• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mrouzbehi

Registered User
لایک‌ها
27
تو ارتش به لیسانس ستوان 3 وبه فوق و دکترا ستوان 2 میدن.
من الآن دوره آموزشی تو 06 نزاجا تهران هستم.:)

mrouzbehi

Registered User
لایک‌ها
27
از دوستان کسی اونجا افتاده بگه تا راهنماییش کنم.;)

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
01ارتش کسی نیست هر کی هست بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
فعلا که تو ارتش با وجود اینکه درجه ها رو کم کردن لیسانس ستوان 3 - فوق دیپلم گروهبان 1 - سرباز وظیفه با درجه استوار هم نداریم ( مگر موارد خاص .... )

amir h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید بابت مطالب خیلی خوب و کاربردی که نوشتید.چند تا سوال در مورد وزارت دفاع داشتم ممنون میشم جواب بدید.

میخواستم ببینم احتمال افتادن در وزارت دفاع چقدر هستش؟اگر هم افتادیم آموزشی کجا میریم البته مثل اینکه کد خدمتیش 75 هست و در قزوین هم هست.آیا فقط همین 1 جا رو بزای آموزشی داره؟

و بعد از تقسیم کجا می افتیم؟چند تا پادگان داره و در کجا؟یکی از دوستام می گفت فقط در تهران پادگان داره و 1 دونه هم بیشتر نیست می خواستم ببینم درسته؟

ممنون بابت جوابی که میدید ببخشید اگر زیاد هست و اگر قبلا جواب دادید چون من وقت نکردم همه مطالب رو بخونم.

من اقدام کردم و هنوز نامم نیومده 1سال و نیم هم غیبت دارم همه میگن دعا کن وزارت دفاع بیفتی نمیدونم چرا؟خودم اطلاعات زیادی ندارم.راستی سر غیبتی ها چه بلایی می یارن؟من از دانشگاه اخراج هم شدم.اخراج و غیبت خدا بدادم برسی.باز هم متشکر

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
دوست عزیز بنده ارتش رو خبر ندارم ولی در ارگان های دیگه در حال حاضر به لیسانس استوار دو و یک و فوق ستوان سه و دکتری ستوان دو میدن !

سلام دوست عزیر من خودم سرباز نیروی انتظامی با ستوان سوم بودم

نیروی انتظامی برای فوق دیپلمها گروهبان دو و یک - لیسانسها استوار دو و یک و ستوانسه - فوق لیسانسها و دکتری (پزشک عمومی) ستوانسه و ستواندوم - دکترای تخصصی ستوان یکم
**** هم همینطوره
ولی در ارتش درجه ها متغیر نیست فوق دیپلم گروهبان 1 لیسانس ستوان 3

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان خسته نباشید بابت مطالب خیلی خوب و کاربردی که نوشتید.چند تا سوال در مورد وزارت دفاع داشتم ممنون میشم جواب بدید.

میخواستم ببینم احتمال افتادن در وزارت دفاع چقدر هستش؟اگر هم افتادیم آموزشی کجا میریم البته مثل اینکه کد خدمتیش 75 هست و در قزوین هم هست.آیا فقط همین 1 جا رو بزای آموزشی داره؟

و بعد از تقسیم کجا می افتیم؟چند تا پادگان داره و در کجا؟یکی از دوستام می گفت فقط در تهران پادگان داره و 1 دونه هم بیشتر نیست می خواستم ببینم درسته؟

ممنون بابت جوابی که میدید ببخشید اگر زیاد هست و اگر قبلا جواب دادید چون من وقت نکردم همه مطالب رو بخونم.

من اقدام کردم و هنوز نامم نیومده 1سال و نیم هم غیبت دارم همه میگن دعا کن وزارت دفاع بیفتی نمیدونم چرا؟خودم اطلاعات زیادی ندارم.راستی سر غیبتی ها چه بلایی می یارن؟من از دانشگاه اخراج هم شدم.اخراج و غیبت خدا بدادم برسی.باز هم متشکر

اونطور که من فهمیدم پذیرش گرفتی
ولی با وجود غیبت خیلی محاله تا با پذیرشت موافقت بشه

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
فعلا که تو ارتش با وجود اینکه درجه ها رو کم کردن لیسانس ستوان 3 - فوق دیپلم گروهبان 1 - سرباز وظیفه با درجه استوار هم نداریم ( مگر موارد خاص .... )
اگر بیفتم عجب شیر چی؟بازم ستوان 3 میدن؟آخه از یکی شنیدم چون از این دوره به بعد به ما لیسانسا درجه ستوانی نمیدن مارو انداختند عجب شیر.این حرف درسته؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اگر بیفتم عجب شیر چی؟بازم ستوان 3 میدن؟آخه از یکی شنیدم چون از این دوره به بعد به ما لیسانسا درجه ستوانی نمیدن مارو انداختند عجب شیر.این حرف درسته؟

آخه پسر خوب ربطی به عجبشیر نداره که قانون ارتشه !!!!

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوست عزیر من خودم سرباز نیروی انتظامی با ستوان سوم بودم

نیروی انتظامی برای فوق دیپلمها گروهبان دو و یک - لیسانسها استوار دو و یک و ستوانسه - فوق لیسانسها و دکتری (پزشک عمومی) ستوانسه و ستواندوم - دکترای تخصصی ستوان یکم
**** هم همینطوره
ولی در ارتش درجه ها متغیر نیست فوق دیپلم گروهبان 1 لیسانس ستوان 3

**** خودم هستم و مطمئن باش همینی هست که من میگم یعنی لیسانس تنها در صورت حفظ یک جزء قرآن و یا یک سال بسیج فعال یک درجه اضافه میشه
پس بدون اینا 50 درصد استوار دو 50 درصد استوار یک
فوق بدون چیزی ستوان سه و دکتری ستوان دوم

ارتش رو نمیدونم

نیروی انتظامی هم درصدی درجه میده که خوب شما توی افسرها قرار گرفته اید :D

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
**** خودم هستم و مطمئن باش همینی هست که من میگم یعنی لیسانس تنها در صورت حفظ یک جزء قرآن و یا یک سال بسیج فعال یک درجه اضافه میشه
پس بدون اینا 50 درصد استوار دو 50 درصد استوار یک
فوق بدون چیزی ستوان سه و دکتری ستوان دوم

ارتش رو نمیدونم

نیروی انتظامی هم درصدی درجه میده که خوب شما توی افسرها قرار گرفته اید :D

منم منظورم همین بود منم گفتم که **** سه تا درجه برای لیسانسها میده رزمدار 2 - رزمدار 1 و ستوان 3 منتهی حداکثر درجه به اونایی که سابقه فعال بسیج و یه سری امتیازات ویژه دارن تعلق میگیره
اما در مورد دکتری باید یه موردی تفکیک بشه یه سری هستن که دکترای دامپزشکی هستند یا پزشک عمومی که میگن آقای دکتر
این دکترها در واقع همون فوق لیسانس سایر رشته ها هستند.
اما یه سری دکترا های تخصصی وجود دارد من جمله پزشکان متخصص یا دکتراهای مهندسی و ... که درجه اینها بالاتر از موارد بالاست

jaf@r

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که آموزشی رو سپری کردن و به یگان خدمتی رفتن کمی از خاطرات و شرایطشون اونجا بنویسند. تعداد نگهبانی در ماه ، و غیره

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستانی که آموزشی رو سپری کردن و به یگان خدمتی رفتن کمی از خاطرات و شرایطشون اونجا بنویسند. تعداد نگهبانی در ماه ، و غیره

سلام - رفیق من قبلا هم عرض کردم خاطرات خدمت سربازیم رو توی وبلاگی می نویسم. میتونید برید اونجا و بخونیدشون و نظر هم بدید البته !!!خاطــــــرات مرآ شهیــد بیگـــــلری ناجا

ha123di

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من 10 روزه دیگه آموزشیم تموم میشه دستغیب ناجا هستم آیا همون روز آخر برگ تقسیم رو میدن یا میفرستن درب خونه کلا جریان این برگ تقسیم چیه؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من 10 روزه دیگه آموزشیم تموم میشه دستغیب ناجا هستم آیا همون روز آخر برگ تقسیم رو میدن یا میفرستن درب خونه کلا جریان این برگ تقسیم چیه؟

روز آخر برگ تقسیم رو میدن بهتون بعد ترخیص میشید.

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
میگن آخرین مهلت ارسال دفترچه مثلا اسفند ماهه حالا باید 30 اسفند ارسال بشه یا تا آخر اسفند باید ارسال شده باشه و رسیده باشه به مقصد؟کلا کی باید ارسال بشه که اضافه نخورد؟
حال کردین سوال فنی رو :دی

Asire-Ghafas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام داداش ، خوش بحال شما ، مال شما تموم میشه ماله ما اول دی تازه شروع میشه :( ... داداش میشه بگی این 2 ماهت اونجا سخت بود یا نه ؟ خیلی اذیت میکردن :evil2:؟؟؟

بالا