• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که **** خدمت می کنن ...
آیا حقوق تان به همون حساب بانک سپه ای که موقع ارسال مدارک تو دفترچه نوشتید واریز می شه یا یه حساب دیگه براتون باز می کنن؟
سر وقت پول به حسابتون واریز می شه یا نه؟

azizi88

Registered User
لایک‌ها
0
برگ دوم من اومد چیزی ننوشته که !!!
نوشته نیرو یا سازمان به کار گیرنده :........ نام مرکز اموزش :..........
:):shades:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
برگ دوم من اومد چیزی ننوشته که !!!
نوشته نیرو یا سازمان به کار گیرنده :........ نام مرکز اموزش :..........
:):shades:
وقتی چیزی ننوشته یعنی مازاد
در روز اعزام محل آموزشتون مشخص میشه

aminn_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
1-کسی هست که بتونه اطلاعات کاملی درباره مرکز آموزش مالک اشتر اراک در اختیار من و دوستان قرار بده

2-چند در صد احتمالش هست که روز پنجشنبه (01/10/90) مستقیما از مشهد به اراک برای دوره آموزشی اعزام بشیم و در غیر این صورت کی و چگونه این اعزام صورت می گیره ( باید خودمون بریم یا همراه با بقیه سربازا با اتوبوس **** وظیفه اعزام می شیم) ----> با توجه به فاصله زیاد دو شهر مبدا و مقصد لطفا پاسخ بدید

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که **** خدمت می کنن ...
آیا حقوق تان به همون حساب بانک سپه ای که موقع ارسال مدارک تو دفترچه نوشتید واریز می شه یا یه حساب دیگه براتون باز می کنن؟
سر وقت پول به حسابتون واریز می شه یا نه؟

په نه په میریزن تو کارت خودشون:D
برا آموزشی میگن دو ماه رو با هم میریزن

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
صبح رفتیم **** وظیفه !
حدودا 1000 نفر رو الاف کردن بعد معلوم شد باید بریم دوشنبه بیایم ترمینال ! اهههه....

05 نبود آقا ؟

T_E_X_A_S

Registered User
لایک‌ها
142
صبح رفتیم **** وظیفه !
حدودا 1000 نفر رو الاف کردن بعد معلوم شد باید بریم دوشنبه بیایم ترمینال ! اهههه....

05 نبود آقا ؟

داداش منم 05 کرمان هستم ولی اول دی اعزامم ( اول دی کسی نبود 05 کرمان .....)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یه سوال نمیشه با بسیج و کارت فعال و... پیچوند آموزشی رو؟
میخوام اگر تاثیر داره اقدام کنم بشم رسمی :دی

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
یه سوال نمیشه با بسیج و کارت فعال و... پیچوند آموزشی رو؟میخوام اگر تاثیر داره اقدام کنم بشم رسمی :دی
شما برای پیچوندن آموزشی یک راه بیشتر نداری اون هم اینه که دوره کفایتی که هر چند ماه یکبار برگزار میشه را بگذرونی .این دوره از طرف پایگاه های بسیج ارائه میشه .یک سری شایعه مبنی بر این که کفایتی را برداشتند هست اما شما اگر واقعا می خوای آموزشی را بپیچونی به نظر من پیگر شو و سوال کن از پایگاه که بسیجی داری.درمورد تاثیر کارت فعال در **** اگر بیافتی بهت یک درجه اضافه تر بابت داشتن کارت فعال می دن برای گرفتن کسری خدمت هم از طریق کارت فعال باید حداقل یک سال سابقه داشته باشی تا 18 روز بهت کسری خدمت بدهند.در رسمی شدن در ارگان خدمتیت هم بستگی به ارگانت داره اگر در **** خدمت کنی داشتن کارت فعال می توانه برات یک امتیاز باشه.اما در ارگان های دیگر تاثیر چندانی نداره.درضمن خیلی از جاها برای اینکه بتونی پذیرش بگیری در ****(خدمت را می گم) حتما باید کارت فعال داشته باشی.البته با بند پ هم می توانی این مشکل را حل کنی.موفق باشید

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
شما برای پیچوندن آموزشی یک راه بیشتر نداری اون هم اینه که دوره کفایتی که هر چند ماه یکبار برگزار میشه را بگذرونی .این دوره از طرف پایگاه های بسیج ارائه میشه .یک سری شایعه مبنی بر این که کفایتی را برداشتند هست اما شما اگر واقعا می خوای آموزشی را بپیچونی به نظر من پیگر شو و سوال کن از پایگاه که بسیجی داری.درمورد تاثیر کارت فعال در **** اگر بیافتی بهت یک درجه اضافه تر بابت داشتن کارت فعال می دن برای گرفتن کسری خدمت هم از طریق کارت فعال باید حداقل یک سال سابقه داشته باشی تا 18 روز بهت کسری خدمت بدهند.در رسمی شدن در ارگان خدمتیت هم بستگی به ارگانت داره اگر در **** خدمت کنی داشتن کارت فعال می توانه برات یک امتیاز باشه.اما در ارگان های دیگر تاثیر چندانی نداره.درضمن خیلی از جاها برای اینکه بتونی پذیرش بگیری در ****(خدمت را می گم) حتما باید کارت فعال داشته باشی.البته با بند پ هم می توانی این مشکل را حل کنی.موفق باشید
شدیدا از جواب کاملتون ممنون.

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من 1 دی ماه اعزام دارم . نیروی دریایی سیرجان. اولین دوره ای هستش که میخواد فوق لیسانس بگیره. میخواستم بدونم شرایط آموزشی واسه فوق لیسانس ها فرق میکنه یا باید تمام سختی های آموزشی را بکشند؟
ممنون

mnikoo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام تورو خدا یکی جواب منو بده.
من از **** پذیرش گرفتم الان اموزشی افتادم **** ولی واسه پذیرش فرم پذیرش پر نکردم فقط بهم گفتن اسمت رد شده ردیفه
میخاستم ببینم این فرم مهمه پر کردنش؟

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
از دوره آبانماه 1388 نیروی انتظامی و **** نسبت به کاهش درجه سربازان وظیفه اقدام کردند اما ارتش همچنان درجات قبلی رو میداد. تا اینکه از چند دوره قبل ارتش هم درجات رو کاهش داده و برای شما که لیسانسی به احتمال 90% درجه ستوانسوم تعلق بگیره
ارتش یک بار درجات رو کم کرد.حالا اگر لیسانسا رو بندازن عجب شیر که ملاک نمیشه.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
ارتش یک بار درجات رو کم کرد.حالا اگر لیسانسا رو بندازن عجب شیر که ملاک نمیشه.

آقا شما هم دو دستی چسبیدی به این عجبشیر ولش نمی کنیا !!!! درجه ربطی به پادگان نداره به مدرک مربوطه. اگه منطقی تر نگاه کنی می بینی که کم کم تعداد لیسانسه های مملکت بیشتر از فوق دیپلم و دیپلم میشه. بالاخره رو این حساب بعضی پادگانها هم باید تغییر شیوه بدند دیگه. خود پادگان آموزشی ما، ما دومین دوره بودیم که تحصیلات دانشگاهی داشتیم. یعنی دوره قبل ما نه قبل اون همه دیپلم و زیر دیپلم بودند. بعد چند دوره تا لیسانس آموزش داد بعدش فوق لیسانس هم پذیرش می کرد.

mnikoo

Registered User
لایک‌ها
0
کسی درباره پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور اطلاعاتی داره بده؟

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
سلام تورو خدا یکی جواب منو بده.
من از **** پذیرش گرفتم الان اموزشی افتادم **** ولی واسه پذیرش فرم پذیرش پر نکردم فقط بهم گفتن اسمت رد شده ردیفه
میخاستم ببینم این فرم مهمه پر کردنش؟

تو باید برگ سفید تو ببری اونجائیکه پذیرش شدی مهر بزنه.
حتما این کار رو کن هااااا
لابد برات فرم پر کردن که پذیرش شدی البته یه احتمال هم وجود داره که تو تقسیمات شانسی افتادی باشی ****
برای اینکه شکت به یقین تبدیل شه برو همون جائی که قرار بود پذیرشت کنن بخش نیروی انسانیش، برگ سفیدتم پیشت باشه. اونا لیست و نیگا می کنن اگه پذیرش اونجا باشی جلوی اسمت تیک می زنن و برگتو مهر می کنن. اگرم که نه حداقلش اینه که می دونی پذیرش نشدی.
اون مهر برای پادگان آموزشی مهمه اگه پذیرش شده باشی.
راستی لزومن لازم نیست برای پذیرش فرم پر کرده باشی. انشاا... که پذیرشت کردن.

محمدرضا26

Registered User
لایک‌ها
98
کسی درباره پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور اطلاعاتی داره بده؟
سلام من آموزشی اونجا بودم .4تا گردان داره فقط بگم که هیچ مسعولیتی قبول نکن و هر چی میگن الکی اردو میبرن 4روز تو کوه.شب اول اردو خشم شب میزنن.وکیلی جلسه اول تاکتیک الکی تهدید میکنه ولی باحالترین مربیه.در کل روزای اول فرماندها سختگیرن ولی بعدش خوب میشن تا میتونی مرخصی بگیر.5شنبه ها ساعتی مرخصی بگیر ولی برو شنبه صبح بیا کسی باهات کار نداره.بالاترین جریمه که اونجا میکنن پست نگهبانی تنبیهی میزارن اونم دم در آسایشگاه.ولی فقط اینو بگم که الکی نگران نباش هیچ خبری نیست اصلا اذیت نمیکنن همش سر کلاسین فقط.مرخصی میان دوره 100% میدن شاید الکی بگن نمیدیم.نماز اجباریه ولی میتونی بپیچونی.در کل هر چی بپیچونی سود کردی چون هیچ کاری ندارن باهات.یک قفل کوچیک ببر.با دمپایی حتما.در آخر هرچی میگن الکیه نگی نگفتی فقط دودره بازی کن خیلی شل و ول میگیرن

بالا