دوست عزیز نقش کلاس در ایران ، همون تجربه در خارج از ایرانه. متاسفانه هنوز عده ای تازه وارد فکر میکنند درسهای مدارک تخصصی مثل دروس تئوری آکادمیکه، در صورتی که پیش نیاز این مدارک حداقل 2 تا 5 سال کار در اون محیط
قبل از شرکت کردن در کلاس یا خواندن کتابه. بنابراین کلاس برای شما حکم یک راهنما رو خواهد داشت... به نظرم وقتی با 350 تومن میشه این راهنما رو داشت، بیخود 750 هزینه نکنید. اونم برای vmw... مگر اینکه از نظر مسافت راه، تعداد دانشجویان در کلاس یا شرایط خاصی تصمیم بگیرید در کلاس 750 تومنی شرکت کنید.
درباره اساتید شاغل در این موسسات هم اکثرشون همدوره های خودم بودن... اگر استاد خاصی مد نظرتون هست میتوانید در pm آمارشو ازم بگیرید.
یعنی هزارتا like دارید

دقیقا زدین به هدف /کلاس در ایران حکم تجربه رو داره /اول همه کتابهای مایکروسافت زده که لازمه ورود به مثلا دوره mcse 1 تا 4 سال سابقه کار با محصولات شبکه ای مایکروسافت هستش
و همینطور بقیه
اما بازم میگم استاد باسواد که هم علمش update باشه و هم certified باشه و از همه مهمتر تجربه کاری داشته باشه انتخاب کنید که ضرر نکنید
میبینم که تاپیک فعاله؛ به سوالم من بپرسم:happy:
برای VMware vSphere Virtualization کسی کلاس رفته؟ من قبلا CCNA رو رمیس رفتم و راضی هم هستم. آقای حامدی استادمون بودن که کارشون واقعا درسته و از بهترین اساتید رمیس هم هستن. اما برای این یکی روزای جمعه کلاس ندارن و کمپ هم فعلا نمیتونم شرکت کنم..
تحقیق کردم این موسسات vSphere رو برگزار میکنن: کاریار ارقام، سایبرتک، سماتک، کهکشان، نورا، رمیس.
در این بین کاریار ارقام ماشالله بالاترین شهریه رو داره: 750 هزار تومن! و ارزونترین هم با تخفیف 30 درصد برای نورا هستش: 357 هزار تومن. کیفیت دوره های نورا به نظرتون چطوره؟
در مورد رمیس باهاتون موافقم برا سیسکو کاملترین تجهیزات رو دارن و اولین موسسه ای بود که بی ادعا ccie رو توش یک کسی درس میده که خودش ccie lab داره و اساتید بسیار باسوادی مثل جناب بنی فاطمی - فاعضی و .... داره
دوره های hp شونم بچه ها راضی بودن اما vmware رو نمیدونم راستش / برا vmware مالتی های خوبی هستش به نظرم اول با مالتی مدیا ها شروع کنید بعد خودتون تمرین کنید بعد برید با اساتید همه موسسات مشورت کنید ببینید با توجه به اینفو که دارید کدومشون باسواد ترهستن و همون استاد/اموزشگاه رو انتخاب کنید
در مورد نورا من اونجا جناب راستی دوست رو میشناسم اگه هنوز اونجا باشن البته دوره های security و cisco معمولا درس میدن ولی کارشون عالی هستش قبلا نانو نت بودن
CCNA رو با سیمولاتور راحت میشه یاد گرفت و پاس کرد ولی CCNP وCCIE تجهیزات می خواد.
به نظر من کسانی که می خواهند CCNA رو پاس کنند از مرجع Sybex استفاده کنند که خیلی شیوه اش از مرجع های Cisco بهتره.
الان اکثر آموزشگاه ها فقط به فکر پر کردن جیب خودشون هستن تا آموزش مخصوصا مجتمع فنی تهران
دانشجو هاش هم اکثرا همون اول کار بی خیال ادامه و امتحان می شوند چون شیوه تدریسشون سطحی و تیتر واره.
ببین داداش گلم منم تو پستم قویا تاکید کردم که تجهیزات بیشتر برا کورسهای دیگست اما ccna هم میخواد مخصوصا ccna security
با حرفتون در مورد اموزشگاهها موافقم اما نه همشون شیراز هم همین داستانه یک کارایی میکنن و یک اساتیدی میارن که ......
اما همه اموزشگاه ها و اساتید اینجوری نیستن داداشم