• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درود بر ساسان عزیز و اقا فرزاد

ممنون که با تمام گرفتاری ها وقت گذاشتید و این قدر کامل جواب دادید
ممنون
فقط چندتا مطلب:
1- رفتن من به دلیل ناراحتی های مداومی بود که از نوع برخوردها برام پیش اومد و کلا دلسردم کرد و البته مشغله داشتم ولی دلسردی باعث رفتن شد!همون طوری که الان مشغله م خیلی زیاد تر شده ولی سر می زنم:)
2_سن و سال بره بالا ادم پخته تر میشه:دی

پایدار باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اتفاقا این قضیه عکس بود !! یعنی مدیر احساس گردن کلفتی میکرد همینکه 2 نفر حرف از تغییر مدیریت زد یک سری از دوستان و آشنایان خاص اومدن حمایت که قضیه ختم به خیر بشه .

البته این نظر شماست ! از دید ما این قضیه هنوز ختم به خیر نشده .

یکی از بچه ها حرف خوبی زد . این تالار ارث کسی نیست که بخواد از کسی طلبکار باشه . بد هم نگفت . ما فعالیت خودمون رو مثل همیشه از سر میگیرم دیگه هرموقع کفگیر به ته دیگ خورد از تالار رونده شدیم میریم .

درود بر شما !

ما با موندن شما در اینجا مشکلی نداریم بلکه خوشحالم هم میشیم فقط امیدوارم همونطور که ساسان عزیز هم گفتن با رعایت قوانین شاهد فعالیت پرباری ازتون باشیم ..

درود و سپاس

پاینده باشید

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ممنون ساسان جان بابت پاسخ ها

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
با سلام
اولا در مورد بن شدن : آقا ساسان از انسانهای با شخصیت و قابل احترامی هست ولی تلخی انتقاد وقتی نوبت به خودمون میرسه فقط برای دیگران خوبه
به هرحال هر چه از دوست رسد نیکوست . باید بگویم پیرزن می ترسونید:D یک یوزر ارزش این حرفها را نداره جانم چیزی که زیاد داشتیم همین یوزر بوده و چیزی که زیاد دیدیم مدیرهای که الان نیستند و روی یک پست زدن هم ندارند(صحبت هام رو نصحیت دوستانه بدون نه انتقاد)
امیدوارم رفیق بازی هامون در اولویت بعد از فروم باشه چون همین رفاقت رو به خاطر pt داریم
من به بن شدن یوزرهام یه بار به مدیر هم انتقاد نکردم چه برسه به پاک شدن یک پست((در ادامه میگم چرا ))

دویومن
بله شما درست می فرمایید . استفاده از جملات سراسر تحریک آمیز مانند باز هم به شما مربوط نیست می توانید از ریپرت بد پست استفاده کنید! شما که تبحر خاصی در ان دارید!!!! یکی از موارد عدم رعایت قوانین توسط شماست. خود شما چرا به جای استفاده از بد ریپورت به مقام پاسخگویی در آمدید؟ آیا ما در قوانین به استفاده از بدریپورت به جای پاسخ مستقیم اشاره نداشتیم؟!این یک مورد ناشی از عجز شما در درک چند قانون ساده هست.
خوب چون می دانستم مدیر اینجا هنوز بی تجربه هست این جا قوانین نانوشته زیاد داره مثل این : (اگر میخایی تاپیکی پاک بشه یا نظراتی داده میشه که باب میلت نیست شروع کن به پرت و پلا نوشتن و بگو بهم توهین شده مدیر عزیز که حال و حوصله خوندن پستها رو نداره وقادر به تفکیک پستها نیست خودش باقی زحمت رو میکشه یا فله ایی پست ها رو پاک میکنه یا تاپیک رو قفل انصافا سافت سنتر در آن مهارت خاصی داره کلکسیونی از این دست تاپیکها هست آخریش همین تاپیک کش دار کل کل بود یا پاک شدن 3 صفحه از تاپیک پرسپولیس باقی هم اینجا کافی است گل واژه توهین رو در این یوزر سرچ کنید قول میدم چند صفحه ای خواهد شد ;) در مورد اون 3 صفحه با توجه به این که می دانستم احتمالا جور دیگه جلوه می دهید سیوش کردم (البته 2 صفحش رو یکیش بد سیو شد) اینجا هم اتچ میکنم
تمامی کاربرهای فعال از موری فرامز و جکوار و... داخلش پست دادند یعنی بعد از این همه مدت هنوز هیچ کس به قوانین آشنا نیست؟
و پستهای آخر از من بود چون از روی تجربه می دونستم چطور مدیر گرامی جو زده میشه

سیومن در مورد قوانین
چیز جدیدی داخلش ندیدم که بخام نظر بدم(اینکه کلکلهاتون رو بزارید تو تاپیک کل کل ) از قدیم هم همین بود 3 سال قبل تر از اینکه شما آن قوانین رو بزارید
می توانید از قدیمترها پرس و جو کنید و این خیلی کلی هست چون جنس یوزرها و مدیریت کاملا تغییر کرده

اینکه شما فصل الخطاب قرار می دید که فلان میکنم از الان و نتیجه گیری میکنید در واقع دارید اداعای من رو ثابت می کنید که یا قوانین ناقص هست یا مدیریت
وقتی تاپیکی زده میشه مدیر مسولیت حفظ اون رو داره وقتی میگه تاپیکهای فلان طوری رو پاک و قفل میکنم از نظر من قادر به کنترل بخشش نیست
و با سفت گیری جبران ضعف کنه

شما اگر مدیر قسمتی چون فرهنگ و هنر بودید چکار می کردید؟؟جایی که حساسیت برانگیز تر هست نسبت به تالار فوتبال
(اینجاست که ارزش مدیرهایی چون علی یا همین محمد معلوم میشه)
پستهای پاک شده من در تاپیک بوشهر که نقل قول بود از فنایی !!

شما می توانید چند بند الحاقی به قوانین مظاف کنید مانند این
بعد از بازی کسی حق نداره در مورد داوری نظر بده یا کسی حق نداره در مورد مربی حریف نظر بده یا هیچ پرسپولیسی در مورد استقلال نظر بده و(برعکس) یا و......

یا اینکه یک پرسپولیسی (استقلالی )راحت بتونه در مورد تیم و مربیش تو تاپیکش نظر بده و آتو به دست یوزرهای بیکار ندید که چند صفحه بحث کنه چرا علی جکوار به استیلی گفته فلان

چون همیشه پستهای من اینطوری بوده و خواهد بود مگر اینکه واژه ابداعی تحریک آمیز رو برای ما تعریف کنیدالبته اگر قادر باشید!! و مصادیقش رو همون طور گفتم تو قوانین بیارید قطعا دیگر این پستها رو از من نخواهید دید
متاسفانه اینجا به جای پیشرفت داره بر میگرده به دوران اولیه pt و کوچ دسته جمعی یوزرها بهتر هست توصیه برادرانه رو جدی تر بگیرید و بجای تهدید دنبال یک راه حل جدیدی و از چند نفر نظرخواهی کنید شاید ایده متفاوت تری داشته باشند

باز هم میگم شما به عنوان مدیر یخش فوتبال وظیفه دارید محیطی رو فراهم کنید که هر کس با هر نظری قادر باشه فعالیت کنه

فایل های ضمیمه

• rax.zip
    1.5 MB · نمایش ها: 23
Last edited:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
درود بر شما !

ما با موندن شما در اینجا مشکلی نداریم بلکه خوشحالم هم میشیم فقط امیدوارم همونطور که ساسان عزیز هم گفتن با رعایت قوانین شاهد فعالیت پرباری ازتون باشیم ..

درود داداش فرزاد
رو چشمم حتما فرزاد جون :rolleyes:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
عجب...!

اینجا چه خبره؟!

من تمام صفحات قبل رو خوندم, از خیلی از این حرف ها متاثر شدم.

به نظر من در تمام این مدتی که لااقل بنده در این فورم PT فعالیت کرده م, دو عزیزمون ساسان و فرزاد با وقت گذاری مناسب و درخور تامل و ضمنا با ارایه پست های خوب, در به وجود آمدن جو دوستانه نقش موثری داشته اند و دست کم از نظر من این کار پر زحمت دوستان مدیر مون شایسته تقدیر هست.

البته همین جا یک نکته رو خاطر نشان کنم برای یک سری از دوستان که ساسان و فرزاد نه پسرخاله من هستند و نه باجی از ایشان گرفته ام و نه اصولا من آدمی هستم که مجیز کسی را بخواهم بگویم. سوء تفاهم نشود, اگر چه اخیرا بنده را همین دو عزیز به عنوان کاربر فعال ماه فوتبال معرفی کرده اند, ولی باید بگم این قبیل عنوان ها برای من ذره ای اهمیت ندارد, من اصول خودم را دارم و به آن پایبندم. الان هم "در مجموع" مدیریت دو مدیر تالار فوتبال را "مثبت" ارزیابی می کنم. (هر چند اگر روزی قرار بر مدیریت من بود, طور دیگری رفتار می کردم و بهتر است چنین روزی هرگز نیاید!...)

بگذریم...

از نظر من رعایت قوانین و مرامنامه به طور کامل و بدون هر گونه اهمال و مسامحه کاملا ضروری است؛ در غیر این صورت سنگ روی سنگ بند نمی شود و هر کس هر کاری دلش خواست انجام می دهد. اینجا یک اجتماع است البته از نوع مجازی آن و مسلما نمی شود که بدون مقررات باشد. آزادی بیان فرق دارد با هرکی هرکی بودن و لاابالی گری, اگر خلاف این بود, همین جامعه مجازی تا حالا به طور کامل از بین رفته بود. در حالی که می بینیم خوشبختانه فورم پی تی یکی از پر مخاطب ترین فورم ها و پربازدید ترین اونهاست.

"انصاف" و "گذشت" کیمیای غریبی است؛ اگر داشته باشیم زندگی آرام و بدون دردسری را می توانیم تجربه کنیم.

در نهایت یادآور می شوم: اتفاقا چند پست من هم در تاپیک پرسپولیس پاک شد ولی دوستان بزرگوار می توانند بیایند و بگویند که من چطور برخورد کردم و پاسخ دادم...

امیدوارم این بحث را زودتر به پایان ببرید تا دوباره همه چیز به حالت نرمال و گذشته خود برگردد.

یا حق

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
اول یک موضوعی رو خدمت دوستانی که در بحثهای این چند روزه تاپیک شرکت داشتند بگم. من امروز که اومدم متوجه شدم کلی پست از این تاپیک پاک شده ، بعد که نگاه کردم متوجه شدم جناب softcenter تعداد 8 پست که ظرف 2-3 روز گذشته زده بودند رو پاک کردند. البته پاک کردن پستهای هر شخصی حق خودش هست ولی در جایی مثل اینجا و این قضیه که خیلی واکنشها و خیلی پاسخها خطاب به اون پستهای پاک شده بوده به نظرم پاک کردن این پستها باعث ناقص شدن نتیجه گیری میشه. بنابراین بنده از جناب سافت سنتر در پی ام در خواست کردم این پستها رو همونطور که در ابتدا زده بودند و بدون ویرایش برگردونند تا روند صحبتها دچار نقص نشه.

ما که چیزی یادمون نماید در این اواخر ;)
ولی به هرحال سپاسگذارم به خاطر پیگیری هاتون :)
خسته نباشید.

شما اصولا دقت نمیکنید من چی میگم. گفتم از ساعت 12 امروز ( دیروز ) تشدید می کنیم نظارتمون رو.

ممنون
فقط چندتا مطلب:
1- رفتن من به دلیل ناراحتی های مداومی بود که از نوع برخوردها برام پیش اومد و کلا دلسردم کرد و البته مشغله داشتم ولی دلسردی باعث رفتن شد!همون طوری که الان مشغله م خیلی زیاد تر شده ولی سر می زنم:)
2_سن و سال بره بالا ادم پخته تر میشه:دی

پایدار باشید

مرجان جان اصولا سن خانمها که بالا نمیره این هوش و تجربه اشون هست که بالا میره.
بابت برخوردهایی که پیش اومده بوده واقعا ناراحت شدم. امیدوارم دیگه هیچ مشکلی برای شما پیش نیاد.

ممنون ساسان جان بابت پاسخ ها

انجام وظیفه بود علی آقا

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام
اولا در مورد بن شدن : آقا ساسان از انسانهای با شخصیت و قابل احترامی هست ولی تلخی انتقاد وقتی نوبت به خودمون میرسه فقط برای دیگران خوبه
به هرحال هر چه از دوست رسد نیکوست .

سلام از ماست این نظر لطف شماست . در خصوص تلخی انتقاد فکر کنم رفتار بنده در همین تاپیک رد کننده صحبت های شماست . در خصوص شما هم تا الان البته انتقادی نکرده بودید بیشتر دنبال تیکه انداختن بودید با جملاتی نظیر " فک کرنم عجولانه پست می زنید " یا "یعید می دونم خود شما هم خوانده باشیدش به همین خاطر ادامه ندادم " یا از این بالاتر حتی برای بنده تعیین تکلیف هم کرده بودید مثل این جملتون " حالا که تاپیک را قفل کردید حق پاک کردن پستها رو ندارید تا قوانین بخش تغییر کنه"
خب رفتار من چی بوده . پاسخ محترمانه و به دور از تنش . اما پشت سرش شما چگونه ادامه دادید ؛ برای چند پستی که به دلیل اشتباه خودتون از برداشت قوانین پاک شده ، همه شاهدند و این مسائل رو می بینند.
اما از اینکه بنده رو دوست خودتون می دونید خوشحالم پس مانند یک دوست برخورد کنید.

باید بگویم پیرزن می ترسونید:D یک یوزر ارزش این حرفها را نداره جانم چیزی که زیاد داشتیم همین یوزر بوده و چیزی که زیاد دیدیم مدیرهای که الان نیستند و روی یک پست زدن هم ندارند(صحبت هام رو نصحیت دوستانه بدون نه انتقاد)

ما که بخیل نیستیم اصلا خدا یوزرهای شما رو از 1000 هم زیادتر بکنه. واقعا اینکه شما یک شخصی هستید که با تاریخ عضویت 2005 در اینجا حضور دارید باعث خوشحالی ماست . من نمی تونم درباره مدیرانی که الان نیستند صحبتی کنم و ساده ترین کار حرف زدن پشت سر کسانی هست که اینجا حضور ندارند تا از خودشون و عملکردشون دفاع کنند.

امیدوارم رفیق بازی هامون در اولویت بعد از فروم باشه چون همین رفاقت رو به خاطر pt داریم
من به بن شدن یوزرهام یه بار به مدیر هم انتقاد نکردم چه برسه به پاک شدن یک پست((در ادامه میگم چرا ))
من در جریان مسائل بن شدن یوزرهای قبلی شما نیست و دلیلی هم نداره مشتاق باشم که علتش رو بدنم.

خوب چون می دانستم مدیر اینجا هنوز بی تجربه هست

و ملاک اینکه ما بی تجربه هستیم ملاک شخصی و برداشتهای شما اون هم به خاطر برخورد ما با شخص شماست ؟
اگر برخورد با کسی که حتی نمیتونه چند تا قانون رو رعایت کنه بی تجربگی هست ما این بی تجربگی رو به جون می خریم و خوشحال هم میشیم کسانی مثل شما ما رو بی تجربه خطاب کنند.

این جا قوانین نانوشته زیاد داره مثل این : (اگر میخایی تاپیکی پاک بشه یا نظراتی داده میشه که باب میلت نیست شروع کن به پرت و پلا نوشتن و بگو بهم توهین شده مدیر عزیز که حال و حوصله خوندن پستها رو نداره وقادر به تفکیک پستها نیست خودش باقی زحمت رو میکشه یا فله ایی پست ها رو پاک میکنه یا تاپیک رو قفل

قوانین نانوشته دیگه ای هم وجود داشت البته که باهاش برخورد شد ، اگر دیدی که تاپیک کل کل بنا به رعایت نکردن قوانین بسته شد یک تاپیک بزن به اسم تاپیک غیر هواداران و بگو اینجا تاپیک کل کل نیست و شروع کن به کل کل . بقیه هم متوجه نمیشن!! یا مثلا بعد از بازی رقیبت با یه تیم مثل شاهین بوشهر یک دفعه ای هوادار شاهین بوشهر بشیم و فریاد واحسرتا سر بدیم از ناداوری برای تیم محبوبمون شاهین بوشهر !!!
حالا که این تیپ پستها پاک شده چه چیزی بهتر از اینکه بگیم مدیر فله ای پست پاک میکنه یاتاپیک قفل میکنه ؟

انصافا سافت سنتر در آن مهارت خاصی داره کلکسیونی از این دست تاپیکها هست آخریش همین تاپیک کش دار کل کل بود یا پاک شدن 3 صفحه از تاپیک پرسپولیس باقی هم اینجا کافی است گل واژه توهین رو در این یوزر سرچ کنید قول میدم چند صفحه ای خواهد شد ;)

شما اگر به واقع نگران جو عمومی تاپیکها و بخش بودید و نه تسویه حسابهای شخصیتون با ایشون،اونموقع ریپورت می دادید وگرنه وسط دعوا که همه میتونن از هم آتو و گاف پیدا کنن.
ضمن اینکه صحبت ما با ایشون تموم شد و تصمیممون رو هم به ایشون گفتیم . باز کردن مجدد پای ایشون به ماجرا از سمت شما به نظرتون شروع دوباره برای درگیری و ایجاد تنش اون هم از سوی شما نخواهد بود ؟!

در مورد اون 3 صفحه با توجه به این که می دانستم احتمالا جور دیگه جلوه می دهید سیوش کردم (البته 2 صفحش رو یکیش بد سیو شد) اینجا هم اتچ میکنم
تمامی کاربرهای فعال از موری فرامز و جکوار و... داخلش پست دادند یعنی بعد از این همه مدت هنوز هیچ کس به قوانین آشنا نیست؟
و پستهای آخر از من بود چون از روی تجربه می دونستم چطور مدیر گرامی جو زده میشه

از دوستانی که نام بردید ( نه کاربران) کدوم یکیشون به پاک شدن پستشون به غیر از علی جگوار عزیز اعتراض کردند ؟ تازه ما توضیح هم دادیم که علت چی هست . بعد از اون هم دیگه هیچ شخصی اعتراض نداره به غیر از یک نفر که فکر میکنه اینها ضعف مدیریتی هست و جوزدگی مدیر بخش. بالاخره ما هم توضیحمون رو میدیم دیگه نمیتونیم شخص شما رو متحول بکنیم .

سیومن در مورد قوانین
چیز جدیدی داخلش ندیدم که بخام نظر بدم(اینکه کلکلهاتون رو بزارید تو تاپیک کل کل ) از قدیم هم همین بود 3 سال قبل تر از اینکه شما آن قوانین رو بزارید

سوم در مورد قوانین : چیز جدیدی ندیدید ؟!! هنوز هم منتظر لینک قوانین نوشته شده شما هستم.

می توانید از قدیمترها پرس و جو کنید و این خیلی کلی هست چون جنس یوزرها و مدیریت کاملا تغییر کرده

چرا پرس و جو کنم ؟ دارم از خودتون خواهش می کنم لینک بدید . یعنی یک لینک پیدا کردن برای آدمی با تجربه شما انقدر سخته ؟!

اینکه شما فصل الخطاب قرار می دید که فلان میکنم از الان و نتیجه گیری میکنید در واقع دارید اداعای من رو ثابت می کنید که یا قوانین ناقص هست یا مدیریت

شما قبلا ادعای قبلیتون رو درباره تالیف قوانین توسط خودتون ثابت کنید تا برسیم به بعدی هاش .

وقتی تاپیکی زده میشه مدیر مسولیت حفظ اون رو داره وقتی میگه تاپیکهای فلان طوری رو پاک و قفل میکنم از نظر من قادر به کنترل بخشش نیست
و با سفت گیری جبران ضعف کنه

البته ولی قبل از حفظ تاپیک ( البته صحبت سر تاپیکی هست که چیزی جز تنش و دعوا چیزی ازش بیرون نمیاد در اون شرایط خاص) مدیر باید مواظب جو کلی بخشش باشه . متاسفانه شما تجربه مدیریت نداری و همه چیز رو از دید خودتون می بینید .
یک جایی میگید باید برخوردها شدیدتر باشه به شما که رسید شد سفت گیری ؟ اگر با شما برخورد بشه اسمش ضعف مدیریته اما اگر با مخالفتون برخورد بشه میشه حسن مدیریت!!

شما اگر مدیر قسمتی چون فرهنگ و هنر بودید چکار می کردید؟؟جایی که حساسیت برانگیز تر هست نسبت به تالار فوتبال
(اینجاست که ارزش مدیرهایی چون علی یا همین محمد معلوم میشه)

هر حایی حساسیت خاص خودش رو داره. علی لایو فور وات عزیز رو همواره استاد خودم می دونم و چیزهای زیادی رو هم از ایشون یاد گرفتم و می گیرم. اما پستهایی از همین علی عزیز در همین تاپیک هست ( پست شماره 30) که نظرش رو کاملا در خصوص بخش فوتبال مشخص میکنه .اون هم در سال 2009 . ببینید :

ساسان بسیار عزیز!

کاربران محترم بخش فوتبال.

ما متاسفانه در بخش فوتبال افرادی داریم با علاقه بسیار و مثال زدنی به بحث های حاشیه ای و فرسایشی و کلآ بهم ریختن بخش.

این اتفاق نه در یک تاپیک بلکه هر جایی که بحث پویایی داشته باشه اتفاق میفته!. دوستان اگر موافق باشند برای این کاربران یکسری محدودیتها بگذاریم حالا با بن کردن ، با اخطار دادن! با پاک کردن پست! کلآ این مشکل رو ریشه کن کنیم از بخش فوتبال

به طور قطع میگم بخش فوتبال با این همه هیجان و حساسیت در بین بخشهای فعال کمترین تعداد بن شدگان ( شاید به 10 هم نرسه در این دوسال و نیم ) و کمترین تعداد کارت رو داره که البته با اتفاقات اخیر مجبوریم در این رکورد جالب و زیبا از نظر من ، خدشه وارد کنیم.

شما می توانید چند بند الحاقی به قوانین مظاف کنید مانند این
بعد از بازی کسی حق نداره در مورد داوری نظر بده یا کسی حق نداره در مورد مربی حریف نظر بده یا هیچ پرسپولیسی در مورد استقلال نظر بده و(برعکس) یا و......

با تشکر از پیشنهادتون دیروز در این زمینه قوانین رو تشدید کردیم و در تاپیکهای تنش زا هم قرار دادیم.

یا اینکه یک پرسپولیسی (استقلالی )راحت بتونه در مورد تیم و مربیش تو تاپیکش نظر بده و آتو به دست یوزرهای بیکار ندید که چند صفحه بحث کنه چرا علی جکوار به استیلی گفته فلان

الان هم غیر از این نیست . حساسیت یکی از بچه ها که ناشی از برخوردها با پست مشابه اش در چندین وقت پیش و در شرایط خاص بوده باعث این صحبتها شد. الان هم هر کسی میتونه درباره تیمش و عواملش صحبت کنه البته با رعایت قوانین بخش. حتما قبولا دارید اینجا جایی نیست که هر چی به ذهنمون میرسه بنویسیم.

چون همیشه پستهای من اینطوری بوده و خواهد بود مگر اینکه واژه ابداعی تحریک آمیز رو برای ما تعریف کنیدالبته اگر قادر باشید!! و مصادیقش رو همون طور گفتم تو قوانین بیارید قطعا دیگر این پستها رو از من نخواهید دید

تمام پستهای دیروز من این واژه رو کاملا توضیح داده . فقط لازمه با ذهنی آزاد و نه با پیشداوری های قبلیتون به پستهای من نگاه کنید.

متاسفانه اینجا به جای پیشرفت داره بر میگرده به دوران اولیه pt و کوچ دسته جمعی یوزرها بهتر هست توصیه برادرانه رو جدی تر بگیرید و بجای تهدید دنبال یک راه حل جدیدی و از چند نفر نظرخواهی کنید شاید ایده متفاوت تری داشته باشند

من بقیه جاها رو نمیدونم و در جایگاهی هم نیستم در خصوص تمام بخشها نظر بدم. اما در بخش خودمون چیزی که می بینم حضور همیشگی اکثر دوستانی هست که علاقمند به حضور در محیطی برای فعالیت بدون تنش هستند.
ما به دو دوست دیگه مون ( سافت سنتر و میلاد عزیز) هم گفتیم حضورشون باعث خوشحالی ماست.شما هم باشید ما خوشحال میشیم البته با رعایت قوانین بخش.
درباره نظر خواهی هم که اصلا این تاپیک برای همین بازه اگر هر کسی هر نظری برای قوانین ( اصلاح ، افزایش یا کاهش) داره با ذکر دلیل بگه ، با نظر همه بچه ها اعمال می کنیم.

باز هم میگم شما به عنوان مدیر یخش فوتبال وظیفه دارید محیطی رو فراهم کنید که هر کس با هر نظری قادر باشه فعالیت کنه

و بنده هم قبول دارم و تمام تلاشم را خواهم کرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عجب...!

اینجا چه خبره؟!

من تمام صفحات قبل رو خوندم, از خیلی از این حرف ها متاثر شدم.

به نظر من در تمام این مدتی که لااقل بنده در این فورم PT فعالیت کرده م, دو عزیزمون ساسان و فرزاد با وقت گذاری مناسب و درخور تامل و ضمنا با ارایه پست های خوب, در به وجود آمدن جو دوستانه نقش موثری داشته اند و دست کم از نظر من این کار پر زحمت دوستان مدیر مون شایسته تقدیر هست.

البته همین جا یک نکته رو خاطر نشان کنم برای یک سری از دوستان که ساسان و فرزاد نه پسرخاله من هستند و نه باجی از ایشان گرفته ام و نه اصولا من آدمی هستم که مجیز کسی را بخواهم بگویم. سوء تفاهم نشود, اگر چه اخیرا بنده را همین دو عزیز به عنوان کاربر فعال ماه فوتبال معرفی کرده اند, ولی باید بگم این قبیل عنوان ها برای من ذره ای اهمیت ندارد, من اصول خودم را دارم و به آن پایبندم. الان هم "در مجموع" مدیریت دو مدیر تالار فوتبال را "مثبت" ارزیابی می کنم. (هر چند اگر روزی قرار بر مدیریت من بود, طور دیگری رفتار می کردم و بهتر است چنین روزی هرگز نیاید!...)

بگذریم...

از نظر من رعایت قوانین و مرامنامه به طور کامل و بدون هر گونه اهمال و مسامحه کاملا ضروری است؛ در غیر این صورت سنگ روی سنگ بند نمی شود و هر کس هر کاری دلش خواست انجام می دهد. اینجا یک اجتماع است البته از نوع مجازی آن و مسلما نمی شود که بدون مقررات باشد. آزادی بیان فرق دارد با هرکی هرکی بودن و لاابالی گری, اگر خلاف این بود, همین جامعه مجازی تا حالا به طور کامل از بین رفته بود. در حالی که می بینیم خوشبختانه فورم پی تی یکی از پر مخاطب ترین فورم ها و پربازدید ترین اونهاست.

"انصاف" و "گذشت" کیمیای غریبی است؛ اگر داشته باشیم زندگی آرام و بدون دردسری را می توانیم تجربه کنیم.

در نهایت یادآور می شوم: اتفاقا چند پست من هم در تاپیک پرسپولیس پاک شد ولی دوستان بزرگوار می توانند بیایند و بگویند که من چطور برخورد کردم و پاسخ دادم...

امیدوارم این بحث را زودتر به پایان ببرید تا دوباره همه چیز به حالت نرمال و گذشته خود برگردد.

یا حق

مرتضای عزیز ممنون از لطف همیشگیتون به بنده و فرزاد .
خوشحالم عزیزانی هستند که مثل شما در خصوص اجرای قوانین فکر می کنند.
اما درباره بحث کاربر فعال ماه با توجه به امکانات محدودی که در اختیار هست این تنها راهی بود که به نظر مدیریت میرسید تا تشکری داشته باشد از دوستانی که فعالیت می کنند و با پستهای عمیق و همینطور فعال بودنشون به بخش محتوی و و پویایی میدن. هیچ مورد دیگه ای هم در نظر نبوده.
کسانی هم بودند که با تندترین کلمات با ما برخورد داشتن ولی این عنوان بهشون تعلق گرفته که هدف نه خشنودی ما به عنوان مدیر بخش هست ، بلکه هدف ایجاد محیطی پویا با نظرات و سلایق مختلف البته با رعایت ادب و احترام هست که الزام اول هر فعالیتی از نظر ماست.
باز هم سپاسگزارم.

شاد و پیروز باشید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
حالا واقعا ارزش داره بخاطر یه سری سوء برداشتها از قوانین و سوء تفاهمها که زیاد پیش میاد و حل شدنیه ، قوانین تشدید بشه ؟؟

.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
من هم این پست آخرم هست که میزنم دارم چون میبینم دوستان تصور می کنند که به یاد دوران کودکی اینجا 2 تا حریف بعد از پالام پولوم پلیچ دارن یار کشی می کنند
و موقع یار کشی همه دستا بالا میخان با یار قوی تر بیافتند و کسی نمیخاد آخرین نفر باشه احتمالا نفر پیروز روی دوش هوادارنش هست و نفر بازنده بعد از جنگی طاقت فرسا ! خونی و مالی ترک صحنه میکنه:D
در دوستی شما شکی نیست چون انصافا نه بدی دیدم از شما این مدت نه کردم ولی الان در جایگاه مدیر این بخش قضییش فرق میکنه نه ایجاد تخریب بود نه تنش وقتی همه پستهای پاک شده
که همه کاربر فعال هستند رو سخیف می دونید آقا فرزاد میگه دنبال کلکلند ! من میگم اگه مشکلی هست از من ناراحت بشید بهتر هست تا اینکه این مشکلها باقی بمونه و گفته نشه
اونها ابدا تیکه نبود یک بار دیگه برگردید پستهای خود رو بخونید من که چند بار خوندم و متوجه نشدم بعید می دونم کسی پیدا بشه منظور مورد نظر شما رو از پست شما متوجه بشه غیر این که گفتید هر پست مشابهی پاک میشه که اصلا غیر منطقی هست من اگه بگم استیلی فلان کسی تحریک :) نمیشه ولی بگم مظلومی فلان از تحریک چه عرض کنم ارضا میشن
باز هم میگم موضوع پاک شدن پست گزشته دور من با این چند پست اخیر جداست نزدیکی این 2 تا به هم شاید این شبهه رو بوجود آورده که به خاطر پاک شدن پست انتقاد کردم که باید بگویم خیر
اون موضوعش جداست چون من تعریفی نه از تحریک آمیز دارم نه تو قوانین دیدم و الان داره رای به تفسیر میشه
در مورد ریپرت نه تا به حال ریپرت دادم نه اسکرین شات از پست کسی گرفتم و با فلش قرمز نشون بدم(اندازه من نیست)
چون پیش نیومده تابه حال از پست کسی تحریک بشم
در مورد اون یوزر نه تصفیه حسابی هست نه چیزی نه گله از پاک شدن پستی فقط خطری هست این قسم یوزرها برای آینده این بخش برای تبدیل شدن به شبیه جاهای دیگه فروم
که مدیر رو مجاب به استفاده شیفت دیلیت و تشدید قوانین کنند که بالاخره هم شدند و این موفقیت بزرگ رو تبریک میگم که در کارنامشون ثبت شد
شما به ظاهر راحت ترین کار ولی مشکل ترینش رو انجام دادید از این به بعد هر کی بگه آآآآآآآآ سیلی از ریپرتهاس که سرازیر میشه:D
(فقط دارید راه رو برای این جور پستها هموار میکنید)
در مورد تاپیک قفل شده داخلش که نوشتم آیندش معلوم نیست بهتر بود صبر می کردید تا ببینیم چطور میشه به جای اینکار(قوانین سخت گیرانه)
می توانستید اسمش را عوض کنید مثلا می زاشتید ((داوری و حواشی ))((قوانین داوری)) یا هر چی
یا موردی رو می زاشتید که هر کس فقط ریپرت تاپیک هواداری خودش رو بده و لا غیر((برای مثال میگم و راههای پیشنهادی))
یا اینکه کسی در تاپیک دیگه ابدا پست نده((با توجه به اینکه شما ساده ترین نوشته رو هم تحریک آمیز می دانید )) و بره تو تاپیک غیر هوادارن
اصلا برای این زدم تا از شکل کل کل بیاد بیرون و جدی تر بشه((و گرنه میگفتم تاپیک قبلی رو باز کنید که شما هم گفتید باز میکنم پس چه کاری به یکی دیگه بود))؟؟
اگر هم کسی خواست منحرفش کنه بنش کنید نه اینکه به خاطر یه عده دیگه که برای پست اظاف کردن میان دیگران رو محروم کنید
نظرم این بود با توجه به اتفاقات مشابه جاهای دیگه تالار با طمانینه بیشتری تصمیم می گرفتید نه شتابزده
یا هزار راه نرفته دیگه:D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

حالا واقعا ارزش داره بخاطر یه سری سوء برداشتها از قوانین و سوء تفاهمها که زیاد پیش میاد و حل شدنیه ، قوانین تشدید بشه ؟؟

.

نظر من رو بخوای محسن جان نه ابدا ارزشی نداره. ولی ما این موضوع رو تنها در چند تاپیک انجام خواهیم داد و اتفاقا با در نظر داشتن چند نفر آدم خاص که فعلا مارکشون کردیم.
من در تمام صحبتهام گفتم که بقیه بچه ها به مانند گذشته به فعالیتشون ادامه بدن فقط 4 تاپیک پرسپولیس - استقلال و منچستر یونایتد - آرسنال به شدت تحت نظر خواهند بود. تاپیک بارسا و رئال هم با دوز پایین تر. البته در بارسا و رئال مشکل خاصی نداریم فقط خواستم نظر چند تا از بچه هایی که بعضی اوقات از دستشون در میره رو جلب کنم که اگر تکرار کنند سختگیری خواهد شد.
یک مثال هم بزنم یکی مثل خود شما در تاپیک پرسپولیس و بارسا فعالید . اونجا همیشه فقط با تیم خودت کار داری ودنبال کل کل و اینها هم نیستی ، خب مشخصه که ما همچین فضای پلیسی رو اصلا نمیخوایم برای دوستانی مثل شما به وجود بیاریم. شما و سایر دوستان نگران این موضوع نباشید و به مانند گذشته به فعالیت مفیدتون ادامه بدید. اگر هم خاطرتون مکدر شده من از شما و سایرین مجددا عذر میخوام.

من هم این پست آخرم هست که میزنم دارم چون میبینم دوستان تصور می کنند که به یاد دوران کودکی اینجا 2 تا حریف بعد از پالام پولوم پلیچ دارن یار کشی می کنند
و موقع یار کشی همه دستا بالا میخان با یار قوی تر بیافتند و کسی نمیخاد آخرین نفر باشه احتمالا نفر پیروز روی دوش هوادارنش هست و نفر بازنده بعد از جنگی طاقت فرسا ! خونی و مالی ترک صحنه میکنه:D
در دوستی شما شکی نیست چون انصافا نه بدی دیدم از شما این مدت نه کردم ولی الان در جایگاه مدیر این بخش قضییش فرق میکنه نه ایجاد تخریب بود نه تنش وقتی همه پستهای پاک شده
که همه کاربر فعال هستند رو سخیف می دونید آقا فرزاد میگه دنبال کلکلند ! من میگم اگه مشکلی هست از من ناراحت بشید بهتر هست تا اینکه این مشکلها باقی بمونه و گفته نشه
اونها ابدا تیکه نبود یک بار دیگه برگردید پستهای خود رو بخونید من که چند بار خوندم و متوجه نشدم بعید می دونم کسی پیدا بشه منظور مورد نظر شما رو از پست شما متوجه بشه غیر این که گفتید هر پست مشابهی پاک میشه که اصلا غیر منطقی هست من اگه بگم استیلی فلان کسی تحریک :) نمیشه ولی بگم مظلومی فلان از تحریک چه عرض کنم ارضا میشن
باز هم میگم موضوع پاک شدن پست گزشته دور من با این چند پست اخیر جداست نزدیکی این 2 تا به هم شاید این شبهه رو بوجود آورده که به خاطر پاک شدن پست انتقاد کردم که باید بگویم خیر
اون موضوعش جداست چون من تعریفی نه از تحریک آمیز دارم نه تو قوانین دیدم و الان داره رای به تفسیر میشه
در مورد ریپرت نه تا به حال ریپرت دادم نه اسکرین شات از پست کسی گرفتم و با فلش قرمز نشون بدم(اندازه من نیست)
چون پیش نیومده تابه حال از پست کسی تحریک بشم
در مورد اون یوزر نه تصفیه حسابی هست نه چیزی نه گله از پاک شدن پستی فقط خطری هست این قسم یوزرها برای آینده این بخش برای تبدیل شدن به شبیه جاهای دیگه فروم
که مدیر رو مجاب به استفاده شیفت دیلیت و تشدید قوانین کنند که بالاخره هم شدند و این موفقیت بزرگ رو تبریک میگم که در کارنامشون ثبت شد
شما به ظاهر راحت ترین کار ولی مشکل ترینش رو انجام دادید از این به بعد هر کی بگه آآآآآآآآ سیلی از ریپرتهاس که سرازیر میشه:D
(فقط دارید راه رو برای این جور پستها هموار میکنید)
در مورد تاپیک قفل شده داخلش که نوشتم آیندش معلوم نیست بهتر بود صبر می کردید تا ببینیم چطور میشه به جای اینکار(قوانین سخت گیرانه)
می توانستید اسمش را عوض کنید مثلا می زاشتید ((داوری و حواشی ))((قوانین داوری)) یا هر چی
یا موردی رو می زاشتید که هر کس فقط ریپرت تاپیک هواداری خودش رو بده و لا غیر((برای مثال میگم و راههای پیشنهادی))
یا اینکه کسی در تاپیک دیگه ابدا پست نده((با توجه به اینکه شما ساده ترین نوشته رو هم تحریک آمیز می دانید )) و بره تو تاپیک غیر هوادارن
اصلا برای این زدم تا از شکل کل کل بیاد بیرون و جدی تر بشه((و گرنه میگفتم تاپیک قبلی رو باز کنید که شما هم گفتید باز میکنم پس چه کاری به یکی دیگه بود))؟؟
اگر هم کسی خواست منحرفش کنه بنش کنید نه اینکه به خاطر یه عده دیگه که برای پست اظاف کردن میان دیگران رو محروم کنید
نظرم این بود با توجه به اتفاقات مشابه جاهای دیگه تالار با طمانینه بیشتری تصمیم می گرفتید نه شتابزده
یا هزار راه نرفته دیگه:D

من هم به مانند شما تصمیم دارم دیگه بحث رو ادامه ندم چون فکر می کنم گفتنی ها رو گفتم و دیگه نیازی به ادامه دادن بحث نیست. فکر می کنم هر دو نفر ما کاملا با دیدگاههای همدیگه آشنا شدیم و بحث ادامه دار تر نشه خیلی بهتره. ضمن اینکه قسمتی از پاسخ شما در جواب بنده به محسن عزیز گفته شده. ( درباره پاک شدن پستها و فضای بخش )
همونطور که شما گفتید و خودمان هم بنا داریم قرار نیست اینجا مدیریت مادام العمر داشته باشیم ، یک مدت وظیفه مدیریت بخش به ما محول شده و به همین دلیل اگر همه بچه های بخش به ما کمک کنند ما سپاسگزار میشیم ،از شما هم به عنوان یکی از قدیمی های بخش که به نوعی در این فضای مجازی از بزرگترهای بخش ورزش حساب میشید انتظاری جز کمک در اداره بخش اون هم با پیشنهادات و گاهی اوقات خویشتن داریتون نداریم.
قبول هم داریم که ما هم یک بشر هستیم که قطعا عاری از خطا و اشتباه نیستیم. افرادی مثل شما به نحو موثرتری میتونن خطاهای ما رو به ما گوشزد کنند تا هم ما هم بخش سود این رفع اشتباهات رو ببریم.
نهایتا از شما تشکر می کنم که اگر مشکلی با ما پیدا کردید ترجیح دادید رو در رو اظهار نظر کنید و وقت بزارید. این برای ما بسیار ارزشمنده. این رو هم خاطرنشان کنم اینجا صحنه جنگ و یارکشی نبود ، اصول فضای آزاد این رو ایجاب میکنه که همه حق اظهار نظر داشته باشند ، چه خوبه برای این حق احترام قائل باشیم.

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
خب چند روزی شاهد نظرات مخالف و اعتراضات دوستانی بودیم که به مسائلی انتقاد داشتند و خب بالطع بعد گفتگو ها بحث به جایی رسید و نهایتا راضی یا ناراضی بحث کامل شد.شاید حرف زدن تو اون موقع همچنان به ادامه دار شدن جریان کمک میکرد و هی مسائل جدیدی رو باز میکرد. این بین چند تا از دوستان هم مثل مرجان و یوسف و مرتضی و فرامرز و سایرین هم نظراتی داشتند در پاسخ به انتقادها و یا شفاف سازی بحث و همینطور جلوگیری از تنش که من از سهم خودم به عنوان یه رفیق ازشون ممنونم که آگاهانه از ایجاد کدروت بین سایر رفقا ممانعت کردند.
ولی از نظر شخصی خودم میخواستم یه چند تا خط بنویسم که البته بیشتر از چند خط هم هست.

یکی اینکه اگه ما طرفدار فوتبالیم و ورزش دوست باید با بالا و پایینش کنار بیایم . فوتبال برد و باخت داره و همه چیزهایی که بهش وابسطه هست هم با این برد و باخت ها دچار تغیییر میشه. حالا اگر ما خودمون از نگاه یه طرفدار خوب به همه ضعفهایی که در هر زمینه ای از فوتبال ایران هست حساس میشیم بد نیست که بتونیم اول از همه اونها خودمون رو از ضعف دور نگه داریم. تحمل کردن شرایط بد سخته چه برسه تو اون شرایط اعصاب به بازی گرفته بشه. خب این خوب نیست. اگه ما با هم دوستیم باید رقابت رو سرجاش نگه داریم ولی رفاقت رو خراب نکنیم. این حرفم کاملا معنی خودش رو داره و قبلا هم تو مجله نوشته بودم که فوتبال به با هم بودنش قشنگه. پس قدر همو بدونیم و دنبال تحقیر و کوبیدن هم نباشیم چون فردا روز اگه یه دسته نباشند بازی دیگه به اون دسته دیگه هم حال نمیده. رو راست و بی تعارف . بعدشم رفاقت کلا ارزشش چیز دیگه ای هست . باید تحمل شنیدن حرف مخالف رو داشت و حرف حق رو قبول کرد ولی این حق گویی هم راه داره که اگر بجا و با ادب همراه باشه میشه همون زبون خوش که میشه باهاش مار رو از سوراخ کشید بیرون. ادب مرد به ز دولت اوست.

یه موردی هم میخواستم در مورد تاپیک بسته شده عرض کنم. این نیست که ما بگیم کل کل چون بسته شده بقیه جاها پس خراب میشه مگر اینکه بخواهیم خرابش کنیم. من خودم از خواهان های بسته شدن اون تاپیک بودم. خودم هم گاها توش فعال بودم ولی تو اون برهه از زمان که هنوزم یه ذره ادامه داره، وضعیت فوتبال طوری شده بود که تنش بالا رفته بود و کل کل ها هم شدید تر شده بود تا جایی که شکل کل کل نداشت. کل کل و کری خونی اسمش روشه. رجز خوانی هست و خب رجز به کل از شعر گرفته شده و شعر هم جای حرفهای زشت نیست . تیکه انداختن و کنایه زدن و دور بودن فرق داره با اینکه اونقدر به طرفت بار کنی که اعصاب یه طرف رو بریزی به هم و از ناراحتی اون خوشحال بشی و کیف کنی. اون تاپیک به نظرم در بهترین موقع قفل شد چرا که دیگه کار به خانواده بازیکن ها کشیده شده بود. همین بسته شدنش عامل و تذکر خوبی بود که مشخص بشه چه نعمت خوبی هست برای رو درو حرف زدن ونیز این بسته شدن خیلی هم خوب شد که در آینده همه با هم بهتر قدرشو بدونیم و به سمتی نبریمش که باز جای بی ادبی و توهین بشه. مطمعنا مدیرای بخش به موقع وبا یه تصمیم خوب راه کل کل رو هم برای مشتری هاش باز میکنند ولی این تذکر انظباطی که کل بخش گرفت(بسته شدن تاپیک) به نظر من نباید بهانه ای برای تمرد از قوانین و مجادله بشه. گاهی احساس میکنم که هر اعتراضی به رئیسای حکومت و دولت و جامعه وجود داره قرار به رئیسهای اینجا بشه :دی

و اما خود مدیریت و در انتها بقیه دوستان؛ لازم نیست به من یادآوری بشه سن یوزرم :دی( خودم میدونم) ولی میتونم با قاطعیت بگم مدیران این بخش از بهترین شیوه ها برای اکتیو بودن بخش فوتبال استفاده کردند و حاصلش هم جو خوب توی بخش هست که داریم میبینیم. هر کدوم ما رفیق خوب از رنگهای مختلف داریم و خب اگر جو گفت و شنود اینجا نبود مطمعنا ما هم نمیتونستیم شخصیت شناسی کنیم و رفیق پیدا کنیم.بحث و صحبت میکنیم که به واسطه وجود محیط بدور از تنش و بی احترامی به نتیجه میرسه که خودش سند این هست که عرض کردم. گاها خب به اقتضای شرایط یا عصبانیت فوتبالی و .. یه بحثی شاید بوجود بیاد (همونطوری که تو خود فوتبال این چیزها وجود داره) ولی من خودم به عنوان یه آبی از مدیریت آقا ساسان که قرمزهستند هیچ بی عدالتی ای ندیدم و همینطور ندیدم که همکارشون (آقا فرزاد) بخواهند با آبی ها نرم تر باشند و با رقیب محکمتر. تو این مدت مدیریتشون هم تا جایی که من میدونم اکثریت غریب به اتفاق بخش ازشون راضی هستند و این رضایت به حدی هست که کسی حس نمیکنه که طرف مدیر بخشه و غیره. دوستی ها سر جاش هست و مسئولیت ها هم سرجاش. اگر جایی دلگیری ای پیش اومده شاید بخاطر این بوده که ما فراموش کردیم مسئولیت ها رو و من مطمعنم اگر هر بار که اعتراضی بوده ما خودمون رو جای یکی از این دو عزیز بذاریم و مسئولیت حفظ نظم و دوستی کاربرها رو برای خودمون یادآوری کنیم بدون تردید کارشون رو تایید خواهیم کرد. نیازی هم نیست که ازشون دقیقا رفتار مشابه در موارد مختلف طلب کنیم. من فکر میکنم با توجه به تجربه شون میدونند که کجا میشه مدارا کرد و کجاها نمیشه . بهتر ما هم یه مقدار تمرین کنیم که با گذشت تر نسیت به رفتار دوستهامون نگاه کنیم و اگر به رفیقمون لطف شد نگران نشیم و میشه با صبر واقعا از غوره حلوا ساخت. فوتبال رو برای همه بدونیم و اینکه همه حق دارند ازش لذت ببرند ، اونموقع مطمعنا همه چیز برامون مطلوب خواهد بود. باید یه مقدار تحملها و گذشتها رو بیشتر کنیم و عصبانی نشیم. فوتبالیش میشه اون روزی که میبریم باید به باخت آینده فکر کنیم.

در پایان خوبه که حرف زده شد کلا و یه مسائلی رفع شد. گاهی حرف نزدن باعث سوء تفاهم و کدورت میشه خب باید حرف زد و رک بود و حقیقت رو روشن کرد. گاهی هم بهتره حرفی رو نگه داشت و خورد تا باعث ناراحتی نشه. اینها چیزهایی هست که همه میدونیم ؛ منم نمیخوام یاداوری کنم ولی اعتقاد دارم گفتن همین جمله هایی که همه بلدیم به ما این القای مثبت رو داره که میشه گفتگو کرد و به سمت بهتر بودن پیش رفت.
مخلص همه هستیم با شدت هر چه تمام تر.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
جواد عزیز ممنون از لطفت و با متنی که نوشتی خستگی این چند روز رو از تن من در آوردی . :)

شاد و پیروز باشی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
موضوعات عمومی رو نمیشه لایک کرد
یعنی بازارچه
خاطرات
ورزش
و گفتگوی آزاد

اگه پیشنهاد یا انتقادی هست باید با مدیر ارشد در تماس باشی
چون اینجا رو نمیخونه

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
عزیزان میخوام ببینم لیگ های اروپایی که شروع میشند، کی تموم میشن و تعطیلاتشون به چه صورت هست. بیشتر لیگهای انگلیس و ایتالیا مورد نظرم هست. آیا با شروع بازی های المپیک یا جام جهانی یا هر رویداد جهانی دیگری، مسابقات لیگهای کشورها متوقف میشه؟

اگر یک سایت باشه بتونم تقویم لیگهای اروپایی رو توش ببینم خیلی عالی میشه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
خب ، موقع جام جهانی که تمام لیگ ها تعطیلن :) یعنی برنامه ریزی طوریه که به رقابتهای مهم مثل جام جهانی برخورد نکنه .
خیلی واضحه شما فلان موقع جام جهانی داری پس جوری برنامه ریزی میکنی که تا اون زمان رقابتها تمام شده باشه نه مثل اینجا که هر روز برنامه رو تغییر میدن ...البته روزهای فیفا دی هم مشخصه و توش بازیهای دوستانه ملی انجام میشه . جز اینها اتفاق جهانی دیگه ای به ذهن من نمیرسه .

لیگ انگلیس رو همینطور که از اینجا میبینی تا روز آخر سال 2011 میلادی (31 دسامبر) بازی دارن و اگه ماه اول سال 2012 رو از بالا گوشه سمت راست کلیک کنی از اینجا میبینی که روز اول سال 2012 هم بازی دارن . یعنی تعطیلات سال نو کشک ! یه تفاوت یا اشکال لیگ برتر با بقیه لیگها همینه .

در مورد ایتالیا از اینجا میبینی که آخرین بازی سال جاری در 21 دسامبر انجام شده و اولین بازی سال جدید در 7 ژانویه انجام میشه ، حدود 17 روز استراحت یا تعطیلات سال نو . از بالای صفحه ماههای دیگه رو انتخاب میکنی و تا آخر لیگ تاریخ انجام بازیها رو میتونی ببینی .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

با شروع نیم فصل دوم مسابقات لیگ فوتبال ایران تصمیم بر این هست که تاپیک کل کل از نوع لیگ برتری بازگشایی بشه. خواستم خدمت دوستان بگم تا در جریان باشند.
یکسری قوانین خاص هم برای این تاپیک طراحی شده که به امید خدا تا فردا در همین تاپیک وقایع اتفاقیه قرار می دیم تا همه دوستان نظرشون رو در این خصوص اعلام کنند.

شاد و پیروز باشید

بالا