• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Hunter.me2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا منم 01 ارتشم اعزام 1/10
شما تاریخ اعزامت کی شده؟!

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من اعزامم 1/10/90 هستش.
از آنجائیکه برا **** پذیرش گرفتم. آموزشی رو برام زدن پادگان شهدای کرمانشاه. یکی بهم بگه چطور جایی هستش؟ سخت می گیرن یا آسون؟ کلا یکی از بچه هایی که اونجا آموزشی رفته یا کسی از دوستان و آشنایانش رفته یه اطلاعاتی راجبش بدن ممنون می شم

ha123di

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داداش ، خوش بحال شما ، مال شما تموم میشه ماله ما اول دی تازه شروع میشه :( ... داداش میشه بگی این 2 ماهت اونجا سخت بود یا نه ؟ خیلی اذیت میکردن :evil2:؟؟؟
سلام دوست عزیز
والا پدر آدم در میاد تا این 2ماه رو بگذرونه ولی من از همین الان دلم به حال روزای قبل تنگ میشه واقعا دوران سختی هست ولی خیلی خوشه وخاطره انگیز
البته خوشبختانه پادگان خوبی بودیم وزیاد سخت نمیگیرن
امیدوارم شما هم به زودی تموم کنید

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
میگن آخرین مهلت ارسال دفترچه مثلا اسفند ماهه حالا باید 30 اسفند ارسال بشه یا تا آخر اسفند باید ارسال شده باشه و رسیده باشه به مقصد؟کلا کی باید ارسال بشه که اضافه نخورد؟
حال کردین سوال فنی رو :دی

حالا بگذریم که اسفند 29 روزه ! ولی شما هر وقت تمام مدارکت رو کامل کنی و ببری پلیس 10+ همون وقت واست ثبتش میکنه . پست کردنی نیست که چند روز طول بکشه .
واسه اینکه اضاف نخوری هم اگه دانشجو بودی و فارغ شدی 6 ماه وقت داری از تاریخ فارغ شدن که پست کنی ، اگه از اون 6 ماه 1 روز اضافه تر بشه 3 ماه اضاف میخوری .
در مورد انصراف از تحصیل و اخراج از دانشگاه الان دقیق یادم نیست ولی توی دفترچه نوشته .

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
انصراف و اخراج 4 ماه وقت داره /

کسی نمیگه شما تا اسفند مهلت داری . تعداد ماه و روز مشخص شده خودت حساب کن چه روزی از اسفند میشه . ولی اگر میخوای اون آخراش هم اقدام کنی یک هفته زودتر برو پلیس +10 کارهاش رو بکن چون ممکنه مدارکت به هر دلیل مشکل داشته باشه و بخاطر یک روز غیبت بخوری .

ykp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من اعزامم 1/10/90 هستش.
از آنجائیکه برا **** پذیرش گرفتم. آموزشی رو برام زدن پادگان شهدای کرمانشاه. یکی بهم بگه چطور جایی هستش؟ سخت می گیرن یا آسون؟ کلا یکی از بچه هایی که اونجا آموزشی رفته یا کسی از دوستان و آشنایانش رفته یه اطلاعاتی راجبش بدن ممنون می شم

سلام دوست عزیز
بنده الان اواخر دوره آموزش را در این پادگان سپری میکنم
تنها یک هفته اول کمی مشکل بود ولی انصافا همه چی عالیه از برخورد گرفته تا امکانات اینجا در حد بسیار خوبیه
باور کنید هرچه به پایان دوره نزدیک میشویم حالمون بیشتر گرفته میشه چون دل کندن از اینجا خیلی مشکله
البته باد خودتون رو با شرایط و آدمای اینجا به خوبی وفق بدین
انشاالله که موفق باشید

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
بنده الان اواخر دوره آموزش را در این پادگان سپری میکنم
تنها یک هفته اول کمی مشکل بود ولی انصافا همه چی عالیه از برخورد گرفته تا امکانات اینجا در حد بسیار خوبیه
باور کنید هرچه به پایان دوره نزدیک میشویم حالمون بیشتر گرفته میشه چون دل کندن از اینجا خیلی مشکله
البته باد خودتون رو با شرایط و آدمای اینجا به خوبی وفق بدین
انشاالله که موفق باشید

ممنون دوست عزیز.
آقا خدا هرچی حاجت داری بهت بده یکم از استرسم کم کردی.
چندتا سوال داشتم اگه ممکنه لطف کن و جواب بده.
1. میان دوره چند روز دادن؟
2. منظورت از شرایط دقیقا چیه؟
3. آدماش چطور آدمایی هستن؟
4. کمد می رسه برا همه؟
5. وضعیت بوفه و امکاناتش چطوریه؟
6. فاصله پادگان تا شهر؟
7. وضعیت و کیفیت غذا؟

Last edited:

سعید007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من الان اومدم میان دوره یک ماه اموزشیم تموم شده خواهش می کنم به سوالم جواب بدین من شهید باهنرکرمان نیروی انتظامی افتادم می خوام بدونم به نظر شما من تو شهر خودم می یفتم یا نه؟؟
دومین سوالم اینه که یگان نیروی انتظامی خوبه یا سخته سخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اموزشیم که یک ماه گذشته بخدا خیلی سخت می گذره خیلی زور می گن نمی دونم ارتش یا **** هم همین جوریه؟؟؟؟

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کسی هست که اموزشش 01/12/1390 باشه و توی پادگان مدرس کرج اموزشی را گذرانده باشه؟میخوام بدونم ایا برای تعطیلات عید نوروز مرخصی میدن؟ اگه میدن از چه تاریخی و چند روز میدن؟

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
میگن آخرین مهلت ارسال دفترچه مثلا اسفند ماهه حالا باید 30 اسفند ارسال بشه یا تا آخر اسفند باید ارسال شده باشه و رسیده باشه به مقصد؟کلا کی باید ارسال بشه که اضافه نخورد؟
حال کردین سوال فنی رو :دی
سلام حاجی.ما که اصلا 30 اسفند نداریم،29 اسفند هم تعطیله.فکر کنم منظور شما 28 اسفند بود

farzin_akbari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهشا يكي جواب ما رو بده اين تكاور لشگرك چه جور جاييه؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.منم اول دی اعزامم به عحب شیر.دوستان من هم میتونم واسه **** پذیرش بگیرم؟

نخیر دیگه. چون شما از عجبشیر خوشت میاد حتما آموزشی رو باید بری اونجا
الان دیر شده واسه پذیرش

srcec

Registered User
لایک‌ها
0

تا اونجائیکه من می دونم باید قبل از اعزام پذیرش می گرفتی و تا دوران آموزشیت هم بیفتی تو پادگان های ****. الان نمی شه دیگه.
بازم اساتید یه نظری بدن ...

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کسی هست که اموزشش 01/12/1390 باشه و توی پادگان مدرس کرج اموزشی را گذرانده باشه؟میخوام بدونم ایا برای تعطیلات عید نوروز مرخصی میدن؟ اگه میدن از چه تاریخی و چند روز میدن؟

دوست عزیز فکر کنم بدن چند روز و چه تاریخی بستگی به کرامتشون داره ولی در کل اسفند تو آموزشی معروف به ماه طلائی هستش. برو حالشو ببر ...

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21

سلام
فقط و فقط در صورت داشتن پارتی بسیار قدر میتونی این کار رو انجام بدی و محل آموزشی رو تغییر بدی !
اگه داری شک نکن میتونه چون من دیدم :D

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
نخیر دیگه. چون شما از عجبشیر خوشت میاد حتما آموزشی رو باید بری اونجا
الان دیر شده واسه پذیرش
کی میگه من از عجب شیر خوشم میاد:eek:.من اصلا نمیدونم از کی تا حالا لیسانسارو به عجب شیر اعزام میکنند!!؟این اولین دوره است؟اینم از شانس من.

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فقط و فقط در صورت داشتن پارتی بسیار قدر میتونی این کار رو انجام بدی و محل آموزشی رو تغییر بدی !
اگه داری شک نکن میتونه چون من دیدم :D
سلام.من هیچ پارتی ای ندارم.اما یکی از همکلاسیهام گفت برو تلاشت رو بکن از هیچ چی بهتره/من حاضرم هر کاری کنم اما عجب شیر نرم.اونم تو بدترین فصل سرما.ارشد آزاد قبول شده بودم.ای کاش ثبت نام میکردم.

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
سلام.من هیچ پارتی ای ندارم.اما یکی از همکلاسیهام گفت برو تلاشت رو بکن از هیچ چی بهتره/من حاضرم هر کاری کنم اما عجب شیر نرم.اونم تو بدترین فصل سرما.ارشد آزاد قبول شده بودم.ای کاش ثبت نام میکردم.

متاسفانه امکان تغییر مکان آموزشی وجود نداره اینجوری ...

بالا