• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.
آقا یه سوال داشتم.
یکی از دوستان من میخواست برای **** پذیرش بشه.برگ سبز و کسری خدمت هم داره.
20 روز پیش دفترچه رو فرستاده بود و متاسفانه زدنش برای اول برج 10!!
حالا بخاطر این مساله نمیتونه برای **** پذیرش بگیره.
حالا میخواد از طریق پزشکی اعزامش رو تمدید بکنه برای برج 12 که بتونه از **** پذیرش بشه.
حالا با توجه به اینکه این دوست ما کد خورده(نیروی زمینی ارتش-03 عجبشیر) اگه تمدید بشه باز تو برج 12 همین کد رو میزنن براش یا امکان داره که کدش عوض بشه؟

منم همینطور شدم دوست عزیز
جدیدا هر کی اقدام کرده همین شده :|
من پرسیدم گفتن اونایی که کد خوردن در صورت تمدید بازم همونجای قبلی میفتن
تااااااااازه اگه تمدید بتونی کنی با بند پ (فقط 9 روز مونده عجله کن)

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان :) چقدر اکتیوید ای ول خوشمان آمد ;)
اسمم مهدی لیسانس کامپیوتر و اهل گرگانم
من هم اعزامم 90/10/01
اینجا افتادم:
نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران
مرکز آموزشم: مرکز آموزش 01
تهران ه دیگه نه؟ نکنه کد 01 تبریز باشه :|
بچه هایی که اینجا افتادن اگه دوست داشتن میتونن با هم در ارتباط باشیم ;) 10 روز مونده :p
id y: lover2008_m22

من روز اعزام اگر همون شهر باشم و خودم رو معرفی کنم به پادگان میشه!؟
یعنی این آدرسی که تو شهرمون دادن واسه اعزام نرم و خودمو مستقیم به پادگانی که گفته شده معرفی کنم !
لطفاااااااااااااااااا اگر کسی چنین شرایطی باش مواجه شده حتما خبر بده .. خیلی مهمه ( راستشو بخوایین میخوام ماشینمم ببرم اینطوری که نمیشه خودمو ببرن ماشینم بمونه :D خودم زودتر برم ماشینو جاساز کنم پارکینگ :p)

irannet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که **** خدمت می کنن ...
آیا حقوق تان به همون حساب بانک سپه ای که موقع ارسال مدارک تو دفترچه نوشتید واریز می شه یا یه حساب دیگه براتون باز می کنن؟
سر وقت پول به حسابتون واریز می شه یا نه؟

سلام
برای ما توی آموزشی فرم دادن حساب بانک انصار باز کردن.
پولم 24 هر ماه واریز میکنن

mnikoo

Registered User
لایک‌ها
0
100 درصد:D
از روی عکس فهمیدی دیگه آره اینم ماله هفته ی پیشه (تاسوعا عاشورا) بالاخره دلشون اومد قبل از اینکه بریم آبو باز کنن:rolleyes: دیگه این دل داشت میپوسید
خوش به حالت اصفهان خیلی شهر خوبیه من فقط یه بار اومدم ولی همون یه بار کلی به دلم نشست.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من روز اعزام اگر همون شهر باشم و خودم رو معرفی کنم به پادگان میشه!؟
یعنی این آدرسی که تو شهرمون دادن واسه اعزام نرم و خودمو مستقیم به پادگانی که گفته شده معرفی کنم !
لطفاااااااااااااااااا اگر کسی چنین شرایطی باش مواجه شده حتما خبر بده .. خیلی مهمه ( راستشو بخوایین میخوام ماشینمم ببرم اینطوری که نمیشه خودمو ببرن ماشینم بمونه :D خودم زودتر برم ماشینو جاساز کنم پارکینگ :p)

سلام دوست من
می ترسم ماشینتو ببری دو ماه روشن نشه باطری خالی کنه ها !!!!:D
نمیتونی خودت بری چون روز اعزام یه برگه معرفی به پادگان میدن بهتون که بدون اون برگه پادگان شما رو پذیرش نمی کنه

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
خوش به حالت اصفهان خیلی شهر خوبیه من فقط یه بار اومدم ولی همون یه بار کلی به دلم نشست.

بابا دمت گرم فقط یه بار؟؟؟؟:blink:
من 10 12 بار تا حالا اومدم تهران البته آخرین بارش 5 سال پیش بود:p تازه هیچ جاییش رو هم بلد نیستم:p:D
یه 3 4 بار رفتم ورزشگاه آزادی خیلی بهم حال داد:lol: نگفتی حالا ما از کجا شما رو پیدا کنیم؟؟؟؟
راستی روز اعزام پنج شنبه هست یعنی امکانش هست بگن برید شنبه بیاید؟؟؟

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست من
می ترسم ماشینتو ببری دو ماه روشن نشه باطری خالی کنه ها !!!!:D
نمیتونی خودت بری چون روز اعزام یه برگه معرفی به پادگان میدن بهتون که بدون اون برگه پادگان شما رو پذیرش نمی کنه

مرسی ;)

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان :) چقدر اکتیوید ای ول خوشمان آمد ;)
اسمم مهدی لیسانس کامپیوتر و اهل گرگانم
من هم اعزامم 90/10/01
اینجا افتادم:
نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران
مرکز آموزشم: مرکز آموزش 01
تهران ه دیگه نه؟ نکنه کد 01 تبریز باشه :|
بچه هایی که اینجا افتادن اگه دوست داشتن میتونن با هم در ارتباط باشیم ;) 10 روز مونده :p
id y: lover2008_m22

به به آقا تبریک
اشتباه نشه تبریک رو ازین بابت میگم که من هم افتادم 01 تبریز
بله برادر 01 همون تبریزه ، تو برگه زده که باید میدون **** تشریف داشته باشین 6 صبح
من تهران هستم ، یکسال و نیم هم تبریز بودم برای دانشگاه تا حدود زیادی میشناسم اونجا رو
خوشحال میشم ببینمتون

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
آقایون 01 تبریز
اول دی 1390
نظرتون چیه ؟ هتله ؟ یا دهن مبارک مزین می شود؟؟
( خیلی سرمایی نیستیم سر سیای زمستونی افتادیم تبریز :wacko: میبینین تورو خدا :lol:

rasool1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو برگه سفید من زده __ نیرو یا سازمان بکار گیرنده : نیروی زمینی ارتش __ نام مرکز آموزش : مرکز آموزش 01 __ تاریخ اعزام 1/10
آخر ما نفهمیدیم 01 تهران تو افسریه هستیم یا مرکز آموزش ولیعصر تو تبریز ؟؟؟؟؟
هر کی یه چی میگه ؟!!!

بین علما اختلاف افتاده !!!
:blink:

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون 01 تبریز
اول دی 1390
نظرتون چیه ؟ هتله ؟ یا دهن مبارک مزین می شود؟؟
( خیلی سرمایی نیستیم سر سیای زمستونی افتادیم تبریز :wacko: میبینین تورو خدا :lol:

دوستان من اهل تبریزم
دوستانی که افتادین تبریز حتما لباس گرم با خود بیارید هاااااا
سرمای تبریز امسال پدر در بیاره ...
اینم یه عکس از پریشب تبریز
از من گفتن خود دانید ...

385389_2468838719087_1195908662_32188352_694390613_n.jpg

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
تو برگه سفید من زده __ نیرو یا سازمان بکار گیرنده : نیروی زمینی ارتش __ نام مرکز آموزش : مرکز آموزش 01 __ تاریخ اعزام 1/10
آخر ما نفهمیدیم 01 تهران تو افسریه هستیم یا مرکز آموزش ولیعصر تو تبریز ؟؟؟؟؟
هر کی یه چی میگه ؟!!!

بین علما اختلاف افتاده !!!
:blink:

آقا جان این چه حرفیه میزنی آخه!!!!
اگه علما اجازه بدن کاملا روشن کنم
چند دوره هست که توی برگ سفید اسم پادگان محل آموزش صراحتاً اعلام میشه یعنی میگن مرآ 01 نیروی زمینی ارتش یا مرآ ولیعصر تبریز
قبلا اینطوری نبود یه کدی رو بعنوان رمز می نوشتن که کد 1 عبارت بود از مرآ ولیعصر تبریز و کد 35 مربوط بود به 01 نیروی زمینی ارتش و همینطور که اینا بعنوان رمز بحساب میومدند.
این 01 که برای شما زده اسم پادگانه کد نیست پادگانهای ارتش اسمشون 01 - 02 - 03 -04 الی 08 هست. 01 همون مرکز آموزش نیروی زمینی ارتش هست که توی تهران قرار داره و شما همونجا تشریف می برید.
مرآ ولیعصر تبریز اصلا مال ارتش نیست بلکه از مراکز آموزش نیروی انتظامی هست. از این بابت شما مطمئن باشید که تهرانه شک نکنید. اگه خلاف این بود من حاضرم بجای شما برم ولیعصر تبریز ...:p تضمین بالاتر از این ؟؟؟؟

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
برای ما توی آموزشی فرم دادن حساب بانک انصار باز کردن.
پولم 24 هر ماه واریز میکنن

من تو بانک انصار حساب دارم شماره حسابم و همراه داشته باشم قبوله یا باید دوباره حساب باز کنم؟
پس کارت عابرشو با خودم ببرم.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من اهل تبریزم
دوستانی که افتادین تبریز حتما لباس گرم با خود بیارید هاااااا
سرمای تبریز امسال پدر در بیاره ...
اینم یه عکس از پریشب تبریز
از من گفتن خود دانید ...

مشاهده پیوست 90179

این عکس بلوار 29 بهمن، جلوی دانشگاهه؟ از روی پل عابر پیاده گرفتی ... در ضمن یه ماشینم اونور خیابون داره برعکس میره اعمال قانون بکنن برادران ناجا !!!!

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من تو بانک انصار حساب دارم شماره حسابم و همراه داشته باشم قبوله یا باید دوباره حساب باز کنم؟
پس کارت عابرشو با خودم ببرم.

شماره حسابشو داشته باشی با خودت کافیه منتهی فقط باید بنام خودت باشه ها

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
آقا جان این چه حرفیه میزنی آخه!!!!
اگه علما اجازه بدن کاملا روشن کنم
چند دوره هست که توی برگ سفید اسم پادگان محل آموزش صراحتاً اعلام میشه یعنی میگن مرآ 01 نیروی زمینی ارتش یا مرآ ولیعصر تبریز
قبلا اینطوری نبود یه کدی رو بعنوان رمز می نوشتن که کد 1 عبارت بود از مرآ ولیعصر تبریز و کد 35 مربوط بود به 01 نیروی زمینی ارتش و همینطور که اینا بعنوان رمز بحساب میومدند.
این 01 که برای شما زده اسم پادگانه کد نیست پادگانهای ارتش اسمشون 01 - 02 - 03 -04 الی 08 هست. 01 همون مرکز آموزش نیروی زمینی ارتش هست که توی تهران قرار داره و شما همونجا تشریف می برید.
مرآ ولیعصر تبریز اصلا مال ارتش نیست بلکه از مراکز آموزش نیروی انتظامی هست. از این بابت شما مطمئن باشید که تهرانه شک نکنید. اگه خلاف این بود من حاضرم بجای شما برم ولیعصر تبریز ...:p تضمین بالاتر از این ؟؟؟؟

کاملا تایید می شه
مرکز آموزشی ولیعصر مال نیروی انتظامی تبریز هستش که اکثرا دوستای من که خودشون هم اهل تبریز هستن اونجا آموزش دیدن ولی متاسفانه به بومی ها هم رحم نمی کنن. بنده خداها بیشتر از 80 درصدشون تو تقسیمات بعد از آموزش هم افتادن اطراف.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
کاملا تایید می شه
مرکز آموزشی ولیعصر مال نیروی انتظامی تبریز هستش که اکثرا دوستای من که خودشون هم اهل تبریز هستن اونجا آموزش دیدن ولی متاسفانه به بومی ها هم رحم نمی کنن. بنده خداها بیشتر از 80 درصدشون تو تقسیمات بعد از آموزش هم افتادن اطراف.

مرآ ولیصعر مرکز خوبی هست تعداد سربازش هم کمتر از بقیه مراکزه. در مورد اینکه به بومی ها هم رحم نمی کنن بگم که تقسیمات از تهران معاونت نیروی انسانی ناجا میاد و مرکز آموزش تأثیری روش نداره

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
این عکس بلوار 29 بهمن، جلوی دانشگاهه؟ از روی پل عابر پیاده گرفتی ... در ضمن یه ماشینم اونور خیابون داره برعکس میره اعمال قانون بکنن برادران ناجا !!!!

نه داداش بلوار شفیع زاده است

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
مرآ ولیصعر مرکز خوبی هست تعداد سربازش هم کمتر از بقیه مراکزه. در مورد اینکه به بومی ها هم رحم نمی کنن بگم که تقسیمات از تهران معاونت نیروی انسانی ناجا میاد و مرکز آموزش تأثیری روش نداره

ولی الان دو دوره است که خیلی سخت می گیره
بومی ها رو اکثرا 5 شبنه ها نگه می داشتن و اون روزایی هم که قرار بود پنج شنبه جمعه ها بفرستن خونه هاشون الکی لفتش می دادن تا ساعت 6 - 7 از اونجا به زور در می اومدن

بالا