو بدترین فصل سرما.ارشد آزاد قبول شده بودم.ای کاش ثبت نام میکردم.

اینقدر سخت نگیر داداش شما اولین نفری نیستی که میری اونجا آخرین نفر هم نخواهی بود
حالا چون شما لیسانسید طبیعتا فرقی بین شما و سایرین وجود خواهد داشت هر چند اندک

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من اعزامم 1/10/90 هستش.
از آنجائیکه برا **** پذیرش گرفتم. اوزشی رو برام زدن پادگان شهدای کرمانشاه. یکی بهم بگه چطور جایی هستش؟ سخت می گیرن یا آسون؟ کلا یکی از بچه هایی که اونجا آموزشی رفته یا کسی از دوستان و آشنایانش رفته یه اطلاعاتی راجبش بدن ممنون می شم
سلام
من آخرآموزشی توهتل مدرس کرج هستم
واقعابهترین پادگان **** اینجاست.ازسزبازایی که اینجا آموزشی هستن وضرورت راطی میکنند.آموزشی کرمانشاه بودند وخیلی اذیتشون کردن اونجا
اینقدبرات میگم که روز اول میری اونجا باساک ولباس شخصی میگن4دورباید دورپادگان بدویی!!!بدون اینکه دلیلشوبدونی:wacko:

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کسی هست که اموزشش 01/12/1390 باشه و توی پادگان مدرس کرج اموزشی را گذرانده باشه؟میخوام بدونم ایا برای تعطیلات عید نوروز مرخصی میدن؟ اگه میدن از چه تاریخی و چند روز میدن؟
دن
سلام
من الان آخرآموزشی اونجاهستم.واقعا فوق العاده هست.23-27به ما میان دوره دادن+13تا18برای تاسوعا عاشورا.5شنبه جمعه ها هم خونه ای.اگرمتاهل باشی1شنبه وسه شنبه شباش خونه ای باز.
دوره شما هم طبق یادگاری هایی که روی دیواروتختا نوشتن...از25اسفندتا15فروردین مرخصی میدن.حالشو ببرین

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
واقعابهترین پادگان **** اینجاست.ازسزبازایی که اینجا آموزشی هستن وضرورت راطی میکنند.آموزشی کرمانشاه بودند وخیلی اذیتشون کردن اونجا
اینقدبرات میگم که روز اول میری اونجا باساک ولباس شخصی میگن4دورباید دورپادگان بدویی!!!بدون اینکه دلیلشوبدونی:wacko:

عمراً همچین خبری نیست
شایعه است داداش دل این بنده خدا رو خالی نکن

نه رفیق خبر خاصی نیست فقط هوا یه نمه سرده اذیت میکنه یه برنامه از پیش تعیین شده هم هست که همه قبل شما و بعد شما انجام دادن و میدن
پس دلت قرص
هفته اول بگذره به همه چی عادت میکنی

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
آقا، آ. نظامی مدرس **** کجاش هتله؟!
از صبح ساعت ۵ که بلند میشیم و اولین کلاس ساعت ۵:۲۰ دقیقه صبح هست تا ساعت ۷ شب مرتبا کلاس داریم. اون ۱۰ دقیقه استراحت ما بین کلاسی که فقط برای این هست که از این ور بدویی اون ور بری سر اون یکی کلاست. اون قدر تیر در گوشمون در کردند که کر شدیم. تا میگی آره یا نه مربی هاش تیر گازی شلیک می کنند.
صبحش یخ می زنی از ۱۰ صبح به بعد می پزی. در مابین هم حق ورود به آسایشگاه برای تعویض کلاس را نداری.

هر گروهان ۱۲۰ تا ارشد داره که هیچ کدام هیچ کاری نمیکنند. برای همین روزی دوبار نوبت نظافت می خوری.
این یکی فرمانده با اون یکی لجه، سر بچه های گروهان طرف خالی می کنه.
ولی رفتار کادریهاش و فرمانده گروهان هاش خوبه. همین بسیار نکته مهمیه. فقط فرمانده دسته هایش که وظیفه هستند بچه و لوس هستند. مخصوصا اون یارو خپله که مثل "دراکو مالفوی" در سری کتابهای هر پاتر هستش. البته بعضی از فراگیرها هم گویا هنوز در ۱۶ سالگی گیر کرده اند و اینجا را با دبیرستان اشتباه گرفته اند.
رییس پادگان به سرفه کردن بچه ها هم گیر میداد. فکر نمی کرد پیاده رفتن در سرما و باد ۵ صبح کوههای البرز باعث سرماخوردگی بچه ها میشه. تمام فرمانده ها هم مثل سگ ازش می ترسیدند.
لازم دیدم ازپادگان مدرس دفاع کنم
بشکنه این دست که نمک نداره
یک جمله میگم هرکی این پست رامیخوته قضاوت کنه
اینجا مانمازاجبارنیست-ورزش نداریم-صبحگاه10مین-6:30ازخواب بلند میشیم صبحانه میخوریم ومیریم سرکلاس تا4-5بعداز ظهر.بعدش هم تا10:30شب دراختیارخودمون.نه تنبیه داریم نه اذیت.سختترین کارما خوابیدن سرکلاسها هست!فرماندهاش اکثرابا فهم وشهور هستن.من که گروهان یکم اینجوری هست.

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
عمراً همچین خبری نیست
شایعه است داداش دل این بنده خدا رو خالی نکن

نه رفیق خبر خاصی نیست فقط هوا یه نمه سرده اذیت میکنه یه برنامه از پیش تعیین شده هم هست که همه قبل شما و بعد شما انجام دادن و میدن
پس دلت قرص
هفته اول بگذره به همه چی عادت میکنی
من از4-5نفرکه اونجا بودن شنیدم.اصلا تواین مورد معروف هست.شماکرمانشاه بودی؟

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

جالبه شما اولین نفری هستین که این حرف و می زنید.
بالاخره یکی از دوستامو پیدا کردم که اطلاعات جامعی بهم داد.
می گفت وقتی اینا رسیدن اونجا کلی تحویلشون گرفتن و بابت چند ساعت معطلی شون ازشون عذرخواهی کردن و یکی از فرمانده ها گفته چون آمار دقیق نداشتیم نتونستیم براتون غذای گرم آماده کنیم و براتون امشب کنسرو لوبیا می دیم و معذرت و از این حرف هاااااا
می گفت زود تقسیم بندی کردن و تخت ها مشخص شد و گفتن از راه رسیدین خسته این برید استراحت.
این چیزایی که دوستم تعریف کرد کاملا با گفته های شما پارادوکسه.

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
منم یک اسفند اعزامم پادگان شهید مدرس کرج
چند تا سوال دارم
1 - توی پادگان دستگاه خود پرداز هستش؟ که بجای پول ، از کارت ATM استفاده کنم می ترسم پول زیاد ببرم ازم بدزدن
2 - تا چه حد وسایل آدمو می گردن؟
3 - من می خوام خودم پوتین ببرم ولی شنیدم اونجا اگه خودت پوتین برده باشی میگن پوتین داری و دیگه بهت پوتین نمی دن و پوتینو می خورن یه آبم روش
آخه می خوام پوتین اونارو بعدا ببرم بفروشم:blush:
سلام
1-نیست.اماجلودزبانی بانک انصار هست.
2-خیلی کم میگردن.راحن سیگارم بچه ها میارن!!!
3-جیره ای که میدن حق سربازه.کامل بهت میدن.اصلا اونایی که توساترجیره میدن وقت ندارن ببینن که چی پوشیدی.سریع میدن وباید جمع کنی.جیره ی مشتی هم میدن اگه امریه نباشی

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
جالبه شما اولین نفری هستین که این حرف و می زنید.
بالاخره یکی از دوستامو پیدا کردم که اطلاعات جامعی بهم داد.
می گفت وقتی اینا رسیدن اونجا کلی تحویلشون گرفتن و بابت چند ساعت معطلی شون ازشون عذرخواهی کردن و یکی از فرمانده ها گفته چون آمار دقیق نداشتیم نتونستیم براتون غذای گرم آماده کنیم و براتون امشب کنسرو لوبیا می دیم و معذرت و از این حرف هاااااا
می گفت زود تقسیم بندی کردن و تخت ها مشخص شد و گفتن از راه رسیدین خسته این برید استراحت.
این چیزایی که دوستم تعریف کرد کاملا با گفته های شما پارادوکسه.
ایشالا که همینطورباشه.منم مثل شما شنیدم.ندیدم.پس قضاوت باخودش میره بعدا اینجا تعریف می کنه همش خاطره میشه.موفق باشید

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
زیاد نگران نباشید تموم می شه
من مرزانباد بودم دی ماه دو سال پیش
نیروی انتظآمی بعد افتاوم راهور اصفهان خوب بود کلا 11ماه خدمت کردم به لطف جبه بابام دمش گرم
چقدر حال می داد جریمه کردن و دیگران مثل چی میترسیدن
یادش بخیر

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
در مورد 04 بیرجند اگر کسی سوالی داشت بپرسه من 2 هفته دیگه آموزشیم اینجا تمام میشه .

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
میگن آخرین مهلت ارسال دفترچه مثلا اسفند ماهه حالا باید 30 اسفند ارسال بشه یا تا آخر اسفند باید ارسال شده باشه و رسیده باشه به مقصد؟کلا کی باید ارسال بشه که اضافه نخورد؟
حال کردین سوال فنی رو :دی
خیلی ممنون که انقدر جواب دادید :دی

irmet

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان آیا به کسی که از دانشگاه انصراف میده هم درجه میدن؟ یعنی با دیپلم یکی حساب میشه یا بالاتر؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان آیا به کسی که از دانشگاه انصراف میده هم درجه میدن؟ یعنی با دیپلم یکی حساب میشه یا بالاتر؟

ملاک آخرین مدرک تحصیلی شماست. مدرک قبول البته نه مردود!!!!

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
خیلی ممنون که انقدر جواب دادید :دی

شما اگه دانشگاه رفتید و مدرک دارید از تاریخ فارغالتحصیلی 6 ماه فرصت دارید مثلاً اگه 15/5/90 فارغ التحصیل شدید تا 15/11/90 فرصت دارید اگه انصراف دادید یا اخراج شدید هم 4 ماه

srcec

Registered User
لایک‌ها
0

بستگی داره کی انصراف بده. مثلا اگه در دوره کارشناسی موقعی که انصراف می دی بیشتر از 75 واحد درس پاس کرده باشی بهت مدرک معادل فوق دیپلم می دن که موقع اعزام هم با فوق دیپلم اعزام می شی ولی اگه کمتر پاس کرده باشی و مدرک معادل نتونی بگیری با مدرک دیپلم اعزام می شی

موفق باشید

rahashad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
والا پدر آدم در میاد تا این 2ماه رو بگذرونه ولی من از همین الان دلم به حال روزای قبل تنگ میشه واقعا دوران سختی هست ولی خیلی خوشه وخاطره انگیز
البته خوشبختانه پادگان خوبی بودیم وزیاد سخت نمیگیرن
امیدوارم شما هم به زودی تموم کنید

سلام دوست عزیز
آقا هادی
من هم اول دی ماه اعزام ام هست و توی همون پادگانی که شما دوره آموزش گذرانده اید باید این دوره را بگذرانم
به هر حال هر چه که پیش بیاد فرقی نمی کنه
حالا چند تا سوال؟
1- اهل کجایی ؟. استان فارس؟
2- مدرکت چیه؟
3- خبر نداری بعد از اینکه این دوره را تموم کردی کجا می افتی؟
4- اونجا اوضاع تمرینات ورزشی، سخت گرفتن خورد و خوراک چه طوریه
5- ایا 5 شنبه جمعه ها مثل پادگان های دیگه تعطیل می کنند راستیتش من شیرازیم می خوام بینم می تونم رفت آمد کنم
6- فاصله پادگان تا شهر چه قدر است ؟
7-عصرها تا ساعتی برنامه دارند و از چه ساعتی به بعد برای خودمون هستیم می تونیم از پادگان بزنیم بیرون؟

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
من هم اول دی اعزامم :D
اما چرا هنوز برگ سفید من نیومده ؟؟؟
من تهرانم اگر جای دیگری بیافتم دو روز تعطیلی ها ( مثل پنج شنبه جمعه رو نمی خواهم بیام و برگردم. چی کار باید کنم؟؟

بالا