ALI GAMER
Registered User
- نوشتهها
- 124
- لایکها
- 4
ببین آقا شما اگر یکبار هم در طول عمرت شاهنامه رو کامل خونده باشی به این بیت بر میخوری که : بسی رنج بردم در این سال سی ، عجم زنده کردم بدین پارسی ( حالا اینکه چرا این رو گفته خودش یه شاهنامه تفسیر میبره ) خب این یعنی چی ؟ هنوز بعد از 1000 سال این علامت ؟ رو به وجود آورده که چرا فردوسی کلمه عجم رو به کار برده که اتفاقا من خودم تا به حال چندین مقاله براش نوشتم به صورت دستی و ارئه دادم به چند فردوسی شناس و هر بار با نظری متفاوت رو به رو شدم چون هیچکس نطر واحد نداره این کلمه عجم چیه چرا به کار برده ؟؟؟؟ نمیشه گفت چون میخواسته عربی به کار نبره ازش استفاده نکرده همه ی اینها بر رسی تخصصی میخواد و حوصله آهنینجانم ؟ الان این وسط شما کجای پیاز بودی ؟
شما تعریفتون رو از قافیه بفرمایید ما هم بدونیم ! نکنه شعر نو میگفته ؟
ضمن این که من کلمه سوگند رو به کار نمیبرم به جای قسم و هیچ فرقی هم نمیکنه چون با همون کلمه که عربی هست هم ( هر چند اکثرا این رو میدونن که فردوسی بیشترین تلاشش این بوده که کلمات عربی رو به کار نبره ) وزن درست حسابی و قافیه هم نداره .
ضمن این که بد حرف زدن و لات بازی رو شما که با این طرز حرف زدنتون کاملا ثابت کردی بلدی و من هنوز نفهمیدم این وسط چیکاره ای که اومدی مبارزه میطلبی !؟ شما بفرمایید دوره های فردوسی شناسیتون رو تحت نظر اساتید گرامیتون تکمیل کنید و بذارید ما فکر کنیم فردوسی شاعر بوده .
تو بازداشتگاهم همون که تو در و دیوار شعر مینوشتو هم بندی من بود از اساتید شما بود به نام فردوسی میزد .
این مطلب زیر رو هم به تو هم به بقیه میگم :
شما میگی عربی جالبه
ببینید این تاپیک ممکنه کمی مشکل ساز بشه ولی حالا که بحثش باز شده میگم اگر شاهنامه نسخ مسکو رو بخونید میبینید که نوشته در ستایش پیغمبر و حضرت علی هم در بخشی ازش به چشم میخوره در هیچیک از شاهنامه های تاریخی به این ابیات اشاره نشده و هیچوقت در شاهنامه نیبوده و اینایی که الان میبینید همه دروغینه و ساخته **** عزیزمون شما یکبار هم این شعر رو بخونید متوجه میشید که چقدر فرق داره به زور چپوندن تو شاهنامه
پس فردوسی که میخواسته کلمه عربی به کار نبره و همه ی ما هم به این قضیه واقفیم کو ؟ تو این جنلات صفات و اریاه ای عربی به کار برده پس کو اون عرب ستیزی؟ ؟ ؟ ؟ ؟ اگر این رو بپذیریم که شعر ها اون فردوسی سروده یعنی لگد مال کردن تمام ارزش ها و هدف های فردوسی ببینید پس چقدر نقص پیدا میکنه این تفاسیر ؟
به نظر شما فردوس که شعر عرب را ببین ... که اون لاست رو نوشته میتونه همچین ستاییشی در وصف دو مرد عرب نوشته باشه ؟
شما میگی عربی جالبه