• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mnikoo

Registered User
لایک‌ها
0
تو باید برگ سفید تو ببری اونجائیکه پذیرش شدی مهر بزنه.
حتما این کار رو کن هااااا
لابد برات فرم پر کردن که پذیرش شدی البته یه احتمال هم وجود داره که تو تقسیمات شانسی افتادی باشی ****
برای اینکه شکت به یقین تبدیل شه برو همون جائی که قرار بود پذیرشت کنن بخش نیروی انسانیش، برگ سفیدتم پیشت باشه. اونا لیست و نیگا می کنن اگه پذیرش اونجا باشی جلوی اسمت تیک می زنن و برگتو مهر می کنن. اگرم که نه حداقلش اینه که می دونی پذیرش نشدی.
اون مهر برای پادگان آموزشی مهمه اگه پذیرش شده باشی.
راستی لزومن لازم نیست برای پذیرش فرم پر کرده باشی. انشاا... که پذیرشت کردن.
ممنون از راهنمایی خوبتون

mnikoo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من آموزشی اونجا بودم .4تا گردان داره فقط بگم که هیچ مسعولیتی قبول نکن و هر چی میگن الکی اردو میبرن 4روز تو کوه.شب اول اردو خشم شب میزنن.وکیلی جلسه اول تاکتیک الکی تهدید میکنه ولی باحالترین مربیه.در کل روزای اول فرماندها سختگیرن ولی بعدش خوب میشن تا میتونی مرخصی بگیر.5شنبه ها ساعتی مرخصی بگیر ولی برو شنبه صبح بیا کسی باهات کار نداره.بالاترین جریمه که اونجا میکنن پست نگهبانی تنبیهی میزارن اونم دم در آسایشگاه.ولی فقط اینو بگم که الکی نگران نباش هیچ خبری نیست اصلا اذیت نمیکنن همش سر کلاسین فقط.مرخصی میان دوره 100% میدن شاید الکی بگن نمیدیم.نماز اجباریه ولی میتونی بپیچونی.در کل هر چی بپیچونی سود کردی چون هیچ کاری ندارن باهات.یک قفل کوچیک ببر.با دمپایی حتما.در آخر هرچی میگن الکیه نگی نگفتی فقط دودره بازی کن خیلی شل و ول میگیرن
سلام. ممنون از راهنماییتون فقط شما کی اعزام شدین؟
سوال دیگه اینکه میان دوره چند روز میدن؟ بعد از چند هفته میان دوره میدن؟ خیلی ممنون

aminn_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
1-کسی هست که بتونه اطلاعات کاملی درباره مرکز آموزش مالک اشتر اراک در اختیار من و دوستان قرار بده

2-چند در صد احتمالش هست که روز پنجشنبه (01/10/90) مستقیما از مشهد به اراک برای دوره آموزشی اعزام بشیم و در غیر این صورت کی و چگونه این اعزام صورت می گیره ( باید خودمون بریم یا همراه با بقیه سربازا با اتوبوس **** وظیفه اعزام می شیم) ----> با توجه به فاصله زیاد دو شهر مبدا و مقصد لطفا پاسخ بدید

چرا کسی پاسخگو نیست

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
چرا کسی پاسخگو نیست

سلام دوست خوبم
خودت توی سوال فرمودی چند درصد احتمالش هست؟ یعنی سوال تخمینی که نمیشه جوابش رو دقیق داد.
اما به شما اطمینان میدم که مالک اشتر اراک بهترین آموزشگاه نیروی انتظامی هست ( به نقل از خیلی از همدوره های سربازی) یعنی اگه شما اونجا احساس ناراحتی بکنی خودت اونیکی آموزشگاه ها رو حساب کن دیگه چجورین
در مورد سوال دوم توی برگ سفید هرجا که نوشته ساعت 7 صبح 1 دی ماه میرید اونجا که احتمالا آدرس حوزه وظیفه عمومی شهرتون باشه. در مورد اعزامتون گمان نکنم هر کس خودش بره یا همون زمان با اتوبوس اعزامتون می کنن یا میگن ساعت ... ترمینال ... تعاونی ... باشید.

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
بپرس من اونجا بودم هر سوالی داری

سلام بابا دمت گرم بالاخره یکی هم پیداشد ما رو راهنمایی کنه:rolleyes:
من چند تا سوال از شما دارم،شما کی اونجا بودی؟ آب و هواش چطوره؟ من شنیدم بهترین پادگان کشور شده درسته :eek: ؟ امکاناتش چطوره ؟ خیلی سوال دارم میترسم اینجا جا نشه:p به نظر شما با این زمستونی که در راهه بازم ما رو میبرن اردو توی کوه؟؟؟ بقیشو بعدا میپرسم:p

راستی داشت یادم میرفت : من یه 2ماهیه یه مشکلی برای پام به وجود اومده قسمت روی پا همونجا که به مچ متصل میشه کش اومده خیلی وقته حتی 10 جلسه فیزیوتراپی هم رفتم ولی خوب نشد دکتره گفت 1 ماه و نیم دیگه خوب میشه چجوری بگم،میتونم راه برم حتی میتونم بدوم ولی وقتی زیادی مچ پام رو تا میکنم یا بهش فشار بیارم درد خیلی شدیدی میگیره حالا ازین میترسم یه وقت برای تنبیه بگن پامرغی یا کلاغ پر برو اونوقت من نمیتونم واقعا نمیتونم چیکار کنم؟؟:(

aminn_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست خوبم
خودت توی سوال فرمودی چند درصد احتمالش هست؟ یعنی سوال تخمینی که نمیشه جوابش رو دقیق داد.
اما به شما اطمینان میدم که مالک اشتر اراک بهترین آموزشگاه نیروی انتظامی هست ( به نقل از خیلی از همدوره های سربازی) یعنی اگه شما اونجا احساس ناراحتی بکنی خودت اونیکی آموزشگاه ها رو حساب کن دیگه چجورین
در مورد سوال دوم توی برگ سفید هرجا که نوشته ساعت 7 صبح 1 دی ماه میرید اونجا که احتمالا آدرس حوزه وظیفه عمومی شهرتون باشه. در مورد اعزامتون گمان نکنم هر کس خودش بره یا همون زمان با اتوبوس اعزامتون می کنن یا میگن ساعت ... ترمینال ... تعاونی ... باشید.

واقعا ممنونم آقا فرشاد دوست عزیز

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
ساعت حضور رو زده 7 صب ... ولی تا ساعت چند وقت داریم برسیم و برامون مشکل ایجاد نشه ؟ من که فکر نمیکنم بتونم 7 صب خودمو برسونم اونجا :eek: ( اصفهان ، جنب پل راه اهن ، شهرک ازمایش )

راستی 1 دی میشه پنج شنبه . همون پنج شنبه باید اونجا باشیم یا صب شنبه ؟
همشهری مارو تحویل بگیر منم 1ئی هستم

mnikoo

Registered User
لایک‌ها
0
خدمت دو برادر در یک پادگان اشکالی داره؟

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
من از تهرانم شما از کجایی؟ فکر کنم از اصفهان باشی درسته؟

100 درصد:D
از روی عکس فهمیدی دیگه آره اینم ماله هفته ی پیشه (تاسوعا عاشورا) بالاخره دلشون اومد قبل از اینکه بریم آبو باز کنن:rolleyes: دیگه این دل داشت میپوسید

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
یه سوال نمیشه با بسیج و کارت فعال و... پیچوند آموزشی رو؟
میخوام اگر تاثیر داره اقدام کنم بشم رسمی :دی
چرا بپیچونی . همه سربازی یه طرف... آموزشی یه طرف دیگه. کل خاطراتش تو آموزشیه!

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
سلام دوستان. من 1 دی ماه اعزام دارم . نیروی دریایی سیرجان. اولین دوره ای هستش که میخواد فوق لیسانس بگیره. میخواستم بدونم شرایط آموزشی واسه فوق لیسانس ها فرق میکنه یا باید تمام سختی های آموزشی را بکشند؟
ممنون
کلا تو آموزشی تحصیل کرده ها با هم هستن ( لیسانس به بالا ) اونوقت اونایی که فوق یا دکتری دارن یه کم شل تر میگیرن بهشون ( البته کاملا بستگی به فرمانده یگان داره ) من نیرو زمینی بودم ... فرمانده یگان ما خیلی آدم توپی بود منکه فقط زیر پنکه تو دفتر یگان نشستم. اما کلا سخت نگیر... چیز خاصی نیست که نگرانت کنه. کلا همه چیزو بیخیالی طی کن بره پی کارش. چش به هم میذاری برگه تقسیمو میدن دستت.

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان :) چقدر اکتیوید ای ول خوشمان آمد ;)
اسمم مهدی لیسانس کامپیوتر و اهل گرگانم
من هم اعزامم 90/10/01
اینجا افتادم:
نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران
مرکز آموزشم: مرکز آموزش 01
تهران ه دیگه نه؟ نکنه کد 01 تبریز باشه :|
بچه هایی که اینجا افتادن اگه دوست داشتن میتونن با هم در ارتباط باشیم ;) 10 روز مونده :p
id y: lover2008_m22

بالا