mrouzbehi
Registered User
- نوشتهها
- 179
- لایکها
- 27
از 06 که بهتره.....01چطوریه؟ارتش
از 06 که بهتره.....01چطوریه؟ارتش
سلام دوست عزیزسلام داداش ، خوش بحال شما ، مال شما تموم میشه ماله ما اول دی تازه شروع میشه... داداش میشه بگی این 2 ماهت اونجا سخت بود یا نه ؟ خیلی اذیت میکردن :evil2:؟؟؟
میگن آخرین مهلت ارسال دفترچه مثلا اسفند ماهه حالا باید 30 اسفند ارسال بشه یا تا آخر اسفند باید ارسال شده باشه و رسیده باشه به مقصد؟کلا کی باید ارسال بشه که اضافه نخورد؟
حال کردین سوال فنی رو :دی
دوستان من اعزامم 1/10/90 هستش.
از آنجائیکه برا **** پذیرش گرفتم. آموزشی رو برام زدن پادگان شهدای کرمانشاه. یکی بهم بگه چطور جایی هستش؟ سخت می گیرن یا آسون؟ کلا یکی از بچه هایی که اونجا آموزشی رفته یا کسی از دوستان و آشنایانش رفته یه اطلاعاتی راجبش بدن ممنون می شم
سلام دوست عزیز
بنده الان اواخر دوره آموزش را در این پادگان سپری میکنم
تنها یک هفته اول کمی مشکل بود ولی انصافا همه چی عالیه از برخورد گرفته تا امکانات اینجا در حد بسیار خوبیه
باور کنید هرچه به پایان دوره نزدیک میشویم حالمون بیشتر گرفته میشه چون دل کندن از اینجا خیلی مشکله
البته باد خودتون رو با شرایط و آدمای اینجا به خوبی وفق بدین
انشاالله که موفق باشید
سلام حاجی.ما که اصلا 30 اسفند نداریم،29 اسفند هم تعطیله.فکر کنم منظور شما 28 اسفند بودمیگن آخرین مهلت ارسال دفترچه مثلا اسفند ماهه حالا باید 30 اسفند ارسال بشه یا تا آخر اسفند باید ارسال شده باشه و رسیده باشه به مقصد؟کلا کی باید ارسال بشه که اضافه نخورد؟
حال کردین سوال فنی رو :دی
سلام.منم اول دی اعزامم به عحب شیر.دوستان من هم میتونم واسه **** پذیرش بگیرم؟دوستان من اعزامم 1/10/90 هستش.
از آنجائیکه برا **** پذیرش گرفتم.
سلام.منم اول دی اعزامم به عحب شیر.دوستان من هم میتونم واسه **** پذیرش بگیرم؟
از دوستان کسی هست که اموزشش 01/12/1390 باشه و توی پادگان مدرس کرج اموزشی را گذرانده باشه؟میخوام بدونم ایا برای تعطیلات عید نوروز مرخصی میدن؟ اگه میدن از چه تاریخی و چند روز میدن؟
کی میگه من از عجب شیر خوشم میادنخیر دیگه. چون شما از عجبشیر خوشت میاد حتما آموزشی رو باید بری اونجا
الان دیر شده واسه پذیرش
سلام.من هیچ پارتی ای ندارم.اما یکی از همکلاسیهام گفت برو تلاشت رو بکن از هیچ چی بهتره/من حاضرم هر کاری کنم اما عجب شیر نرم.اونم تو بدترین فصل سرما.ارشد آزاد قبول شده بودم.ای کاش ثبت نام میکردم.سلام
فقط و فقط در صورت داشتن پارتی بسیار قدر میتونی این کار رو انجام بدی و محل آموزشی رو تغییر بدی !
اگه داری شک نکن میتونه چون من دیدم![]()
سلام.من هیچ پارتی ای ندارم.اما یکی از همکلاسیهام گفت برو تلاشت رو بکن از هیچ چی بهتره/من حاضرم هر کاری کنم اما عجب شیر نرم.اونم تو بدترین فصل سرما.ارشد آزاد قبول شده بودم.ای کاش ثبت نام میکردم.