• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خب من از اول در جریان این پیشنهاد جناب raxtastar توسط فرزاد عزیز قرار گرفتم در خصوص تغییر مدیریت بخش . با هماهنگی با هم فرزاد عزیز اون پست رو زدن که بچه ها نظراتشون رو در این خصوص بگن . برام جالبه که به غیر از معدودی از دوستان که بیشتر خواهان برخوردهای بیشتر و شدیدتر در بخش بودند کسی نظر خاصی ابراز نکرد و بیشتر این تاپیک شد محلی برای جنگهای بعضی طرفداران پرسپولیس و استقلال و بعضی طرفداران منچستر یونایتد و آرسنال

قبل از اینکه صحبتم رو با دوستان در خصوص بحث های مطرح شده در تاپیک آغاز کنم یک سوال از جناب raxtastar دارم . شما در چند پست قبل ادعایی مطرح کردید که قوانین بخش رو شما گذاشته اید من هم جواب دادم :
این قوانینی که در بخش فوتبال هست با پیشنهاد من و تایید بچه های بخش فوتبال تهیه شد.من قوانینی از شما ندیدم و اگر چنین قوانینی قبلا در بخش تهیه شده بوده و الان در دسترس هست یه لینکی بدید ، شاید بتونیم در بخش ازشون استفاده کنیم.
اما شما دیگه پاسخی ندادید ، اصولا یک بحث دو طرفه برای اینکه به نتیجه برسه نیاز هست طرفین در مورد ادعاهاشون سند ارائه بدن . آیا پاسخ ندادن شما به یک لحظه احساساتی شدن شما در بحث با من برمیگرده یا شاید اینجا رو با فروم دیگه ای که قوانینی برایش تهیه کرده بودید اشتباه گرفتید و صحبتی ندارید . در هر دو حالت بهتر است در خصوص ادعاها توجه بیشتری داشته باشید.

اما بعد:
در مورد تاپیک پرسپولیس میشه بفرمایید از چه چیزی عاجز ماندیم دوست دارم شهامت در گفتار داشته باشید( که می دانم منظور شما از انگشت نما من بودم)
یا اگر فرد دیگری هست چرا جلوش گرفته نشده؟ تذکر یا بن نشده؟؟
عکسی بود از یوزر جکوار که دیگران در موردش نظر دادند من اصلا نظری ندادم و بعد 2 یوزر دیگه در مورد داوری بازی استقلال که اتفاقا من تذکر دادم که در موردش اینجا نظر ندید
و گفتم از ریپرت بد پست استفاده کنید
امیدوارم قادر باشید ادعای خودتون رو ثابت کنید

سوال اینجاست چرا پستهای تاپیک بوشهر پاک شده؟
من این رفتار رو مصداق عجز مدیریتی می دونم

بله شما درست می فرمایید . استفاده از جملات سراسر تحریک آمیز مانند باز هم به شما مربوط نیست می توانید از ریپرت بد پست استفاده کنید! شما که تبحر خاصی در ان دارید!!!! یکی از موارد عدم رعایت قوانین توسط شماست. خود شما چرا به جای استفاده از بد ریپورت به مقام پاسخگویی در آمدید؟ آیا ما در قوانین به استفاده از بدریپورت به جای پاسخ مستقیم اشاره نداشتیم؟!این یک مورد ناشی از عجز شما در درک چند قانون ساده هست.

اما درباره تاپیک شاهین بوشهر :هر گونه ایجاد تنش در بخش باهاش مقابله میشه. همه در بخش ، شما رو به عنوان یک پرسپولیسی می شناسند و زدن یک تاپیک به عنوان حریف تیم استقلال درست بعد از بازی ای که پس از اشتباهات داوری ( که مرسوم هم هست و ممکنه برای هر تیمی پیبش بیاد) به پایان رسیده و پس از یک بحث تنش زا در تاپیک پرسپولیس ، موید همه چیز هست. اگر من بودم راسا تاپیکتون رو همون اول پاک می کردم چون قصد ایجاد تنش داشت ولی حالا که تاپیک مونده البته به احترام فرزاد عزیز دست بهش نمی زنم اما همینجا خدمتتون عرض می کنم اگر در بازیهای بعدی شاهین بوشهر خبرهای این تیم رو به عنوان یک هوادار تحت پوشش قرار ندید تاپیک پاک خواهد شد.
در همینجا خطاب به همه دوستان بخش اعلام می کنم زدن اینگونه تاپیکها که به منظور هدف قرار دادن تیم رقیب هست از این به بعد ممنوع هست و با زننده تاپیک در صورتی که تشخیص بدیم ( و این فقط من و فرزاد هستیم که تشخیص میدیم چه کسی هدفش زدن یک تاپیک هواداری هست و چه کسی پاتیناژ رفتن روی اعصاب بخش فوتبال)هدف ایجاد تنش داره به شدت برخورد می کنیم.

عزیز جان خوبی مخلصیم برادر ! نه من با پاک شدن پستهای تاپیک پرسپولیس مشکلی نداشتم اولین نفر هم من گفتم اینجا تاپیک پرسپولیس هست !!
(نه حرفی در مورد داوری اونجا زدم نه مظلومی)غیر از این بود تا الان آقا فرزاد با فونت 10 بولد شده گزاشته بود اینجا;) (مشکل من با سافت سنتر و رفتارش تو تاپیکها جداست)

ولی مدیری که اینطوری پستها رو پاک میکنه به نظرم شیرازه کار از دستش در رفته

و ما این دو روز پستی رو اینجا پاک نکردیم . به غیر از ادامه دار شدن مسائل و پیش رفتن تا مرز توهینهای آنچنانی چه چیزی به بخش هدیه شد؟
دقیقا مدیری که پستهای بیخود و بی محتوا و سخیف رو پاک میکنه دنبال اینه که کدورتی بین بچه ها پیش نیاد ، البته کسی مثل شما که به لغت تحریک خیلی علاقه دارید ازش به از دست رفتن شیرازه کار یاد می کنید که اصلا مهم نیست.

.......... ولی مدیریت دیگر بخش ها اجازه چنین کارهایی را نمی دهند
وایشون داره از ضعف مدیریتی این قسمت کمال بهره رو برای ارضای خودش می بره

بله نوع پستها همه چیز رو نشون میده. اما چیزی که شما ازش به عنوان ضعف مدیریتی یاد می کنید اسمش هست تلاش مدیر و همکار بخش برای ایجاد فضایی آزاد که البته برای کسانی تحمل این فضا سخت هست که خب از این به بعد به نحوه دیگری بنا به درخواست شما برخورد خواهیم کرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اما شما جناب softcenter

وقتی بار ها شما و ساسان عزیز به صراحت گفتید پست های تحریک کننده در تاپیک هوادارن نزنید ولی برخی از دوستان پرسپولیسی رعایت نمیکنند و در آخر حرفشون رو میزنند و مدیر هم بدون هیچ برخوردی پست ها رو پاک میکنه یه تذکر خشک و خالی میده..نتیجش این میشه که باز هم همون افراد چند هفته بعد همون پست ها رو تکرار میکنند و دوباره ماجرا از اول شروع میشه...

پستهاتون نشون میده شما هم از علاقمندان کم شدن فضای آزاد و دوستانه در بخش فوتبال هستید ، پاک کردن پستها و دادن تذکر ( به زعم شما خشک و خالی ) مشکلی رو حل نمیکنه.

شما مثلا به پست های کاربر محب علی دقت کنید! از هر 10 تا پستشون در تاپیک پرسپولیس 7 تاش جنبه کل کل با تیم استقلال رو داره! چرا این کاربر نباید کارت بگیره؟چرا واقعا؟ به نظرم مدیریت داره سلیقه ای برخورد میکنه..از یه طرف میخواد برخورد شدید انجام نده که یه موقع به دیکتاتوری متهم نشه..و از طرف دیگه تاپیک هایی که میتونه به آزاد شدن حس کل کل دوستان کمک که رو قفل کرده!

نتیجش این میشه که کاربر میا د در تاپیک تیم خودش از تیم مقابل بد میگه...
و شما هم به جای بدریپورت دادن و به عنوان سرباز فدایی آبی پوش به جنگ این خصم قرمز پوش میرید نه ؟!! بد ریپورت هم میدید البته ، ولی اول خودتون سعی در ادب کردن طرف می کنید بعد میزارید تهش رو هم ما جمع کنیم.

اگه 2 بار کارت زرد و قرمز نشون بدید به این افراد دیگه دفعه بعد در تاپیک تیم خودشون نمیان راجع به داوری تیم ما صحبت کنند!

اگرم پیشنهاد میشه که تاپیک کل کل باز بشه فقط به خاطر اینه که 1- شما که برخورد جدی نمیکنید (ظاهرا دلیلتون هم اینه که اینجا دیکتاتوری میشه ! ) 2- دوستان که متنبه نمیشن!
از این به بعد برای اشخاصی که در پست نتیجه گیریم خواهم زد بالاتر از کارت رو در نظر خواهیم گرفت.با تمهیداتی هم که در نظر داریم متهم به دیکتاتوری نمیشیم

منتهی اگه برخورد شما شدید تر بشه ..دیگه نه کسی جرات میکنه در تاپیک تیم خودش از داوری تیم مقابل حرف بزنه نه دیگه لازمه تاپیک کل کل باز بشه!کسی عاشق تاپیک کل کل نیست! اصلا پاکش کنید بره!

منتهی تا موقعی که این داستان صرفا پاک کردن پست های دوستان خطا کار ادامه داشته باشه..باز هم زدن پست های غیر مرتبط ادامه خواهد داشت...

فکر نمیکنید وقتش رسیده باشه شدید تر برخورد کنید؟ ..

آقا چشم چقدر اصرار به برخورد شدید داریم . حتما انجام میدیم.

من اعتقاد دارم برخورد ها قبلا شدید تر بود..

و باز هم برخورد شدیدتر!! به این نکته توجه داشته باشید در مقاطعی برخوردها شدیدتر بود چون بخش نیاز داشت. اما قرار نبود و قرار نیست که ما اینجا رو به پادگان نظامی تبدیل کنیم چون بعضی ها ، مثل شما ، تحمل اجرای قوانین رو ندارند.

من خودم در اوایل عضویتم به خاطر گفتن کلماتی مثل خاک بر سر فلان مربی و بازیکن کارت گرفتم...ولی همین چند وقت پیش شاهد بودم یکی از دوستان پرپسولیسی که اتفاقا بچه خوبیم هست و نمیخوام اسمش رو ببرم و پست هاشم فوق العاده زیاده..هر چی از دهنش در اومده بود در پایین پست هاش به مربی تیم خودش یعنی استیلی گفته بود...انواع کلمات زشت...
شما در اوایل عضویتتون با هر کس که مخالف شما بود با بدترین لحن صحبت می کردید . گفتن خاک بر سر مربی تنها نبود جناب. خیلی مسائل دیگه ای بود. چندین مورد برخورد با رقبا و استفاده از واژه های بی ادبانه.

ببخشد میلاد جان!

اولا شادمهر کیه :دی

بنده چه پست تحریک آمیزی در مورد باشگاه پرسپولیس در تاپیک استقلال زدم؟

اگرم چیزی گفتم در تاپیک کل کل بوده که مخصوص این کار بوده...

منتهی دوستان قرمز شما من هر وقت میام توی تاپیک پرسپولیس..دارن راجع به شانس تیم ما...داوری تیم ما...مدیر عامل ما...این که میخوان ما قهرمان بشیم...و....صحبت میکنن!

اینقدر که در تاپیک شما راجع به تیم ما صحبت میشه به خدا تو تاپیک استقلال راجع به تیم شما حرفی زده نمیشه...اگرم زده بشه جنبه توهین و تهمت یا کل کل نداره!

آیا واژه تحریک آمیز رو باید شما تعریف کنید؟ من فقط دو مورد اخیر پستهای تحریک آمیز شما رو به خودتون یاد آور میشم. اولیش برمیگرده به عکسی که یکی از بچه های پرسپولیسی در تاپیک پرسپولیس از خسرو حیدری گذاشت ؟ موضع گیریتون در تاپیک استقلال واقعا عجیب بود. شاید از دید شما خیلی حرف صحیحی هم زدید ( اما اینجا شما نیستید که تعیین می کنید چه پستی صحیح است و چه پستی غیر صحیح) اگر ما می خواستیم بگیر و ببند راه بندازیم باید سریعا پستتون رو پاک میکردیم. اما فضای آزاد یعنی همین که یه کمی صبر پیشه کنیم و برای دیگران هم حق حرف زدن و نظر دادن قائل باشیم.
یا مورد دوم در تاپیک 90 بی هیچ دلیلی عکس عابدزاده رو انداختید و چیزی شبیه به این مضمون که ایشون بازیکن ما بوده و با بردن پرسپولیس جام گرفته ؟ خب که چی همه این مورد رو می دونن ، اگر شما یادآوری نمی کردید یک سرباز فدایی آبی نبودید ؟!!ری اکشن حرکت شما چی بود ؟ یکی مثل زئوس اومد پست داد که شما عکسی از شاهرخ بیانی با پیراهن پرسپولیس ندارید که دو گل بهتون زد ؟ و یکی دیگه توی همین تاپیک میگه شما از عابدزاده حرف نزن ما هم کاری به استقلالی ها نداریم. از دید شما همه اینها طبیعیه اما از دید بیرونی کسی که به موارد نگاه میکنه عدم خودداری شما برای وارد شدن به بحثهای کل کل در هر تاپیکی موج میزنه.

حداقلش اینه که مثل دوستان شما نمیام بعد از یه بازی پرسپولیس مثلا با تیم نفت..تاپیک هواداران تیم نفت تهران رو ایجاد کنم و بدین وسیله بخوام تیم شما رو بکوبونم...بعد 1 ساعت کل پست هام توسط مدیر پاک بشه!

یا اینکه یه تاپیک درست کنم به نام غیر کل کل :دی بعد توش بنویسم اینجا تاپیک کل کل نیست..بعد شروع کنم به کل کل کردن با تیم حریف ..بعد 2 روز تاپیکم پاک بشه! (حالا اسمش چیز دیگه بود همه میدونن!)

یا اینکه به صراحت بیام در تاپیک استقلال بگم این چه وضع داوری بازی پرسپولیس مثلا داماش بود یه دفعه بیان پرسپولیس رو نجات بدن دیگه :دی

به اینا میگن اعمال تحریک آمیز...

نه اینکه مثلا در هر ده - بیست پستی که میزنم شاید در لفافه یه تیکه ای هم به تیم شما بندازم!

امیدوارم قبل از این که با فرافکنی بخواید اشتباهات تابلو بقیه دوستان رو لاپوشونی بکنید و ما رو بدهکار! کمی هم بین اعمال تابلو دوستانتون با 2-3 پست در لفافه من فرق قائل بشید!

باز هم کل کل . محض اطلاعتون از این به بعد با هر گونه پست در لفافه شما در خصوص تیم رقیب به شدت برخورد میشه. ممکنه این برخورد تا بن شدن هم ادامه داشته باشه. مگه نه اینه که شما یکی از طرفداران پر و پا قرص برخوردهای شدیدتر هستید ؟

من از تیمم دفاع میکنم!
امیدوارم روشن باشه.

حالا مدیریت برخورد کرد که کرد دستشونم درد نکنه..برخورد نکرد..در حد خودم میتونم از تیمم دفاع کنم.

چه کسی گفته شما اینجا حق دارید با پستهای کل کل گونه از تیمتون دفاع کنید ؟ چه کسی به شما اجازه داده اجرای قوانین رو خودتون به عهده بگیرید؟

به مدیران عزیز هم بگم:

عواقب قفل کردن تاپیک کل کل به عهده خودتونه..چون برخی دوستان خودشون رو چندان ملزم به رعایت این نکته در مورد تیم رقیب در تاپیک خودشون پست مستقیم ندن نمیکنن...پیش خودشون میگن نهایت پستمون پاک میشه دیگه! کارت که نمیگیریم! ماشالله آزادی مطلقه اینجا.
است

من هم به شما بگم یکبار دیگه از جمله عواقب قفل کردن یک تاپیک با خودتونه استفاده کنید عواقب استفاده از این جمله خطرناک در مواجه با مدیران این بخش که تصمیم گرفتن با بعضی ها برخورد فوق شدید داشته باشند با خودتونه. البته این رو هم بگم که دیگه اینجا برای کسانی مثل شما که به این آزادی اعتراض زیادی داشتند نه تنها آزادی مطلق نیست بلکه میزان کمی از آزادی وجود خواهد داشت. پس رعایت کنید تا مشکلی پیش نیاد

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
و جناب Milad666

Raxtastar جان
من هم مثل خودت پرسپولیسی هستم و این چیزیه که دیگه همه ی بچه ها میدونند ولی یه صحبتی داشتم :

من تو 2 انجمن دیگه هم فعالیت در تالار ورزشی رو دارم ولی میتونم این حرف رو بزنم که درجه ی ملایمت رفتار مدیران ورزش این انجمن چند درجه بهتر از انجمن های دیگه هستش . شاید باورت نشه ولی من تو انجمن هایی که فعالیت دارم اگر 2 تا پست مثل پست های شادمهر و من و تو تو تالارهای مخالف زده میشد رگباری کارت میگرفتیم . ولی در مقابل 2 چیز هم هستش که در انجمن های دیگه وجود نداره و من در اینجا میبینم :

جالب بود!!

1 - مدیران انجمن های دیگر طرفداران تیم استقلال رو حسین دشت کربلا و پرسپولیسی ها رو شمر دشت کربلا خطاب نمیکنند و بگن که قرمزها نخ نما هستند و همه میشناسنشون . مطمئنا مدیران شناخته شده تر از کاربران میتونند باشن ...

نتیجه گیریتون درباره شمر و امام حسین جالب بود. این تلقی های شما که از اولین حضورتون در این بخش به غیر از استفاده از جملات سخیف ، پستهای بی هدف و کل کل های بی مورد برای من مشهورید خیلی خیلی جالبه.پست توهین آمیزتون در تیم ملی هم از دیگر شاهکارهای جاویدان شما هست.
شما قبل از بازی دربی یکی از عوامل به تنش کشیدن تاپیک کل کل بودید با پستهای بی محتوا و تحریک کننده. کلی کری خوندید و بعد از باخت رفتید تا دو ماه پیداتون نشد. همچین طرفداری مثل شما عمرا نمیتونه شمر کربلا باشه بیشتر به اون نیروهای امام حسین میمونه که در شب قبل از تاسوعا در خاموشی شب از فرصت استفاده کردن و فرار رو بر قرار ترجیح دادند.

2 - شاید باورت نشه ولی من تو هیچ کدوم از انجمن ها ندیدم که مدیران تالار ورزشی علی الخصوص تالار فوتبال داخلی وجه رنگی خودشون رو اون هم به این شدت مشخص کنند .
خب شما ندیدی که ندیدی . مگه شما باید خط مشی ما رو تعیین کنی ؟ یا شاید فکر می کنید ما باید از مدیران فرومهای دیگه الگو بگیریم؟
ما از اولین روزی که اینجا مدیر شدیم از اصل خودمون فاصله نگرفتیم. من همیشه به عنوان یک پرسپولیسی و فرزاد به عنوان یک استقلالی هیچوقت واقعیت خودمون رو به خاطر مدیریت پنهان نکردیم و البته فکر می کنیم کار درست همینه . هر چند خیلی ها هم از طرفین براشون سنگین بود یک مدیر پرسپولیسی داشته باشند یا یک همکار استقلالی

مثلا استقلالی ترین و آتیشی ترین مدیری که من دیدم فکر کنم هنوز جرات نکرده برای کاربراش آواتار آرش برهانی که تو دربی گل زده و اون جلف بازی همیشگی اش رو در میاره تا به قرمزها بخنده رو بزاره . البته تو استادیوم برهانی این کار رو واسه تماشاگران میکنه مدیران اینجا واسه قرمزهای تالار .

این دیگه بدشانسی شماست که سه بازی هست ما موفق به بردن استقلال نشدیم. و همینطور کم سابقه بودن شما باعث میشه ندونید که بعد از برد 2-1 پرسپولیس مقابل استقلال اکثر بچه های پرسپولیسی فیگور آقا کریم رو بعد از اون شوت 40 متری گذاشتن آواتار . یکیش هم خودم . هیچکس هم اعتراضی نداشت چون سطح تحمل بچه ها اینجا بالا هست. حالا شما تحملش رو نداری دیگه مشکل خودتونه.

اما یه چیز دیگه : اگر فرومهای دیگه براتون دلنشین تر هست چرا وقتتون رو اینجا و با این نوع مدیریت تلف می کنید.

ماهی جان فکر کنم اعتراضم نسبت به آواتار فرزاد کاملا وارد باشه . البته ایشون مدیره به هر حال زورش میرسه میتونه بزاره . ولی مثلا من نوعی برم تو آواتارم پرچم استقلال که تعداد 6 تا سوراخش تشریح شده یا مثلا آفتابه آبی بزارم زشته !!

نه خیر توضیح دادم که اصلا اعتراضتون وارد نیست. در مورد آفتابه آبی هم امتحان کنید تا نتیجه اش رو ببینید.

به نظر من همون تاپیک کل کل باز بشه برای امثال من و شادی که همیشه میخواییم بزنیم تو برجک همدیگه !! خیلی میتونه بهتر باشه تا اینکه دستمون از هر طرف بسته باشه و ناچار باشیم تو تاپیک خودمون به کلاه گیس و اینجورچیزا گیر بدیم . به هر حال ساسان مدیر این تالاره باید حرف آخر رو بزنه ولی به نظرم باز کردن تاپیک کل کل بهترین راهکار میتونه باشه . ( البته من قول دادم دیگه بحث رو قومیتی نکنم خیال ساسان راحت باشه )
اصولا اینجا بنا نشده تا شما و دوست فابریکتون هر چی میخواهید به هم بگید . ماشاا... در یاهو که با هم ارتباط دارید همونجا بزنید توی برجک همدیگه.
توی این جمع شما تنها کسی بودید که به فضای آزاد بخش اعتراض نکردید ولی متاسفانه رفتارتون به نحوی هست که شما هم لایق شدیدترین برخوردها و واکنشها از این به بعد در بخش خواهید بود. لطفا توجه داشته باشید تا بعدا دلگیر نشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
و درباره آرسنالی ها و منچستریهای تالار

من خبر ندارم تو تاپیک استقلال و پرسپولیس چی میگذره! اما حالا که باب انتقاد از مدیران باز شده جا داره من هم انتقاد خودم رو وارد کنم:
برخلاف دوستان که از پاک شدن رگباری پستهاشون رنجور هستن من از پاک نشدن پست هایی که بعضیا علیه تیم ما(آرسنال) می زنن و به طور مستقیم و غیر مستقیم به تیم ما توهین می کنن گله دارم. پست هایی که من بد ریپورت میدم و هیچ اتفاقی رخ نمیده! آقا ساسان، آقا فرزاد اگر شما توجهی به این پست ها نکنید آخر و عاقبتش متوجه شماست!

خب این جواب خودتون که نشون میده یکی از دلایل اصلی این اتفاقات کدوم شخص هست :

قبول دارم تنش بین دو تاپیک و بین هواداران دو تیم رو من شروع کردم اما اصلا قصد چنین کاری رو نداشتم. یعنی اصلا به این توجه نکردم که شما ها میاین و هر روز به تیم حقیر(!) ما هم تفعلی می زنید!
اما شما و امثال شما مثل آدمای عقده ای تا همین الانش دارید به تیم ما توهین می کنین! ما خیلی وقت پیش این مسخره بازی ها رو گذاشتیم کنار اما بعضیا گویا هنوز دارن می سوزن! از چی و برای چی رو نمی دونم!
اون مسخره بازی ها و فرافکنی هاتون هم به خاطر اینکه اسم منچستر یونایتد کنار منچستر سیتی اومد رو هم هنوز فراموش نکردیم! کم مونده بود به ما فحش ناموسی هم بدید. جالبه که طبق آمار رسمی بیش از 285 میلیون پوند هزینه کردید در سال 2010 بعد سینه سپر می کنید که ما ولخرجی نمی کنیم و...!
الکی نیست که میگن منچستر یکی از منفورترین تیم هاست!

شما شروع کردید ولی فکر نمی کردید ممکنه شروع چیزی از سمت شما باشه ولی پایانش نه.

نمونه دیگه ای از پستهای سخیف و کل کلی هواداران این دو تیم :
RuDiger جان منچستر یونایتد برای تیمی که از منچستر 8 تا میخوره طرفداراش 2-3 ماه تو انجمن پیداش نمیشه منفوره لطفا جمع نبند !!

و

اول این جمله ای که نوشتید رو میشه صدجور خوند ویرگول هم چیز بدی نیست.
ثانیا چرا موضوعات بی ربط رو ربط میدی به هم؟ به شما ارتباطی داره که هر چند تا خورد پیداش بشه یا نه؟ نکنه باید از شما کسب رخصت کنن بعد اینجا به فعالیتشون ادامه بدن؟6 تای خودتو فراموش کردی؟
این چه دلیلی داره که تو تاپیک هواداریتون همش چرندیات سر هم بباقید و تیم حریف رو به مسخره بگیرید؟ شخص شما رو نمیگم اکثر افرادی که اونجا هستن اونوقت تا حرفی از منچستر زده میشه زرتی پست ها پاک یا ادیت میشن
دیگه شورشو در آوردین هر چی میخایم هیچی نگیم بابا ...
بچه بازی راه انداختن ..

و

شعور و شخصیت تو برای همگان واضح و مشخصه ;) اونی که میسوزه ما نیستیم تو و امثال تو هستین که اون 8 تا بدجوری داغتون کرد;)

ما به این مسئله افتخار میکنیم که منچستر چنان داغی به دل هوادارهای تیمای دیگه گذاشته که انقدر ازش متنفرن

جالبه همین تیم منفور جزو سه تیم پر طرفدار دنیاس

حالا نتیجه گیری : جناب RuDiger و همینطور اون دوست منچستری معروف که در ریپورت هاش از جمله اگر شما توجهی به این پست ها نکنید آخر و عاقبتش متوجه شماست!استفاده میکنه از خاطرتون رفته بنده کلی وقت میزاشتم و تذکر میدادم که آقایون به تیم حریف کاری نداشته باشید و انقدر به هم گیر ندید. یادتونه چی گفتید ؟ گفتید چرا انقدر گیر میدی و فضای آزاد رو از ما میگیری . یک سری افراد در تاپیک منچستر که گفتن اگر قرار باشه اینطوری پستها پاک بشه از اینجا میریم و فعالیت نمی کنیم. خاطرتون هست ؟
نتیجه اش این میشه. هر بار تیکه به حریف انداختید پستتون پاک شد ما رو متهم کردید به طرفداری از تیم مقابل ولی یکبار رفتار خودتون رو اصلاح نکردید.
اینور به حریف گفتید کفتار اونور به تیمتون گفتن لاشخور. یکسری لفظ عقده ای و این صحبتهای بی احترامانه از دهنشون یک لحظه نیفتاد.

الان میگم من روال گذشته رو در این دو تاپیک به خصوص اجرا می کنم و ممکنه کوچکترین تیکه و توهین حتی باعث بن و در صورت تکرار بن دائم بشه . هر کسی هم که سختشه به سلامت.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سایر دوستان

کاشکی بدونید همین تازگی چند بار توی تاپیک استقلال بچه ها از پرسپولیسی بودن جو فروم و سخت گیری کمتر در تاپیک پرسپولیس شاکی بودند (آخرین بارش همین امروز که فکر کنم پاک شد)!

الان هم فکر می کنم خیلی ها پست معکوس چیزی که شما نوشتید رو بزنند.

تنها علت این که اینا رو میگم اینه که ناراحت میشم می بینم فرزاد و ساسان می خوان سخت گیری بشه تا انجمن منظم تر باشه، ولی همه بهشون گیر میدن یا حتی به استقلالی بودن و پرسپولیسی بودن و ... تعبیر می کنند قضیه رو.

پ.ن: این هم شاهدش! قبل از زدن این پست چند نفر هم پست معکوس میلاد رو زدند! :lol:

محمود جان ممنون از لطفتون

دقیقا

مظلومی یه حرفی زده راجبه تیمه ما و ما هم نظرمون رو راجبه حرفش و خودش زدیم. به استقلالی ها توهین نکردیم حداقل پست من اینطور بود.

من یقین دارم فرزاد خان پست رو اصلا نخونده و پاک کرده . تا میبینن راجبه چیزی بحث میشه همه پست ها راجبه اونو پاک میکنن اصلا نیگا نمیکنن کی چی گفته.

بحث سر اینه که روند پستها نهایتا مشکل زا میشه. شاید یک پست شما به ذات خودش مشکلی نداشته ولی ما مجبوریم همه پستها رو پاک کنیم.

درود ...

با توجه به روالی که من میبینم، لطفا بحث تغییر مدیریت رو کاملا فراموش کنید...

پاینده باشید

علی جان ممنون .

یه حرفی هم با دوستان قدیمی خودم دارم
خوب می دونید که مدت یک سال یا بیشتر من نبودم!
دلیل رفتنم هم خیلی هاتون می دونید
اونم جو بد بخش فوتبال بود که بعضی ها هیچ حرمتی قائل نمی شدن و هر جوری دلشون می خواست حرف می زدن!
بعد از یک سال برگشتم
اتفاقا حسام عزیز ازم پرسید حالا نظرت چیه
گفتم زیاد فرقی نکرده فقط یک ذره اروم شده
که الان همون ارامشم داره میره

خوشحالیم دوباره می بینیمت مرجان. جالبه که من دلیل رفتنت رو نمی دونستم یعنی به من نگفته بودی. از جو بد بخش در سال قبل صحبت کردی که
من منظورت رو متوجه نشدم. ضمن اینکه نمی دونم از خودت بود پرسیدم یا از یکی از بچه ها که گفت گرفتاری شخصی داشتی این مدت.
الان هم آرامشرو به سرعت برمی گردونیم نگران نباش

اون هم دلیلش اینه که فقط پست هایی که توشون توهین مستقیم باشه سرش بحث و جدل میشه
و این یعنی پاک کردن صورت مسئله
باید دید کسانی که حرف های تحریک امیز می زنن کیا هستن،تا باعث میشن دیگرانی واکنش نشون بدن!(که البته هر دو مطلب بد هست اما همیشه عامل تحریک، گناه بیشتری گردن داره،چیزی که توی قانون ایستایی هم بهش اشاره شده!)

پس اگر می خواید این بخش قدیمی و پر طرفدار محیط بدون تشنجی رو دنبال کنه بهتره با کسانی که حتی در لفافه تیکه می ندازن برخورد و صحبت بشه!

امیدوارم یاد بگیریم اینجا ورزشگاه نیست که برای هم کری بخونیم
اینجا جایی نیست که اگر من طرفدار تیم ایکس هستم و دیگری طرفدار تیم وای پس یعنی این شخص ادم نیست و هر جوری دلمون بخواد موقع حرف زدن به هم تیکه بندازیم!
من به نوبه خودم می گم
یاد بگیریم و یاد بدهیم،فوتبال عامل لذت و زیبایی و شوق بردن هست نه تخریب و مسخره کردن رقیب و حریف
و هر چقدر رقیب رو تخریب بکنیم و حقیر جلوه ش بدیم خودمون رو پایین اوردیم!
رقیب زمانی شور رقابت باهاش ایجاد میشه که بالا و قوی باشه!

درود بر آدم هایی که تو این وانفسا می تونن و بلد هستن ،حرمت بزارن و ادبیات زیبا سخن گفتن رو فراموش نکردن

خوش باشید

واقعا باعث خوشحالیه که بعد از این مدت که برگشتی خودت هم تغییر زیادی داشتی و پستهات پخته تر شدن و نشون از بالا رفتن تجربه ات دارن. اگر پستهای قبلی رو ببینی متوجه میشی قراره برای حفظ آرامش بخش با یک عده معدودی بسته تر و جدی تر برخورد کنیم.
از شما هم می خوام که هیچ جا و در هیچ پستی از این به بعد پاسخ پستهایی که خلاف قوانین هست رو ندی و از دکمه ریپورت استفاده کنید. اگر میخواید نقشی در آرامش بخش به سهم خودتون داشته باشید این بهترین کمکه

اما اینجا موضوع فرق داره
بعضی وقت ها باید دقت کرد چرا یکی میاد مثلا پنجاه تا پست رو پاک میکنه؟
آیا واقعا قوانین انجمن وحی الهی هست که نشه زیر پا گذاشت؟
نه!
دلیل چیز دیگه ای هست. اونم اینه که جلوی دعواها و بحث ها و کدورت های احتمالی گرفته بشه
اونوقت میبینی بعد از یک دعوا و کدورتی، پیش خودمون فکر میکنیم کاش همه این پست ها زودتر پاک میشد تا کار به اینجا نکشه!

یوسف جان ممنون از متانت در پاسخ هات و همینطور این توضیحی که نقل قول کردم.

به هر تقدیر در نهایت زیبا نیست که پستی بزنیم و بعد بگیم خب شما لطف کن فقط ریپورت بده :eek: مطمئنا همه ماها اشتباهاتی داشتیم و داریم ولی اشتباهاتی که عمدی هستن مشمئز کننده هستن.

واقعا عالی بود ممنون

مورد آخر حرفهام در مورد آقای راکس استار که به گفته خودشون در نوشتن قوانین این بخض سهیم بودن و یا ... که البته برخی رو به خاطر بکار بردن اشتباه قانون مزمت میکن این نوع حرف زدن شما در قانونی که خودتون نوشتین تو یه بحث چه نتیجه ای خواهد داشت ؟ جدای از قانون شما انتظار چه جوابی رو از طرف مقابل دارید که به این شکل در موردش مینویسید ؟

مهدی جان ( درست گفتم که) محض اطلاع شما و همه دوستان ایشون هیچ نقشی در نوشتن و ایده های قوانین بخش نداشتن. من ازشون لینک هم خواستم ولی لینکی ندادن. الان هم ازشون خواستم به این ادعاشون پاسخ بدن. کل قوانین در همین تاپیک گذاشته شد و از بچه ها هم نظر خواستیم شما تا صفحه 30-40 تاپیک رو هم برید پستی از ایشون نخواهید دید چه برسه به اینکه حتی نظری درباره قوانین داده باشند.

در مورد مدیریت جالبه که فقط جنابعالی تو پستهاتون در مورد مدیریت مشکل دارین و البته تو هر پست به نوعی بهش اشاره میکنید - آیا بعد از پیشنهادتون و عدم موافقت حتی یک نفر بازهم درست میدونید که بازهم سعی بر تخریب مدیریت داشته باشید ؟ یا فکر میکنید مدیر هر بخش کلا زندگیش اینه که هر دقیقه اینجا باشه و طبق میل شما عمل کنه؟

باز هم ممنون . دوستان مدیری رو مدیر خوب میدونن که پستهای خلاف قوانینشون رو پاک نکنن و پستهای رقبا رو که ایشون و هم نظراشون باهاش مخالفند پاک کنند. این موضوع فقط در مورد ایشون صدق نمیکنه در تاپیک منچستر یونایتد و آرسنال هم این اوضاع برقراره.
ضمن اینکه یک مدیر خوب اصولا باید یک فرد کاملا بیکار باشه که هر لحظه بچه بازیهای یک سری رو اینجا جمع بکنه. البته اون هم بدون کمک گرفتن از سایرین. چون ریپورت اصولا یک کار خائنانه هست از طرف این طرز تفکر.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نتیجه گیری :
از اولین روزی که مدیریت بخش به من و فرزاد محول شد هدف اول و اصلی ما ایجاد فضایی مطلوب برای فعالیت دوستان بود. در همه کارها تلاش کردیم تا حد زیادی تاپیکها رو آزاد بزاریم و جو نظامی در بخش بوجود نیاریم. الان هم آزادی فکر و نوشتن اولین موضوعی هست که برای اکثریت بچه ها در نظر می گیریم. ولی چند نفری هستند که خودشون درخواست دارن باید برخوردها شدیدتر صورت بگیره و نکته جالب ماجرا اینجاست که خود این حضرات عامل اصلی تنشها هستن و باعث شدن بخش از آرامش در بیاد . پس همینجا اعلام می کنیم جناب softcenter و جناب raxtastar در صورت هر گونه پست خلاف قوانین ، ایجاد تنش و تحریک در هر تاپیکی ، استارت تاپیکهای تنش زا و.... بن خواهند شد .
جناب Milad666 با توجه به سوابق منفی زیاد و علاقه به بر هم زدن جو بخش بلافاصله بن خواهند شد. در صورت تکرار بن دائم.

اما:

1- تاپیکهای پرسپولیس- استقلال به عنوان تاپیکهایی که ممکنه درش تنش شکل بگیره به شدت کنترل خواهد شد. علاوه بر قوانین قبلی هر گونه اظهار نظر در خصوص تیم رقیب به هر شکل میتونه باعث گرفتن کارت ، بن مدت دار و نهایتا بن دائم بشه.

2- تاپیکهای آرسنال - منچستر یونایتد به شدت کنترل خواهد شد. با توجه به سوابق هر گونه اظهار نظر درباره تیم حریف ، توهین به مربیان ، بازیکنان و هر مورد ، به کار بردن الفظ ناشایست ، خودداری نکردن در پاسخ به کسی که رعایت قوانین رو نکرده و به جای ریپورت دادن به ما ، پاسخ دادن به فرد خاطی صورت بگیره با هر دو طرف به شدت برخورد خواهد شد.

3- توهین به سایر تیمها در هر تاپیکی ، چه به تیم منچستر ، منشستر گفته بشه ، چه به سیتی ، شیتی گفته بشه ، چه به سیتی السیتی گفته بشه، چه طرفدارهای تیم مقابل عقده ای خطاب بشن و یا هر چیز مشابه باعث گرفتن کارت و بن شدن خواهد شد. با توجه به شناختی که از افراد هر دو گروه داریم تصمیم گیری می کنیم و این تصمیم گیری فقط نظر مدیریت بخش هست و لاغیر.

4-بهتره قبل از زدن پست به این توجه داشته باشیم چی داریم می نویسیم ، نه اینکه ما می نویسیم اگر خلاف قوانین بود مدیران پاک می کنند. اگر خلاف قوانین پست میدید منتظر عواقبش هم باشید

5-برای چندمین بار اگر مورد خلاف قانونی دیدید راسا برخورد نکنید . فقط بدریپورت بدید . از این به بعد با کسانی که پاسخ فرد خاطی رو بدهند مانند فرد خاطی برخورد خواهد شد . دقیقا هر مجازاتی برای شروع کننده بحث در نظر گرفته بشه برای ادامه دهنده بحث هم قائل میشیم.
ضمن اینکه حتما به این نکته توجه دارید که مدیریت هم زندگی خودش رو داره و نمیتونه بلافاصله و بعد از هر خطایی در اینجا حضور داشته باشه. پس اگر ریپورت دادید منتظر باشید قطعا با پستهای خلاف برخورد خواهد شد.

6- بعضی دوستان از این جمله در پی ام ، ریپورت و یا داخل بخش زیاد استفاده می کنند
اگر شما توجهی به این پست ها نکنید آخر و عاقبتش متوجه شماست!
توصیه می کنم از این به بعد در به کار بردن این جمله دقت بیشتری داشته باشند تا بعدا دلخور نشن.

در انتها از دوستانی که در این چند مدت به خاطر این بحثها در بخش مکدر شدند معذرت میخوام و بهشون اطمینان میدم با برخورد با بی قانونی های چند نفر در بخش به زودی بخش به پویایی گذشته خواهد رسید.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حداقل میخواید جواب یه نفر دیگه رو بدید ساسان عزیز! یه کم با لحن بهتری صحبت کنید!
ایشون نه رفیق فابریک منه نه به کار بردن کلماتی مثل بزنید تو برجک هم و...ارتباطی به شما داره.

با عرض معذرت البته.

شما به عنوان یه مدیر حرفاتون رو بزنید و اتمام حجت هاتون رو بکنید ولی حق ندارید بقیه رو مورد تمسخر قرار بدید.( این جملتون از نظر من تمسخر بود !)

اگر به کار بردن کلماتی مثل توی برجک زدن ارتباطی به من نداره لطف کنید شما هم پستی که خطاب به شما نبوده و اصولا به شما بی ارتباطه ( با توجه به نتیجه گیریتون) به خودتون نگیرید. ایشون دقیقا از یکسری جملات استفاده کردن من همون جملات رو به ایشون گفتم. برید ببینید کلمات توی برجک زدن رو کی به کار برد و خطاب به چه کسی ؟ چرا اون موقع به ایشون اعتراض نکردید تا ما بفهمیم به شما بر میخوره اینجور جملات ؟
باز هم میگم و برای همه هم روشنه بنده قصد تمسخر نداشتم فقط به نقل از مضمون پاسخ شخص دیگه ای رو دادم .
اگر شما همون قسمت اتمام حجت ها رو متوجه بشید باعث خوشحالی بنده خواهد بود.

میشه شما لطف کنید فقط در یه مورد خاص بفرمایید چرا برخوردی با اون ریگورت من در مورد عکسی که یکی دو صفحه پیش گذاشتم نشد؟
فقط همین یه مورد رو پاسخ بدید خواهشا!
چرا پست ایشون هنوز هست در حالی که از بدترین واژه ها در اون استفاده شده...

نه تنها اون پست بلکه پستهای دیگه ای هستند که الان در بخش پخش و پلا هستند که اگر از ساعت 12 امروز زده بشن پاک میشه و بنا به نظر مدیریت اگر لازم باشه برخورد.
اما انتظار نداشته باشید بیفتیم توی تالار و هر پستی که قبلا داده شده رو پاک کنیم.

در آخر...

بنده بار ها در صفحات قبل خودم گفتم که مسئولیت برخی اشتباهات گذشت خودم رو می پذیریم...ولی شما بازم فقط اومدید در پست هایی که از من کوت کردید به اونا اشاره کردید! ازتون ممنونم!

من پستهایی رو کوت کردم که فکر کردم نیاز به پاسخی داره . با این هم مشکل دارید شما ؟

بنده که در فوتبال داخلی پست نخواهم داد ( ان شا الله نفس راحتی بکشید شما )

این عدم فعالیتتون در بخش فوتبال داخلی به نظرم بیشتر برمیگرده به اینکه علاقه ای به رعایت قوانین ندارید و خطر بن شدن رو احساس می کنید نه راحتی نفس کشیدن برای ما که شما مشکلی برای راه نفس ما نیستید

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
صحبت های مدیر این تالار من رو یاد یکی مینداخت که ملت رو خس و خاشاک و گوساله و الاغ خطاب میکرد بعدش هم میگفت من چیزی نگفتم
فکر کنم با لحن بهتری هم میشد به کاربران گفت از این تالار گم شید بیرون نه اینکه با تمسخر بهشون بفهمونیم زیادی هستید میخواهیم بن کنیمتون .
ساسان راست میگه من اینجا زیاد نبودم وگرنه به تغییر مدیریت ایمان میاوردم .
فکر نکنم از این تالار مواجب یا سودی به من برسه که بخاطر زدن 2 تا پست بخوام فحش و تمسخر بشنوم پس همون بهتر که فقط نظاره گر پست های زیبای مدیران و کاربران باشم به جای فعالیت .

خوش باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من اصلا کاری به الان ندارم دوست عزیز! چرا بحث رو به سمت و سوی دیگه ای می برید؟منظور من همون موقع هست! من ریپورت هم داده بودم! در حالی که به استیلی توهین شده بود به یک پرسپولیسی! نه به یک استقلالی!
اگر اون پست رو من زذه بودم مطمئنم که کارت میگرفتم..
در حالی که همه شما پست های همدیگرو در تاپیک پرسپولیس میخونید ..حرف من اینه که چرا همون موقع برخورد نشد؟
خواهشا نگید به شما ربطی نداره و ...میدونم ربطی نداره! ولی چون پست ایشون مصداق یه پستی هست که هممون میدونیم نیازمند حداقل ادیت از سوی مدیران هست گفتم! وگرنه قصد دخالت ندارم.
اگه بفرمایید که پست ایشون رو ندیده بودید من قبول میکنم.

بحث به سمت و سویی کشیده نمیشه. چرا شما همیشه فقط توجه به صحبت خودتون دارید . من برداشتم این بود که صحبت شما به الان برمیگرده که علیرغم اینکه پست رو گذاشتید چرا من پست رو پاک یا ادیت نکردم.

اما اینجا همه حق دارند سوال بکنند من هیچوقت و به هیچ کسی نمیگم به شما ربطی نداره در پست قبلم هم تنها به مدل خودتون پاسختون رو دادم.

اما درباره گذشته این پست : من ریپورتی از شما ندیدم. اما خودم این پست رو دیدم ، نه تنها در این تاپیک بلکه خیلی جاهای دیگه بوده که هواداران از فرط عصبانیت صحبتهایی رو به کار بردن و ما با پست رو پاک نکردیم.
امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید و رفع ابهام شده باشه.

نه خیر!
فقط کاش در هر بار پای گذشته رو به میان نیارید.

این دیگه خیلی جالبه . هربار شما میگید من با یک خاک بر سر گفتن کارت گرفتم و بنده هم مجبورم پاسخ بدم که تنها این دلیل کارت گرفتن شما نبوده. خب شما نگو من هم حرفی نمی زنم.

خب نظر شما محترمه.
ولی اصلا اینطور نیست.
میتونم خلافش رو ثابت کنم با فعالیت مجدد...(اگه بخواید ! که میدونم مهم نیست براتون پس بیخیال! )
ولی اگر موضع نمیگیرید باید بگم دلیلش اینه که با عرض معذرت فراوان ..همین الان هم فکر میکنم تبعیض در برخورد وجود داره در بخش.(هنوز پاسخ روشنی در عدم برخورد با اون دوستمون به من ندادید در حالی که 100% اطمینان دارم اگر اون پست رو من میزدم کارت میگرفتم)
امیدوارم عصبانی نشید..این حس منه.اگه ناراحت میشید عذر میخوام.
انقدر عذرخواهی نکنید. ناسلامتی داریم مثل دو مرد و رو در رو صحبت می کنیم.
اول بگم خوشحال میشم فعالیت بکنید اما با رعایت شرایطی که در پستهای پیشتر گفتم خدمتتون و دوم اینکه باید بهتون بگم حس شما اشتباه میکنه و تمام تلاش من و فرزاد رفتار یکسان با همه هست.

و میدونم در آینده حتی اگر بنده هیچ مورد خلاف قوانینی انجام ندم..باز هم اون طوری که با من برخورد شده با بقیه نمیشه ( به وضوح دارم مشاهده میکنم )
برای همین بهتره که این حالت Zoom ی که از جانب شما روی من هست رو بردارم با دست های خودم.تا راحت تر بخش رو مدیرت کنید.

خواهشا عصبانی نشید..من احساسم رو صادقانه گفتم ..شاید اشتباه باشه ولی علت رو خواستم بگم فقط!

نفس مدیریت ما برخلاف شما احساسی نداره که بخوایم صادقانه یا غیر صادقانه بگیم. یک سری قوانین داریم که به اونها عمل می کنیم ، درباره زوم هم ما فقط به شما درباره رفتارتون اخطار دادیم حالا انتخاب با خود شماست . یا می مونید و طبق قوانین فعالیت می کنید یا ترجیح میدید برید .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
صحبت های مدیر این تالار من رو یاد یکی مینداخت که ملت رو خس و خاشاک و گوساله و الاغ خطاب میکرد بعدش هم میگفت من چیزی نگفتم

آقا شما میتونی به یاد هر کسی بیفتی. اتفاقا صحبتهای من به شما کاملا واضحه و اگر دقت کنید کلی حرف به شما زده شده در این صحبتها در خصوص رفتارهاتون. پس مطمئنا خیلی چیزها به شما گفته شده و کتمان شدنی هم نیست.

فکر کنم با لحن بهتری هم میشد به کاربران گفت از این تالار گم شید بیرون نه اینکه با تمسخر بهشون بفهمونیم زیادی هستید میخواهیم بن کنیمتون .
لحن تمسخر آمیز ؟! فکر نکنم از این رک تر با شخصی بشه صحبت کرد . صحبتهای من کاملا شفاف و قاطع هست ، نیازی هم به تمسخر کسی ندارم. اینکه" اگر کوچکترین خلافی بکنید بن و در صورت تکرار بن دائم " تمسخر آمیز هست ؟

ساسان راست میگه من اینجا زیاد نبودم وگرنه به تغییر مدیریت ایمان میاوردم .
فکر نکنم از این تالار مواجب یا سودی به من برسه که بخاطر زدن 2 تا پست بخوام فحش و تمسخر بشنوم پس همون بهتر که فقط نظاره گر پست های زیبای مدیران و کاربران باشم به جای فعالیت .

من صحبتهام رو در پستهای قبلی در خصوص شخص شما کردم. میتونید مطابق قوانین فعالیت کنید در خدمتیم . نمیتونید .. این به خودتون بر میگرده

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
عزیز من مدیری که طبق قوانین خودشون نمیتونه درست با کاربران پرشین تولز حرف بزنه فکر میکنه ملت نوچه اش هستند نباید انتظاری از کاربران داشت .
فقط یک سوال و بعدش ما رو به خیر و شما رو به سلامت .
من اشراف کاملی به تالارهای پرشین تولز ندارم . اگر بخوام با چندتا از کاربران پیش مدیران رده بالای انجمن انتقادی از مدیر تالار ورزش کنیم که ما رو خر خودش فرض کرده باید به کجا مراجعه کنیم ؟ لینک رو محبت میکنید ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بله...

ولی فرق داره که فحش و ناسزا رو ندید بگیرید...حداقل من مطمئم در تاپیک استقلال کسی نمیتونه همچین الفاظی رو با این شدت به کار ببره و گستش پاک یا ادیت نشه یا حداقل تذکری در همون محیط دریافت نکنه.

مطمئن نباشید این پست خود شما در تاپیک استقلال هست با مضمون :

حالم از این رسولی نژاد به هم خورد!

این کیه مردک #$@@#@...

:eek:

من که هیچ تذکر یا کارتی در زیر این پست مشاهده نمیکنم. رسولی نژاد هم عضو هیات مدیره استقلال هست که شما از عصبانیت خطاب به سایرین یک همچین پستی دادید.
مورد مشابهی هم درباره ولید علی در تاپیک استقلال هست که اتفاقا اون پست رو هم خودتون داده بودید.
ما درک می کنیم گاهی اوقات از سر عصبانیت صحبتهایی میشه و بهتره برخوردی صورت نگیره.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عزیز من مدیری که طبق قوانین خودشون نمیتونه درست با کاربران پرشین تولز حرف بزنه فکر میکنه ملت نوچه اش هستند نباید انتظاری از کاربران داشت .
فقط یک سوال و بعدش ما رو به خیر و شما رو به سلامت .
من اشراف کاملی به تالارهای پرشین تولز ندارم . اگر بخوام با چندتا از کاربران پیش مدیران رده بالای انجمن انتقادی از مدیر تالار ورزش کنیم که ما رو خر خودش فرض کرده باید به کجا مراجعه کنیم ؟ لینک رو محبت میکنید ؟

خب اینکه شما احساس گردن کلفتی می کردی و ما هم جلوی شما رو گرفتیم دلیل نمیشه که شما فکر کنید اگر کسی مثل شما برخورد نکرد نوچه ما هست.
این هم جواب شما : شما تشریف ببرید خدمت مدیران ارشد . از لیست مدیران میتونید این دوستان رو پیدا کنید.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
بابا بيخيال اين چه جویِ راه افتاده؟ !!

نوع مديريت بر بخش فوتبال و جو حاکم رو رفتار بين کاربر ها ميسازه و به نظرم بخش فوتبال ، بخشی هست که بسيار نرمش داره و با کاربر هاش راه مياد .

با جو پيش امده به نظرم بهترين کار اعمال نتيجه گيری ساسان در پست 2091 هست ! البته منظور بنده اعمال شمارهای 1 تا 6 است !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بله من این پست رو دادم..ولی توش فحش بدی نمی بینم! (از این دست پست ها بین همه کاربران فعال بخش فوتبال هم زده میشه میخواید لینک بدم؟).. که در اون پست می بینم.
واقعا این لفظ حالم به هم خورد.. رو مقایسه میکنید با الفاظ اون پست؟

شما فقط یه بار دیگه خط اول این الفاظ رو بخونید بعد با پست من مقایسه کنید!

یعنی از نظر شما واقعا لحن هر دو پست به یه اندازه زشته؟

من دیگه حرفی ندارم.

اصلا مهم نیست..عزیز..

گفتم که خوشحال شدم با هم صحبت کردیم.

نه من قانع میشم سر این قضیه نه شما.

بهتره کش دار نشه این بحث...

ممنون.

بله مشکل همینجاست که همه فکر می کنیم مرغ همسایه غازه .

من هم موافقم که دیگه ادامه ندیم.

شما که میگردید پست ها رو پیدا میکنید حداقل همچین پست هایی رو هم کوت کنید که بنده به هوادارای خودم تیکه انداختم که خیلی بی فرهنگن که به علی دایی توهین کردن! اینقدر که من تو این فروم به علی دایی احترام گذاشتم و همیشه مراقب بودم بهش توهین نشه یا مخالف توهین بهش بودم فکر نکنم هیچ استقلالی اینقدر رک این کار رو کرده باشه..

این جمله رو اضافه کردید به متن اولیه پستتون.
من تشکر می کنم از شما بابت اینکه به علی دایی احترام گذاشتید .
فقط : بدونید من صحبتهام روی رفتارهای بدی هست که شکل گرفته در بخش وگرنه همه ما می دونیم که خیلی ها خیلی وقتها رفتارهای مناسبی داشتن. یکیش هم خود شما . اما هدف ما اینه که هیچ رفتار زشت و زننده ای در بخش وجود نداشته باشه. الان صحبت روی رفتارهای خلاف قوانین و غیر اخلاقی هست.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بابا بيخيال اين چه جویِ راه افتاده؟ !!

نوع مديريت بر بخش فوتبال و جو حاکم رو رفتار بين کاربر ها ميسازه و به نظرم بخش فوتبال ، بخشی هست که بسيار نرمش داره و با کاربر هاش راه مياد .

با جو پيش امده به نظرم بهترين کار اعمال نتيجه گيری ساسان در پست 2091 هست ! البته منظور بنده اعمال شمارهای 1 تا 6 است !

وحید جان ممنون از اظهار نظرتتون. همونطور که گفتید رفتار بین بچه ها هست که کل بخش رو میسازه. ما هم جهت گیریمون بنا به خواست بچه ها هست .
الان هم فضای بخش آروم هست و همه چیز داره اینجا دنبال میشه. مطمئنا از فردا و با تمام شدن این بحثها مجددا بخش میره به سمت پویایی گذشته.

شاد و پیروز باشید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آقا ساسان عزیز بنده در مورد گذشته صحبت نمی کنم. من دارم از زمان حال و اتفاقاتی که در این اواخر داره رخ میده صحبت می کنم. هر اتفاقی که در گذشته رخ داده ما ازش درس گرفتیم و سعی داریم که تکرارش نکنیم اما با اینکه ما در تاپیک آرسنال( و یا حداقل من) قصد ایجاد تنش ندارم و سعی هم می کنم تنش زدایی هم بکنم اما در آن سو همچنان هستند کسانی که همچنان به حرف های بچه گانه و... ادامه میدن! من در مورد اتفاقات یک ماه اخیر صحبت می کنم آقا ساسان نه در مورد گذشته.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آقا ساسان عزیز بنده در مورد گذشته صحبت نمی کنم. من دارم از زمان حال و اتفاقاتی که در این اواخر داره رخ میده صحبت می کنم. هر اتفاقی که در گذشته رخ داده ما ازش درس گرفتیم و سعی داریم که تکرارش نکنیم اما با اینکه ما در تاپیک آرسنال( و یا حداقل من) قصد ایجاد تنش ندارم و سعی هم می کنم تنش زدایی هم بکنم اما در آن سو همچنان هستند کسانی که همچنان به حرف های بچه گانه و... ادامه میدن! من در مورد اتفاقات یک ماه اخیر صحبت می کنم آقا ساسان نه در مورد گذشته.

تشکر می کنم که رویه تون رو تغییر دادید هر چند در همینجا و همین دیروز پریروز هم چند باری از دستتون در رفت ، ولی به هر حال رویکردی که در پیش گرفتید قابل تقدیره.

اما قوانینی که در پست شماره 2091 بهشون اشاره کردم بر میگرده به اتفاقات این چند روز که از یکماه شما هم جدیدتره . بنابراین از ساعت 12 ظهر امروز اگر موردی رو مشاهده کردید فقط بدریپورت بدید و منتظر بمونید. این برای هر دو تاپیک قابل اجراست.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تشکر می کنم که رویه تون رو تغییر دادید هر چند در همینجا و همین دیروز پریروز هم چند باری از دستتون در رفت ، ولی به هر حال رویکردی که در پیش گرفتید قابل تقدیره.

اما قوانینی که در پست شماره 2091 بهشون اشاره کردم بر میگرده به اتفاقات این چند روز که از یکماه شما هم جدیدتره . بنابراین از ساعت 12 ظهر امروز اگر موردی رو مشاهده کردید فقط بدریپورت بدید و منتظر بمونید. این برای هر دو تاپیک قابل اجراست.
ما که چیزی یادمون نماید در این اواخر ;)
ولی به هرحال سپاسگذارم به خاطر پیگیری هاتون :)
خسته نباشید.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
خب اینکه شما احساس گردن کلفتی می کردی و ما هم جلوی شما رو گرفتیم دلیل نمیشه که شما فکر کنید اگر کسی مثل شما برخورد نکرد نوچه ما هست.
این هم جواب شما : شما تشریف ببرید خدمت مدیران ارشد . از لیست مدیران میتونید این دوستان رو پیدا کنید.

اتفاقا این قضیه عکس بود !! یعنی مدیر احساس گردن کلفتی میکرد همینکه 2 نفر حرف از تغییر مدیریت زد یک سری از دوستان و آشنایان خاص اومدن حمایت که قضیه ختم به خیر بشه .
یکی از بچه ها حرف خوبی زد . این تالار ارث کسی نیست که بخواد از کسی طلبکار باشه . بد هم نگفت . ما فعالیت خودمون رو مثل همیشه از سر میگیرم دیگه هرموقع کفگیر به ته دیگ خورد از تالار رونده شدیم میریم .

بابت فشار کمرشکن مدیریت هم یک خسته نباشید بهتون میگم

بالا