• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
من هم اول دی اعزامم :D
اما چرا هنوز برگ سفید من نیومده ؟؟؟
من تهرانم اگر جای دیگری بیافتم دو روز تعطیلی ها ( مثل پنج شنبه جمعه رو نمی خواهم بیام و برگردم. چی کار باید کنم؟؟

کار خاصی نمی کنی می مونی پادگان استراحت می کنی.
البته یه چیز بگم بهت اینجوری خلی بهتره می گی چرا؟
دوستان من که ولیعصر تبریز بودن آموزشی رو می گن 5 شنبه ها اونقدر لفتش می دادن و کار بهشون می دادن که 6 عصر به زور می رفتن خونه هاشون
و زمانیکه اعلام می کن مثلا این هفته نمی فرستیم تون کلی ضد حال می خورن
اینجوری خیالت راحت که فقط میان دوره میای.
بابا چرا اینقدر سخت گرفتین 2 ماه دیگه مرگ نیست که چاره نداشته باشه. به نظر من این 2 ماه جدا از خونه و خونواده و تکنولوژی بودن خیلی برا آدم خوبه ... البته نظر شخصیه منه هااااا

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
من هم اول دی اعزامم :D
اما چرا هنوز برگ سفید من نیومده ؟؟؟
من تهرانم اگر جای دیگری بیافتم دو روز تعطیلی ها ( مثل پنج شنبه جمعه رو نمی خواهم بیام و برگردم. چی کار باید کنم؟؟

میاد نترس
نخواستی برو 200 تومان بده پلیش +10 بهت میده
اصلاً ببین میفرستن که شما بخوای نیای :D
بعدش تشریف داشته باشید پادگان زوری کسی رو بیرون نمیکنن : ))

adoh

Registered User
لایک‌ها
0
بچه هااا
من افتادم مرکز اموزشی ارتش پاسداران (اعزامی یک دی) حالا یه سوال. من میتونم معاف از رزم بشم به نظرتون برم تو همین فرصت کم اقدام کنم؟؟؟
اخه من یه نمه تپل مپلم بچه ها میگن برو معاف از رزم شو تا لااقل ندویی.من بدوم خفه میشم:)

یکی میگه معاف شو یکی میگی نه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ساعت حضور رو زده 7 صب ... ولی تا ساعت چند وقت داریم برسیم و برامون مشکل ایجاد نشه ؟ من که فکر نمیکنم بتونم 7 صب خودمو برسونم اونجا :eek: ( اصفهان ، جنب پل راه اهن ، شهرک ازمایش )

راستی 1 دی میشه پنج شنبه . همون پنج شنبه باید اونجا باشیم یا صب شنبه ؟

Registered User
لایک‌ها
21
بچه هااا
من افتادم مرکز اموزشی ارتش پاسداران (اعزامی یک دی) حالا یه سوال. من میتونم معاف از رزم بشم به نظرتون برم تو همین فرصت کم اقدام کنم؟؟؟
اخه من یه نمه تپل مپلم بچه ها میگن برو معاف از رزم شو تا لااقل ندویی.من بدوم خفه میشم:)

یکی میگه معاف شو یکی میگی نه

الان که نمیرسی
اما بعضی پادگانا توی خود آموزشی نامه از پزشک متخصص و اینا ببری براشون معاف در آموزشی میکننت
سعیت رو بکن

Registered User
لایک‌ها
21
ساعت حضور رو زده 7 صب ... ولی تا ساعت چند وقت داریم برسیم و برامون مشکل ایجاد نشه ؟ من که فکر نمیکنم بتونم 7 صب خودمو برسونم اونجا :eek: ( اصفهان ، جنب پل راه اهن ، شهرک ازمایش )

راستی 1 دی میشه پنج شنبه . همون پنج شنبه باید اونجا باشیم یا صب شنبه ؟

همون 5 شنبه باید بری

وقت داره یه نمه
اما زود برو
خیلی شلوغ میشه
دیر بری الاف میشی تا دور بعدیا را جمع کنن جا پارکت دور میشه و ...

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
شما اگه دانشگاه رفتید و مدرک دارید از تاریخ فارغالتحصیلی 6 ماه فرصت دارید مثلاً اگه 15/5/90 فارغ التحصیل شدید تا 15/11/90 فرصت دارید اگه انصراف دادید یا اخراج شدید هم 4 ماه
اینو میدونم
من سوالم اینجاست که کجای این 6 ماه دفترچه ارسال کنم؟در آخرین روزش؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اینو میدونم
من سوالم اینجاست که کجای این 6 ماه دفترچه ارسال کنم؟در آخرین روزش؟

دیگه به خودتون بستگی داره . بعضیا فقط میخوان زود برند و بیان شرش کنده شده ، همون روز ممکنه پست کنند . بعضیا ممکنه بخوان برند دنبال امریه و پذیرش و ... بالاخره زمان میبره و ممکنه چند ماهش بره ، یه سری هم یا به علت کار یا به علت ترس ! دقیقا میزارند روز اخر !

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
دیگه به خودتون بستگی داره . بعضیا فقط میخوان زود برند و بیان شرش کنده شده ، همون روز ممکنه پست کنند . بعضیا ممکنه بخوان برند دنبال امریه و پذیرش و ... بالاخره زمان میبره و ممکنه چند ماهش بره ، یه سری هم یا به علت کار یا به علت ترس ! دقیقا میزارند روز اخر !
من نیاز به زمان دارم!
و تا آخر دی مهلت دارم
میخوام بدونم کی اقدام کنم برای ارسال که اضافه نخورم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
من نیاز به زمان دارم!
و تا آخر دی مهلت دارم

ببینید هر چقدر هم زمان نیاز داشته باشی دیگه 4-5 روز اونقدر ارزش نداره که بخوای ریسک کنی . شما از همین الان مدارکت رو کامل کن و ببر 10+ و نشون بده تا طرف خودش تائید کنه که هیچ مدرکی کم نداری . بعد ثبت نکن ، بزار 25-26 دی ببر بده ثبت کنه . همیشه 4-5 برای خودت فرجه بزار که اگه یه وقت مدارک مشکل داشت و ... یهو اعصاب خوردی واست ایجاد نشه .

ممکنه روز اخر ببری سیستمشون قطع بشه و کلا نتونی ثبت کنی ! از این اتفاقها خیلی زیاد میافته

Registered User
لایک‌ها
21
من نیاز به زمان دارم!
و تا آخر دی مهلت دارم

اگه تا آخر دی وقت داری روز آخر دی در صورتی که تعطیل نیست قبل از اتمام وقت اداری دفاتر پلیس +10 در صورتی که کلیه کارهای مربوطه از قبیل واکسن ، گروه خونی ، معاینه پزشک و فرم ها و ... رو انجام داده باشید و مطمئن باشی که همون روز ارسال میشه !

Registered User
لایک‌ها
21
ببینید هر چقدر هم زمان نیاز داشته باشی دیگه 4-5 روز اونقدر ارزش نداره که بخوای ریسک کنی . شما از همین الان مدارکت رو کامل کن و ببر 10+ و نشون بده تا طرف خودش تائید کنه که هیچ مدرکی کم نداری . بعد ثبت نکن ، بزار 25-26 دی ببر بده ثبت کنه . همیشه 4-5 برای خودت فرجه بزار که اگه یه وقت مدارک مشکل داشت و ... یهو اعصاب خوردی واست ایجاد نشه .

ممکنه روز اخر ببری سیستمشون قطع بشه و کلا نتونی ثبت کنی ! از این اتفاقها خیلی زیاد میافته
تایید !

RoST

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، من هم 1/10 اعزامم آموزشی افتادم نیرو دریایی **** احمد ابن موسی ، شیراز . کسی اونجا افتاده ؟؟ می خواستم ببینم وضعیتش چجوریه. کسی اگه اطلاعی داره لطفا بگه تا ما هم بی نصیب نمونیم :)
متشکر

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
نخواستی برو 200 تومان بده پلیس +10 بهت میده
آقا من چرا هیچ پولی ندادم.بعد از اینکه خانمه گفت افتادی عجب شیر منم ناراحت شدم،برگرو گرفتم و خداحافظی کردم اومدم.راستی برگ سفید منم نیومده.میتونم همین پرینتو به پادگان بدم؟

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
عجب شیییر نبوووووووووووووووووووووووووود

Registered User
لایک‌ها
21
آقا من چرا هیچ پولی ندادم.بعد از اینکه خانمه گفت افتادی عجب شیر منم ناراحت شدم،برگرو گرفتم و خداحافظی کردم اومدم.راستی برگ سفید منم نیومده.میتونم همین پرینتو به پادگان بدم؟

میاد عجله نکن !
نمیدونم بعضی جاها میگیرن ! :D

srcec

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزیز من بچه تبریزم
عجب شیر هم یکی از شهرهای استان ماست. قدیما سخت گیرترین پادگان ایران بود. یعنی نوشته بودن "خر بیار آدم ببر" البته دور از حضور بچه های فروم هااااا
ولی الان اون سخت گیری را نداره دیگه. نمی گم راحت می گیرن هاااااا ولی باز نسبت به گذشته راحته. فقط یه نصیحت : نمی دونم بچه کجایی و این ورا اومدی یا نه. کلاً سرمای آذربایجان وحشتناک می شه. سرمای خشک و برنده اگه به هوای سرد اینجوری عادت نداری حتما لباس گرم با خودت بیار که بعضی وقت ها تا -30 درجه هم می رسه هواش.
اینو همه بچه های اعزامی به عجب شیر جدی بگیرن هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا از من گفتن

ykp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز.
آقا خدا هرچی حاجت داری بهت بده یکم از استرسم کم کردی.
چندتا سوال داشتم اگه ممکنه لطف کن و جواب بده.
1. میان دوره چند روز دادن؟
2. منظورت از شرایط دقیقا چیه؟
3. آدماش چطور آدمایی هستن؟
4. کمد می رسه برا همه؟
5. وضعیت بوفه و امکاناتش چطوریه؟
6. فاصله پادگان تا شهر؟
7. وضعیت و کیفیت غذا؟

دوست عزیز میان دوره حدود یک هفته مرخصی میدن
منظورم از شرایط همان محیط نظامی هستش که باید قبول کنی که در آنجا اختیار دست خودت نیست و تابع **** هستی
آدماش فوق العاده با شخصیت هستند و با آن چیزهایی که من و شما راجع به نظامیان شنیده ایم فرق میکند
از نظر کمد و وسایل جای هیچگونه نگرانی نیست
بوفه خوبه حتی میوه هم برای فروش داره
فاصله پادگان تا شهر 15 کیلومتره
انصافا کیفیت غذا خوبه بنده در مورد غذا از بیست بهشون نمره 18 میدم
انشاالله در این پادگان بهت خوش بگذره

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز میان دوره حدود یک هفته مرخصی میدن
منظورم از شرایط همان محیط نظامی هستش که باید قبول کنی که در آنجا اختیار دست خودت نیست و تابع **** هستی
آدماش فوق العاده با شخصیت هستند و با آن چیزهایی که من و شما راجع به نظامیان شنیده ایم فرق میکند
از نظر کمد و وسایل جای هیچگونه نگرانی نیست
بوفه خوبه حتی میوه هم برای فروش داره
فاصله پادگان تا شهر 15 کیلومتره
انصافا کیفیت غذا خوبه بنده در مورد غذا از بیست بهشون نمره 18 میدم
انشاالله در این پادگان بهت خوش بگذره

دوست عزیزم دمت گرم. خیلی حال دادی
شرمنده که وقت تو گرفتم. انشاا... هر کجا که باشی خوب و خوشی و سلامت باشی

بالا