• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16
سلام بچه ها.
آقا یه سوال داشتم.
یکی از دوستان من میخواست برای **** پذیرش بشه.برگ سبز و کسری خدمت هم داره.
20 روز پیش دفترچه رو فرستاده بود و متاسفانه زدنش برای اول برج 10!!
حالا بخاطر این مساله نمیتونه برای **** پذیرش بگیره.
حالا میخواد از طریق پزشکی اعزامش رو تمدید بکنه برای برج 12 که بتونه از **** پذیرش بشه.
حالا با توجه به اینکه این دوست ما کد خورده(نیروی زمینی ارتش-03 عجبشیر) اگه تمدید بشه باز تو برج 12 همین کد رو میزنن براش یا امکان داره که کدش عوض بشه؟

Meisam Q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2)1 تا مسیر دره 1. آزادی بعد مشینهی شهریار بعد ماشینهای 99
2. آزدی بعد مستقیم پرندک ! ( این ماشینها ساعت 4 صبح هستند

2(با باس استتار جنگل

3(او میرید جایگزینی بعد هم میری خونه بعد این که تقسیم شدی ستوان 3 ها هم روز برگن

4( نمیدونم

من خودم توی 33 خدمت میکنم ! این جاهایی که میگم به ترتیب خوب هستند
23/33/500/99 99 عالی هست

شما چطور آموزشی بودی که هنوز بعضی سوالات ابتدایی میپرسی ؟!
روزی که میری باید با لباس نظامی وارد پادگان بشی. لباس استتار جنگل.. همون سبزا که باید داده باشند تو آموزشی
اگه خونتون تهران نیست باید همه واسایل مورد نیازتو ببری. در غیر اینصورت 90 درصد بهتون روزبرگ میدن هر روز بری و بیای.
اگه جای دیگه نیرو بخواد و شما به کارشون برا اونجا بیای روز اول که میخوای تقسیم شی بگو بندازنت اونجا

خیلی ممنون از کمک و راهنمایی هر دو تون. :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من آموزشی 1/ 10 افتادم نیروی انتظامی محمدرسول الله بیرجند . شنیدم خیلی بده ! میگن بعد از آموزشی میفرستنت بری دم مرز خدمت کنی ! یعنی منو با لیسانس نرم افزار معدل 18 می خوان بفرستن پاسگاه لب مرز 16 ماه خدمت کنم؟ من تک فرزندم ، حتی با تک فرزندیمم نمیتونم خدمتمو بندازم تهران؟ یه چیزایی از مرز شنیدم که کم کم دارم جا میزنم. میخوام بپیچم !

معمولا تک فرزندها جزو اولویتهایی حساب میشند که میوفتند تو شهر خودشون.

T_E_X_A_S

Registered User
لایک‌ها
142
من 25 آبان دفترچه رو فرستادم ، خودم فکر میکردم اول اسفند اعزام شم ولی یه هفته پیش که برگ سبز اومد نوشته 1 دی اعزامم حالا یعنی ماله من معلوم شده کجا افتادم ؟ شنبه برم پلیس + 10 ببینم چی میگن فکر کنم همون عجب شیر افتاده باشم :دی

arash6381

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.
آقا یه سوال داشتم.
یکی از دوستان من میخواست برای **** پذیرش بشه.برگ سبز و کسری خدمت هم داره.
20 روز پیش دفترچه رو فرستاده بود و متاسفانه زدنش برای اول برج 10!!
حالا بخاطر این مساله نمیتونه برای **** پذیرش بگیره.
حالا میخواد از طریق پزشکی اعزامش رو تمدید بکنه برای برج 12 که بتونه از **** پذیرش بشه.
حالا با توجه به اینکه این دوست ما کد خورده(نیروی زمینی ارتش-03 عجبشیر) اگه تمدید بشه باز تو برج 12 همین کد رو میزنن براش یا امکان داره که کدش عوض بشه؟
اگه بتونه بندازه برج 12 كدش عوض ميشه

shahab99

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان من باید مدارکم رو 1ابان میفرستادم که 11 ابان فرستادم چون برج 7 تو شهرمون به هیچ عنوان دفترچه نبود قرار بود دفترچه ها عوض بشن و...
حالا برام اضافه خدمت جلوش نوشته 90 خواستم بدونم بخاطر اون 10 روز 90 روز اضافه خدمت میخورم؟
بعد روزی که میخوام برم پادگان اموزشی برا معرفیم که احتیاجی نیست وسایلی با خودم ببرم.درسته؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوستان من باید مدارکم رو 1ابان میفرستادم که 11 ابان فرستادم چون برج 7 تو شهرمون به هیچ عنوان دفترچه نبود قرار بود دفترچه ها عوض بشن و...
حالا برام اضافه خدمت جلوش نوشته 90 خواستم بدونم بخاطر اون 10 روز 90 روز اضافه خدمت میخورم؟
بعد روزی که میخوام برم پادگان اموزشی برا معرفیم که احتیاجی نیست وسایلی با خودم ببرم.درسته؟

1- بله ، چه 1 روز چه 5 سال غیبت داشته باشید 90 روز اضافه میخورید .
2- باید همه وسایل رو ببرید دیگه چون میرید واسه اموزش ، بعضیا شانسشون میگیره وقتی میرند خودشونو معرفی میکنند مثلا میگند برید 3 روز دیگه بیایید اما خیلیها هم همون روز یک راست میرند پادگان اموزشی و تا 1 ماه هم خونه بر نمیگردند !

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من آموزشی 1/ 10 افتادم نیروی انتظامی محمدرسول الله بیرجند . شنیدم خیلی بده ! میگن بعد از آموزشی میفرستنت بری دم مرز خدمت کنی ! یعنی منو با لیسانس نرم افزار معدل 18 می خوان بفرستن پاسگاه لب مرز 16 ماه خدمت کنم؟ من تک فرزندم ، حتی با تک فرزندیمم نمیتونم خدمتمو بندازم تهران؟ یه چیزایی از مرز شنیدم که کم کم دارم جا میزنم. میخوام بپیچم !

سلام دوست عزیز
در اینکه یگان خدمتیت مربوط هست به مرزبانی شکی نیست چون از زمانیکه فرماندهی مرزبانی کم کم از نیروی انتظامی جدا شده و داره به حالت یه یگان مستقل در میاد یه سری آموزشگاه های نظامی همچون پادگانی که در کرمانشاه هست همچنین محمد رسول ا... بیرجند به فرماندهی مرزبانی واگذار شده و سربازانی که اینجاها آموزش می بینن لباس نیروی انتظامی نمی پوشن بلکه لباسشون مرزبانی هست. اما بدلیل اینکه شما تک فرزند هستی و سهمیه دار محسوب میشی باید مدارکت رو بموقع در حین آموزش ارائه بدی تا بیفتی ستاد کل فرماندهی مرزبانی که در تهران هست وگرنه کارت مصیبت میشه.

shahab99

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان بنظرتون رفتن به **** ارزش یه ماه اضافه خدمت رو داره
من الان نیرو انتظامی اموزشی شهرمون هستم و تک پسر هم هستم اما خب اشنا دارم که قول دادن برا خود سربازی هم بیوفتم اهواز جای خوب از اون ور اشناهم دارم که برام **** رو درست کنه اما اموزشی جایی غیر از شهر خودمون شاید یزد و خود سربازی تو **** احتمالا بهداری بنظرتون ارزش داره یه ماه دیرتر برم و یه ماه اضافه خدمت بیشتر بخورم اما برم ****
و اینکه با توجه به این قوانین جدید من تقریبا خدمتم با اموزشی 9ماهه

shahab99

Registered User
لایک‌ها
72
1- بله ، چه 1 روز چه 5 سال غیبت داشته باشید 90 روز اضافه میخورید .
2- باید همه وسایل رو ببرید دیگه چون میرید واسه اموزش ، بعضیا شانسشون میگیره وقتی میرند خودشونو معرفی میکنند مثلا میگند برید 3 روز دیگه بیایید اما خیلیها هم همون روز یک راست میرند پادگان اموزشی و تا 1 ماه هم خونه بر نمیگردند !
مرسی دوست عزیز خیلی لطف کردی فقط وسایل همونایی که تو صفحه اول نوشته شده رو ببرم دیگه؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان بنظرتون رفتن به **** ارزش یه ماه اضافه خدمت رو داره
من الان نیرو انتظامی اموزشی شهرمون هستم و تک پسر هم هستم اما خب اشنا دارم که قول دادن برا خود سربازی هم بیوفتم اهواز جای خوب از اون ور اشناهم دارم که برام **** رو درست کنه اما اموزشی جایی غیر از شهر خودمون شاید یزد و خود سربازی تو **** احتمالا بهداری بنظرتون ارزش داره یه ماه دیرتر برم و یه ماه اضافه خدمت بیشتر بخورم اما برم ****
و اینکه با توجه به این قوانین جدید من تقریبا خدمتم با اموزشی 9ماهه

سلام دوست من
بنظر من اضافش میشه 3 ماه نه یک ماه
در ضمن با توجه به اینکه غیبت یا فرار می خورید آیا باز **** پذیرشتون میکنه؟؟؟
برو سمت تقدیرت که کجا انداختت

ttiiko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
در اینکه یگان خدمتیت مربوط هست به مرزبانی شکی نیست چون از زمانیکه فرماندهی مرزبانی کم کم از نیروی انتظامی جدا شده و داره به حالت یه یگان مستقل در میاد یه سری آموزشگاه های نظامی همچون پادگانی که در کرمانشاه هست همچنین محمد رسول ا... بیرجند به فرماندهی مرزبانی واگذار شده و سربازانی که اینجاها آموزش می بینن لباس نیروی انتظامی نمی پوشن بلکه لباسشون مرزبانی هست. اما بدلیل اینکه شما تک فرزند هستی و سهمیه دار محسوب میشی باید مدارکت رو بموقع در حین آموزش ارائه بدی تا بیفتی ستاد کل فرماندهی مرزبانی که در تهران هست وگرنه کارت مصیبت میشه.

hwtو kh.farshad مرسی از جوابتون ! موقع ارائه مدارک تک فرزندیم در موقع آموزشی تقریبا چه موقعه؟ نیمه اول یا نیمه دوم بعد از میان دوره؟ یوهو عوضی بازی در نیارن نگن مدارک رو بیارید بعدا بگن ما اعلام کردیم شما نیومدی! مدارک لازم و دقیق برای ارائه چیه؟ اصل مدارک رو ببرم آموزشی یا کپی مدارک کفایت میکنه ؟ بعد از ارائه مدارک باز هم میتونن منو تهران نندازن؟ یعنی دستشون بازه یا قانون مجبورشون میکنه منو حتما بندازن تهران؟ اگه بیارن منو تهران حتما رسته ام مرزبانی میمونه یا امکانش هست یوهو منو بندازن کلانتری یا راهنمایی رانندگی ؟ سنگ کلیه دارم ، میتونم معاف از رزم بشم ! ارزش داره برای معاف از رزم اقدام کنم یا نه؟ شنیدم منطقه عملیاتی 40 روز خدمت 20 روز مرخصیه ! توی اون 40 روز بعد از شیفت کاریم میتونم به لپ تاپم دسترسی داشته باشم؟ چون نرم افزار خوندم احتمالا کار دفتری بهم میدن! اگه تو مرز کار دفتری بهم بدن باز هم منطقه عملیاتی حساب میشه؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
hwtو kh.farshad مرسی از جوابتون ! موقع ارائه مدارک تک فرزندیم در موقع آموزشی تقریبا چه موقعه؟ نیمه اول یا نیمه دوم بعد از میان دوره؟ یوهو عوضی بازی در نیارن نگن مدارک رو بیارید بعدا بگن ما اعلام کردیم شما نیومدی! مدارک لازم و دقیق برای ارائه چیه؟ اصل مدارک رو ببرم آموزشی یا کپی مدارک کفایت میکنه ؟ بعد از ارائه مدارک باز هم میتونن منو تهران نندازن؟ یعنی دستشون بازه یا قانون مجبورشون میکنه منو حتما بندازن تهران؟ اگه بیارن منو تهران حتما رسته ام مرزبانی میمونه یا امکانش هست یوهو منو بندازن کلانتری یا راهنمایی رانندگی ؟ سنگ کلیه دارم ، میتونم معاف از رزم بشم ! ارزش داره برای معاف از رزم اقدام کنم یا نه؟ شنیدم منطقه عملیاتی 40 روز خدمت 20 روز مرخصیه ! توی اون 40 روز بعد از شیفت کاریم میتونم به لپ تاپم دسترسی داشته باشم؟ چون نرم افزار خوندم احتمالا کار دفتری بهم میدن! اگه تو مرز کار دفتری بهم بدن باز هم منطقه عملیاتی حساب میشه؟

سلام دوست عزیز
معمولاً ماه دوم ازتون میخوان. خب وقتی اعلام کردن باید مدارک رو تمام و کمال ارائه بدی اگه تأخیر کنی در سیستم ثبت نمیشه. مدارک لازم و دقیق رو قبلاً هم گفتم ظاهراً توجه نداشتی. فتوکپی برابر با اصل شده شناسنامه خودت و والدینت. وقتی که کپی رو برابر با اصل میکنی ( بصورت رسمی) دیگه نیازی به ارائه اصل شناسنامه نیست. احتمال خیلی جزیی هم داره که تهران نیفتی. چون مرزبانی توی تهران نیروی آنچنانی نداره فقط ستاد کلش هست. کلاً پادگان شما مربوطه به مرزبانی هست با لباس مرزبانی و شما در سایر ارگانهای پلیس خدمت نخواهی کرد. بنظر من ارزش نداره معاف از رزم بشی. منم تا حدودی اطلاع دارم مثلاً هر 45 روز 15 روز مرخصی هست ولی این برای همه مناطق نیست فقط مناطق عملیاتی و مرزی هست. در ناجا و مرزبانی خدمت 24 ساعته هست یعنی شما با این فرض برو که 24 ساعته در یگان خدمتی هستی و به لپ و تاپ و ... دسترسی نخواهی داشت. مگر اینکه شانس بیاری و شیفت اداری کار کنی. البته شیفت اداری هم که همیشه نمیشه منظور اینکه شبا بری خونه البته اگه تهران باشی. تو مرز شما کامپیوتر میتونی پیدا کنی آخه ؟؟؟!!! تو مرز بخصوص یه سری مناطق مرزی شمالغرب و غرب و شرق و جنوب شرق تنها با یه چیز سر و کار داری اونم کلاشینکف هست. برو خدمت حالشو ببر ...

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
مرسی دوست عزیز خیلی لطف کردی فقط وسایل همونایی که تو صفحه اول نوشته شده رو ببرم دیگه؟

داداش من خودمم 1 دی اعزامم هنوز دقیق نمیدونم . ولی لباس زیر ، لباس گرم زمستونی ، وسایل شخصی و داروهای معمول واسه سرما خوردگی ( خیلی به کار میاد ) حتما بردار .

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اقا مگه خودمون باید بریم بگیریم مگه برگه سفید نمیاد جلو در خونه پست مگه نمیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا پست میاره دم در خونه دوستمون با اونایی بود که عجله دارن بدونن کجا افتادن

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
ای کاش دوستان واکسن آنفولانزا رو هم میزدید

چون در پادگان سریع این بیماری رو میگیرید

فایده نداره این واکسن ها!چه بزنی چه نه در محیط های بسته خطر آنفولانزا و سرماخوردگی بالا هست!

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
چرا پست میاره دم در خونه دوستمون با اونایی بود که عجله دارن بدونن کجا افتادن
من کجاباید برم اصفهانم؟؟؟؟برای دونستنش

فرقی نداره که پست بیاره یاخودمون بریم بپرسیم ؟؟؟؟؟؟؟؟کد تغییری نمیکنه که

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همگی
دوستان وقتی اطلاعات رو در پلیس +۱۰ ثبت میکنیم ۱۰-۱۵ روز بعد برگه سفید میاد برامون که تو این برگه سفید تاریخ اعزام زده شده میخوام بدونم وقتی برگه سفید میاد نیروی که توش قراره خدمت کنیم هم توش نوشته شده؟( **** یا ارتش یا نیروی انتظامی)

بالا