• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بچه هااا
من افتادم مرکز اموزشی ارتش پاسداران (اعزامی یک دی) حالا یه سوال. من میتونم معاف از رزم بشم به نظرتون برم تو همین فرصت کم اقدام کنم؟؟؟
اخه من یه نمه تپل مپلم بچه ها میگن برو معاف از رزم شو تا لااقل ندویی.من بدوم خفه میشم:)

یکی میگه معاف شو یکی میگی نه

دوست عزیر من اگه صرفاً مشکلت چاق بودنته مطمئن باش معاف از رزم هم بگیری می دووننت
اون دسته از بچه هایی که واقعا مشکل اساسی دارن حالا یا تو پاشون یا قلب و ... معاف از انجام یه سری کارها میشن.

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از سایت خوبتون...
آقا من 1 دی اعزامم شهید مدرس کرجه...
2 تا سوال داشتم...من واسه امریه اقدام کردم و یارو بهم گفت که به احتمال زیاد می افتی شهید مدرس کرج که ما هم افتادیم! ولی چیزی ننوشته که امریه هستم یا نیستم؟! و اینکه خود جایی که درخواست امریه دادم هم درست نمی دونن که امریه هاشون توی تاریخ 1 دی دقیقا کیا هستن!!!من واسه جهاد کشاورزی درخواست امریه دادم...آیا باید از جهاد تهران یا مرکز استان بپرسم؟ چون من جهاد شهرستان درخواست دادم...
سوال دوم: اینکه حرفهای ضد و نقیضی از مدرس کرج توی همین تاپیکها خوندم!!!یک سری می گفتن خوبه یک سری هم خیلی بد می گفتن!!!کلا چطوریه؟؟ورزش زیاد میدن؟ من با غذا و سرکلاس بودن و زود بلند شدن مشکلی ندارم فقط با ورزش زیاد مشکل دارم!!!!!
مرسی از راهنماییتون........

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
2 تا سوال داشتم...من واسه امریه اقدام کردم و یارو بهم گفت که به احتمال زیاد می افتی شهید مدرس کرج که ما هم افتادیم! ولی چیزی ننوشته که امریه هستم یا نیستم؟! و اینکه خود جایی که درخواست امریه دادم هم درست نمی دونن که امریه هاشون توی تاریخ 1 دی دقیقا کیا هستن!!!من واسه جهاد کشاورزی درخواست امریه دادم...آیا باید از جهاد تهران یا مرکز استان بپرسم؟ چون من جهاد شهرستان درخواست دادم...
سوال دوم: اینکه حرفهای ضد و نقیضی از مدرس کرج توی همین تاپیکها خوندم!!!یک سری می گفتن خوبه یک سری هم خیلی بد می گفتن!!!کلا چطوریه؟؟ورزش زیاد میدن؟ من با غذا و سرکلاس بودن و زود بلند شدن مشکلی ندارم فقط با ورزش زیاد مشکل دارم!!!!!

یه سوال تو من جواب می دم :
برو همون جائیکه امریه گرفتی چک کن ببین اسمت تو لیستشون هست یا نه؟
من خودم از **** پذیرش گرفتم و بعد از اینکه برگ سفیدم اومد رفتم اونجا جلوی اسمم تیک زد و برگه سفیدم و مهر زد گفت به سلامت منتظرتون هستیم.
تو هم یه سر بری بد نیست.
در رابطه با سخت گیری پادگان هم حق با توست نوشته ها ضد و نقیض هستن بعضاً
ولی از همه شون یه نتیجه ای می شه گرفت و اونم این که اگه سخت بگیری سخت می گذره، اگه آسون بگیری آسون.
پس تو هم آسون بگیر که برات سخت نگذره ...
طبیعتًا کارایی قراره ازمون بخوان که زیاد باب میلمون نیست ولی چاره ای هم نیست یعنی راه دومی نداریم.
این نیز بگذرد ...

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال تو من جواب می دم :
برو همون جائیکه امریه گرفتی چک کن ببین اسمت تو لیستشون هست یا نه؟
من خودم از **** پذیرش گرفتم و بعد از اینکه برگ سفیدم اومد رفتم اونجا جلوی اسمم تیک زد و برگه سفیدم و مهر زد گفت به سلامت منتظرتون هستیم.
تو هم یه سر بری بد نیست.
در رابطه با سخت گیری پادگان هم حق با توست نوشته ها ضد و نقیض هستن بعضاً
ولی از همه شون یه نتیجه ای می شه گرفت و اونم این که اگه سخت بگیری سخت می گذره، اگه آسون بگیری آسون.
پس تو هم آسون بگیر که برات سخت نگذره ...
طبیعتًا کارایی قراره ازمون بخوان که زیاد باب میلمون نیست ولی چاره ای هم نیست یعنی راه دومی نداریم.
این نیز بگذرد ...
مرسی از راهنمایی خوبت...حتما می رم یک چک بکنم ببینم امریه شدم یا نه! در مورد قسمت دوم هم باهات موافق هستم که اگه سخت بگیری سخته و اگه آسون بگیری آسون...بازهم ممنون...

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزیز شما لیسانس هستی یا فوق لیسانس ؟

کد مرکز آموزشی رو چند نوشته؟

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزیز شما لیسانس هستی یا فوق لیسانس ؟

کد مرکز آموزشی رو چند نوشته؟
سلام...من دکتری عمومی دامپزشکی هستم که فکر کنم معادل با فوق لیسانس حساب می شه...
در مورد کد هم باید بگم که کد نخورده!!!!یعنی به طور واضح توی برگه سفید نوشته نام مرکز آموزش: شهید مدرس کرج!!!!کدی نمی بینم!!!

sarbazielaanati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز از پلیس 10+ کپی برگ سفیدمو گرفتم : لیسانس - تهران - تاریخ ثبت درخواست 4 ابان -اعزام 1/10- 02 ارتش.
1/10 میشه 5 شنبه وسایل ببریم میدون **** یا نه برمیگردیم؟

mrouzbehi

Registered User
لایک‌ها
27
امروز از پلیس 10+ کپی برگ سفیدمو گرفتم : لیسانس - تهران - تاریخ ثبت درخواست 4 ابان -اعزام 1/10- 02 ارتش.
با خودت هیچی نبر 5 شنبه بهت میگن برو شنبه پادگان همین....

srcec

Registered User
لایک‌ها
0

کار از محکم کاری عیب نمی کنه.
از من می شنوی با خودت ببر تا اگه اعزامت کردن لنگ چیزی نمونی.
اگرم که گفتن برین و فلان روز بیاین باز چیزی از دست ندادی و می دونی وسایلت آماده است و به کارای دیگت می رسی.
موفق باشی دوست عزیز

sarbazielaanati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمتون گرم. یه چیز دیگه جیره و وسایلو پوتینو ... همون 1/10 میدون **** میدن یا تو خود پادگان 02 میدن؟

irmet

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان عزیز اعزام 18 که فردا هست میفته شنبه؟ چون تعطیله؟
مطمئین هستین؟
پس چرا هیچ جای برگه اعزام چیزی ننوشته؟ یا عقلشون نمیرسه بندازند همون 19؟

azizi88

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان ..من رفتم پلیس +10 گفت که فعلا کد نزدن ..
دوستان من که فوق دیپلم دارم ...دوران اموزشیم فقط با فوق دیپلم ها هستش یا مقاطع بالاتر هم با ما اموزشی دارن؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوست عزیز میان دوره حدود یک هفته مرخصی میدن
منظورم از شرایط همان محیط نظامی هستش که باید قبول کنی که در آنجا اختیار دست خودت نیست و تابع **** هستی
آدماش فوق العاده با شخصیت هستند و با آن چیزهایی که من و شما راجع به نظامیان شنیده ایم فرق میکند
از نظر کمد و وسایل جای هیچگونه نگرانی نیست
بوفه خوبه حتی میوه هم برای فروش داره
فاصله پادگان تا شهر 15 کیلومتره
انصافا کیفیت غذا خوبه بنده در مورد غذا از بیست بهشون نمره 18 میدم
انشاالله در این پادگان بهت خوش بگذره

معلوم نیست که یه هفته بدن،میان دوره اول خودمون که لغو شد رو یادت نیست؟4 روز بود همش...

کیفیت غذا هم من غذای پادگانهای دیگه رو نخوردم،اما کیفیت غذاش متوسطه،فقط یه 4 5 تا غذای گند و گه داره،آش رشته،عدسی های صبح جمعه... اهههههههههههههه

راستی ykp عزیز کدوم گردانی؟من گردان امام علی هستم...

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
معلوم نیست که یه هفته بدن،میان دوره اول خودمون که لغو شد رو یادت نیست؟4 روز بود همش...

کیفیت غذا هم من غذای پادگانهای دیگه رو نخوردم،اما کیفیت غذاش متوسطه،فقط یه 4 5 تا غذای گند و گه داره،آش رشته،عدسی های صبح جمعه... اهههههههههههههه

راستی ykp عزیز کدوم گردانی؟من گردان امام علی هستم...

اسم عدسی رو نیار که تو پادگان ما هم حال آدم رو بهم میزنه لامصب ...

is_omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 1 دی اعزام هستم.(نیروی انتظامی بیرجند)کسی اونجا اعزام هست؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام خدمت همه دوستان ..من رفتم پلیس +10 گفت که فعلا کد نزدن ..
دوستان من که فوق دیپلم دارم ...دوران اموزشیم فقط با فوق دیپلم ها هستش یا مقاطع بالاتر هم با ما اموزشی دارن؟

سلام
شما با مقاطع بالاتر هم یکجا آموزش خواهی دید. فوق دیپلم - لیسانس - فوق لیسانس و دکتری
البته بسته به شرایط در بعضی پادگانها اگه تعداد مدارک بالا زیاد باشه توی گروهان جدا میذارنشون

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
چرا کسی جواب نمیده ؟ صبح زنگ زدم پلیس + 10 با شک و تردید گفت اعزامیای 18ام که میشه جمعه، میافته همون شنبه؛ با این حساب اعزامیای 19ام چی میشن پس ؟

بالا