من هم این پست آخرم هست که میزنم دارم چون میبینم دوستان تصور می کنند که به یاد دوران کودکی اینجا 2 تا حریف بعد از پالام پولوم پلیچ دارن یار کشی می کنند
و موقع یار کشی همه دستا بالا میخان با یار قوی تر بیافتند و کسی نمیخاد آخرین نفر باشه احتمالا نفر پیروز روی دوش هوادارنش هست و نفر بازنده بعد از جنگی طاقت فرسا ! خونی و مالی ترک صحنه میکنه

در دوستی شما شکی نیست چون انصافا نه بدی دیدم از شما این مدت نه کردم ولی الان در جایگاه مدیر این بخش قضییش فرق میکنه نه ایجاد تخریب بود نه تنش وقتی همه پستهای پاک شده
که همه کاربر فعال هستند رو سخیف می دونید آقا فرزاد میگه دنبال کلکلند ! من میگم اگه مشکلی هست از من ناراحت بشید بهتر هست تا اینکه این مشکلها باقی بمونه و گفته نشه
اونها ابدا تیکه نبود یک بار دیگه برگردید پستهای خود رو بخونید من که چند بار خوندم و متوجه نشدم بعید می دونم کسی پیدا بشه منظور مورد نظر شما رو از پست شما متوجه بشه غیر این که گفتید هر پست مشابهی پاک میشه که اصلا غیر منطقی هست من اگه بگم استیلی فلان کسی تحریک

نمیشه ولی بگم مظلومی فلان از تحریک چه عرض کنم ارضا میشن
باز هم میگم موضوع پاک شدن پست گزشته دور من با این چند پست اخیر جداست نزدیکی این 2 تا به هم شاید این شبهه رو بوجود آورده که به خاطر پاک شدن پست انتقاد کردم که باید بگویم خیر
اون موضوعش جداست چون من تعریفی نه از تحریک آمیز دارم نه تو قوانین دیدم و الان داره رای به تفسیر میشه
در مورد ریپرت نه تا به حال ریپرت دادم نه اسکرین شات از پست کسی گرفتم و با فلش قرمز نشون بدم(اندازه من نیست)
چون پیش نیومده تابه حال از پست کسی تحریک بشم
در مورد اون یوزر نه تصفیه حسابی هست نه چیزی نه گله از پاک شدن پستی فقط خطری هست این قسم یوزرها برای
آینده این بخش برای تبدیل شدن به شبیه جاهای دیگه فروم
که مدیر رو مجاب به استفاده شیفت دیلیت و تشدید قوانین کنند که بالاخره هم شدند و این موفقیت بزرگ رو تبریک میگم که در کارنامشون ثبت شد
شما به ظاهر راحت ترین کار ولی مشکل ترینش رو انجام دادید از این به بعد هر کی بگه آآآآآآآآ سیلی از ریپرتهاس که سرازیر میشه

(فقط دارید راه رو برای این جور پستها هموار میکنید)
در مورد تاپیک قفل شده داخلش که نوشتم آیندش معلوم نیست بهتر بود صبر می کردید تا ببینیم چطور میشه به جای اینکار(قوانین سخت گیرانه)
می توانستید اسمش را عوض کنید مثلا می زاشتید ((داوری و حواشی ))((قوانین داوری)) یا هر چی
یا موردی رو می زاشتید که هر کس فقط ریپرت تاپیک هواداری خودش رو بده و لا غیر((برای مثال میگم و راههای پیشنهادی))
یا اینکه کسی در تاپیک دیگه ابدا پست نده((با توجه به اینکه شما ساده ترین نوشته رو هم تحریک آمیز می دانید )) و بره تو تاپیک غیر هوادارن
اصلا برای این زدم تا از شکل کل کل بیاد بیرون و جدی تر بشه((و گرنه میگفتم تاپیک قبلی رو باز کنید که شما هم گفتید باز میکنم پس چه کاری به یکی دیگه بود))؟؟
اگر هم کسی خواست منحرفش کنه بنش کنید نه اینکه به خاطر یه عده دیگه که برای پست اظاف کردن میان دیگران رو محروم کنید
نظرم این بود با توجه به اتفاقات مشابه جاهای دیگه تالار با طمانینه بیشتری تصمیم می گرفتید نه شتابزده
یا هزار راه نرفته دیگه