وقتی چیزی ننوشته یعنی مازادبرگ دوم من اومد چیزی ننوشته که !!!
نوشته نیرو یا سازمان به کار گیرنده :........ نام مرکز اموزش :..........
:shades:
یه کم بشین اون طرف تر منم اومدم!!! 1/10/1390 شهید هاشمی نژاد نیشابور
![]()
دوستانی که **** خدمت می کنن ...
آیا حقوق تان به همون حساب بانک سپه ای که موقع ارسال مدارک تو دفترچه نوشتید واریز می شه یا یه حساب دیگه براتون باز می کنن؟
سر وقت پول به حسابتون واریز می شه یا نه؟
صبح رفتیم **** وظیفه !
حدودا 1000 نفر رو الاف کردن بعد معلوم شد باید بریم دوشنبه بیایم ترمینال ! اهههه....
05 نبود آقا ؟
شما برای پیچوندن آموزشی یک راه بیشتر نداری اون هم اینه که دوره کفایتی که هر چند ماه یکبار برگزار میشه را بگذرونی .این دوره از طرف پایگاه های بسیج ارائه میشه .یک سری شایعه مبنی بر این که کفایتی را برداشتند هست اما شما اگر واقعا می خوای آموزشی را بپیچونی به نظر من پیگر شو و سوال کن از پایگاه که بسیجی داری.درمورد تاثیر کارت فعال در **** اگر بیافتی بهت یک درجه اضافه تر بابت داشتن کارت فعال می دن برای گرفتن کسری خدمت هم از طریق کارت فعال باید حداقل یک سال سابقه داشته باشی تا 18 روز بهت کسری خدمت بدهند.در رسمی شدن در ارگان خدمتیت هم بستگی به ارگانت داره اگر در **** خدمت کنی داشتن کارت فعال می توانه برات یک امتیاز باشه.اما در ارگان های دیگر تاثیر چندانی نداره.درضمن خیلی از جاها برای اینکه بتونی پذیرش بگیری در ****(خدمت را می گم) حتما باید کارت فعال داشته باشی.البته با بند پ هم می توانی این مشکل را حل کنی.موفق باشیدیه سوال نمیشه با بسیج و کارت فعال و... پیچوند آموزشی رو؟میخوام اگر تاثیر داره اقدام کنم بشم رسمی :دی
شدیدا از جواب کاملتون ممنون.شما برای پیچوندن آموزشی یک راه بیشتر نداری اون هم اینه که دوره کفایتی که هر چند ماه یکبار برگزار میشه را بگذرونی .این دوره از طرف پایگاه های بسیج ارائه میشه .یک سری شایعه مبنی بر این که کفایتی را برداشتند هست اما شما اگر واقعا می خوای آموزشی را بپیچونی به نظر من پیگر شو و سوال کن از پایگاه که بسیجی داری.درمورد تاثیر کارت فعال در **** اگر بیافتی بهت یک درجه اضافه تر بابت داشتن کارت فعال می دن برای گرفتن کسری خدمت هم از طریق کارت فعال باید حداقل یک سال سابقه داشته باشی تا 18 روز بهت کسری خدمت بدهند.در رسمی شدن در ارگان خدمتیت هم بستگی به ارگانت داره اگر در **** خدمت کنی داشتن کارت فعال می توانه برات یک امتیاز باشه.اما در ارگان های دیگر تاثیر چندانی نداره.درضمن خیلی از جاها برای اینکه بتونی پذیرش بگیری در ****(خدمت را می گم) حتما باید کارت فعال داشته باشی.البته با بند پ هم می توانی این مشکل را حل کنی.موفق باشید
ارتش یک بار درجات رو کم کرد.حالا اگر لیسانسا رو بندازن عجب شیر که ملاک نمیشه.سلام
از دوره آبانماه 1388 نیروی انتظامی و **** نسبت به کاهش درجه سربازان وظیفه اقدام کردند اما ارتش همچنان درجات قبلی رو میداد. تا اینکه از چند دوره قبل ارتش هم درجات رو کاهش داده و برای شما که لیسانسی به احتمال 90% درجه ستوانسوم تعلق بگیره
ارتش یک بار درجات رو کم کرد.حالا اگر لیسانسا رو بندازن عجب شیر که ملاک نمیشه.
سلام تورو خدا یکی جواب منو بده.
من از **** پذیرش گرفتم الان اموزشی افتادم **** ولی واسه پذیرش فرم پذیرش پر نکردم فقط بهم گفتن اسمت رد شده ردیفه
میخاستم ببینم این فرم مهمه پر کردنش؟
کسی درباره پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور اطلاعاتی داره بده؟
سلام من آموزشی اونجا بودم .4تا گردان داره فقط بگم که هیچ مسعولیتی قبول نکن و هر چی میگن الکی اردو میبرن 4روز تو کوه.شب اول اردو خشم شب میزنن.وکیلی جلسه اول تاکتیک الکی تهدید میکنه ولی باحالترین مربیه.در کل روزای اول فرماندها سختگیرن ولی بعدش خوب میشن تا میتونی مرخصی بگیر.5شنبه ها ساعتی مرخصی بگیر ولی برو شنبه صبح بیا کسی باهات کار نداره.بالاترین جریمه که اونجا میکنن پست نگهبانی تنبیهی میزارن اونم دم در آسایشگاه.ولی فقط اینو بگم که الکی نگران نباش هیچ خبری نیست اصلا اذیت نمیکنن همش سر کلاسین فقط.مرخصی میان دوره 100% میدن شاید الکی بگن نمیدیم.نماز اجباریه ولی میتونی بپیچونی.در کل هر چی بپیچونی سود کردی چون هیچ کاری ندارن باهات.یک قفل کوچیک ببر.با دمپایی حتما.در آخر هرچی میگن الکیه نگی نگفتی فقط دودره بازی کن خیلی شل و ول میگیرنکسی درباره پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور اطلاعاتی داره بده؟
بپرس من اونجا بودم هر سوالی داریداداش منم اونجا افتادم![]()