• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
فرشاد جان بابت جواب فنی ممنون یه سوال دیگه هم دارم اگه اساتید جواب بدن ممنون میشم
غیبت من شامل عفو شده ولی تو برگ سبزم غیبت قید شده باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
hwtو kh.farshad مرسی از جوابتون ! موقع ارائه مدارک تک فرزندیم در موقع آموزشی تقریبا چه موقعه؟ نیمه اول یا نیمه دوم بعد از میان دوره؟ یوهو عوضی بازی در نیارن نگن مدارک رو بیارید بعدا بگن ما اعلام کردیم شما نیومدی! مدارک لازم و دقیق برای ارائه چیه؟ اصل مدارک رو ببرم آموزشی یا کپی مدارک کفایت میکنه ؟ بعد از ارائه مدارک باز هم میتونن منو تهران نندازن؟ یعنی دستشون بازه یا قانون مجبورشون میکنه منو حتما بندازن تهران؟ اگه بیارن منو تهران حتما رسته ام مرزبانی میمونه یا امکانش هست یوهو منو بندازن کلانتری یا راهنمایی رانندگی ؟ سنگ کلیه دارم ، میتونم معاف از رزم بشم ! ارزش داره برای معاف از رزم اقدام کنم یا نه؟ شنیدم منطقه عملیاتی 40 روز خدمت 20 روز مرخصیه ! توی اون 40 روز بعد از شیفت کاریم میتونم به لپ تاپم دسترسی داشته باشم؟ چون نرم افزار خوندم احتمالا کار دفتری بهم میدن! اگه تو مرز کار دفتری بهم بدن باز هم منطقه عملیاتی حساب میشه؟

سلام
حتماً باید گواهی از ثبت احوال ببری !
شما رسیدی پادگان سریع السیر یه نامه واسه ثبت احوال میگیری
میفرستی با پست واسه خونوادت اونا برن پگیری
پدر باید بره محل تولدش و مادر نیز همین طور

معمولاً 25 روز بعد باید تحویل بدی
اگه واجبه همینی که من میگم باید انجام بدی !!!!!

Registered User
لایک‌ها
21
فرشاد جان بابت جواب فنی ممنون یه سوال دیگه هم دارم اگه اساتید جواب بدن ممنون میشم
غیبت من شامل عفو شده ولی تو برگ سبزم غیبت قید شده باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

حتماً برو **** وظیفه پیگیری کن واست حذف کنن ( نه توی برگه بلکه سسیتم منظورمه توی برگه مهم نیست )!

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی. از دوستان کسی در مورد پادگان مدرس کرج چیزی میدونه ؟من اعزامم 01/12/1390 است.ایا برای عید نوروز به ما مرخصی میدن ؟اگه میدن چند روز مرخصی میدن؟

H@MID86

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همگی. از دوستان کسی در مورد پادگان مدرس کرج چیزی میدونه ؟من اعزامم 01/12/1390 است.ایا برای عید نوروز به ما مرخصی میدن ؟اگه میدن چند روز مرخصی میدن؟
سلام
پادگان مدرس کرج(نیروی زمینی ****) یکی از بهترین پادگان های سپاهه. یکی از دوستام اونجا خدمت میکرد، ازش تعریف میکرد و راضی بود.
اونایی که اعزامشون 12/1 هست، بهشون دوره طلایی می خوره(**** که اینجوریه، نیروهای دیگه رو نمی دونم) و حدود 15-14 روز بهشون مرخصی میدن!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
بالاخره به اعزامیهای اول آبان شهدای کرمانشاه میان دوره دادن،البته میان دوره که نمیشه گفت،قبل پایان دورست بیشتر :)

پادگان خوبی هست برای آموزشی،فقط مشکلش یه کم هوای سردش هست،یه کم که چه عرض کنم،اگه همین طوری ادامه پیدا کنه،تو اردو سپوخته میشیم...

در کل آموزشی سربازی تو این پادگان(و شاید تو اکثر پادگانها) رژه هست،سختی دیگه ای نداره،البته اون 2 روزی که میدون تیر هم داری پدرتو در میارن...

سوالی باشه در خدمتم...

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره به اعزامیهای اول آبان شهدای کرمانشاه میان دوره دادن،البته میان دوره که نمیشه گفت،قبل پایان دورست بیشتر :)

پادگان خوبی هست برای آموزشی،فقط مشکلش یه کم هوای سردش هست،یه کم که چه عرض کنم،اگه همین طوری ادامه پیدا کنه،تو اردو سپوخته میشیم...

در کل آموزشی سربازی تو این پادگان(و شاید تو اکثر پادگانها) رژه هست،سختی دیگه ای نداره،البته اون 2 روزی که میدون تیر هم داری پدرتو در میارن...

سوالی باشه در خدمتم...

دوست عزیز من اعزامم 1/10/90 پادگان شهدای کرمانشاه هستش.
کلا چجور جایی هستش؟
در کل آسون می گیرن یا سخت؟
لطفا راهنماییم کن
ممنون

Asire-Ghafas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من امرورز برگ سفیدم را گرفتم زده بود نیروی انتظامی - مرکز اموزشی شهید دستغیب جهرم
از دوستان کسی اونجا بوده خبر داره اوضاع چه طوری

یه سوال اساسی دیگه با مدرک فوق لیسانس معمولا بعد از این دوره اموزشی ا(این پادگان) معمولا کجا می افتی

توی پست های قبلی خوندم که تقسیم را یه سیستم کامپیوتری انجام می ده
حالا اگه پارتی داشته باشی می تونه محل خدمتت را عوض کنه؟؟؟

دوست عزیز سلام ... داداش من بدبختم امروز برگ سفیدو گرفتم دقیقا همون جایی که شما افتادی ، افتادم ! خدا نجاتمون بده ...
از سایر دوستان خواهش میکنم اگر با اونجا آشنایی دارن راهنمایی کنن ...
:(

rahashad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز این شتری که در خونه همه می خوابه حالا چه فرقی می کنه نیروی انتظامی **** یا هر ارگان دیگه بالاخره 16 ماه علافیه که باید یه جوری گذارند
من اولش ناراحت شدم ولی پیش خودم فکر کردم مهم نیست حتما قسمت همین بوده تا اونجایی که من تحقیق کردم
دوره آموزشی اش خیلی سخت نیست
ولی خودت می دونی نیروی انتظامی دیگه

راستی اهل کجایی، مدرکت چیه ؟

Last edited:

Asire-Ghafas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز این شتری که در خونه همه می خوابه حالا چه فرقی می کنه نیروی انتظامی **** یا هر ارگان دیگه بالاخره 16 ماه علافیه که باید یه جوری گذارند
من اولش ناراحت شدم ولی پیش خودم فکر کردم مهم نیست حتما قسمت همین بوده تا اونجایی که من تحقیق کردم
دوره آموزشی اش خیلی سخت نیست
ولی خودت می دونی نیروی انتظامی دیگه

راستی اهل کجایی، مدرکت چیه ؟

سلام بر شما دوست عزیز ، والله ما فرم برای **** پر کرده بودیم ، دلمون خوش بود ، الان بدجوری ضدحال خوردیم :confused:... من از بوشهرم ، کارشناسی ، شما چطور ؟ خدا کنه همون طور که میگی آموزشیش سخت نباشه :worried: ، راستی اطلاعاتی داری که معمولا بعد از اونجا کجاها میدازنت ؟؟؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام بر شما دوست عزیز ، والله ما فرم برای **** پر کرده بودیم ، دلمون خوش بود ، الان بدجوری ضدحال خوردیم :confused:... من از بوشهرم ، کارشناسی ، شما چطور ؟ خدا کنه همون طور که میگی آموزشیش سخت نباشه :worried: ، راستی اطلاعاتی داری که معمولا بعد از اونجا کجاها میدازنت ؟؟؟

سلام
رفیق اگه شما توی **** فرم پذیرش پر کردی حتماً یه سری هم به **** بزن و نتیجش رو بپرس. بعضی مواقع پیش میاد فردی پذیرش **** میشه ولی کدی غیر از **** میاد. خود **** وظیفه هم تو سایتش من خوندم نوشته بود چنانچه افرادی از ارگانهای خاصی مثل **** پذیرش و امریه گرفتند ولی کدشون چیز دیگه ای اومده مراجعه کنند برای اصلاح. خدا رو چه دیدی شما هم یه سر برو تیر آخرتم بزن

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
این قضیه اعزام لیسانسا به عجب شیر چیه؟
من از یکی که خودش تو ارتش خدمت کرده بود،شنیده بودم که به لیسانسا دیگه ستوان3 هم نمیدن و نهایت استوار 1 میدن. به خاطر این مارو به عجب شیر فرستادند.
آقا کسی در این مورد اطلاع داره؟اگر این حرف درست باشه،مدرک لیسانس به اندازه یه کیلو سبزی هم ارزش نداره.

farzin_akbari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي.
تكاور لشگرك نزاجا كجاست؟و چه جور جاييه؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
این قضیه اعزام لیسانسا به عجب شیر چیه؟
من از یکی که خودش تو ارتش خدمت کرده بود،شنیده بودم که به لیسانسا دیگه ستوان3 هم نمیدن و نهایت استوار 1 میدن. به خاطر این مارو به عجب شیر فرستادند.
آقا کسی در این مورد اطلاع داره؟اگر این حرف درست باشه،مدرک لیسانس به اندازه یه کیلو سبزی هم ارزش نداره.

قبلاً فوق دیپلم و دیپلم و پایینتر اعزام میشدند به 03 - 04 -05
حالا احتمالا کارشناسی هم اضافه شده
درجات هم فوق دیپلم گروهبان 1
لیسانس ستوان 3
فوق لیسانس ستوان 2
البته درجات ارتش تازه کم شده.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
دوستان چرا اینقد نگرانن بابا بخدا میرید حال میکنید
اینو الان نمی فهمین که وقتی روز آخر آموزشی همدیگرو بغل کردید گریه کردید می فهمید
اینو از من داشته باشید !!!
من خاطرات آموزشیم رو توی وبلاگ bash-gah.blogfa.com می نویسم هر کی مایل بود میتونه بخونه فقط هر کی میخونه نظری هم بده اگه نظر نمیدین نخونین !!!!!! :دی
یاهو آیدیم هم far_kh1986 هست هر کی امری داره در خدمتم

Asire-Ghafas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان چرا اینقد نگرانن بابا بخدا میرید حال میکنید
اینو الان نمی فهمین که وقتی روز آخر آموزشی همدیگرو بغل کردید گریه کردید می فهمید
اینو از من داشته باشید !!!
من خاطرات آموزشیم رو توی وبلاگ bash-gah.blogfa.com می نویسم هر کی مایل بود میتونه بخونه فقط هر کی میخونه نظری هم بده اگه نظر نمیدین نخونین !!!!!! :دی
یاهو آیدیم هم far_kh1986 هست هر کی امری داره در خدمتم

دوست عزیزم سلام ، انصافا وبلاگ خیلی خوبی داری دوست من ، بهت تبریک میگم ... دارم خاطرات زیباتون رو می خونم ، راستی عجب آهنگ باحالی توی وبلاگتون گذاشتین ، بخدا نمی تونم گریه نکنم باهاش ، ناراحتی سربازی با این آهنگ زیبا باعث میشه آدم زار زار گریه کنه بخدا :( ... دوست عزیزم میشه یه لطفی کنی بهم بگی چه ساعتهایی وقت آزاد داری بیام یاهو ، یه چند تا سوال داشتم از حضورت بپرسم ؟ یه لطفی کنی ما رو هم از سردرگمی در بیاری ! یاهو آیدیم = danesh20000

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

دوست عزیزم سلام ، انصافا وبلاگ خیلی خوبی داری دوست من ، بهت تبریک میگم ... دارم خاطرات زیباتون رو می خونم ، راستی عجب آهنگ باحالی توی وبلاگتون گذاشتین ، بخدا نمی تونم گریه نکنم باهاش ، ناراحتی سربازی با این آهنگ زیبا باعث میشه آدم زار زار گریه کنه بخدا :( ... دوست عزیزم میشه یه لطفی کنی بهم بگی چه ساعتهایی وقت آزاد داری بیام یاهو ، یه چند تا سوال داشتم از حضورت بپرسم ؟ یه لطفی کنی ما رو هم از سردرگمی در بیاری ! یاهو آیدیم = danesh20000

سلام شما لطف داری اینطورم که شما میگی نیست
یاهو آیدی شما تو ادد لیست من وجود داره هر چند من بخاطر ندارم که با شما کی چت کردم !!!! بهر حال در خدمتم

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
قبلاً فوق دیپلم و دیپلم و پایینتر اعزام میشدند به 03 - 04 -05
حالا احتمالا کارشناسی هم اضافه شده
درجات هم فوق دیپلم گروهبان 1
لیسانس ستوان 3
فوق لیسانس ستوان 2
البته درجات ارتش تازه کم شده.
.ممنون از شما دلداری دادید.دیروز وقتی داشتم تایپ میکردم باور بفرمایید دستم می لرزید.
یعنی به من هم تو عجب شیر ستوان 3 میدن!آخه به همون آقا گفتم که تازه کم شده و به لیسانس ستوان 3 میدن خندید و گفت:محاله تو عحب شیر به کسی درجه ی ستوانی بدن.

Registered User
لایک‌ها
21
.ممنون از شما دلداری دادید.دیروز وقتی داشتم تایپ میکردم باور بفرمایید دستم می لرزید.
یعنی به من هم تو عجب شیر ستوان 3 میدن!آخه به همون آقا گفتم که تازه کم شده و به لیسانس ستوان 3 میدن خندید و گفت:محاله تو عحب شیر به کسی درجه ی ستوانی بدن.

سلام
دوست عزیز بنده ارتش رو خبر ندارم ولی در ارگان های دیگه در حال حاضر به لیسانس استوار دو و یک و فوق ستوان سه و دکتری ستوان دو میدن !

بالا