• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخنکده ی بخش ادبیات

ALI GAMER

Registered User
لایک‌ها
4
جانم ؟ الان این وسط شما کجای پیاز بودی ؟
شما تعریفتون رو از قافیه بفرمایید ما هم بدونیم ! نکنه شعر نو میگفته ؟
ضمن این که من کلمه سوگند رو به کار نمیبرم به جای قسم و هیچ فرقی هم نمیکنه چون با همون کلمه که عربی هست هم ( هر چند اکثرا این رو میدونن که فردوسی بیشترین تلاشش این بوده که کلمات عربی رو به کار نبره ) وزن درست حسابی و قافیه هم نداره .
ضمن این که بد حرف زدن و لات بازی رو شما که با این طرز حرف زدنتون کاملا ثابت کردی بلدی و من هنوز نفهمیدم این وسط چیکاره ای که اومدی مبارزه میطلبی !؟ شما بفرمایید دوره های فردوسی شناسیتون رو تحت نظر اساتید گرامیتون تکمیل کنید و بذارید ما فکر کنیم فردوسی شاعر بوده .
تو بازداشتگاهم همون که تو در و دیوار شعر مینوشتو هم بندی من بود از اساتید شما بود به نام فردوسی میزد .
ببین آقا شما اگر یکبار هم در طول عمرت شاهنامه رو کامل خونده باشی به این بیت بر میخوری که : بسی رنج بردم در این سال سی ، عجم زنده کردم بدین پارسی ( حالا اینکه چرا این رو گفته خودش یه شاهنامه تفسیر میبره ) خب این یعنی چی ؟ هنوز بعد از 1000 سال این علامت ؟ رو به وجود آورده که چرا فردوسی کلمه عجم رو به کار برده که اتفاقا من خودم تا به حال چندین مقاله براش نوشتم به صورت دستی و ارئه دادم به چند فردوسی شناس و هر بار با نظری متفاوت رو به رو شدم چون هیچکس نطر واحد نداره این کلمه عجم چیه چرا به کار برده ؟؟؟؟ نمیشه گفت چون میخواسته عربی به کار نبره ازش استفاده نکرده همه ی اینها بر رسی تخصصی میخواد و حوصله آهنین
این مطلب زیر رو هم به تو هم به بقیه میگم :
شما میگی عربی جالبه
ببینید این تاپیک ممکنه کمی مشکل ساز بشه ولی حالا که بحثش باز شده میگم اگر شاهنامه نسخ مسکو رو بخونید میبینید که نوشته در ستایش پیغمبر و حضرت علی هم در بخشی ازش به چشم میخوره در هیچیک از شاهنامه های تاریخی به این ابیات اشاره نشده و هیچوقت در شاهنامه نیبوده و اینایی که الان میبینید همه دروغینه و ساخته **** عزیزمون شما یکبار هم این شعر رو بخونید متوجه میشید که چقدر فرق داره به زور چپوندن تو شاهنامه
پس فردوسی که میخواسته کلمه عربی به کار نبره و همه ی ما هم به این قضیه واقفیم کو ؟ تو این جنلات صفات و اریاه ای عربی به کار برده پس کو اون عرب ستیزی؟ ؟ ؟ ؟ ؟ اگر این رو بپذیریم که شعر ها اون فردوسی سروده یعنی لگد مال کردن تمام ارزش ها و هدف های فردوسی ببینید پس چقدر نقص پیدا میکنه این تفاسیر ؟
به نظر شما فردوس که شعر عرب را ببین ... که اون لاست رو نوشته میتونه همچین ستاییشی در وصف دو مرد عرب نوشته باشه ؟

شما میگی عربی جالبه

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
با ali gamer موافقم
منم یه جا دیدم که شعر از فرودوسی اورده بودن و وصف و مدح پیغمبر و امامان.بعدش تو کلماتش وصی و ولی و . . . بود! شاخ در اورده بودم که این کلمات عربی چیه این وسط بعدشم اصلا استواری کلام فردوسی و سبک خراسانی رو نداشتن!

Sick Maniac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اصلاً اسم کوروش تو شاهنامه نیموده. معادلش همون "داراب" هست.

ضمن اینکه این بخش هم تایید میشه:

ببینید این تاپیک ممکنه کمی مشکل ساز بشه ولی حالا که بحثش باز شده میگم اگر شاهنامه نسخ مسکو رو بخونید میبینید که نوشته در ستایش پیغمبر و حضرت علی هم در بخشی ازش به چشم میخوره در هیچیک از شاهنامه های تاریخی به این ابیات اشاره نشده و هیچوقت در شاهنامه نیبوده و اینایی که الان میبینید همه دروغینه و ساخته **** عزیزمون شما یکبار هم این شعر رو بخونید متوجه میشید که چقدر فرق داره به زور چپوندن تو شاهنامه

در نتیجه هم این شعر:

به کوروش به آرش به جمشید قسم
به نقش و نگار تخت جمشید قسم
که ایران همی قلب و خون من است
گرفته زجان و زخون من است...
.

و هم شعرهایی که در مدح پیغمبر و امامان نوشته شدن جعلی هستند...

ALI GAMER

Registered User
لایک‌ها
4
اصلاً اسم کوروش تو شاهنامه نیموده. معادلش همون "داراب" هست.

ضمن اینکه این بخش هم تایید میشه:

در نتیجه هم این شعر:

و هم شعرهایی که در مدح پیغمبر و امامان نوشته شدن جعلی هستند...

نه نه دوست عزیز خواهش میکنم اشتباه نکنید ، داراب منظور داریوش هست و در این باره میتونید به شاهنامه به نثر اگر با شعرش کمی مشکل دارید مراجع کنید متوجه میشید
کوروش رو صاحب نظران معتقدند بخش فریدون کوروشه نه داراب

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
استاد فریدون جنیدی : [email protected] اخرین ایمیلی که از ایشون دارم
اگه این کار ساز نبود به بنیاد نیشابور یه زنگ بزنید 88962784
بدون شک کسی که سی سال داره رو شاهنامه تحقیق میکنه بهتر میتونه به این سوال جواب بده

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درود
برای صادق هدایت تاپیکی وجود نداره؟گمونم قبلنا بود!شاید هم من پیداش نکردم

خواستم تاپیکش رو بیارم بالا و بگم امروز تولد صادق هدایت بود
گرچند که خودش با سالروزها زیاد حال نمی کرد
اما نمیشه بی خیال سالروز به دنیا آمدن کسی شد که بوف کور را خلق کرد و با تمام داستانهاش و فضا سازی پر از اوهامش دل کلی خواننده ی نوشته هاش رو ربود!
یادش گرامی

پ.ن:کاش تاپیکی باشه برای سالروز های تولد و مرگ و یاد روزهایی که به نام بزرگان ادبیات هست و در اونجا بشه یاد آوری کرد:)

Last edited by a moderator:

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
درود
برای صادق هدایت تاپیکی وجود نداره؟گمونم قبلنا بود!شاید هم من پیداش نکردم

خواستم تاپیکش رو بیارم بالا و بگم امروز تولد صادق هدایت بود
گرچند که خودش با سالروزها زیاد حال نمی کرد
اما نمیشه بی خیال سالروز به دنیا آمدن کسی شد که بوف کور را خلق کرد و با تمام داستانهاش و فضا سازی پر از اوهامش دل کلی خواننده ی نوشته هاش رو ربود!
یادش گرامی

پ.ن:کاش تاپیکی باشه برای سالروز های تولد و مرگ و یاد روزهایی که به نام بزرگان ادبیات هست و در اونجا بشه یاد آوری کرد:)

مرجان جان دست خودتو می بوسه.
در مورد صادق هدایت یه تاپیک بود که یه سری لینک کتاباش بود که من منتقل کردم بخش کتابخانه میخوای همونو برمیگردونم یه کم اسمشو تغییر میدم.

در مورد تاپیک برای سالروز های تولد و مرگ بزرگان ، خب میتونیم از تاپیک های خودشون استفاده کنیم، البته میشه یه تاپیک جدا هم بزنی ، اگه بقیه دوستان هم در این مورد نظر بدن خیلی عالیه.

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
مرجان جان دست خودتو می بوسه.
در مورد صادق هدایت یه تاپیک بود که یه سری لینک کتاباش بود که من منتقل کردم بخش کتابخانه میخوای همونو برمیگردونم یه کم اسمشو تغییر میدم.

در مورد تاپیک برای سالروز های تولد و مرگ بزرگان ، خب میتونیم از تاپیک های خودشون استفاده کنیم، البته میشه یه تاپیک جدا هم بزنی ، اگه بقیه دوستان هم در این مورد نظر بدن خیلی عالیه.

مشابه تاپیک مذکور تو بخش فرهنگ هست :

http://forum.persiantools.com/t109401.html

اما شاید اگه همچین تاپیکی اینجا زده بشه با استقبال بیشتری روبرو بشه

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
در مورد تاپیک صادق هدایت هر جور که نظر خودته عزیزم
در مورد تاپیکی که تو بخش فرهنگ هست خوب اونجا خیلی کلیتی هستش
فکر می کنم جایی باشه که مثلا امروز سالروز تولد هدایت بود دوستان بیان حرف بزنن!نه فقط مدل اعلام کردن باشه

اگر موافق هستید اسم پیشنهاد بدید و نوع محتوا تاپیک تا یه تاپیک توپ بزنم

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
فکر می کنم جایی باشه که مثلا امروز سالروز تولد هدایت بود دوستان بیان حرف بزنن!نه فقط مدل اعلام کردن باشه

بعد از اینکه برای صادق جان هدایت تاپیک زدی بیا یه موضوع بده برای انشا و انشاهای قبلیمون رو هم تصحیح کن !

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241

مغجان :دی من چند روزی نیستم بعد که برگشتم تاپیک صادق هدایت و درست میکنم.

این تاپیک هم باهاش موافقم ولی اسمش با خودت دیگه!!

پ.ن: برو انشاهاتم تصحیح کن دیگه دههه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
لر به غیرتمان کردید:happy:

تاپیک صادق هدایت بزرگ رو ندا قول داد راه بندازه پس مجبوریم به قولش امتفا کنیم:D:blush:
اما برم انشاهاتون رو صحیح کنم تا شما هم چندتا پیشنهاد برای آن تاپیکی که عرض کردم بدهید و موضوع جدید انشا بدم و بیام تاپیک جدید و پر باری راه بندازم

نیام ببینم نظر ندادید هااا و گرنه باز میرم و سال دیگه میام:دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
وای چقدر نظر!
من چی جوری بین این همه پیشنهاد تصمیم بگیرم اخه:|

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
سلام خدمت پرچم‌داران ادبیات پی‌تی،

دوست داران کتاب این انیمیشن رو ببینید، جالبه! این انیمیشن کوتاهی است که امسال برنده جایزه اسکار شد.

The_Fantastic_Flying_Books_of_Mr._Morris_Lessmore_poster.jpg

>> دانلــود ، لینک دوم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام و درود.
من کل قسمت داستان رو زیر و رو کردم ولی تایپیکی برای رضا قاسمی پیدا نکردم؟
تایپیکی برای ایشون هست یا؟

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
سلام و درود.
من کل قسمت داستان رو زیر و رو کردم ولی تایپیکی برای رضا قاسمی پیدا نکردم؟
تایپیکی برای ایشون هست یا؟

سلام

ببخشید حسین جان دیر دیدم پستتون و نه تاپیکی برای ایشون نداریم، و البته متاسفانه شناختی هم روشون ندارم خوشحال میشم که معرفیشون کنید.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام

ببخشید حسین جان دیر دیدم پستتون و نه تاپیکی برای ایشون نداریم، و البته متاسفانه شناختی هم روشون ندارم خوشحال میشم که معرفیشون کنید.

دوباره سلام.
راستش خود من هم زیاد نسبت به ایشون آشنایی ندارم.با این حال خیلی دوست دارم کسی که اطلاع بیشتری داره تایپیکی برای ایشون بزنه.
اگر کسی این کار رو نکرد با اجازه تون من این کار رو انجام میدم.
سپاس

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
پیش دستی می کنم و تولد مدیر مهربان بخش ادبیات؛ندا بانو رو تبریک می گم
با آرزوی روزهای خوب،پر از سلامتی و دل خوشی و البته خنده های از ته دل
34zn0n5.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757